Veidruste Otsing

Friday, April 10, 2015

kanepi foorum

(vahepealt on mõned postitused kadunud mille keegi admin tookord kustutas (vist Raul)... ühes adminn ütles, et grupi suletuks tegemine aitab rohkem kaasa grupile..
ja selle jutu lõpus on paar interneti linki, mis ka kasulikud mingi aeg kanepi inimestel lugeda. Tegu lihtsalt meele avaldusega, arusaama suunaliseks liikumiseks.)

Siin olevat mõtteavaldused lugemiseks kellel tunnet, kui tunnet pole ära ennast vaeva, küsin ise isiklikult neilt kellelt vaja, kui midagi vaja mida vastatud ei saa.
___________

Raul Kübarsepp changed the group privacy setting from Public to Closed.
  • 19 inimest märkisid selle meeldivaks
  • Millest selline otsus?
    5 tundi · Like · 1
  • Jana Vares Kes sees see sees 
  • Margus Meigo Mis jamad ja mängid selle privaatsuse nupuga? 
    Tee avalikuks ja jäta avalikuks. See mingi totrus, teiste inimeste eest hakata seda gruppi peitma. Väga lühinägelik tegevus. 
    Urr!


    https://www.facebook.com/groups/rohelised/?notif_t=group_privacy_change

    5 tundi · Muudetud · Like · 3 · Eemalda eelvaade
  • Marc Adam Barsegjan Kanepi legaliseerimise avalikud pooldajad suletud grupis?
  • Vahur Ründal lõi kartma
  • Margus Meigo Icc, Marc Adam Barsegjan i know right. 
    Muidugi eriti päästab see politsei onude käest kellel see grup notifi listis juba alguse aegadest on
  • Margus Meigo Mis moodi see kogukonnale KAASA AITAB kui selle suletumaks teed, niigi raske leida suurel osal inimestest internetist inimesi kes oleksid koos ja suures mahus.
  • Margus Meigo Süsteem sedasi toimibki, et ta paneb meid ennast ise piirama, et siis neil vähem tööd, 
    neil hea kui paarsada inimest vähem kes grupi leiab, väga odav lahendus, panna inimesed ise ennast peitma
    5 tundi · Like · 1
  • Marc Adam Barsegjan Rahu nüüd, ärgem teineteist ründama hakka. Suletud grupiga saab tõesti igaüks liituda ja näha selles olevaid liikmeid (infoks: https://www.facebook.com/help/220336891328465) ; 
    Pigem - tõesti - paljude liikmete jaoks võib kaduda selle grupi sisu või mõte sedaviisi tehes ära. Pooldan samuti küsitlust.

    5 tundi · Like · 3
  • Jitakuto Tokijidota nägemist priit..... Unreal kiun ikka ... Keda manditeema kotib see on grupis ja näeb seda mida seal sheeritakse.On ka inimesed keda kanepi teema ei lähedalt ega kaugelt ei huvita.Igal inimesel on õigus sheerida ajakirjanduslikke teoseid v uurimusi ka enda kontolt.See nn "kinnine" versioon ei olegi nii kinnine kui järele mõelda.
  • Margus Meigo Raul Kübarsepp Ei, LIIDER otsustab kogukonna eest, 
    Sest kogu mass alati kriitiliste otsuste osas ei ole targem kui see kes teab milleks mingi asi on. 
    Suure hulga erinevate asjade osas kokku, aga on grupp targem.


    Selleks ongi olemas administraatorid, küla targad, shamaanid ja pere pead, kes otsustavad kindlas asjus mida enamusele on vaja, sest nad teavad, ja kui nad ei tea ise ja iga lihtsa loogilise asja eest enamuse heakskiitu otsivad, siis nad ei peaks ka kuskil juhtival positsioonil olema. Ega me Oktoobrilapsed pole. 

    Liider juba peaks teadma mis on enamusele hea, isegi kui enamus sellega nõus ei ole. Selleks ta liidriks valiti, et ta ajudega

    Kui teha enamuse Eestlaste (kes muidu targad inimesed) seas praegu küsitlus, kas nad tahavad oma lastele kanepi või seened kättesaadavaks teha või need taime jagajad hoopis karistada,

    siis ma selle enamuse arvamuse järgi küll ei soovi liikuda vaid pigem teha enamuse eest otsuseid mis Enamuse viiks selles suunas kuhu vaja minna on. 

    Mõistad mida räägin ?
    5 tundi · Muudetud · Like · 2
  • Marc Adam Barsegjan Margus Meigo - nõustun ja mõistan. Kas grupi looja/admin võiks selgitust anda, mis teda nii toimima pani? See teeks nii mõndagi arusaadavamaks ja on meie liikmete suhtes vaid aus.
  • Raul Kübarsepp Seadistamisel juhtus näpukas ning nagu selgub, ei saa FBs mingi uue reegli tõttu seda "Avalikuks" tagasi muuta, kui grupi liikmeid on üle 250. Hetkel on grupi liikmed kõigile näha, aga postitused mitte (seetõttu ei saa neid ka mugavalt jagada), seetõttu palun jagadahttps://www.facebook.com/eestikanepiliit postitusi.
    Valitsusväline organisatsioon · 1 113 meeldimist
    Kasutaja MTÜ Eesti Kanepiliit foto.


    MTÜ Eesti Kanepiliit

    • Toomas Altnurme
    • Tingel Tangel
    3 tundi · Muudetud · Like · 1
  • Joel Arula Raul Kübarsepp Kas sa mingi FB suppordiga oled proovinud seda teemat võtta?
    1 tund · Like
  • Margus Meigo Kui sa oleksid näpuka teinud siis Sa poleks ju selles osas plaaninud küsitluse teha, ole nüüd aus Raul. 
    NIng kustutasid oma kommentaarid ära siit samast kus Sa rääkisid, et see kogukonnale "KAASA AITAB" jms


    Ega see mingi ITi support pole, et miskeid lambi näpuka vabandusi võib anda. 
    Ma ise itimees olnud, tean küll kuidas need kuttidel nagu varukatest tuli, et ainult südant avama ei peaks..
  • Margus Meigo Ja selle küsitluse mille siin korraldasid, mis pidi 16 aprillini olema, et demokraatlikult siis ära otsustada kas asi jääb lahti või kinni ja kus väga huvitav vestlus tekkis, 
    ning mis väga suures (kolmekohaliste numbrite) osas nõudis grupi lahti olekut, ainult 2 inimest hääletasid täiesti kinnise poolt kui viimati vaatasin, 
    Kas selle kustutasid ka nüüd ära sest ei sobinud sellega mida sai loodetud, et tuleb? 

    Kas see on ikka kindel, et sa kanepi peal endiselt oled v @ Raul Kübarsepp
  • Margus Meigo Äkki see küsitlus ikka on kuskil, ma millegi pärast seda ei näe enam.

    • Raul Kübarsepp Joel: teavitasin supporti, samas ei ole neil mingit kohustust vastata. Seega on suur tõenäosus, et ei saagi lahti seda gruppi enam. Minu jaoks tuli see üllatusena, et mingeid seadeid enam muuta ei saa. Sellisel juhul jääb see inimestevaheliseks suhtlemiskohaks ning avalikkuse ees saab toimetada Kanepiliiduga, mis ongi ehk parem, kui selle alla koondutakse.
      Margus: vandenõuteooriad on ehk osade arvates lahedad, samas paranoia puhul on soovitav seda süvendavate ainete tarbmine lõpetada.
      14 minutit · Muudetud · Like · 1
    • Margus Meigo RAUL: Hülgemöla võib ka kuskil mujal ajada, riigikogu saalis tehakse seda ja veel mõnes kohas viimasel ajal, aga siin võiks nagu olla mehisust, et vastata.
      1. Tegid küsitluse, tegid? Kus see on ? Koos nende teemadega mis komentaariumis avaldusid? Liiga valusad küsimused olid?
      2. Kustutasid SIIT samast oma kommentaarid ära kus andsid selgelt märku, et Sul oli ei olnud see näpukas vaid plaanitud.

      Mis paranoiadest ja vandenõuasjadest Sa siin räägid? 

      Ma ei hakka seda üldse mainimagi, et Sa mind adminnist ära kustutasid, sest "liialt esoteeriline" oli (ehk liialt reaalne, hingelinet) ja kus need asjad toimusid Sul samamoodi nipsakalt, privaadis mitte rääkides nagu mees mehega seda Eesti ajal tegi. 
      Ning isegi mitte vaevudes pärast uuesti vastama, 

      Sina oled see kes oma teadvuse ja hinge on taimede vale kasutusega lendu lasknud, meil on tehnoloogia, et Sind uuesti inimeseks saada, 15 aastat tagasi kui Sa alles alustasid nende teemadega oli Sul veel täitsa inimese olek
      nüüd aga selline poliitiku ja ametniku maik, hea, et veel lipsu kandma ei hakka.
    • Margus Meigo Ol nüüd mees ja hakka Eestis tegema asj, EESTI moodi, see pole Inglise parlament ega prantslaste Euroopa liidu show siin, vaid reaalne elu. 

      Mis siin lahedat on? 
      Kommunistlik, savisaarelik käitumine kus vastuste asemel solvatakse tagasi ja ignoreeritakse fakte mida just esitati, 

      Kas kustutasid siit samast oma enda kommentaarid ära? Ja (miks?)
      Kas tegid küsitluse millega tahtsid proovida endale õigustust saada grupi suletuks hoimise osas ja siis hoopis teine tulemus tuli koos komentaari laviiniga mille pidid kiirelt ära kustutama, peale seda kui ise suurelt alguses välja reklaamisid, et see veel nädalaks ajaks pidi jääma, et "õiglus" oleks? Ja (miks?)

      Ja nagu teie tagatoa kanepi salajasest grupist mind välja viskasid koos kolme sõbraga, ja nagu siit seda teinud olete varem, ära arva, et kui seda veel teed, et siis Su hingel sellest parem hakkab.
update :
__________________________________
Postitus Kustutatud
. MIKS? Kas internetis hakkab ruum otsa saama, et järjest vaja ebamugavust tekitavaid postitusi kustutada, ... eriti kahju, et see eelmine positus mille ära kustutasid, kus tegid hääletuse ja inimesed nõudsid grupi lahtisust, kus tulid sügavad argumendid ja huvitavad mõtted ja küsimused ... miks närv vastu ei pea ja kipud kustutama pidevalt,
postitusi mis ju informaatilised, mitte läbu ega nalja postitused, vaid tõsised arutlused grupi juhtide ja grupi vahel.. nii tihti kustutatakse ära, miks nii toimitakse kui avatud, reaalset arusaama kanepist inimesteni tuua tahame, ehk kõrgemast teadvusest ? (kanep rahvakeeli on "Vaesemehe Taevas")

Ja taevas on arusaam, mida vaja on teha, enamasti mõne niidikesega saame seda puudutada ajutiselt, kuid juba see paneb tegutsema.

Kuid kõigerohkem häirib muidugi see, et OTSE ei vastata, kuna Sa mu kirjadele OTSE ei vasta, Inimene Inimesena ei suhtle, seljataga ka mu eemaldamise küsimused lahendasid
kui privaatselt mainima hakkasin, et natukene politseiline see olukord teil, hoitke teed looduse suunas.... kahtlaselt riiklik ja akadeemiline "teaduslik" vaade taimele. (akadeemiline rahvakeeli on "EluVõõras")

Siis pean Sedasi siin kirjutama, mis on suht leim, kuid noh, proovime, ehk kasu sedasi miskit?


Kui ma küsin, miks kustutasid midagi või et tegid seda ja teist, siis ÄRA vasta midagi muud ajateivastest ignoreerides mida teine ütles ja küsis, vaid fokuseeri TEEMASSE, ose teemasse, isiklikult. Või siis kui räägid ümbritsevat selgitavat juttu siis mõttega, et teema LIGI viia mitte teemast EEMALE. Mõte, on ikka teineteisega lähemaks ju saada peale igat vestlust kui veel võõrad ollakse?  Kuid nagu ikka tuleb mingi riiklik, akadeemiline "ametlik" vastus, otse inimese inimese suhtluse asemel.. see jama, nii vahva inimese osas kes Sa mäetavasti kunagi Playteci aegades olid.

Ja ära nüüd seda isiklikult võta ja uuesti kedagi mind grupist kustutama lase, mis ka juba juhtunud. Kui oma vigasi tunnistad, mehena siiralt ja otse suhtlema hakkad,siis läheb kõik lihtsamaks ja paremaks. Ükski salaplaan ei jää salajaseks ja teiste tagarääkimine varjatuks kui on õige aeg käes ja vajadus siis kasutame kõike mida vaja.
Seni aga loodame koostööle, arusaamisele ja taimele ning vaimumaailmale allumisele õiges suunas, et inimesi suunata ÕIGESTI tunnetama mis taimega on ja Võib olla tegu, mitte ainult fokuseerida tavalisele ajutisele  maisusele mis viib hukuni. Incad ka enne oma hukku said aru, et nad poleks pidanud "ise tarkgaks" hakkama ja  oleks pidanud jääma Nais kanepitaime, Jumalanna ligi sõbraks, nagu Shamaanid soovitasid.

. Keegi ei jää pidama, kes on looduse vastu ja ainult enda mehaanilist kasu ja mõnu otsib, ilma, et sooviks arusaada mida selleks loodus läbi elab ja kui suuri võimalusi tegelikult inimestele on toodud, selle tikuotsa suuruse jupi asemel, mida selles ühiskonnas kasutada lubatakse (ehk siis ainult lõõgastumiseks, füüsiliseks raviks... kuid mitte ei taheta uurida tegelike haiguste ellu tulemise põhjuseid ja seda, kuidas olla teadvuses kus oled lõõgastunud ja energeetiline üheskoos, pidevalt kui vaja. Sest saad aru, miks oled elus ja mis elu on ning kuidas Seda teistega jagada, austades iidseid võime ja eriti austades Usklikust. )

See oli mentaalne hingeravi kõigile kes lugesid, tunnetamaks mis õige ja mis imelik
Kunagine Kanepifoorumi
Adminn Waffa
:p
----


Järgmised paar kaks linki ka veel ja siis ülejäänud tekst on kama ja mõeldud neile lugemiseks kellele siiani oluline on tundunud.


Siin postitusi mida olete oma adminnidega ära kustutanud, kuna need "liialt esoteerilsied mis "halva mulje" jätta võivad.." .. teie sõnul, PÄRISELT KA või?
Esiteks: http://www.marijuana-syndromes.com/marijuana-and-mexican-shamanism.html

Järgmine oluline postitus, mis kustutati:
"Marijuana and Sex: A Classic Combination"
http://www.cannabisculture.com/articles/1372.html

Seks ja Taime vaimsuson kaks kõige olulisemat punkti mis selle taimega seotud, mis inimese liigil vaja õppidaja teada ja need artiklid mu arust peaksid andma natukene alusmateriali edasiseks uuringuteks.

Ega me alla 12 pole, et ei julge seksi teemasi rääkida kanepiga seoses.

Tuleb muidugi meeles pidada, et liialt suured suvalises järjekorras kasutatud kanepitaimed, olenematta liigist.. võib tekitada mehes liialt palju naiselike "vaime" (või omadusi) ja siis sellised "homolikud", liialt femiinsed sümdroomid osadel hooletutel meestel saavad tekkida kus minnakse pehmoks või peenutsejaks, nipsakaks, lipitsejaks ja "akadeemiliseks".  Lisaks ei meeldi Sa naisele enam sellise, muutunana, see ka põhi tüli kus ise arvad, et oled parem kuid naisele vastik, et siis tead.. et vaja saada OTSE isiklikuks, ausaks, siiraks meheks jälle.  Vaimu järgi vaadates see lihtsalt,et ohver avas liiga pasiivsena ja "Pulli, nalja" otsides ennast lahti vaimude tööriistadele kes talle ära panid..

- lisaks kui oled naisega ja asud taime rohkem armastama kui oma Naist (olenevalt kellele kui palju tähelepanu pöörad mõtetes, Su mõtted tegelikult ju avalikud ja teada ka naise poolel olevale loominule, kuid väljendada tuleb nii sõnades kui tegudes.. ja SAMAL ajal  ka tunnetes. Selle pärast ka ükski tulnukas nii kergelt lõplikult õnneliku armastusena ühtegi naist röövida ei saa, ja seda taevast kogeda mida maised mehed,sest väevõimuga ja kavalusega tundeid ei saa õigesti siduda kahepoolselt enne seda kui Naine ise seda lubab, trikid ainult aitavad ajutiselt, kuid naine elab väljaspool aega lisaks oma kehalisele paradiisilikusele siin, millele Sul, kui mees lugejal, on võimalik ligi saada. Praegune keeleleine seletus on vähemalt nii, eks tegelikult ole asi veel palju ilusam, suurem ja kirjeldamatum, ehk inimkeeli "keerulisem".. kuid loogilisem..)
Kuid jah, kui liialt meeled kanepiga seotu suunas paned, selle asemel, et suunata mõtted maailmaga tegelimise suunda mille jaoks kanep Sul meeled avas, ja naise suunda... siis  peagi jääd mõlemast ilma, kuid eelkõige oma naisest kellel tekib Taime Hinge osas pigem lausa kadedus ja (kui) näeb, et Sa oma tee kaotanud.
Selle tee, arusaama ja Lootuse kelle kaudu Sa oma südame siin maailmas Ainukesena päästetud saad nagu vast Jumal asjad paika pannud on, tundub (mees läbi naise südame pääseb igavesse ellu, kui õigesti armastada, siin ilmas, kes õiget armastust maitsnud või kaugelt näinud korra, siis selles kunagi ei kahtle.. Kuna võrdsust pole olemas mehe ja naise vahel, naine on alati suurem mõõtmatult ja kõrgem kuid armu olendina nad selles " trippis" kunagi maiste silmis ei ela, üldjuhul.
Armastuse suurus on osata ennast ka suurusetuks teha, ehk ilma suuruseta, olevaks (isegi mitte olevuseks)).
Ja samas ennast mehena arvestada otsese jumala käena (juudi pildi kirjas mehe tähistuseks oli täht mis sümboliseerib Kätt... ja Naine oli Silm, kui õigesti mäletan.)
Ehk oled väga suurte ja õigete koguste juures ka tunnetanud mehena midagi sellist, kus lihtsalt oled.. ja kas ongi keha ja kus.. (kuid alati, üli oluline, oma keha armasta ja teise keha nagu oma keha, et elu ja armastustelus hoida, kanep üksi ei saa sind päästa kui Sa tema abi õigesti vastu ei võta ja lihtsalt kasutad enda tarbeks..., sama naisega.. kui Sa ei oska armastada Teda õigesti siis jääd ilma sellest, kes ta Tegelikult Sinu jaoks olla saaks.
Kuid meie ühiskond, on ajutiselt orjastanud ja naised sunnitööle enamus saatnud võõra jaoks, mitte enam meie oma põldude, kodu jaoks... siis kui meile sobib..)

Veel mõningad lingid

Muidugi kanepiga ringimängides võib juhtuda ja hinge kaotades ka neid asju teistele oma kehast siia maale maha jätta:
http://www.shamanworld.com/shamanic-arts/blended-spirit-third-gender/

Palju muid huvitavaid taimi:
http://www.incaglossary.org/m.html

Veel üks seksiga seotud teema,mida mehed arvestada võiks.. sest siis kuidas oli oli selle ligemal kuidas õige on ja saab olema (sh. "seksi õiguste" osa, all pool)
https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Judaism/sex.html

No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus