Veidruste Otsing

Wednesday, August 19, 2020

ISAMAA Liidu Päästmine Vallo Meigo





Ilmselt on aeg Isamaa laialiminekuks. Tegelikult sai Isamaa surmahoobi juba Res Publicaga ühinedes. Siiani toimub mingi mõttetu vindumine. Res Publicasse oli kogunenud kamp aferiste, kelle ainus soov oli poliitaka seljas raha kokku lüüa. Maailma vaade polnud neile tähtis, peaasi, et pappi tuleks. Üks osa erilisi küünikuid neist moodustasid jõugu mille nimetasid "Äraostmatuteks". Kas see nimi pidi tähendama altkäemaksude tõsmist uutele kõrgusele st. Euroopa kõrgusele, et Eesti taksidega nad ennast edaspidi ei müü? Isamaad päästaks kui visataks välja "parempoolsed" ehk vähkkasvaja Res Publica.Las võtavad kaasa oma tulevase liikme Helenise ja ühinevad Eesti 200 või Reformierakonnaga, või kellega iganes. Tähtis pole kus nad oma eesti rahvuse hävitamist teostada püüavad, Isamaa nime all on see eriti groteskne.

Comments
  • Veiko Lukmann Ilmselt ei ole aeg. Kes see eesti rahvust hävitab? Mida see tähendab? Miks te kirjutate siia sellist soga. Looge Isamaa vaenlaste grupp kui tahate ja intrigeerige seal.
    Hide 17 Replies
    • Maire Mary Minu kõrvaltvaatajana näen, et isamaalased on kuni pisiasjadeni välja refi meelvallas...ja mõned, ehkki vähesed, justkui tahavadki seal edasi olla. Uurimis -ja kohtusüsteemi ausaksmuutmisega oleks ka isamaalaste nägu taastaud. See on raske aga võimalik.
    • Vallo MeigoAuthor Globalismi eesmärk on rahvuste hävitamine. Mina ei aja soga. Tee omale selgeks mis on erinevate politiiliste jõudude eesmärgid. Erakond Isamaa on kaldunud oma algsetest eesmärkidest kõrvale. Sellesel Isamaa erakonnal ei ole mõtet. Isamaa peab tagasi pöörduma oma juurte juurde. Erakond tuleb puhastada sinna kogunenud Res Publica saastast.
    • Veiko Lukmann Huvitav, kust te seda näete? Paljud süüdistavad, et isamaalased on EKRE meelevallas.
      Olles isamaalane, tean ma et minu üle pole kummalgi meelevalda. Et mida need laused täpselt tähendavad, ehk selgitate?
    • Maire Mary Veiko Lukmann Räägime korrumpeerunud uurimis - ja kohtusüsteemist, kus refide kuriteod uurimisteni kas ei jõuagi või kohtutes aeguma menetletakse.
    • Andres Rõigas Isamaa on olnud algusest peale vabaduse ja isikuvabaduste pooldaja. Paraku on see nn. "globalism" ka teatud hulga vabaduste olemasolu. Ükski rahvus ei kao sellepärast ära, et kusagil on mingisugune koll nimega globalism, mis rahvuseid hävitab. Väga kahtlen, kas oleme ühiskonnana nõus sellega, et võitleme globalismiga, andes sellega koos ära ka teatud hulga vabadusi. Võimalik, et kusagil keldris istub kamp fanaatikuid, kelle unistus on väga rahvuslik, aga kinnine ja tõhusa represiivaparaadi all ägav riik. Ehk selgitate, mis see globalism Teie vaates on?
    • Veiko Lukmann Vallo Meigo, globalism võib olla ka nähtus, mis lihtsalt on võimalik tänu tehnika arengule. Kindlasti on ka globaliste, kes tõepoolest rahvusi mõttetuks peavad, aga see on vist mingi muu teema.
      Erakond Isamaal ja selle osalistel on olnud läbi aja erine
      vaid eesmärke, mille täitumisel on püritud järgmiste eesmärkide poole. Ei ole võimalik minna ajas tagasi mingite algsete eesmärkideni, mis 91. aastal oli Eesti Vabariigi taatamine, või erastamine, või palju muid asju. Eesmärk on ka Eesti keele ja kultuuri hoidmine läbi aegade ja sellest pole keegi taganenud. Laulupeod toimuvad ja nüüd tahetakse neile lausa seadus teha. Muuseume pole eales varem nii palju olnud ja üldiselt toimub ikka õitseng. Muidugi globaalsus surub peale, sest meil on internet ja lennukid, aga ega seda kinni keerata ja maailma eest riigi lukku keeramine vist ka lahendus pole. Või kuidas?
      Isamaa juured ulatuvad neisse inimestesse, kes 1980te lõpul Isamaale eelnenud erakondadesse koondusid. Aga see oli 30 aastat tagasi. Paljud neist inimestest on praeguseni teovõimekad ja tahtelised, aga nemadki saavad heal juhul 50 või 60, aga halval juhul on igavestel jahimaadel. Nii, et kuhu siis tagasi pöörduda? See vajaks ehk täpsemat selgitust.
    • Vallo MeigoAuthor Veiko Lukmann Ma olen ka Isamaa liige, seda pikka aega. Selle tõttu saan ka aru kuidas see erakondl on mandunud ja mille mõjul.
    • Veiko Lukmann Maire Mary, räägime! Aga kuna ma ei ole selle teemaga kursis, siis tehke algust ja täpsustage, mis juhtumeid silmas peate?
    • Vallo MeigoAuthor Andres Rõigas Globalismi idee on lühidalt kirjas Siioni Tarkade protokollides. Hari ennast.
    • Andres Rõigas Vallo Meigo Jah - selline on üks laialtlevinud ja tüüpilne vastus - see on seal kirjas ja hari ennast! Tänan soovituse eest! Oijah! Edu Teile!
    • Agu Laius Kui keegi soovib Isamaa erakonda tugevamaks ja suurema toetusega erakonnaks muuta, siis kindlasti ei ole abiks tänase erakonna ja temas toimuva kallal näägutamine või tema laialimineku soovitamine.
      Erakond on tugev, kui võimalikult paljud tema liikmed
       pakuvad konstruktiviseid mõtteid ja mingil tasandil ka ise viivad erakonna poliitikat ellu - on nähtaval KOVis või erakonnas või riigis.
      EKRE tulek oma lihtsate loosungitega võlus Isamaa teatud liikmeid ja nad liikusid sinna. Nüüd on EKRE valitsuses küll korduvalt pidanud tunnistama, et nende jäigad loosungid on head valimiskampaania jaoks, aga ei tööta võimu teostamise juures. Millalgi saavad sellest aru ka paljud toetajad.
      Siis on neile jälle Isamaad vaja.
      Teiselt poolt peabki Isamaa viima oma tegevusulatuse reffide väljale, mille see niikuinii Isamaalt on võtnud, kuna Isamaa liikus EKRE äärde. Teist EKREt poel aga kellelgi vaja.
      Ehk siis - Isamaal on oma roll ja väli tegutsemiseks endiselt olemas ja neile kellele see ei meeldi on valik sellest ühel või teisel pool ka olemas.
      P.S. Omaaegne Isamaa oli suhteliselt liberaalne konservatiivne erakond. Selle igatsemine ja samas selle kritiseerimine ei sobitu kuidagi kokku.
    • Maire Mary Veiko Lukmann Avalikusele on aastate jooksul paljutki silma hakanud,,alates VEB-fondi konarlikust uurimisets, rahapesu uurimiste aastatepikkune kalevi alla lükkamine, sadama asja aegumine kohtu seinte vahel... .Pisikesi asju ei hakka loetlema ja need See More
    • Veiko Lukmann Vallo Meigo, äriregistri järgi olete 2006. aastal lahkunud erakonnast.
    • Vallo MeigoAuthor Veiko Lukmann Praegu vaatasin. Olen liige edasi alates aastast 1989. Tähendab, olen liige mitu aastat rohkem kui Isamaa olemas on olnud. Tee teine katse ja hoolikamalt.
    • Margus Meigo Agu Laius " Omaaegne Isamaa oli suhteliselt liberaalne konservatiivne erakond "
      Vot see on alles pähkel,

      Eriti veel kui arvestada, et Kommunism on Konsevatiivne ja mitte liberaalne (eks?), kuid samas mitte ka parempoolne.

      Ehk oleks aeg hakata, termineid selgitama, mida mis tähendab.

      Inimesed on ju nii mandunud selel "parempoolse" puna propakandaga (mis oli Alexander Gugini alles - 15-10 aasta taguse globaalse plaanide osas ka kirjas, koos USA ülevõtmisega, läbi Liberaal kirikute, läbi fanatism raha kirikute ja pseudo "rahvus" fanatismile ajutise rohelise tule andmise,

      Osad siin oma silmaga näinud nii tuhme (või neid kes deliirum hüpnoosides), kes tõsimeeli küll teavad, kõike süvapunaseid tegusi mis Kommunistide "Trumbi meeskonnal" enne valimisi juba olid ja mis ERITI avalikuks said nüüd lapselegi kes polnud deliiriumhüpnoosis vanadest Kukuraadio ja Objektiivi "Parempoolsetest" ning "Arvamusliidritest"
      Elementaarsed asjad
      nagu KGB igavese austusorderi saanud vene nafta ärika RiigiSaladuseHoidjaks, Riigi Sekretäriks panemine USAs, Salajaste infoliinide arendamine OTSE Kremli, KGB ja Venesaatkondade ning Trumbi haru orgnisatsioonide vahel, Millele poleks ühelgil päris USA sõja ja luureasutusel ligipääsu,
      või otseste puna kommunistide marxistide ja islamistide AMETLIKE KGB / MEK terroriorgnisatsioonide ürituste AUKÜLALISENA esinemised Eelmises kommunistide AMETLIKUS pealinnas Prantsusmaal.
      ( teatavasti AMETLIK uus peastaap Rahvusvahelistel Kommunistidel on NY ).
      Kus ka "Kush-eril" 666 tornid ja muud skeemid, mida läbi nende süvavallutajad kes "siioni prokolle" välja mõtlevad, Juutide nimel. Et soga eriti sogatud saaks eriti naiivse tuleviku tarvis, kus ainult lihtlausete slooganite najal ajautegevus võimeline midagi protsessima on, liikumaks paremale või vasakule (kuid teadmata mis nende asjade vahe enam on).
      Tegelikult pole muidugi Kuhereid ja Trumpe olemas, nendele tööriistadele on asjad kätte mängitud,
      igaüks saab aru, kes viitsis enne esimesi valimisi poolstõisemat uurimistööd teha , et nende taga on hoopis Suuremad ja Msutemad jõud kui muinasjuturaamatud rääkida on söendanud.
      Viimane pirn oli, et Trumbi esivanemad alustasid ameerikas naisorja ja litsimajanduse suurkettidega, läbi sadismi need kollid said jõukuse, kuigi eks see osa veel vajab faktikontrolli kuid nähtu põhjal tundus suht reaalne.
      Nagu on ka absoluutselt kahtlusteta reaalne Trumbi kampaania TULIPUNASE NY linnapea, kes mängib kriminaal kohtu kõrgeimat kohtumõistjat, samas maafiaga avalikult diile tehes ja ohtratel homopidudel olles.. kus maafiamehed .. jah . ärme päris ropuks mine, kuid kui arvestada, et see Trumbi "Konservatiivse" "parempoolse" kampaania looja, isegi koos trumbiga on Naisekleidis olnud rohkem kui korra, on korraldanud SUURIMAID homo paraade ja neid juhtinud, on korraldanud dekaade enda hääberis Eliitpervertide eriti röigete eliit homode erapidusi ja on esimene kes ametlikult ellu viis ja alustas samasooliste abielude rakendamisega, nendega koos pildipeal poseerides NY... et siis SEE on see "parempoolsus" mida Siin USA/Vene Eelmainitud skeemidega "parempoolsed jõud" kummardama pandud läbi tipp tehnoloogia milleolemasolugi, käib enamus inimesele üle aju, rääkimata selle hoomamisest ja selle eest end kaitsta osates.

      Samad jõud tegelevad ka Kersti vastalisuse ja Isamaliidu materdamise jms. Raamatute orgiseeritud põletamisega ja likvideerimisega üle eest viimased aastad üle aktiivselt, Kalevipojast Tamsaaareni.


      Eks seda rääkis ka Stalin, oma raamatus RAhvuslik Küsimus, kus instrueeris, et ajutiselt tuleb maarahva, viimase tera kes on lollitamatu ja mingil imekombel alles ja ellu ja aktiivseks jäänud, sedasi neile kott pähe tirida, et teha võlts Maa ja võlts Rahvuslik poliitiline suund, mis veel rahvuslikum kui rahvuslikud ja veel maakamad kui maakad, ja siis vähem kui 10 aasta jooksul neilt vaip jalge alt tirida (eks siin on veel moned aastad jäänud).

      Selleks on neil palju neid, keda arvatakse inimesed olema, kuid kes kergemini ümberprogrameeritavad kui androidid. Lisaks muule tehnoloogia ja psüholoogia imedele, mis siin kõrvatagant raseeritud lipsumeeste hulgas suurt imet teinud ,isegi paljude Eestlaste suunas kes aina enam hakkavad arvama, et orjastajate Demokraatia nagu iial olekski olnud päris Eesti soov ja lõppsihteesmärk.
    • Margus Meigo Kui inimene rääib, et ta on parempoolne või konservatiivne, ja siis hoorab ringi samal ajal kui tal rase naine kodus

      Siis see inimene peab ikka minema peegli ette ja hakkama tähestiku õppimisega otsast peale pihta.

      (ja arvestades, et eelmise lapseema nii sadistlikult läbi töötles, et see vajas peanaha pähe tagasi õmblemist mida rbiti sadistlikute tegude aeg mida mainidagi ei sobi.. ametlikud rigi ahigla paberid olemas.. lisaks mitetele veel mustematele ja pervertsematele tegudele oma enda perekonnas ja mitmel muul peol läbi aegade, mille osas puuduvad tõendid otsesed, ..seega jah.. las need olla.. teades sadisti ja mustamaagia olemust, saab igaüks ise aru, mis veel varjatuks jääb inimestele, kes uhkustasid avalikult,et ta võib kesküäeval inimest surnuks lasta NY tänavatel ja pääseb sellest ilma igasuguse mureta )
    • Veiko Lukmann Vallo Meigo, äriregistri andmetel pole alates 2006. aastast liige.
    Write a reply...

  • Lauri Vahtre Need, kes soovitavad Isamaal laiali minna, võiksid Isamaast välja astuda. Viriseja võib viriseda küll õige asja üle, kuid ta jääb virisejaks. Aga tegijaid on tarvis.
    • Vallo MeigoAuthor Tegijaid Isamaas ei ole. Õige tegu oleks "parempoolsed" välja visata. Kui seda ei suuda siis laiali minna.
    • Riina Eigi Vallo Meigo aga kes keelab tegutseda- Isamaa hüvanguks? Kes?
    • Vallo MeigoAuthor Riina Eigi Isamaa huvanguks tuleb esmalt välja visata Res Publikast tulnud saast ehk "Parempoolsed". Kui seda ei suudeta siis laiali minna. Ehk ei riku oma mainet lõplikult.
    • Margus Meigo Vallo Meigo EI ole mõtet rääkida EKRE likult SIltidega,
      "Respubliklased" utoopiline ju! Ja piisab kui Sa eksid ühe vastu, siis juba oled eksinud, ega ei saa olla, et kõik Republikalased olid siis vampiirid kes komarite jaoks isamaa alust ühtlaselt lõhkuma tulid välis-vabamüürliku homoliku "vennalikusega"
      kui räägime, siis räägime NIMEDEST;
      (soovitavalt paari reaga ka tõestusest, kes nad, miks jne) Siis on asjalt jumet,
      Kui Soovid aidata, siis loe alustuseks inimeste nimed ette, ja asume vaatama,
      Muidu naguselline punapropakanda tasemel sopaloopimine ja arglik lõhkumine millel pole mingit tulu ega tegu,ammugi mitte nii auväärse ja julgete süvateadmistega inimese poolt kui sa ise.

      Vaatame kui palju neid NIMESI Siis kokku saadme,
      need kes selles Isamaalises Liidus saavad ju liikmete listile vist ligi kergesti ?
      (nüüdses "era"Konnas, prantsuspunalikult, hea, et veel Parteiks ei nimetatud..) mis loodud Läbi Ajastute püsima,
      et kes siin need okkad siis on,
      Vaatame, list on üle 7000 inimese suur,
      KUI mitu nime siis saab kokku see kellel kriitika kõige suurem,

      Ekxcel on kodus olemas ja google,

      Teine list võiks olla, "Teiste erakondade liikmed, kes pole nii punased, et ei võiks isamaale kasuks tulla olles sääl kus nad on või tulles ISamaaga liituma"

      ja kolmas list: "NIi pahad inimesed, kes vankumatult, alati on süva kurjad, ja iial ei tohiks liituda, SEST... "

      ja väike neljas , "Demokraatilikum" list nendest ka siis, kes pole küll süva ajugeeniused kurjuse loomises,
      on lihtsalt kergesti programeeritavad või nõrga loomuga, või hüpnoositavad, või omavad luukeresi, ja seepärast ohtlikud ja vajavad tugevat tuge, kui neid võtta, et neid miskil KGB vestlusel ja paari saunapeoga mingi noa selga aretamise plaani jaoks ajupesta eip saaks kergesti.

      Hakkame asjaga pihta, mida me vahutame siin nagu kari ameeriak liberaale siltidega "ei saa hingata" endal mitu lappi näopeal, nii et vähenegi hapnik ajutegevuseks piiratud
    Write a reply...

  • Lauri Vahtre PS Siioni Tarkade Protokollid, Mein Kampfi ja Gustav Naani "Eesti NSV ajaloo" võiks mängust välja jätta.
    • Vallo MeigoAuthor Miks? Kas nii on mõnusam udus tukkuda?
  • Urmas Aunin Loomulikult peaks laiali minema, ma olen ka nn Res Publica tiivast, aga sealt on tulnud ka näiteks Helme seenior, Urmas Reitelmann või Tartu volikogu esimees, nüüd SDE :) St jagub igasse erakonda, sh nii KE kui ka RE ei viitsi kõiki nimesid üles lugedagi .....
    • Margus Meigo Urmas Aunin kas Helme juunior oli see mobiili varas kes homobaaris jõlkudes KGB tellimust täitis või see komraad kes naiste kajutisse kikkis / jokkis peaga sisse murda yritas soome reisil...oot nad samal soome reisil vist "Kalevipojalike" kangelastegusi tegid, ainult väike osa muidugi lekkis, lekitati, see mis lipsupidi /muudpidi ketiotsas hoidmiseks KeskParteil tarvis,
      Vastu andes ametikohtasi igas mõõtmes,koos ametlike nõustajate ja abilistega, kes juba head võlavõtu nõu annavad kuna oht, et ei saa me maailma väikseima võlakoormaga riigi piisavalt viisnurkade kaudu sitsima ja kummardama panna, kui vaja siis tagumik ees, võlg vaja ju kuidagi tasuda
      Eks ikka oma maa ajaportaalide ohverduse ja naistytarde hingedega (keda suurelt üle maailma juba promotakse,kui eriti häid litse ,kelle maal mehed kõrvalt end surnuks joovad ja suitsetavad, kellel veel raha selleks on, ja samas rahva arvu kohta kõige enam suppermodelle, Trumbile väga sobilik ost kuid kindluse mõttes promotakse tumedates kanalites ka, sest blackdick matter also,
      Eesti yt promo videodes , Eriti kui puna tuube, st kommutuubi ,yt e võõra maa ip ga siseneda, siis enamus videod mis pea listis vaadatud said rääkisid,kuidas Eesti naised väga väga pandavad igas mõttes, haritud juba ja ei soovi abielu, ja usuliselt puudulik maa, ning mehed on leorud, vaesed ja joodikud suurima suremise indeksiga, ühesõnaga lausa appi kutsutakse maailma iga nurga pealt, Eesti naisi selle maa käest päästma, kuid mainitakse veel juurde, et kui naine liiga juurdunud, siis Eestlased väga varmad eriti odava hinnaga oma maad välismaalastele müüma on, ja et loodus imeline ja vajab ka kohalike lohhide käest päästmist, eks järelsugu saa siin ka ju sigitada, talveks lihtsalt soojale maale naine puhkusele viia...

      Et jah, sellised lood..
      Mis see EKRE plaan täpsemalt muidu oligi nende asjade parandamiseks, lipsuga ringi tõlgendada ja läbi Ameerika Venemaa le lugeda või pannakse sadomso siidlint ümber silmade, et siis pole näha kes/kellel s keerab ?

      Sa neutraalne ja mõlemas osas teadja mees tundud pigem, seepärast vaevun uurima ja kurtma mu maamehe mure.

      Kalamaja ka plaanis trumbil tervikuna osta oli, ühes ilmutuse, lootus jääb,et see jääb ilmutuseks, kuigi vaevalt, et ta otse oma nime all, ikka Eesti firmade kaudu ja osadele makstakse topelt peale, et nad teatud ajani omanikku edasi nõus teesklema oleks,et siis ühekorraga kui piisav hulk käes maleliigutusi teha.

      Kuid eks menu kohtasid ja inimesi palju mis siin osta, vene kindralid olevat irvitanud,et neil list top juhtivatest Eesti iskutest koos kõikide hindade ja moodustega kuid asjad pidid nii käes olema , et eriti ei pidavat isegi olema pingutus ilma listi täis potensiaali kasutuseks.
      Ega enne ei saa ka kui nad oma ja (väär)Ameerika suurima kautuse: Kaljulaid u võidu, suutnud ajaloost kuidagi kustutada,
      ((Kuidas julgesid "orjadeks määratud" endale ise Valitseja võluda väljapoole seda mis oli ette mâäratud, selged valikud ju oli planeeritud...,ja veel lubamatude teadmistega iga Euroopa päti rahatehingute siseasjades, korporatsiooni tundmise, ja puhta taustaga linnuteadlase kellel kuninglike orderitega mees ja tipp luure ja sõjaväe patrioodid vanakooli sõbrad veel takkaotsa, kes julgeb välja astuda Rituaalidest ...ja kanda hoiatuseks Sõna On Vaba ))
      // Pole teada mida Vabaduspartei Eestvedajad sellest arvavad, ikkagi Partei...
      Ei aimanud nad,et lipsude ajutine tagasilöök juba kikilipsu ajast peale hakkas ... Salakoostööna Päris Eestiriigi taastamise suunas mis vabastaks ennast kommunistlikust deemonKrattiast....
      Kui aga nyyd täis Lipsu juurde tagasi Eestlased kutsikatena karjatatakse orjadena "oma kohale!", siis on ikka väga morbiidne olukord ja käest antud ajalooliselt haruldane ja maaväliste/inimväliste jõudude tasemel võit.
      Image may contain: text
    • Urmas Aunin Ma rääkisin seeniorist, st Mart Helmest.
    • Kai Brauer Margus Meigo - nii lolli teksti pole ammu lugenud, isegi mitte siin, FB-s.
    Write a reply...
  • Kai Innos Imelik on see, et kiunumist on alati olnud väljastpoolt, aga kui valimised, ikka Isamaal head tulemused. Isamaa valijad ei ole lipud tuules, et kust tuul, sealt meel.
    • Vallo MeigoAuthor Valimistulemus sõltub kampaaniast. Kampaania edukus sõltub suures osas rahas. Res Publica kelmid oskavad rikastelt raha kätte saada. Ei tea mis moel? Esimene kellele Res Publica mütsi pähe tõmbas oli Olari Taal. No nii need lihtsameelsete hääled tulevad.
    • Toivo Külaviir "Ei tea mis moel?". Mina tean :-)
    Write a reply...
  • Taavi Pärtel Kindlasti ei pea Isamaa laiali minema. Ta ei tohigi seda teha, see oleks kogu Eesti jaoks katastroof. Sest kui siin üldse on erakonda, kelle "omaks" võiks praegust Eesti riiki pidada, siis on see just Isamaa. Kõikvõimalikud oravluse toetajad arvavad muidugi midagi muud, ent nende arvamus ei saa tõde muuta. Õige oleks kogu see oravlus demonteerida ja ajaloo prügikasti saata. Sotsid samuti.
    • Vallo MeigoAuthor Kuni Res Publicast tulnud Eesti lammutajad on Isamaas, pole Isamaast mingit kasu Eestile. Res Publica aferistid võtsid võimu pettusega (Peipsiäärsete venelaste häältega Suurkogul) erakonnas võimu enda kätte. Siiani on sellega lepitud. Nii ei tohi see edasi kesta. Kui Tsahkna tuli välja oma Eesti 2.0 ideega, 1 000 000 neegrit Eestisse tuua ja nad sadamas või raudteejaamas eestlasteks kuuluta, oleks vaja olnud Tsahkna Seewaldisse kontrolli saata. Kui terveks oleks osutunud siis välja visata. Aga ei, lasti tal tähtsa näoga ise minema minna ja liituda Interrinde vol 2ga, ehk Eesti 200ga. Nüüd on siis mingid Parempoolsed laamendama kukkunud. Kui ei suudeta selle saastaga hakkama saada, tuleb erakond lõpetada. Parempoolsed mingu Eesti 200, reformi, sotside või kuhu iganes oma Eesti lammutamise tööd tegema ja võtku rahamees Heleniuse kaasa. Isamaa rahvusliku maski taha peitudes on see tegevus palju ohtlikum Eestile.
    • Toivo Külaviir Isamaa nagu ka EKRE (teised ei huvita) viga on struktuurne. Sellise erakonna struktuurse ülesehitusega ei olegi midagi võimalik saavutada, kuna selline struktuur on ebaloomulik! Aga see oleks pikem jutt! Tänane Isamaa organisatsiooni struktuur on M.Laari ajast ja sobilik manipulaatoritele! Küsimus pole ei ühenduste ega muu olemuses, vaid milliste nimede/toimingute/sisuga need on. Mitmed on ebaloomulikud ja eksisteerivad vaid kellegi huvide realiseerimiseks. Muud neist suurt kasu teistele pole!






No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus