Veidruste Otsing

Thursday, October 13, 2016

venemaa ja meiemaa, kodumaa





LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Margus Meigo Muidugi venemaa, kelle rahva keskmine tervis, infrastruktuur ja haridus on maailma arenemumatest riikidest madalamid on nüüd see kes siin neid lauseid rääkida, ise kannab lipsu veel.
Ning hakata ajama lääne kaela, et venema enamus pered on lõhki, mehed peksavad naisi massiliselt, suur osa on paadunud alkohoolikud ja suitsetajad... kes vahviad netist lääne pornot ja tirivad massiliselt alla lääne filme... selles läänt süüdistama hakata... no camoon : )
Kuid mis siis on venemaa, kui struktuuri viga, peale selle, et selle juured on kriminaalsed ning ammugi mitte SELLE MAA algupärased, kes seda ala seal tegelikult peaks juhtima.

Siberi samaan selle riigi eesotsas oleks, siis juba oleks lootust, väga paljuks... shmaan lopetaks ka ära selle romma impeeriumi salajase koostöö teiste viisnurkadega, kus venemaa mängib viimase vaatusena koostööd Ameerikaga, et nad nagu oleks vastased ja nemad see kes paha poolt mängivad kuid samas mõlema misjoon on vastaspoolele endast vastandlik mulje jätta, et suure teatri ajendil kõik võimsad väikerahvad koos hävitatud saada,

pollitika mida nad ajavad, on vastandlik, skisofreene, kui pehmelt väljendada. Ainuke maa kellel on potensiial kõige suurem peale ameerika ja hiina maailma rahu tuua ja seda meelega ei tee... meelega oma rahvast vaesuses ja ebafunktsionnalsena hoiab, orjalaadris... ja siis kultuuride hävitusliku eliit pataljuni, eesisa, tuleb siin midagi lääne kallal ütlema ?

(ja selles,t et lääne vead, on nende enda tekitatud, greeka-rooma homo valitsejate, kelle eliit näide on venemaa, tekitatud... et siis neid vigasi mida ise tekitanud, teistele ette tuua ja nendega oma "vaenlast" ehk põlisrahvast, kes siin 10 tuhataastat kauem olnud, hävitada.... tulnukad on tulnukad.. pätid on pätid.. ja nagu olav ehla ütles, Lambad jäävad Lammasteks headeks ja vagurateks (klammas pole sõimusõna, see on definitsioon))
LikeReply2 mins
Margus Meigo (vene riigi vap.. isegi uhkelt rooma impeeriumi eliit logo.. .. ja nemad siis tulevad "lääne" kallal siin jahuma.. on ikka humoorikud :D)
LikeReply2 mins
Margus Meigo
Write a reply...
Margus Meigo
Write a comment...
Mihkel Kärmas - e hoiak ja suhtumine eilses Pealtnägijas Juhan Parts - i on täiesti õigustatud, sest Parts on korrupeerunud ja on tekitanud palju kahju Eesti majandusele...Selle nimi on süüdimatu isik!
LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Margus Meigo Alati kui ütleme "korrupeerunud" siis kuskile lisa informatsiooni, kommentaaridesse vms, peasime lisama mõned raudkindlad faktid ljsa lingid ka, info selgitamiseks, tõestuseks, meleldetuletusteks, muidu nagu oleks emotsiooniline väljendus nende silmis kes alles uued.



No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus