Veidruste Otsing

Tuesday, March 2, 2021

Rahvameditsiin, teadmised ja esiisade tarkused! Urmas Ree ,Vax lifes %, censor

 


Urmas Ree
 jagas viidet.

16 t tagasi 
13
35 kommentaari
Meeldib
Kommenteeri
Jaga

Kommentaarid

  • Esiteks, tuleb ääretult ÄÄRETULT ettevaatlik olla millise iganes sellise lehe uudiste jagamist,
    kus nii otse asju räägitakse,
    Esiteks, sest on palju orig lehe koopiaid mis meelega moonutatud mitme astmelisi lõkse teevad kus linkide taha on lingitud omakorda võltsitud andmed,
    ning siis hiljem , saavad nad vist lehelt näha mis aadressilt fb ist sinna tulid, ja siis saata tagasi signaal teise asutuse kaudu, et grupis meelega lastakse mitu korda jagada erinevaid "tervie ohtlike" linke,
    mis omakorda seadusega lubatud korras, saadab signaali grupi kustutajatele, mis sest et grupp siin on kõike muud kui tavaline näoeraamatu grupp mis iga teise sarnane.
    See kes korralikes gruppides käib enemasti ei pruugi teadagi kui palju teituguseid gruppe on mille põhjal on seadused tehtud, et adekvaatsete gruppide sala reiting mingite keelatud moonutatud infode jagamise tihedusega arvutatud algorütmid ..
    Seega eel tehke ka tööd, uurides lehelt väljuvaid linke sellel mida jagad ja infot, ning lisa lisa linke (mida mobiilis pool võimatu eeluurimist korralikult läbi viia algajal eriti ) nende linkide osas mis lehel ja mida ühest või teisest asjast arvad, ning ka mis tõendab, adminnile grupis, et potitus on läbinisti vaadatud ja kindlasti korralik mitte lõk või oletuslik leht mis isegi kui juhtumisi räägib tõtt siis hetkel seda ilma otse viidetena, kui tõlgendatav tava meditsiini abi vastu, hetke sedustega pool keelatud, üritaks mitte endale selle ajutise ajaga suurt kahu teha ja kindlasti mitte kaasa aidata keelamisele vaid pigem näitamiele, et me uurime oma infosi ja vestleme neil teemadel, mitte et nad saaks öelda, et lihtsalt jagatakse .
    Muidugi juurde tasub ka minida kas usud, et see on elementaarne aastaid planeeritud bioleegiline sõda punastelt ja selle ära hoidmine sinistelt ja valgelt, ning punaste mustade ärakasutamine ning kollastega hirmutamine, samas kui sunnitakse inimesi värvide järgi sildistama kui ColoredPerson syndrome või kui selle vastu siis oled nendega järsku ise vastas joonel kes ennast rassismi vastaseks ette nimetavad, aga eelistavad inimesi kutsuda värvide järgi otse, nad ise...mis ju veel imelikum kui muude inimlike eripärade või olukordadega kutsuda
    Oi, seda vaimulugu,
    See maiuspala neil oleks kui nad siia saaksid ju ...
    Seega hoiame, ärme kard,a ja osades linkides teeme nii, et paneme arhiivi lehtedele, kui need veel töötavad archive.is ja web.archive.org/save (viimase toimiva lingi omakorda saab esimese lehe arhiivi panna...) .. kuigi nad arhiivi salvestus lehtesi eriti olematuks teha üritavad
    Wayback Machine
    WEB.ARCHIVE.ORG
    Wayback Machine
    Wayback Machine
    2
    • Meeldib
    • Vasta
    • Jaga
    • Eemalda eelvaade
    • 16 t tagasi
    • nende all mõtlesin neid, kes usuvad, et nad saavad maailma kulgu paremini mingi neile soovitud suunas muuta kui nad inimeste personaalseid jutte, yhedusi voi infosi ja ajalugu kustutavad ja selle omadusi muudavad
      Oleme liikmed:
      Foto kirjeldus ei ole saadaval.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 16 t tagasi
      • Muudetud
    • See Kenedi vähemasti annab teada, et päris organisatsioon,
      Seega juge tegu neil
      1
    • Margus Meigo
       Eks elu on nüüd keerulisem tõesti. Samas on ka selge..kui üldsust mugavusest ja uimasusest välja ei ärrita siis kaotame päris kindlasti nende vastu kes meid hirmuorjusse sunnivad. Ilma kaotusteta. Ilma ärrituseta ei võeta ette mitte midagi. Ehk on mõne grupi kaotamine indikaatoriks..seemneks..uute rühmade rajamiseks..uutele põldudele.
      See et mind Facefuck hirmutada püüab ..peab saama nende enda vitsaks. Seni kuni net kui selline on veel küntav põld..ma ei kahetse ega karda rääkida või jagada infot mis on ühiskonnas hädavajalik levitada..et säiliks lootus vastupanu osas niikaua kui vähegi võimalik.
      Võtan selle misiooni nimel vastu kõik tagasilöögid ja solvangud. Minu hing ja olemus ei luba mind teisiti elada. Ma ei suudaks endale andestada kui teise..minust kaugel ja kõrgelt aatelistemate töö..püüd.. ühiskonnas õiget asja teha..jääb minu hirmu tõttu energiata..austuseta.
      1
  • Kui lihtsameelne või pahatahtlik peab olema et sellist propagandat jagada?
    7
    Peida 23 vastust
    • Mis võiks olla selle propaganda eesmärk, kui me arvame, et see on propaganda?
      Kes kasu saab ja kas m
      1
    • Carlos Laasi
       sputniku promojad, kullamüüjad, vaktsiini vastased jne.
      2
    • Tarmo Mölder
       suht lamp oletus. ei ole seal sputnikust ega kullast juttu ja kui näiteks rahalisest kasust rääkida siis vaktsiini vastaseid võrrelda näiteks vaktsiini promojatega saavad vaktsiini vastased sandi kopikaid.
      Minu arust vaktsiini propaganda o… 
      Vaata veel
      4
    • Carlos Laasi
       teie keelekasutust järgides on lamp väide see, et vaktsiinivastased või kullamüüjad ei saa kasu. Pandeemiaga kaasnenud majanduslangus on toonud kaasa väärismetalli hinna kasvu ja paljud vaktsiinivastaste saitide omanikud on seotud mingite nn imeravimite,kehapuhastajate, kivimite, mms jne äriga. Ravimitootmine on teadupärast imelihtne - teed lihtsalt peedist pesumasina käepäraste vahenditega ja raha hakkab uksest/aknast sisse voolama. Millistele küsimustele on jäetud vastamata?
      3
    • Tarmo Mölder
       Olgu ma kasutan teist sõna seekord. Taaskord sa presenteerid täiesti olematuid asju.
      3
    • Tarmo Mölder
       kuidas vaktsiinivastased kasu saavad?
      2
    • Carlos Laasi
       ettevaatust õue minnes-võite üle ääre kukkuda ehk lõpetan selle vestluse sest usklikule teadus ei ole argument.
      3
    • Tarmo Mölder
       sa just kinnitasid, et teadus on usk ja see mida sina usud on teadus ja teised, kes sama asja ei usu on usklikud ?🤔
      1
    • Mikael Markström
       julgen arvata, et äädikas, alkohol jne löövad maksa kõvemini. Millele tuginete, et 70% on platseebo? Kurb tõsiasi on see, et inimene pole veel suuteline 100% teist inimest tervendama. Covidi vaktsinerimisega on see lihtne probleem, et igas uues haigestunus viiruse tüvi muteerub - edasi võite ise mõtiskleda.
      1
    • Tarmo Mölder
       see ei ole propaganda! Seda saavad kinnitada Saksamaal elavad inimesed!
      2
    • Mikael Markström
       vabandan, eelmine kord jäi märkamata, et elete troll ja sinna ka meie suhtlus lõppeb.
      3
    • Tarmo Mölder
       Näiteks siin on midagi huvitavat välja toodud. Ootan huviga, kas see on ka mingi propaganda?Ainult igal kümnendal ravil on kvaliteetsed tõendid.
      Only one in ten medical treatments are backed by high-quality evidence
      THECONVERSATION.COM
      Only one in ten medical treatments are backed by high-quality evidence
      Only one in ten medical treatments are backed by high-quality evidence
      1
    • Liis Kask
       kas jagaksite siis ka usutavat viidet.
      2
    • Carlos Laasi
       igas artiklis võib midagi huvitavat leida ja antud artikkel on täiesti asjakohane, kuid paraku räägib see vajadusest rangemalt suhtuda kliinilistesse katsetustesse ja sellest johtuvalt praagile. Lugege ikka terve artikkel läbi, mitte ainult pealkiri. Ma nüüd küll ei saanud aru kuivõrd see teie viide haakub algselt postitatud paskvilliga (mida me kommenterime)?
      1
    • Tarmo Mölder
       No väga hea siis jõuamegi edasi kliiniste katsetuse juurde. Kas praeguseid covid vaktsiine on piisavalt uuritud ning kas on eetiline inimestele sisse pookida "kaitsesüsti" mille uuringud alles kestavad?
      3
    • Mikael Markström
       ma jah olen debiilik, psühhopaat jne, sest vastutangi ise oma tervise eest ja ei jookse iga pisiasjaga EMOsse või perearsti juurde. Mul tegelikult ei olegi perearsti! Vaktsiinid on mulle õnneks keelatud!
      3
    • Carlos Laasi
       vaktsiinide järeluuringud kestavad sisuliselt nii kaua kui neid toodetakse. Covidi vaktsiinidest ja mida tähendab tingimuslik müügiluba on Tervise- ning Ravimiameti kodukal info olemas. Antud vaktsiinide puhul ongi välistatud esialgu riskigrupid. Aru tuleks ka saada, et vaktsiine on pea sada aastat arendatud ja nad hakkavadki kiiremini tulema - esimese auto valmimiseni läks mitu tuhat aastat ja kuni Fordi konveierini läks aeglaselt ja hoolimata sellest, et nende osalusel saavad surma miljonid te ei küsi kas on eetiline mehhaanilisi transpordivahendeid toota ja kasutada. Aga vabandan, ma pean oma tööd ka tegema.
      1
    • Mikael Markström
       ma olen juba nii kaua ilmas elanud, et ei karda oma arvamust välja öelda!
      2
    • Mikael Markström
       ma niikuinii pooltroll juba! Elan Norras😂😂😂!
      4
    • Tarmo Mölder
       Mis kasu on sellistest järeluuringutest, kus placebo grupile antakse ka lõpuks sama kaitsesüsti kuna ebaeetiline oleks nemad kaitsetta jätta? Pikemalt uurides siis ei saagi teada kummal inimesel on parem tervis, kas sellel kes sai päris kaitsesüsti voi sellel, kes ei saanud. Seda tava on juba mitmeid kordi varem vaktsiini uuringutes kasutatud. Seda nimetad sina teaduse tegemiseks ?Ja kindlasti mitte ei ole MRNA vaktsiine 100 aastat uuritud see on täiesti erinev asi sellest, mida traditsioonliselt vaktsiiniks kutsutakse(Seda ei saa isegi vaktsiiniks kutsuda). See. et sa hakkad transpordivahendite tootmisega midagi võrdlema on puhas teemast välja sõitmine. Ma ei lähe autotöökotta vaktsiinidest rääkima? Miks on riskigrupid esialgu välistatud ja millest siis täpsemalt?
      Palju ebaeetilsem on kaitsesüsti üldse müüa inimestele mingi päästva imerohuna, kui ei suudeta isegi teadust õigesti teha, et veenduda kas pikemas ajavahemikus võivad esineda vaktsiini järelmõjuda ja, kui siis millised? See, et vaktsiine hakkatakse aina kiiremini looma kõlab rohkem nagu "rushed science". Iga mõtlev inimene saab aru, et selliste asjadega ei tohiks kiirustada.
      3
    • Carlos Laasi
       kuulge kodanik Laasi, te toote järjest uusi väiteid sisse ja olete siiani oma uskumuste tõestuseks esitanud ainult ühe artikli, (millest sisust te paraku olete valesti aru saanud) ehk võtke ja harige alghariduse osas ennast ise. MRNAd on uuritud juba mingi 40 aastat ja mis asi on traditsiooniline vaktsiin? Ja teie komme sinatada võhivõõrast inimest on Eesti komberuumi mittetundmine nagu lonkab ka teie arvutusoskus või arusaamine mis on oht tervisele. Head õhtut.
      1
    • Tarmo Mölder
       Rohkem hämada ei ole lihtsalt võimalik.
    • Carlos Laasi
       on küll, seda suudab vaid Carlos Laasi.
  • Reportisin adminnidele! Tahaks, et grupp alles jääks.
    5




REMOVED






No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus