Veidruste Otsing

Sunday, July 31, 2016

teadus kanep

  • uskumatu, tõepoolest, lõpuks ometi

    Värskest uuringust selgus, et küüslauk võib aidata ravida kuseteede infektsioone, mille puhul pole abi antibiootikumidest.  
    tervis.postimees.ee
  • Tõnis Norit Mul pole vastu sellele et seda süüakse, aga võiks ka arvestada teiste inimestega kui vaja ühistranspordis ringi sõita. See hais on lihtsalt jube mida see küüslauk tekkitab inimestel. Sööge aga sööge siis kui pole vaja teiste inimeste hingeõhku mürgitada.
  • Lauri Ühistransport nagunii haiseb ja on räpane, kuid see ei ole "tervislik hais", seepärast ma ei sõidagi sellega.
  • Kit Kit Minu meelest on suitsu-, higi-, kuse- ja sitahais ikka võrreldamatult hullemad.
  • Han Dri Pole vaja ajada segi lõhna ja haisu.
  • Spike Shpongle hahahaaa... see on ikka nii müstiline, kuidas on tuhandeid aastaid mingeid asju kasutatud ja nüüd järsku tulevad teadusuudised , et jah tõepoolest inimesed ei olegi generatsioone walesti elanud, nagu see teadusuudis oleks mingi standart.... eitea kas varsti tuleb teelehe ja kummeli kohta ka midagi, et praegu pole weel mtet kummeli teed juua, kuna praegu ta weel ei paranda miskit.... ausalt fuck of mainstream media zombid.... hakake ise mõtlema kõik kes muidu mõelda ei suuda...
  • Tõnis Norit Mul pole autot ega juhi lube, seega elatise teenimiseks jala ei viitsi küll 2 tundi või rohkem tööle kõndida. Ühistransport ei haise. See on mingi rumal arusaamine. Inimesed haisevad oma küüslaugu järgi ja sealt on ka see arusaam et ühistrasport haiseb. Olen viimased 3 nädalat viimsi ja kesklinna vahet sõitnud nr5 bussiga ja nr 1A bussiga. Varsti hakkan liikuma Rocca vahet trolli ja bussiga. Kunagi käisin Volta tehase teritooriumile nr 3 bussiga tööle ja seal haisesid ka ainult küüslagu sööjad või siis kalatööstuse töölised kala järgi, aga seda ei saa nimetada, et ühistransport haiseb.
  • Lauri Sa oled ära harjunud selle haisuga, kuid küüslaugu lõhnaga mitte grin emoticon
  • Tõnis Norit Vaevalt küll. Haisuga on raske ära harjuda. Sul omal autos haiseb ka kindlasti samamoodi kui bussis. Sa lihtsalt oled oma auto haisuga harjunud. Küüslaugul ei ole lõhm, vaid see on jube hais ja eriti just siis kui inimesed seda välja hingavad on 2-3 meetri raadiuses seda haisu tunda. Pealegi bussidel käivad uksed lahti igas peatuses ja katuseluugid on lahti ja õhk liigub. Räägiks pigem mille järgi need bussid ja muud transpordid siis haisevad ? Kui asotsiaal on ühistraspordis, siis loomulikult haiseb tema ümbrus. Aga kui "sõber rääkis et haiseb" siis järelikult haisevad kõik ?
  • Reet Kaarmaa Küüslauk on kaitseks paganate ja nõidade vastu,puugid ei tule ja meheau ,on paremas korras.Kui iga päev sõõd küüne,ei ole isegi lõhna,rääkimata haisust.Hapukurgid ilma küüslauguta ei tule head Prantsuse köögis on vist igas toidus sees.Ja pealegi teadlased tahavad ka palka saada,rida maksab.
  • Spike Shpongle kurat küll inimesed, millest te siin räägite.... kui sa situd siis sellel on ka oma lõhn...nagu ka küüslaugul ja see rida on päris pikk...wiin haiseb kah näiteks... mõni ganji sort lõhnab ka nagu mingi prantsuse räigem juust wõi sokid mis on juba pidused.... kas mõistus rohkem ei wõtagi, kui et mis haiseb ja mis mitte?
  • Mariana Sikk Mulle väga meeldib suhelda inimestega, kes on küüslauku söönud ja sellistel puhkudel mind üldse ei huvita, mis juttu nad suust välja ajavad smile emoticon
    Ja kui neil ka midagi öelda ei ole, siis võivad niisama ohata koguaeg smile emoticon
  • Andra Otsar see ohkamine ju puhastab 6hku nende eeterlike 6lidega jms like emoticon ma jätan alati küsla koored ja otsad peale puhastamist vedelema, pärast on köögis ka puhas 6hk kuidagi. m6nsa.
  • Mariana Sikk Tulin koju, Härra oli sõnakuulelik - korteris levib mõõnus lõnh smile emoticon
  • Mart Kalvet "see on ikka nii müstiline, kuidas on tuhandeid aastaid mingeid asju kasutatud ja nüüd järsku tulevad teadusuudised , et jah tõepoolest inimesed ei olegi generatsioone walesti elanud" — Mis siin müstilist? See ongi ju teaduse üks ülesandeid; selgitada välja, kas üks või teine asi teeb seda, mida olema harjunud arvama. Kui selliseid analüüse ei tehtaks, usuksime ilmselt siiamaani, et nakkushaiguseid tekitab jumala viha või deemonid ning et käte mittepesemine kaitseb needuste eest. Inimesed on väga kergeusklikud ning sageli valmis tõeks pidama seda, mis õige tundub, mitte seda, mis on. Muide, kanepi keelustatus johtub otseselt samasugusest mõtteviisist, tüüpilisest "talupojatarkusest": "Kanep on keelatud, sest kanep on narkootikum ja me kõik teame ilma järele uurimata, et narkootikumid on alati halvad, mistõttu kanep peab igavesti keelatuks jääma."
  • Spike Shpongle jah mart, aga mõni asi ei ole lihtsalt aega wäärt, et seda teadusega seletada.... eriti mingid asjad mis on niigi selged.... wesi on märg, siis ta on.... kui sul on küüslauk üheksalk korral kümnest külmetust leevendanud ja vanemad inimesed kasutavad seda ka ja on kasutanud, siis toimib see sellepärast, et see lihtsalt toimib, mitte, et teadus on seda öelnud.... ma loodan, et saad mu mõttest aru.... teadus üritab tegeleda suht kõigega ja tihti ka ilmselgega...wõibolla kui me suunaks oma energiat asjade uurimisele mis oleks suuremad, kui need asjad, mida ma juba teame niigi...ega wanarahwas ei olnud ka päris debiilikud ja nad suutsid ka loogiliselt mõelda.... inimesed wõiwad olla kergeusklikud, aga see ei tee neid weel rumalaks, rumalaksm teeb neid loogika puudumine....
  • Mart Kalvet "mõni asi ei ole lihtsalt aega wäärt, et seda teadusega seletada."
    — Julgen kategooriliselt vastu vaielda. Kõiki väiteid on vaja kontrollida, eriti aga neid, mis puudutavad ühe või teise aine või ainekompleksi tervisemõjusid. Just selleks, et me ei ra
    iskaks aega ja ressursse sellistele "rahvatarkustele" nagu külmetushaiguste ravimine küüslauguga.

    "eriti mingid asjad mis on niigi selged.... wesi on märg, siis ta on.... kui sul on küüslauk üheksalk korral kümnest külmetust leevendanud ja vanemad inimesed kasutavad seda ka ja on kasutanud, siis toimib see sellepärast, et see lihtsalt toimib, mitte, et teadus on seda öelnud."
    — Just seda ma silmas pidasin, kui rääkisin "talupojatarkuse" veenvusest võrreldes faktidega. On tuhandeid asju, mis TUNDUVAD toimivat või tõele vastavat, aga tegelikult ei toimi ega vasta. Fakt on, et seni pole keegi suutnud korralike topeltpimendatud, platseebokontrollitud, suure valimiga katsete käigus näidata, et küüslauk külmetushaigustele mingisugustki mõju avaldaks või neist paranemist kiirendaks. Viiruslike nakkuste puhul nagu külmetushaigused ei saagi antibiootikum aidata, sest viirustele antibiootiline ravi ei mõju. Võib üsna julgelt öelda, et nüüdismeditsiin ei tunne ühtegi ravimit, mis aitaks viirusnakkuslikust külmetushaigusest arvestatavl määral kiiremini terveks saada (vist on näidatud, et broom võib lühendada haigust max paari tunni võrra); on ainult vahendid mõjude leevendamiseks nagu valuvaigistid ja palavikurohud (ja viimaste kasutamine ei pruugi alati olla mõistlik, kuna võib haiguse kulgu pikendada). Viidatud artikkel räägib ka kuseteede *bakteriaalsest* infekstioonist, mille puhul on küüslaugu antibiootiline mõju loogiline. Mehhanismi, mille kaudu küüslauk saaks külmetust ravida, pole aga olemas. Õnneks ei tee see aga olukorda halvemaks, nii et võid julgelt jätkata, lihtsalt ära looda sellest praktilist tulu.

    "inimesed wõiwad olla kergeusklikud, aga see ei tee neid weel rumalaks"
    — Absoluutselt nõus.

    "rumalaks teeb neid loogika puudumine." — Ka see ei tee rumalaks, kuna loogika pole kaasasündinud ja seda tuleb eluaeg õppida ja enamik meist ei suuda ka vanuigi alati loogiliselt mõelda. Küll aga võib loogilisest mõtlemisest ja enda kergeusklikkuse teadvustamisest olla abi targemaks saamisel.
  • Margus Meigo Kalvet, vastupidi, TALUPOJA tarkus ei ole kunagi väitnud, taimede kahjulikust, vaid TEAB nende hingelisust ja vaimsust, ja ka energeetilist poolt. Talupoja tarkus tuleneb taime tarkusest.
    Lihtsalt vahepeal oli suur alaareng süstematiseeritud, planeeri
    tud, ja siis hakati arvama, et dogmad ja tarkuse puudulikus ja hirm käivad ka "talupojatarkuse" alla.
    Talupoja tarkus on see kui mingi asi toimib millegi jaoks paremini, ja sellel teadaolevaid kahjulike lisamõjusi pole kunagisi, tulevaid, siis seda eelistad.

    Teadus on see lastekingades ebard keda me siin peame järgi ootama.
    Teadus on teiste vaimolendite poolt siin meie meelte lukustamiseks, viimase relvana toodud (kreeka-rooma), kuid ka selle sama relva me keerame teisipidi ja ilma igasuguse kahtluseta aja jooksul saab selle SAMA lollikindla relva läbi, olgugi ta limiteeritud,tõestatud igasugustele
    nii erinevate energiate, olendite, "tontide" kui muude eluvormide ja reaalsuste olemasolu.

    Muidugi nii arhailine ja algeline teadus kui praeguse teaduse algparameetrid on mis koolis kasutusele antud... nendega annab teha suuri asju.. kuid eks üritame.

    Aru ei soovita nagu saada, et kulisside taga toimetatakse asjad ja tuuakse päevavalgusele, ja siis klapitakse sinna peale teadus, nagu teadus oleks selle tekitanud või nagu tänu teadusele sinna maale oleks jõutud.

    Väga palju asju ammu juba olemas, mida veel hoitakse,sest pole välja mõelud millise "teadusliku seletuse" (ehk usutava LOO) nad sinna peale kleepita saaksid, et see jalgu värisema ei võtaks...

    Ei ole tegelikult keegi seletanud PÄRISELT ei unenägude süsteeme (va. see idiootidele mõeldud "su enda aju suvaliselt genereerib mida varem näinud oled" TEOORIA)
    EI ole keegi seletanud müstikuid
    ei ole keegi seletanud ega suutnud seletada päriselt kaugelt nägemisi, relgiooseid kogemusi ja ammugi ei ole suudetud seletama ahakta shamaanilike kogemusi ega tarkusi, ligilähedaselt sedasi, et sellel mingitki seost reaalsusega oleks.

    Kui inimesel pea igast teaduse pahna täis on ja usub arulagedalt, et kosmos on surnud mitte elus, ja sinna otsa veel ise kjutab ette, et tema ise ka pole kuskil olnud enne ja peale seda aega siin.. ja samal ajal paraleelselt veel mitmes muus ajas.. siis see peaaegu garanteeritud, et rikub inimese psühedeelsed ja vaimulikud kogemused ära,
    ehk siis kui inimene kogeb midagi vaimset või tarka, saab aru, et naine on Jumaluse energia kandja ja elus vaimu keskus vms,
    Siis tema teadus aju poolt robotiseeritud maailma tunnetus nullib ära selle ja ta jätkab oma mugavus tsoonis ettekujtust, et ta kasutu elektroonide honnik kes ilma suurema pointita siin ringi kondab... samal ajal kui tema keha eri olendite poolt kasutatakse Jumal teab milleks.

    Obama approves this message!

  • Margus Meigo Kuid muidu mulle sinu seletused meeldivad Kalvet, selged, intellektuaalselt näivad ja huvitavad ning pikad, heas mõttes
    (et suurem osa iniemsi ei viitsi pikalt rääkida selles ilmas enam).
    ...Vaata veel
  • Mart Kalvet "Teadus on see lastekingades ebard keda me siin peame järgi ootama," kirjutab inimene arvutisse läbi interneti, mida kumbagi poleks ilma teaduseta olemas. Ma ei saa umbes poolest jutust aru, aga tundub, et me ei pea "teaduse" ja "talupojatarkuse" all silmas samu asju. Kahjuks pole praegu aega ka nullist peale elementaarseid asju seletama hakata.
  • Mariana Sikk Talupojatarkus on võime oma peaga mõelda, mitte mängida kilplast.
  • Spike Shpongle mart, sa oled vist päris raske inimene.... oma talupoja teadusega... ja kui see sulle nii kuradima oluline on, siis jäägu sulle su talupoja õigus. ma siiski leian, et kui ma ei oleks lugenud seda, et küüslaugu toime ka teaduslikult tõestust leidis, siis ma ikkagi arwaksin, et sellel on raviv toime, juba oma wanast talupoja tarkusest.... ja mis ganji puudutab, siis oleme me ju kõik siinsamas kohanud ka suhtumist, kus peale niiöelda teaduslikult rawitoime tõestamist, inimesed ikka ei usu ja ei wõta asja omaks... seega ei ole ka see tee alati õige.... rawimite kohta wõiks teha ka teaduslike uuringuid, et kas need ka päriselt töötawad...mingi osa töötab raudselt ainult platseebo peal...
  • Spike Shpongle talupoja tarkus tuleb wäga lihtsast asjast....inimesed on enda peal katsetanud asju ja saanud aimu asjade toimest.... talupojal ei olnud wäga uurimislaborit suitsutares.... aga ikkagi inimesed elasid ja rawisid oma asju eksole...
  • Mariana Sikk Spike, taimede mõju inimesel ei lähe väga talupojamõistuse alla.
    Talupojatarkus ja talupoja tarkus on kaks erinevat asja.
    Edit: talupoja tarkuse puhul võib talupoja ka eest ära jätta ning asendada mõne muu tegelasega.
  • Spike Shpongle no tere hommikust järgmine demagoog.... hakkame wist jälle unustama, miks me oleme siin?
  • Mart Kalvet Mariana, "talupojatarkus" selles tähenduses, mida mina siin kasutasin, on võib-olla veidi kohmakas ja talupoegade suhtes natuke üleolev tõlge fraasist "conventional wisdom", mis tähendab selliseid kinnistunud arusaamu, mida keegi kahtluse alla ei sea (enamasti sellepärast, et üldsuse arust neid ei tohigi kahtluse alla seada). Seda on tõlgitud ka "tavatarkuseks", aga mu arust on see kohmakam.

    Talupojatarkus on evolutsiooniliselt kujunenud ja ilmselt mingil arenguetapil inimestele ellujäämiseks hädavajalik olnud, aga see on oma aja ammu ära elanud ja muutunud kurnavaks taagaks nagu rassism, homofoobia, misogünism jmt vastikud evolutsioonilised igandid. Tänu talupojatarkusest loobumisele ei loobi me enam kividega surnuks "ketsereid" ja teisitimõtlejaid, ei põleta nõidu, ei pea Maad lapikuks, ei ravi ohtlikke haiguseid maarohtudega ning loodetavasti lõpetame varsti ka kanepipatsientide ja mitteprobleemsete uimastitarvitajate diskrimineerimise.

    Uimastite keeluseadused, sh kanepi keelustamine, on nn talupojatarkuse ehk tavatarkuse ehk omandatud põhjendamatute ebateaduslike veendumuste sallimise otsene tagajärg. Ainus, mis meid sellest supist välja aitab, on taolisest "tarkusest" loobumine ja tegelikkuse vahetu, objektiivne, hoiakutest kallutamata uurimine, s.t teaduslik meetod (ehk "talupojatarkuse" diametraalne vastand).
  • Spike Shpongle ja on waja nüüd sellist tähenärimist siia wõi? lihtsast jutust ei saa enam aru wõi? kes mida mõtles mille all ja mis hetkel...comeon ärge tehke oma elu nii kuradi keeruliseks... lihtsad inimesed ja on waja targutada. milleks?
  • Mart Kalvet Aga kuidas me üldse millestki rääkida peaksime saama, kui me ei lepi kokku, mida sõnad tähendavad?
  • Spike Shpongle kas siin on paabeli segadus? wõi kas me peame mingi oma keele wälja töötama, wõi räägime juba justkui eesti keeles? ära ole nii fucking ninakas koguaeg....
  • Spike Shpongle kuidas sa teed lihtinimesel selgeks, et ganj ei ole midagi saatnaliku.... sa ei hakka verbaalselt inimese ajusid nikkuma ju?
  • Mariana Sikk Noh, Mart, üldiselt mõistame samamoodi selle sõna tähendust, ent ma olen toonud seda kaasaega üle just positiivsemas võtmes smile emoticon

    Spike, mõne jaoks on kanep midagi saatanlikku, nagu ka tubakas, alkohol ja teised markootikumid. Lihtinimesed on smile emoticon

    Alles kohtasin üht toredat memme.
  • Spike Shpongle ma ikak tahan uskuda, et see samm on juba tehtud, et kaneop ei oleks päris ühel pulgal tubaka ja alkoholiga, minuarust siin tulekski eristada asju, mis päriselt wiiwad surmani ja mis wäga ei wii....wõibolla selle järgi asju kategoriseerides, tuleks see ka nö. lihtinimese jaoks wälja.... ehk siis inimese, kes ei tee iga päew mahwikest, ei joo, ei suitseta jne....
  • Mariana Sikk Spike, sa ei veena selles kunagi kõiki inimesi smile emoticon
    Mitte kunagi smile emoticon
  • Margus Meigo Mart: ei ole me tänu maa-inim-teadusele siin arvutitaga, KAUGEL sellest. Vaid tänu taime ja vaimolendite tarkusele (ilma psühedeelikumideta ei oleks nod vaim olendid meile mingit arvuti alaseid teadmisi tavainimese kasutusse andnud niipea).

    Tehnoloogi
    ad, nagu täis suheldavad halogrammid jms on VÄGA vana tehnoloogia, neid asju ei mõelnud maa "teadlased" välja.
    Mitte mingi teadus ei tekitanud neid universumisse viimase 100 aasta jooksul.
    Vanades müstikute kirjades kirjeldatakse lihtsalt ulmeliste tehnoloogiate olemasolu. Kuid veel palju suuremaid ja võimsamaid asju kirja pandud, ka selliselt, et saad ise kontrollida minnes teistesse ilmaruumidesse ja meelte seisunditesse kust kaudu näidatakse mis elu on. Näiteks kuidas saad heliga tekitada ise elavat mateeriat.

    Inimesed võtsid erinevaid aineid ja treenisid neile õpetatud meele seisundeid mille kaudu vaimolendid ja loodus sai piisavalt suure hulga inimestesse süstida arusaama võimalikusest. Meie uskumusi peenel omavahel kududes.
    Neil vaja, et me ise enda eest vastutust õpiksime võtma ja seega vaja meil erinevatest tehnoloogiatest osa saada.
    Kuid neil on plaan ja vajadus suurem osa seda anda meile selliselt, et meil jääks mulje nagu ise mõtlesime välja, et meis oleks suurem enesekindlus ja usk.
    Sest muidu, inimesed sellised kes kohe lihtsasti asuvad kõike kummardama mis selgelt üleloomulik tundub (kusjuures irooniline on, et just teadlaste ja teaduse tüüpi inimesed, on need kes anduvad nagu igavesed libud, kiirelt, kui neid üleloomulike teadmistega nurka suruda, siis nad kiiresti põlvili sest neil eelnevalt pole ühegi usu aluspõhja mis kõik võimalikuga juba ette arvestanud oleks.). Ehksiis päris usklikud, reaalsete relgioonidega kõige lõpus ei ole nii lihtsalt trikitavad ja allutatavad muudele olendite gruppidele, küll aga on lihtsalt manipuleeritavad pimeusklikud (teadus usklikud) sest neile midagi uut näitadja nad kohe nõus põlvili laskma (ka ropus mõttes), sest neil kohe potensiaali illusioon tekib mis reaalsus tunnetuse pimestab.

    Seega eelkõige, minu arusaama kohaselt (vist, minu) kasutatakse erinevaid inimliike siinsete inimliikide seas,
    selleks, et rakendada läbi lugude seletamise inimkätesse erinevate algtehnoloogiate prinsiibid,
    pannakse mingi vihje ühe inimese kaudu ja mingi vihje teise inimese kaudu.. ja siis nad (inimesed osaliselt) on motiveeritud kaasa mängima, sest tunduvad olema kontrollis (ja see on ka osa treeningust, saada inimesi endeid enda üle valitsema, et nad õpiks ka õigesti alluma, õigetele jõududele tarkuse-Armastuse põhjal, mitte hirmu, kasu ega Jumal teab mille põhjal.)

    Teadus on mõtte struktuuride limitatsioon (sellisel kujul nagu seda siin planeedil rakendatakse, pool looduse ja jumala vastase relgioonina).
    Teadus praegusel kujul on osaliselt meelte haigus kus inimesed soovivad abielluda tehnoloogiaga naise asemel. (suures plaanis).
    Teadus on (samas ka, algselt) lahendus prbleemidele, olgugi, et aegalne kuid samas ka Probleem kuna usuvastased rakendavad teadust liialt aegalselt, meeletult piirates tõde ja uskumusi. Proovides kasutult takistada arusaame ja tõdesi,et tarkus ja lahendused tulevad mujalt kui meie kõrvade vahelt, ainult.

    Kuigi, radikaalsemad teadjad teavad rääkida, et ei ole midagi,mida inimene ise teaks, ta saab ainult õppida seda, meeletu hulga valikute vahel mis tal valida on antud (sh. valida on antud valikute juurde tekitamine, kui vaja) ning siis oma aju ja teadvus, süda tuunida nagu raadioga sellele lainele, või mitmele lainele korraga kus on suurem tunnetus sellest kuidas elu tekib ja miks seda siin kasvatatakse või miks seda kaitsma peame õppima ja loodus suunalisena hoidma. Sest kõik on juba olemas

    Vist, või tead midagi mis olemas pole suuremas plaanis?
    (nu jah, eks ma ise ka proovi mõelda midagi uut, näiteks kuidas see elu võrgustik siin reaalsustes saaks hingedele kergemaks, praegu suht karm, et see kes ei tea ja kes ei usu ja kes vigasi teeb see jääb sinna kus ta ise ennast hoiab või kuhu iganes ta liigutatakse, ja kasutatakse milleks iganes keegi targem teda kasutada soovib, sest oleme ise sellise loea andnud, teadmatuses... ja siis meie enda, ise enda võrgus - sellepärast ka see uue aja pooltõde, et alustada tuleb iseendast... pooltõde, sest mis siis peale algust saab.. )

    https://www.youtube.com/watch?v=4EkBk9qnK50
    Ma usun, et saame ja peame ka teisi muutma, paremaks.

  • Margus Meigo Mõtle selle laulu peale tõsiselt, kui mu sõnad liialt läbisegi on,
    ega see mingi naljalaul pole
  • Mart Kalvet Andestust, aga juba esimestest lausesarnastest moodustistest sain aru, et selle jutu läbilugemine teeb mind mõõdetaval määral rumalamaks, nii et ma parem ei loe.
  • Margus Meigo See on teada, et Sul selline programm sees, mis nagu turvavööga lukku läheb. Sellepärast lisasingi laulu, sest muusika suudab vahest sügavamale süstida kui mustvalge tõde.

    Or Mr. Google ehk:
    https://www.google.ee/search?num=100&newwindow=1&biw=1280...

No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus