Veidruste Otsing

Tuesday, July 21, 2020

IsamaaLiit, Isamaa, Isamaa-Erakond ja Ekre, KeskErakond, Keskpartei





Like
CommentShare
Comments
  • Alo Ervin Tundub, et Delfi/EPL ise üritab koalitsiooni lõhki ajada. Ei maksa tähelepanu pöörata.
  • Lembit Kook Loomulikult tahavad. Iga vähegi mõtlev inimene tahab seda punakoalitsiooni nurjata. Aga info edastamise peale ei tasu erutuda, see ongi ajakirjanduse töö. Loomulikult on see nii, kui info vastab tõele. Erutuma peab siis, kui keegi avalikult valetab.
    2
    Hide 25 Replies
    • Taavi Pärtel Punakoalitsioonid olid kolm eelmist valitsust (2014-2019). Praegune jääb "punasest" küll väga kaugele, kui mitte arvestada mõningaid keskerakondlasi.
      1
    • Lembit Kook Taavi Pärtel See, kui keegi väidab, et on parempoolne, kommunismi vastane, ei tee teda veel selliseks. On võimatu olukord, et keegi, kes on vabaduse(liberaalsuse) vastane on samaaegselt selle poolt. Parempoolsus, kapitalism baseerub vabal ettevõtlusel. Ilma vabaduseta pole võimalik vaba ettevõtlus ehk siis parempoolsus. Vabaduse vastane etevõtluses ja inimsuhetes saab olla ainult autokraatia pooldaja. Meie oludes kõige tuntum autokraatia stiil on kommunism. Kas jäi midagi arusaamatuks? Kui keegi midagi väidab, tuleb tuua põhjendused, miks nii arvab, mitte lihtsalt laduda ritta seosetut mulinat.
    • Taavi Pärtel Lembit Kook Hoopis see jutt siin paar sentimeetrit ülevalpool on rittalaotud seosetu mulin.
      2
    • Lembit Kook Kas see oligi väite selgitus, põhjendus, tõestus?
    • Taavi Pärtel EKRE uus esimees Martin Helme on k o r d u v a l t öelnud, et pooldab vabaturumajandust. Mida meil praegu ju tegelikult ei ole ning EKRE-t selles küll süüdistada ei saa.
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Milles seisneb see, et meil pole vabaturumajandust? Kas turumajandust pole üldse, on seda mingeile väljavalituile või veel midagi?
    • Taavi Pärtel Meil on riigikapitalism. Turumajandus oli 90-ndatel ja isegi veel nullindatel.
    • Lembit Kook Defineeri riigikapitalism! Kas on mingid ühiskonnakihid, kel ei võimaldata tegelda ettevõtlusega?
      1
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Kas Eesti ja kogu Euroopa muutus Peale Putini saamist võimule ja deklareermist vajadust pöörata tagasi "sajandi suurim geopoliitiline katastroof"?
      1
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Palegi tänapäeval ei saa enam samastada vasakpoolsust ja kommunismi. Hiina on tõestanud parempoolse kommunismi võimalikkust. Vaba ettevõtlus ei garanteeri enam demokraatlikku riigikorda. Me ei tea, kas nii ongi või tegemist nö. pikaks venitatud "NEP" ga ja siis, kui võimupartei leiab, et on üles ehitatud kommunimiks vajalik materiaaltehniline baas hakkab "nepmaneid" hävitama, kui tarbetuid. Midagi sarnast toimub ka Venemaal. Euroopal ei ole mõistlik seda korrata.
      1
    • Margus Meigo Taavi Pärtel Helme on ilma mainimata selle pundi üks punasemaid jba 80 ndatest saati olnud, või on mul midagi arusaamatuks jäänud ?
      Kas ta mitte polnud kommunistliku ajakirandussüsteemidga vanasti seotud, info kontroll, mõjutused ja veel miski atasee t
      See More
    • Margus Meigo Alexander Dugin selgelt selgitas miks Nemad ja miks Vanasti kommunistid Liberalismi oma vaenlaste ja vallutavate maade maal arendasid, vasakliberalismi, sest selle kaudu saavad nad hiljem kodu süsteemi endi kätte,
      KA Stalin mõnitas liberalismi, ja ega
       ta ausalt öelda Demokraatide fänn ka polnud, ja ega see teda ju Parempoolseks siis kuidagi ei tee.

      MIna ise aga olen kaa, absoluutselt ajalise-demokraatia vastane ( kunigriikluse poolne), kuid ega see siis mind ei takista olemas suurim vastane sellele mida Stalin toimetas, kuigi eks ajaloos siin kindlasti veel hullemaid avalikke kordi, vähemalt välise moraali poolest, Rooma homode kord ja mõne muu võimu inimsööjate ja rituaal tapjate kord,
      Muidugi need süsteemid olid ja on ka Kommunistliku süsteemi osad, sest nende TÄHE süsteemi mõte on erinevate mustade jõududega tasakaal ja siis ühine totalitaarne kord selle vastu kes iganes stabiilsust ja reaalsust häirib liigselt uurides millest ja kuidas maailm ning ühskonnakord koosneb, kui see nuhimine ja vabamõtlemine mõne tulnukmüürlusmustamaagi liikmeskorda häiris.
      No photo description available.
    • Margus Meigo Jagan paar lehte vapiiride sisekirjandusest (mitte,sest Saksamaal tollal räägiti, ja indias enne seda, et Venemaa vapiiride valitsuse käes on ..vaid sest ..mu lugege ise, demokraatia on nende üks agenda, nagu kommunistidelgi , milline kokkusattumus

      Lubatakse kas ainult demokraatiat voi kommunismi
      Image may contain: text
    • Margus Meigo Ja USA nö põhiseaduse ülese dokumendi osa tasub ka lugeda
      Image may contain: text
    • Margus Meigo Ja siis muidugi Stalini jutt soenduseks
      No photo description available.
    • Margus Meigo Ja siis põhipoont maarahva ja konservatiivide ,rahvusliku liikumise osas jms,seda korduvalt mainis et saamaks lõplikult maarahvas vallutatud tuleb luua võlts maa-konservatiivide seltskond kes imiteeriks sõnades maarahva soove ja kuna maarahvas naiivne ja ei ole suuteline vandenõude suurusi piisavalt kiiresti lahti mõtestama kollektiivselt ,loodetakse, ja et ajaloost ei õpita, siis ...et jah,
      Jalõbi ajaloo on neid olnud "rohkem iirlased kui iirlased" jms pundid, nende strateegia viimase vallutamatuga alati sama : samastuda mõnda aega ja vinti üle keerata mis toodab mitmesugust strateegilist kasu ning siis oma punaste teiste poolt ega teha võlts rynnakuid oma "parempoolsete" vastu ja samas pundis olevate päris parempoolsetel aga "omad" hoopis eemaldavad kaitse, meelega pealt vaadates kuidas "omasi" pekstakse.

      Eks asi veel suurem ja hulgi keerukam aga see peaks põhiarusaama edasi andma mis ka hetkel toimub ja planeeriti Keskpartei poolt loodud EKRE poolt kes omakorda siis punaste kontrolliall oleva Donaldi tiibadest toetust saab ja salaja teiselt poolt Keskerakonnalt kui vaja, see oli Tallinna TV aegadel ja esimestest voldikutest saati juba teada,et nad saavad koos olema, nad ei arvestanud,et peavad ka Isamaaga koos olema,kuid see oli ainuke moodus mis illusiooni säilitada aitas neil ...kuid küll me teid kõiki kodustame ...sest asjad piisavalt tõsised et peaks hakkama vaatama kes siis on lipsu teener ja kes kodumaa.

      Muidugi lipse ja nende olemust selgitades on üllatav,et keskparteilased just on hakanud julgema ilma lipsuta rahvale esinema...seega jah, kurb et seda nüanssi Eestlased ise enne ei ole suutnud kollektiivselt tabada mis võimudelt ja kuidas ja miks lipsud/kubarad/ülikonnanöpssärgid tulid
      No photo description available.
    • Taavi Pärtel Uua-uua! Eks kahtlemata üritas Edgarkond EKRE-t oma huvides ära kasutada, nagu oravad püüdsid samamoodi Vabaerakonda oma huvides ära kasutada. Ainult et kummalgi olid omad plaanid ja need ei sobinud salatoetajate omadega absoluutselt. See on muidugi pikem teema.
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Mis asjad need salatoetajad on, kas reptiilid?
    • Taavi Pärtel Lembit Kook Soovitan mu kommentaari uuesti lugeda, seal on kõik täpselt ära öeldud.
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Ei ole väga oluline, kui tihti keegi kordab oma väidet. Korrates eesti vanasõna "jutt on sitt vee peal, tegu õilistab inimest" ehk siis eesti keeles sõnad ei maksa midagi, kui neid ei kinnita teod. Kas vabaturumajanduse pooldamine seisneb selles, et riiklikult määratakse, keda võib tööjõuna kasutada, keda mitte? Vabaturumajandus tähendab ikka seda, et ettevõtja lepib kokku potentsiaalse töötajaga kokku palgas ja töötingimustes. Riigi asi oleks jälgida, et kehtiksid seadused ja ei toimuks mingit sundi, ei füüsilist ega moraalset.
    • Lembit Kook Taavi Pärtel Millises? Kõike ilmselt ei jõuakski lugeda. Piisaks infost nende salatoetajate kohta ja milles seisneb RE üritus taastada totalitaarne režiim.
    • Mart Kuklane Lembit Kook. Praegusest koalisatsioonist võib ainult keskerakonda mingil määral punaseks nimetada. Õiged punased on sotsid, jeesti dvesti. Kaja Kallase rehvioravad on parempoolsest maailmavaatest loobunud ja rääkida saame pigem punaoravatest. Kui praegust koalisatsiooni nimetada punaseks, siis kuidas tuleb nimetada võimalikku sots-dvesti-reffi koalisatsiooni - mürkpunaseks või kuidagi teisiti??? Mulle tundub, et mõnel - ei tea millise kohaga mõtleval - inimesel ongi terve maailm punane nagu Tootsi gloobus.
      1
    • Margus Meigo Taavi Pärtel mis moodi, mis ime läbi sa siin proovid Oravaid ja Vabaerakonda omavahel seostada,
      Samal Tasandil kui EKRE projekti ja KeskPartei-Keskerakonda, kas see on mingi nali või ?
      Kas ORAVAD Tegid Vabaerakonna ?
      Ei see oli Isamaalaste algatus pigem, kas Vabaerakond pani endale Arnold Rüütli Au Esimeheks/Liidriks ? Kas Vaba Erakond teeb meie Riigijuhi, kes kahtlemata Eestlaste poolne, vastast propakandat madalalaubaliste võtetega? Kas Kas VabaEarkonnal ja Oravatel oli Eelplaneeritud Salaliit valitsuse mõlema poole haldamiseks, ja ideaal varjandis koos valitsemiseks (EKRE le tingumus olemasolekuks oli, et Keskerakond seda garanteerib koos Vene ja USA võimudega ja siis EKRE saab näidata ennast kui Esisaag... kuid nagu ma teame, igasugune REAALNE Keskerakonna kallal võtmine mida siin Savisaare ajal nägime on Absoluutselt kadunud, savisaarelendalgi ei lubata rääkida enam, sest asi nii punaseks läinud ja ta sai aru, peale napilt ellu jäämist mürgitamisel, tänu Eesti südametele, et tal ei tasu riskida kuna arusaajaid nagunii vähe.. )

      Ei tasu luulutada siin illusioonseid paraleele tuua, Kõik erakonnad kasutavad kõiki erakondasi enda kasuks, see on elementaarne, aga kõik erakonnad ei oel koos salaliidus, nagu Keskerakond Venemaa võimuparteiga,

      JA kui Keskerakond järelvalve komisioni poolt esile toodi kui lisaks spetsaliseeritud skeemidele mida enamus võimatu tõestada, mailma tipp petturite õpetuste järgi, et see pudin milles vahele jäädi, see ülekaal krruptsioonil oli ka 80% rohkem kui teistel kokku.. et siis SELLISES olukorras IKKA EKRE asus Keskerakonda kaitsma, ja selle Järelvalve komisioni vastu ...

      NU pimedas toas mustikaid sööval neegrilt kiirgab ka rohkem valgust kui sellelt punaaagendalt tõde
    • Margus Meigo Mart Kuklane Kas Sul on siis arusaam üldse meelest läinud, et KOGU Gloobus ongi Punane, Eesti üks väheseid kohti mis vähem punasem, seda Sellepärast eraldi ka Tööparteide ja Kommunistide suurkohtumisel, nimetatakse, eraldi välja tuuakse, et Eestis, nad peavad olema Salajas ja Põrandaall,
      Totalitaarne enamus KÕIKIDES juhtivates äri, koostöö, tööühingute, liitude, asutuste ja mõttetankide on ilma igasuguse vähima kahtluseta absuluutselt süva punased selle erinevas liigis (avalikult punastest kuni liberaal ekstreemideni välja kes kõik sama kübara all)

      Punaste ELEMENTAARNE aluspõhi on Demokraatlikus ja Kommunism, ehk siis selle kahe vahel liikudes, mingisugune veider asi "Kommunistlik islamism, puna islamism" on ka lisaks tulnud, mis on veel raskemin monele mõistetav kui Puna-Luterlus, mis aga pole nii keeruline kui aru saada, et Martin Luther 16 sajandil tuntud oli kui suurim juudi hävitusele, umalarahva hävitusele organiseeria ja vaimne liider, ning et kommunismi ajal oli ainult Luterlus ja Õigeusk lubatud Eestis,

      Jehoova tunnistajad salaja oma printimis koas printisid Eesti hümni sõnasi ja laulikuid mida Eestlastele jagada, neile pole see siiani andeks antud.

      Hetkel ka Õigeusk ja habemetud Luterlused on Eestis põhilised, järgmiste gruppide suurus on juba " 0. koma...." piires, sh Eestim aausku praktiseerivad.

      Seega siin tuua paanikat ülesse, et "sinised" ei saa olla punased sest mingid ju vist on veel avalikumaltp unased... "sinised" kes olenemata Stalini juhistest mille postitasin ja Dugini avalikest plaanidest juba 15 a tagasi, et tuleb teha koikides maades uued "parempoolsed" liikumised koos "Kristliku" manipulatsiooniga, kuid sellised mida saab punaste nööride kaudu ja rahahimuga ontrolllida, keegid ke tunnevad, et nad on alla suutud ja oleks nõus reegleid murdma et enda eneseeputus himu täita saaks.. ja keda lihtne hiljem koristada kui tarvis ja mitmete paeltega sikutada sest neil puudub tagala Päris maainimeste ja Päris parempoolsete ringkonnas.

      Kristlikus ise muidugi see uus testament kuulub hoopis Jumala vastaste seltskonna kirjaduse hulka pigem (Jumala vastu pööramiseks, kedagi muud kummardama pannes, maalt minema tulnukate juurde põgenemiseks ja lõpupäeva, häviust kummardamiseks..) kuid see omamoodi teema mis vist veel keerulisem arusaada kui mis moodi "sinised" on punaste lõotsas.

      Punaste absoluutne Miinimum on alati hallata nii opositsiooni kui Kualitsioooni, see on demokraatia ianuke mõte mille vapiiri kirjandus mis postitasin ka esile tõi, et see asi mida nad INIMESTELE ainukesena lubavad, et sedasi saab inimesed ajutiste võitude korral (Mis iga aastaga väiksemaks jäävad suures plaanis ) sund seisu panna kus nad peavad nagu normaalsust aksepteerima opositsioooni, et nagu see olekskin ormaalne olukord, et meil siin eestis ALATI on mingi opositsioon eksisterib kes istub ja mögiseb ja resurssi raiskab selge Eesti vastalisuse ja teoriteiseerimisega, et äkki saaks kuidagi muud moodi kui normaalselt.
    • Margus Meigo Muide Eesti sotsid on ühed vähem punaseimad maaima kõikidest sotsidest, nad ka ainukesed teadaolevalt kes ei võtnud International Sotside hulka kuuludes, endale Hymiks Internatsionaali,

      Eesti äri pnased reormid jälle teistmoodi sinised omas varjus rohkem kui enamus sellised kõrilõikjad muudes maailmades, siin on ikka väga suur hulk reaalselt Eestimeelseid inimesi olgugi, et moni naiivusest yhte või mud moodi ajupestud,

      Kuid kõige ohtlikum on ikka alati punt kes ise ennast kujutab ette kõige sinisem olema kuid omab eriti punaseid mitmeid joone, tõestusi, sidemied ja käitumisi ja on veel otse partnerluses ning Alguse saanud Erakonnalt ja Nende resssursidelt kes OTSE Vene võimuparteiga liidus, mitesuguses ja ilma liidutagi nende valijad ja nimi ju teada kust tulnud.. ja siis nende Välis ideaal on venemaa puppet Ameerikas, kes eriti ütlemata punane kes sinist mängib,
      Kelle kampaania korraldaja naiste seelikus homoaaris kankaani tantsib, suurimaid homo misioone Kommunistide AMETLIKUS Pealinnas NY is korraldanud ja mitmei muid nii suuri ja rõvedaid asju et ei hakka neid uuesti üle kordamagi.
      Kuid ta nii vajalik Maafiale ja Punamaafiale, et kui hääletus tehti, et kas ta maha koksata või mite maafiabosside poolt, siis otsustati, et ta maafilae nii kasulik oma psoitsioonis, et konkurent maafiatel ikvideerimiseks ja tuleviku võimujaoks ta kindlasti vaja edais hoida..

      Ise ta räägib muidugi, kuidas ta vihkab maafiat mitte, et tal isa vangis oleks olnud..
      Umbes nagu siin "sinised" räägivad LIberaalide vastu, et siis nagu see neid Siniseks peaks tegema....
      Aga teod ja Arusaamad ja käitumised mida teed positsioonis olles kus oled, on need mis teevad siniseks, mitte ainutl see kui ettemääratud vastaseid pillud, et endale imagot ehitada.

      Pealegi ned omavahelised "rynnakud" on punaste poolt ette märatud ja need ei tee punastele haiget, liberaale nad nagu lubrikandina kasutavad nagunii, seda otse öelnud nii Sirinovski (Liberall partei juht venemaal, kes enda liberaale hullemate nimedagigi kutsunud kui inimkõnts) ning muidugi ka jah, vanad Dugini kirjad mis olid teiste maailma impeeriumlastele avalikult nende enda lehepealt kättesaadavad mida nende enda tipud omavahel jagasid..

      Kui need ükskord usa teatud eri valitsustarkvaaga kogu paketis nende serverist olin endale alla laadinud, siis mul kogu arvuti enne kui juhtme seinast sain, muutus kogu kõvaketta osas kasutuskõlbmatuks, kuid midagi sai ikka päästetud ka..eks kunagi uurib neid asju.. oleks vaid resursse ketaste ja netiyheduste jaoks, siis saaksin teile luua kergesti võrgu kus väga huvitavaid failem ida ei saa kergesti netist kaotada ja mis ei kaoks siis.. sest oleksid füüsilised laadimiskohad ja uuesti üleslaadimise kohad ka läbi vrkude mille olemasolu nadei tahaks avalikustada kartes, et se ülejäänud dokumentidele tähelepanu tooks, ...eks siis muidugi moned muud kybarmehed hakkaks veel enam külas käima (Nagu võlts politsenud käisid nii era kui ametlikus riietes mind monigad korrad osimas mu eri elamiskohtadest, ema koju marsiti sisse ka ilma ordenita nagu oma koju..ja sõbrale tema korteris anti mõista Türil, et kui elada soovid siis hoia suu kinni... ta enam ei ela..)

      Enamus ta Materialid mis vähegi huvitavad on muidugi nüüd netist kadunud, kuna meeles tuelb pidada, et Android, Google, Youtube, WIkipedia jms kohad on avalikult VÄGA punasel poolel ja viisnurga promojad
      Kuid moned üksikud vihjed veel leiab ja vihjetest edasi ka veel ühte teist aegajalt:
      https://nypost.com/.../25/inside-the-mob-plot-to-kill-rudy/

      " The former New York City mayor said he hated the Mafia his whole life because his father despaired over the mob influence in their Brooklyn neighbourhood."
      https://torontosun.com/.../mob-scion-cornered-giuliani...
      INSIDE THE MOB PLOT TO KILL RUDY
      NYPOST.COM
      INSIDE THE MOB PLOT TO KILL RUDY
      INSIDE THE MOB PLOT TO KILL RUDY
    Write a reply...

  • Allan Tõnissoo Seederit vihastas, et artikli lugemise eest tuleb maksta, aga inimeste palgad on Eestis liiga väikesed ehk








No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus