Veidruste Otsing

Monday, September 2, 2019

Seened.. .teadjad...







  • Eesti kõige maitsvamate ja kasulikuimate, ilusaimade seente #kärbseseen te aeg. Ärge neid väärtusi niisama eirake, korjake kasvõi teistele, püsivad üle 10 ne aasta kuivatatult.
    (maksvad ka palju..)
    Kuivatamiseks olen avastanud sellised nõude restid on absoluudselt ideaalsed ja muud restid mida ahju panna või saunalavale (ärge üle kõrvetage).
    Tead, et need seened on Palju turvalisemad kui mitmed toiduks kasutatavad kupatatavad seened ning kuigi üle 2-4 kübara korraga pole tarvis süüa, siis see lõhn ja maitse on lihtsalt imeline. Värske võis praetud kukeseen (alt ja siis pealt natuke) vägavähese soolaga on absoluut delikatess ja maitsvam kui kukeseen kohe kindlasti. Minule tundub nii. Kuivatatult ka väga hea ja meeldiv krõbistada.
    Lisaks saad Ukujumala ja palju muu sügavaga kõnesse, tedmistesse ning otse vaimse ja jumalailma muutuste ja hingesiseste (enda ja teiste) ning tehnoloogia mõjutustega tegeleda,iga tegeleja on väärt ja vajalik arvestades kui vähe neid veel kes selle kodumaa olemusega päriselt kodus on. Eksimustest võib hoiduda, kuid neist peab ka õppima. Suur eksimus on meie maa oluliseimaid seeni (peale #teravpaljak u) eirata. Eks nad kokku ka loodud, õppimiseks ja tõõks. Tarkuseks ja tegemiseks.
    Comments
    • Margus Meigo
      Margus Meigo See muidugi ei tähenda, et nood äärmiselt tõsised samal ajal olla poleks..
      Kindlasti ei tasu treppidel konnata, ega üldse konnata kui just mulla pehme maapinnal ... ning on neid, külajutud räägivad, kellele nõrkuse hetkel tuleb palju muud sisse mis te
      istele ebameeldiv,seega alguses ole ikka ise suhtes seenega ja suhtle kuni tead...mõndagi.
      Ja tasub täitsa peale ampsata vastavalt soovile.

      Kui otsida YT'ist: SeeneKass (slängist "seenekas")
      siis mu osalisi seiklusi ka näha,
      kuigi mis saab ikka videosse niiväga panna..

      Mida pikemat aega edasi, seda turvalisemaks tundub, et saab minna, kuigi jah, tervet toatäit kuskil võõras kohas ja tereppidel ,võõraste inimeste ligi ei tasu ampsata nagu kunagist sai tehtud,
      vähekene 1-2 aga võib kindlasti, peaaegu alati.

      Soovitavalt nagu ikka, eriti hää vast pühapäval kui suts paastunud ka , kuid eks igal targal ole oma moodused, see jutt siin päris alustajale, et poleks vaja igast totrusi otsima minna netist, kus küll üks soovitab viinaga segada ja teine seent suitsetada, kolmas aga samaanide iroonilisest huumorist uuriate osas pole aru saanud ja arvab siiani, et uriini peaks jooma. Nu, joogu pealegi, ega sellelgi viga ole ja osati raviv.
      1
    • Margus Meigo
      Margus Meigo Sõnumeid Päris Süvariigilt: https://m.youtube.com/watch?v=MX6j11ndA7A

      ___

      Muud plära, veel miskist kanalist:

      // Mitte see "süvariik" keda lipsumehed, viienurgalised maale langenud kehasi ärakasutavad proovivad meid mööda arvama panna.. ...et siis need vähesed maad maailmas kell hing pole vallutatud.. (nagu Eesti, Sh. tänu Leedy Kersti Kaljulaidule.. paljud vastei teagi,et Eesti väheseid riike maailmas kus punamust maagide poliit org on absoluutselt keelatud ametlikult ning absoluutselt ainuke nendest riikidest, kus nad absoluutselt salajaselt asuda saavad ainult.. Soome esindajad käivad rahvusvaheliste punakommaritemustmaagide tulnuk Intrnational Communist & Tööparteide poliitkohtamistel pea igaaastaselt Juha-Pekka Väisänen nüüd ja Yrjö Hakanen oli enne esindaja..

      Need vanad seenevastaliseimad...
      (Hanna Rein e taolise nimega naise raamat Shamaani Vöö näiteks..suts asja osas heidab valgust)
      Sest kardavad, et siis nähtakse läbi, karastatukse, saadakse aru liiast... nii endast, nndest kui muust ... võimetest, läbi mille nende kontrollsüsteeme saab muuta rohkem kui holiiiwoodi filmides usutavuse piires näidatud on. Eriti meie maa rahvas.

      Boliivia-Peruu ka suured nende vastased, eks nad said ka vastavaid karistusi, Peruu sund seriliseerimisi (peale viimast sundseriliseerimise laineid a 2000 aegas i jäänutki palju algkeelseid alles keda välja valiti...kes lipsu ei soovinud kanda..) ja Boliivias põletati sisse salajasi metsadzunglisse peitunud jõude, liike ja kultuure ..mitte ainult puid.. jaa.. loodetavasti mie maale pilllutud mikroorgnismide ja nanomürkidega, ole plaanis ülearu kahju teha meie väevõimu taimede likvideerimiseks..
  • Margus Meigo
    Write a reply...





  • Roland Rand
    Roland Rand Kas juba proovisid 🤣Kopi Su kommentaarist...Värske võis praetud kukeseen (alt ja siis pealt natuke) vägavähese soolaga on absoluut delikatess ja maitsvam kui kukeseen kohe kindlasti. Minule tundub nii..... Seega kukeseen on maitsvam, kui kukeseen :) Muidu põnev lugemine :)
    9
    • Margus Meigo
      Margus Meigo aso asoo, seda peab parandamajah suts.
      Las ma mõtlen seda asja veel, õige tähelepanek : )
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Hmm, see süsteem siin enam ei lase mul muuta postitust, vaat kus veider, kuid las siis jääda nii.

    Pealegi, minesanüüd tea, olid need punased või miskit muud värvi maagid, aga keski Hannes Vanaküla tuttav pahandas miskit mööda moodi sutsi jah, midagi node seente lugudega seoses, kuid sõnumikandjana kasutatav ise, kahjuks ei lasknud peale kirjutamist mul vastata,

    seega :

    Eks me siis anna teada
  • Image may contain: text
  • Mare Kruusement
    Mare Kruusement Misasja.
    kas üle ka loed oma
    postitust enne kui klikkad " enter "

    Ime tegelane oled.
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Mare Kruusement ime tegelane mis nüüd niiväga kuigi eks imede tegemine on töö elementaarne osa.
    Ja väga väga harva kui ma üle loen omi asju.
    Pealegi, mulle meeldib arusaadavamaid asju lugeda mida varem kuulnud/näinud pole.


    // Ja eks tõesti aegajalt mu enda jutud selleks ka sobi, kuid need on ikka eelkõige mõeldud selleks,et nad siin oleks, ja mitte niisama õhtulehe kõrvale ajatäiteks vaidmillegiks mis oleks järel mõtte kõlaga
  • Margus Meigo
    Write a reply...





  • Alekx Pudov
    Alekx Pudov Amanita muscaria
    1
  • Maili Annikov
    Maili Annikov Paistab, et "kukeseen" juba laksib.
    4
  • Hide 15 Replies
    • Rainer Vainola
      Rainer Vainola Ja-jah, peaks ka seda seent proovima, paistab et on toimiv kraam )
  • Maili Annikov
    Maili Annikov Rainer Vainola Ära pulli! Niigi paha lugu, et seda siin propageerib. :/
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Maili Annikov Kukeseenest räägid või millest?
    Ja mis siin paha lugu on ?
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Maili Kärbseseen on meie kultuuri alusta
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Maili, mis "laksimisest" Sa räägid ??
    VÄgaräige ja ebakultuuritu suhtumine millegisse nii olulisse.
    See sama näotu kui räpase aluspesuga käia, on "Kukeseentst" sedasi "laksimise" kontkekstis rääkida, väga solvav!

    Kuig loodan, et See lihtsalt on väline kaja selline, ja teglikuses Su arvamused ei ole Sellises (punalipumeelses,inimmeelevastalises)piiratuse võrgus kinni, kus arvaksid, et tegu oleks millegi väheolulisega selleasemel,et vägaolulisega

    ___
    (( ja Eestikeele huvilistele, "sõna tegelikuses" see sõna tegelikult, E peale G'd EI ole vajalik, sobib teglikult (isegi tglikult) kuna see e juba juba sisaldub g's, see e selle g sees, ..ja mitte, et ma meelega nii täppi alati kirjutan kõike kuid lihtsalt üks näide sellest... ))
  • Maili Annikov
    Maili Annikov Margus Meigo Paha lugu on see, et kellelegi võib sinu kärbseseene ülistus kaasa tuua tõsise mürgistuse. Tarbi, aga ära palun propageeri. Jõudu ja jaksu.
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Maili Annikov fataalne mürgitus on Sul kõrvade vahel Leedi,
    Tasuks Sul enda kommunistliku dysenteeria osas natukene sütt süüa profilaktika mõttes (aitavat ka mürgituse osas, seega mitmeti kasulik)
    Sellist ARULAGEDAT juttu rääkid,a et on VEEL ENAM SOBIVAMAT Gruppi kui see siin, Jeerum, kas Sa leedy tõestisaad aru mida Sa räägi ja MIS grupis oled? ??
    Kas on VEEL Shamanislikumat ja Tedjatema taime ja sent olemas kui kärbseseen (peale Tarkusekivi ehk Terav Paljaku, hk aka "Muuga seen" ehk aka PSühedeelikumid - mis sobivad treeninguks ENNE kärbseseent, teadjatele).

    Kõhu punni matustmaise ja sõnniku toomiseks (peale sööki, millest muuttulu pole kui tarbida loodust.. aga loodus soovib, et midagi praktilist ka teeksime,. nagu kärbseseeni jms, et aru saaksime, kus planeedil ja miks elame ja kuidas siin elatud on ja kuidas meie ümber elatakse)

    Su jutt on NII väga valesi nii mitmel tasemel täis, ja nii väga räige ja mõrvarliku kultuuri ideloogiattäis, et seda raske kohe taluda,
    Olgugi, et ilusat sõnadega kirjutatud ja viisakaltsõnastatud,
    tuleb aru saada mis Su sõnade ja konteksti taga on ( ERITI arvestades, et see on SHAMAANIDE, Grupp, TEADJATE grupp, mitte öko new age hippsterite värskete hommiku smoothide grupp et punnut punni mäluda mõttult ... muide mitte söömine on ka kasulikum mõistusele tihti kui niisama söömine )

    Kuidas Sa juged SELLIST Jama siin gruois ajada Leedi ?
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Sa ikka saad aru, et SHAMAAN; sõna, tuli SIBERIST;
    KÄRBSESEENE Kuningtriigist, KÄRBSESEENTE inimestelt,

    Ja ikka saad aru, et PLANEEDIL POLE OLEMAS OLNUD, siiani, veel ÜHTGI mürgitust, milllks Sa valetad nii räigelt ja nii sugust systeemi propakandatajad siin ?

    Ega sa Selle eest palka saa?
  • Maili Annikov
    Maili Annikov Margus Meigo Arvamus on nagu tagumik- igal ühel oma! Minu palgaallikas ei ole Teie mure! Ma ei hakka Teiega siin enam vaidlema. Igal on õigus oma arvamusele ja selle avaldamisele.
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Ja see, t absoluutselt pole mürgine, eriti mõistlikutes, mitte ahnetes kogustes, ei tähenda, et poleks ohtlikulisuse potensiaaliga nile kes ebaõiges kohas või eba õigete asjadega koos ebaõigel eesmärgil "tarbiksid"
    Kuid See Grupp on siin SULETUD TEADJATE,
    Jeebus ,SHAMAANIDE grupp.

    Armas, ledi, saad aru sellest?
    Old Googeldanud "kärbeseseene kasulikus OR Ravi" alustuseks ??
    Või oled veel kinni N Liidu aegses kärbseseene "mürgi" piltides, kuig tgu ühe oluliseima komsisilise tulnukat ja kosmose robotite vastase ühis iideestlast,e süvamaa poolse rlvastuse ja meelteravimiga
  • Margus Meigo
    Margus Meigo Ja ÄRA iial soovi inimestele vallikult asju, mida SIIRALT südames ei soovi,
    Kui soovid "Jõudu ja Jaksu" siis seda tuleb ka SÜDAMES päriselt soovida ja loota, JUST selles osas mida ka inimene soovib, mitte sõnakõlksuks meie keelt kasutada!!
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo On uuseestlased /nüüdiseestlased "teadjad" & "shamaanid" ikka välja karanud
    1
  • Margus Meigo
    Margus Meigo ( ja Maili, ma Saan aru, et tegelikult Kellegi teise sõnu mulle edasi tood, mitte Ise Sa pole Selliste arutut kartuste kandja, seega, ka minu vastused, on "neile" : ))
  • Maili Annikov
    Maili Annikov Margus Meigo Võtan teadmiseks
    1
  • Margus Meigo
    Write a reply...





  • Jargo Rammus
    Jargo Rammus päris tihke pidu saab kellegil olema 😋🤣
    1
    • Margus Meigo
      Margus Meigo Mis ta nüüd niiväga pidu... mis moodi pidu...
      pidu tehasse ka kärbseseentga?
      Nu vot ma päris sinnamaani pole veel sattunud.

      Kuid see vast oleks omamoodi kogemus küll kui kõik areneda soovivad arengumaagid ja kaagid koos ja ainult kärbseseentega suur hulk sooviksid koos pidustsema hakata.. et mis siis saab..

      mine tea, ehk mõni muutub lausa oma libahundu olemuslikult millekski muuks ja hummikul mõistatamist kui väga palju, et antsu saapad on aga kus ants ja ats on..
  • Taavi Lukas
    Taavi Lukas Kuidas seda mõista:
    Värske võis praetud kukeseen (alt ja siis pealt natuke) vägavähese soolaga on absoluut delikatess ja maitsvam kui kukeseen kohe kindlasti.
    • Margus Meigo
      Margus Meigo Eks seda juba arutatud.
      EIp hakka muutma ka (isegi kui saaks) sest ju peab nii olema.
      NU et siis ei hakata vaidlema...
      (maitse üle)
      Kuid jah, mõista tuleb, et ma ise mõtlesin ikka, et punane seen ikka maitsvam

No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus