Veidruste Otsing

Friday, November 2, 2018

nii ja naa




Raivo Ruus Nujah, me oleme Taaviga seal juba algusest peale olnud. Kuid mida oleme selle eest saanud? Kuiva leibagi mitte ja IRL juhtkond ei ole kunagi huvi tundnud isegi selle vastu kas asutajaliikmeid veel elus on?
Halda
Vasta5 p
Kalvi Adoff See tuleb sellest, et IRLis ja ka praeguses Isamaas on ohtlikult palju Res Publicat. Selle taagaga pikka sõitu ei tee, saage ükskord seal juba aru. Laar tegi vea seda seltskonda ajaloo prügikastist päästes.
Halda
Vasta5 p
Raivo Ruus Kalvi Adoff Ma olen ka Isamaliidu arengut juba sellest ajast jälginud kui toimus ERSP-ga ühinemine, mille liige tookord olin. Seetõttu Kalvi Adoff- iga nõustun.
Halda
Vasta5 p
Taavi Pärtel Vabaajalehes on selle kõige kohta veel võimalik minu kolmest artiklist lugeda (septembrikuus). Jagasin nende linke paljudes kohtades. Siin grupis samuti.
Halda
Vasta5 p
Margus Meigo Ei tohi liialt keskenduda solvata Kõiki ühe sildi all erakonna nime läbi - teadagi, ju et mitte ükski liit ei püsiks koos ega Eesti-headuse-vastane orgnisatsioon kui ta ainult üksipulgi kommunistidest (või selle haruliikidest) koosneks.

// siinkohal mõeldud me maa poliit organisatsioone, me maal me ajas praegu
Halda
Vasta28 minMuudetud
Raivo Ruus Taavi põhiseisukohad lugesin praegu kiirkorras läbi ja need tuleb heaks kiita. Kui nüüd tohiksin heale aatekaaslasele soovitada mõningaid muutusi siis lühidalt järgmisi: liiga palju ja liiga pikalt keerulisi sõnu. Oludes kus eestikeelset ilukirjandustki peaaegu enam ei loeta, soovitan Taavil kirjutada lühemalt ja kiiremini loetavalt ning arusaaavamalt. Teiseks: Taavi! Praegu on riigis keeruline poliitiline ja veel keerulisem majanduslik olukord. Neis oludes ei ole mõistlik ega otstarbekas teha kriitikat EKRE aadressil isegi kui see kriitika on konstruktiivne ja põhjendatud. No süüdistada EKRET mingites profashistlikes väljendustes või marurahvusluses ei ole õige. Me ju teame, et fashistlikke liikumisi Eestis praegu ei esine. Ja mõelge loogiliselt: Võib olla väga tõenäoline, et Eesti Õigluse ja Arengu erakond veel juriidiliselt lõplikult kinnitamata ei jõua või ehk ei taha järgnevatel Riigikogu valimistel osaleda. Kui me ei soovita just neid valimisi boikoteerida ja tahame kellegi poolt hääletada, tuleb meil kõigil ikkagi valida EKRE, sest teisi riigi allakäiku kasvõi näiliselt pidurdavaid erakondi ju ei kandideeri, juhul kui Eesti kodanikuühiskonda taastada sooviv Eesti Õigluse ja Arengu Erakond jääks neilt valimistelt kõrvale. Seetõttu võib EKRE liikmetega polemiseerida ja vaielda, see ongi koguni vajalik. Kuid mingeid ülaltoodud märkusi, mis justkui vihjaksid ebademokraatlikkusele EKRE-s teha ei ole soovitatav. See annaks trumbid kätte israeliitidele, venedele ja kommaritele. Ehk ütleks minu tuttav vabadusvõitleja Mart Taavi jutu peale: Isamaaline ilutsemine. Ja edasi: kas Eestis on praegu konservatiive erakondade ja üksikisikute näol. Ja kui siis millised on nende poliitilised vaated. Kui osa riiki on naaberriigi poolt senini okupeeritud ei saa teha koostööd seda heaks kiitvate reformierakondlastega ja muutuda nende filiaaliks. Keerake kell tund aega tagasi ja mõelge välja lühemaid ja selgemaid programmilisi seisukohti, sõbrad! Sellised, mis on seal Taavil võivad paljuski olla õiged kuid hääli nendega peaaegu ei kogugi.
Halda
Vasta5 p
Margus Meigo Sinu sõnad võib heaks kita, KUID KUNAGI ära pane kõikuma ÕIGUSTUNNET, et me siin omavahel TEAME; et EKRE olenemata kodumaailistest ja heahingelistest selle sees, ON MITTE EESTI looming ja MITTE Eestlaste säilimise ega kaitseks loodud. 
Vaid Eestlaste hiljem naeruvääristatava ja meid väiksendav kujutletava kujutluse imitatsioon projektsioon mis jääb alati seest Hingetuks sest see on juba PARTEILINE mitte aga LIIDU-line!.
Saan aru, olukorrad on nii ohtlikud, ja peame suutma olla sirge näoga, kuid sedasi rääkide,s vähem kindlamalt teadvatele inimestele võib jääda mulje, nagu EKRE olekski Eesti le mingi päris AINU valik mitte aga nende sama "kolme jõu": israliitide, kommarite ja venedele - kes tegelikult on Üks Jõud, Kommunistid (ja arvestada, et mitte Ainult maised kui VÄHEGI tõsisel tasemel soovid Meeli Hoida Eestlastel, mitte uinutada uinakusse kus poliitmäng oleks viimane kõrgtase tegelikus võimustruktuurides ja plaanides, nii Araablaste ja Kahe ning Ühepealiste Kotkaste liitude vahel, kellel ka omad nõudmised, meie maa ja meie maa naiste ja kindlasti veel palju muu väärtusliku osas mida mainida oleks liialt müütiline ja ülearune siinkohal. )

Me peame oskama Kõikidele silma vaadata ja arusaama nende konditsioonist, ja NEID pidevalt, olenemata erakonnast, kes vähegi seglt näib soovima olema kodumaa poolt või kes selgelt mängib seda osa, mängust, kus koduma pool olema peaks, siis neilt ka saata vastavaid noote, signaale , pärimsi ja isiklike häirimisi, pidevalt, 
Isamaliit on endiselt Eesti Üks suurimaid ja alati Vaneim ja väärikam Liit ! 
Kõige kodumaistemate soovidega, ja ületulnmud mitmesugusest siseinflatratsioonidest ja lahustamistest, lahutamistest, liitmistest.. kuid ometi on mingid nurgakivid säilinud mida pole suudetud muuta imiteerivaks poliitmänguks. 

Me oleme See jõud ALATI kes EI esinda poliitikat ega poliitikute tuntud aurat, et "poliitikas peab valetama ja alatus on poliitika norm ning võls ja pealiskaudsus sharmi osa" - kindlasti me ei tee seda, kuni veel on, Eestlasi sel pinnal, sest need enamus poliitväed kes jooksevad mis iganes suundades Peavad lopuks KÕIK siin maal, kui see demkraatia jura likvideeritud, aksepteerima hakkama ausust ja õiglust!
Halda
Vasta48 min
Taavi Pärtel Stopp. Ma ei nimetanud EKRE-t kordagi äärmuslikuks ega süüdistanud teda mitte milleski.
Halda
Vasta5 p
Margus Meigo Kuigi, seda me ei tohi osata ka MITTE õigesti väljendada, et sellest raskesti pääsetvast olukorrast Eestlasi päästa, kus nagu ka meil, on Loodud "internatsionaal-uus-parempolsus" mille juured, EI ole Kodumaised ega kodumaa hüvanguks. 

Isegi kui neil kästakse kohalikult mõelda, siis tehakse seda kohalike tagasihoidmiseks ja uinutamiseks, kuid eelkõige maailma muude sarnaste suurjõududega vajaliku olukorda jõudmiseks, et kui ülemaailmsed korraldused paika panna, siis ideaalis on võlts -uus-parempoolsus eesti huve ühelpool hoidmas ja samavõltsilt-nende vastu tegelik vasakpoolsus meie vana sotsalismi nurgakivi eliitidega, juhul kui nad ei saa olla nii opositsiooni kui valitsuse mõelamas vallutatud tipus, siis ollakse pigem ka koos valitsuses, 
kuid võidu võimalusi pole neil kes võlts -uus-parempoolseid juhib teatavast mitte ainult üks. 

Eestlased IGAS mehes peavad olema, ilma naljata, NII, ette valmistnunud oma uskumustes ja usus, et kui olulsiem liitlastega kohtumisel, KOGU saal korraga muutuvad Draakoniteks - ka siis ei löö verest välja ega ei taandu suurimate õilsate eesmärkide nimel. Millisel iganes moodusel se sellel hetkel tareim on,
kuid kindlasti mitte pikalt siseasju salatsi hoides, seda teevad nagunii need, kellel tõsist põhjust strateegia osas, mitu kihti, siis headel oma kaitseks, saab olla ka viimaste räbalate ümber tirimine, sest siis jääb osagi tõest kellegilegi näha, kuidas iganes need inimeste peades ümber sünastatakse meie oma emakeele spetside poolt, peame olema valmis ja varmsad, 15+ aastat ette!
Halda
Vasta1 t
Margus Meigo Ohtlik on ka nende vaenlasega ,ja raske, kes ei tea, et nad Su vaenalne on ja miks nad on, 
kujutada seda ette, nagu arvutit mis on nakatunud troja hobusesse mille kontorll on ikka mujal ja ettearvamatu koostöö, seni, kuni ...
jaosad nakumised nii suured pidid olema Micrsfti inseneeride sonul, et tänapäeval ei tasu isegi nei lendil riskida, uskumisega, et midagi puhastatud sai, loplikult, täis uus install. 

Aga mida see inimeste puhul tähendab (ei võeta ju ainult inmesi vaid ka kellel võimalik peresi ja ihasi arvesse, sest me "vastased" pole mingid poliitikud...) ?
Halda
Vasta1 t
Lembit Kook Mõningad tähelepanekud Taavi jutu kohta. Nõukogude ajal ei olnud mingit multikultit. Oli selline propaganda, et kõik rahvused võrdsed. Samas lauses räägiti vene rahvusest kui "vanemast vennast" ja "veliki narod" -ist. Oli ikka väga mono-kulti. Mäletan olukorda, kus vastasin eesti keeles ja nähvati "govri po tselovetseski". Ehk siis räägi inimkeeles, teadagi millist silmas peeti. See jutt inimeste ja rahvuste võrdväärsusest oli ainult fassaad. Selles erines kommunism fashismist. Seal räägiti asjadest otse. Muidu oli olemus sama. Võib ka võrrelda meie olukorda EL -s ja sugulasrahvaste oma Venemaal. Sallivusega on nii, et absoluutselt salliv ei saa juba põhimõtteliselt olla. Kui seda tahta, peaks sallima ka sallimatust. Siin on loogiline vastuolu süüvimata sisusse. See aga ei tähenda, et sallivust üldse ei saa olla. Parempoolsus ei saa eksisteerida ilma reaalse liberalismita. See oleks midagi sellist, nagu NL-s lauldi "gde tak volna dõset tselovek". See oli propaganda ehk siis peibutuspoos. Aga paljud usuvad seda siiani. Räägitakse sotsialismist kui liberaalsest ühiskonnast. Tegelikult oli vastupidi. Kommunism on olemuselt väga konservatiivne. Seega ei maksa sõnu "liberalism" ja "konservatiivsus" väga kergekäeliselt kasutada, sest nende tähendus on hägustunud. Ilmselt kohati sihilikult, umbes nagu "lame maakera". Inimestega lihtsam manipuleerida, ei saa asjast aru. Piisab kõlavatest loosungitest. Nagu tehti seda nõukogudemaal, kui ka Saksamaal.
Halda
Vasta1 pMuudetud
Margus Meigo Väga selge ja oluline tähelepanek ka, Kommunismi konservatiivsuse osas, 
Sest see on see trikk mille suurusest suurem osa noorem generatsioon anult veel filmide kaudu on võimalik arusaama - kui vaid oskaks leida vajalike filmijuppe skeemi suuruse selgitamiseks. 
Konservatiivust meie peaksime tähistama Ülo Vooglaiu ja Eesti vanatõdede kohaselt ja Kommunimsi kui teist "Konservatiivset" vastasjõudu headusele, ja asursaama, et Nemad loovad ja aitavad süvendada liberalismi, sotsalismi, feminismi ja paljusi muid asju, NENDE struktuuride sees mida nad üle võtta soovivad. 

Ja seega eriti lihtne on vahes,t võlts Konservtiivsetele erakondadel, kes teelt puht kommunistlikud, pealiskaudse mõnitav-iroonilise kestaga rahvaste-rahvusluse narrimiseks, enne nedne kõride massslõikamist, ühel, teisel või mitmel viisil. lisaks veel käib loomulikult asja juurde ajaloo ja tuleviku muutmine, nii, et arusaadaks veelgivähem kurjamis suurplaani sügvusest, mitmekesisusest ja alatuse röögatutest sügvustest, mille väikse osa ekraanilt nägemine õiges toonis juba enamuse südamega hingeinimesed ahastuses põlvili kukutaks. 

Loosungid peavad olema välja selgitatud, seletatud ja loosungite taga olev täis siapuru rida mis selgituseni viib miks on miline loosung õiguspärane ja aus, 

PEAB kuni VEEL saab, otse sõna sõnas välja kutsuma kõikide poolepeal olevaid olulisi poliitihingesi ja otseseid vastuseid, lintis ja videos, ütlustele .. mida nad ühest või teisest süva imtiimsest asjast arvavad, kas nad valetavad pole isegi ni oluline kui see, et see enne globaalse impeeriumi ajastuid saaks dokumenteeritud, me oskme häälest ja näeost väga plaju välja lugeda ning riietusest ja aloost ning tegudest ja sõpradest, kellega tegu ja mida samad sõnad tähendavad ühel ja teisel. Ja miks nad alati sama asja ei tähenda. Isegi sarnases seisuses inimeste poolt, rääkimata siis neist kes imiteerivad end alandades või üledades ajutiselt.
Halda
Vasta39 min
Margus Meigo Me peame oskama suuta mitmes suunas väga kaugel karakterist ja maailma plaanidest välja, edasiüpoole ja siis taandada see teadmine ja suund, samm sammult meie kohaliku elu väikseimatesse ushetesse ja plaanidesse. 

Tekstidest peab alati olema mõistlikuse kaks versiooni - suurimate süvasõnadega maksimaal ilu mida saab loota ja luua (see on kriitikultele ja oponentidele )

Ning lihtsustatud versioon mis vaatamata oma lihtsusele ja väiksusele, peaks ka olema ainult väärtsõnade ja selgituste kogum. (see on rahvale ja neile kes kinnitust soovivad mida eelmine, pikk rikkalik tekst kokkuvõtvalt inalt tähendas)

Muidu on sedasi, et iniemsed sunnitakse vlamia kas ühe arusaama poolsed või teise.. ja sedasi raske liita maarahvast ja intelektuaale
Halda
Vasta35 min
Margus Meigo ammugi ei pea käituma nende reeglite, riietust,e sisekorraeeskirjade jms välismaa seduste järgi mis otseselt meie ENDA kodumaa kultuuri sügvautti ei benefeeri. 

vat kus sõna..
Halda
Vasta34 min
Margus Meigo Minul on küll keele ja mitmed muud puudused eri olukordades, kuid ometigi vahest tundub, et omadega kodus kodutuna olles rohkem kui need kes juba peaks olema arusaanud, mida armastada ja mis on kallis
Halda
Vasta33 min
Taavi Pärtel Nii et tekstidest peaks olema "vabaerakondlik" ja "ekrelik" versioon?
Halda
Armastan
Vasta30 min
Margus Meigo Taavi Pärtel Või siis juba pane Samm see mis EKRE'st edasi kõrguste suunas ja Samm tagasi sellest mis Vabaerakond, veelgi kampsunite ja Aateliste-maainimeste suunalisemaks, 

Siis kuldaväärt
Halda
Vasta26 minMuudetud
Margus Meigo Isamaliit peab käituma nagu Psühiaatria haigla laagri mässu , afideplaneedi olukorralisena... suutma mäeltada kes ise oleme ja samal ajal kõigile seda neile endale ka niipalju kui võimlaik meelde tuletada. et siin pole kahtemoodi filosoofat Eestimaal, vaid on Eesti Eest ... ja kui kipub raske arusaama olema mis asi meie maale kahjulik või kasulik on siis peaks aga olema lihtne ülesmärkida inimesi kes tedlikult kasulike ja vajalike asju takistanud on. Alustuseks.
Halda
Vasta23 min
Margus Meigo Ja siis omakorda, rõhku panna sellele, et saaks eetri ja audiosse, nende inimeste Õigluse nimel rääkimise kartmised ja kentsakad käitumised... kunagi kui hüpnoosist ärgatkse, siis ehk neile endale ka hea material. 
Kui , siis tulevastele põlvedele õppeks. 
Kuid see selline uusärkamis hüpnoos, kus arusaadakse, meie oma maa väärtusest kuigi vb mitte veel kuid inimese enda, osas, et ta väärtuslik (kuid kõik EI Pruugi olla inimese poolsed või inimesed) ja eelkõige me naised.., alustuseks.
Halda
Vasta19 min
Margus Meigo need materialid suureks tööks saab kokku punuda, kus peaks selgus esile tulema, kui need materilaid, kogutud tõendid anomaaliate ja ebaratisonaalselt kdumaavastaste käitumistega (mida kergndatult peidetakse "raha" ja "võimu" ja "nooruse" ja igasuguste muude siltide ja kaitsete alla..osavalt..et umbes nagu siis poleks vaja tähelepanu pöörata ja oleks enesest mõistetav.. ei ole.. ei ole..)

Seda me kõik loodame, et üle eesti, erinevad iniemsed seda erimoel amusest ajast teevad ja info säilitamise asju ka noortematele ja ununenud vanadele õpetame. 

Sest vabandusi leida, miks ei peaks.. pole palju.. aga seda kasutsut, heaks, seda on palju.
Halda
Vasta17 min
Margus Meigo Peame olema ette valmistanud olukorrad, ja plaanid, nii päris võiduks, kui ajutiseks kaotuseks, võltsvõiduks mis meie aukuajamiseks antud ja võlts partnerluse trikkide tarvis..

Hingata rahulolevalt kakskorda järjest, võime... alles siis, kui kodumaa on taastatud, nii eletroonika-suhtlusteede, posti, raudtee kui kõikide teiste põhitootmisharude (ja usaldavate partneritega) ja OMA maapõhise haridusega (mitte ainult välismaa-filosoofia põhine hindamise hardus nagu siiani) ning loomulikult oma kultuuri-kaitse, taimetarkuste, mees ja nais aadetega!
Halda
Vasta11 min



No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus