Veidruste Otsing

Monday, December 28, 2020

 

SALLIGA VÕI SALLITA?! 😊 See on lugu tänasel päeval vist Eesti kuulsaimast õlasallist.
Hakkame algusest pihta. Salliga pildil dr Jelena Rozinko vaktsiinisüsti ei saa. Kohale tulnud operaatoritele ja fotograafidele tehti hoopis põhjalik läbimäng, et ajakirjanikel oleks teada, mis toimuma hakkab ja millise nurga alt nad endale sobiva pildi saavad. Kaameraid oli kohal palju!
Ilma sallita pildil saab dr Rozinko esimesena Eestis vaktsiinisüsti koroonaviiruse vastu. Selleks, et saavutada maksimaalne immuunsus, mida vaktsiin võimaldab, tuleb tal jaanuaris teha üks kaitsesüst veel.
Nii ongi. Dr Jelena Rozinko sai täna esimese doosi covid-19 vastast vaktsiini. Ilma sallita pildil.
Meie täname dr Rozinkot, kes vaatamata kaamerahirmule oli nõus ajakirjanike ees vaktsiini saama ja kes igapäevaselt eesliinil töötades hoolitseb koroonahaigete eest. 🙏
Fotod: Matti Kämärä
Karmen Joller, Liisa Pakosta ja veel 537
509 kommentaari
173 jagamist
Meeldib
Kommenteeri
Jaga

Kommentaarid

Kõik kommentaarid

  • Pidin selle vastuseks kirjutama inimesele, teatud arvu intellektidest ja,et miks ülemine klass ssaab jne. kuid enne kui said kommentaari valmis olijuba see kommentaar kadunud ja palu muud,
    Panen oma vastuse siis ikkagi siiasellele inimesele kui näeb:
    __
    Maade nõrgestamise ja intelligentsia likvideeriise, ülejäänude hirmutamise jaoks pole vaja kosmiliselt suuri numbreid:
    The deportation of Armenian intellectuals, sometimes known as Red Sunday. is conventionally held to mark the beginning of the Armenian Genocide. Leaders of the Armenian community in the Ottoman capital of Constantinople (now Istanbul), and later other locations, were arrested and moved to two holding centers near Angora (now Ankara).
    first wave of 235 to 270 Armenian intellectuals of Constantinople were arrested. With the adoption of the Tehcir Law on 29 May 1915, these detainees were later relocated within the Ottoman Empire; most of them were ultimately killed. A second wave brought the figure to between 500 and 600.
    Ning paljud ohvrid elasid pikalt edasi, ja elavad siiani,samade jõudude loodud alternatiiv vanglates vangistamatude jaoks, (ntx: hullarites, ning on moodused kuidas inimesi sinna ette valmistada. Isegi Loodus Ensüklopeedia authorit (kellele kellele ta Kupar Kirjastuse NSVLidule pugevad sõbrad nagu Enn Vetemaa punt koti pähe tirisid) prooviti korduvalt hullumajasse lukustada, autogaotsasõita, kõikidest tuttavatest eemaldada ja lähi tuttavad temast..kuid ei andnud tulemusi..). ERI juhtudel ei anta patsientidele aju muutvaid,hinge murdvaid aineid vaid tegeletakse hinge vangistusega muul moel.
    ntex:
    Attacks on Intelligentsia: Lenin considered the Constitutional Democrats (Kadets) the center of a conspiracy against Bolshevik rule. In 1919, he began mass arrests of professors and scientists who had been Kadets, and deported Kadets, Socialist Revolutionaries, Mensheviks, and Nationalists. As a result, artists and intellectuals as well as political figures became victims of the Great Terror of the 1930s.
    Hiljem:
    In a telegram from 1971, noted Soviet physicist Andrei Sakharov supports the protests of two dissidents, V. Fainberg and V. Borisov, who have been hospitalized in a Leningrad psychiatric institution for "asocial behavior." An accompanying memorandum from the USSR Minister of Health affirms the legitimacy and advisability of hospitalizing the two dissidents in the institution, run by the Ministry of Internal Affairs, and denies the use of mind-altering medications in their treatment.
    On ka pool vabatahtlike iseennast eelnevalt ennetavalt nö võõrmaadele küditavaid intelektuaale, (kuigi see võis mõniütleb,kanende gobaalne plaan olla,luues meelega kaks poolt.. ja enda vastas poole mida tarkuse kaudu varjsut kontrollida eelkõige aga kõikide muude valitsuste vastu nagu )
    White émigrés were, generally speaking, anticommunist and did not consider the Soviet Union and its legacy to be Russian at its core, a position which was reflective of their Russian Nationalist sympathies; they tended not to recognize the demands of Ukrainian, Georgian, and other minority groups for self-determination[citation needed] but yearned for the resurrection of the Russian Empire. They consider the period of 1917 to 1991 to have been a period of internationalist and anti-Christian occupation by the Soviet regime. They used the Tsarist tricolor (white-blue-red) as their national flag, for example, and some organizations used the flag of the Imperial Russian Navy.
    The émigrés formed various organizations for the purpose of combatting the Soviet regime such as the Russian All-Military Union ROVS, the Brotherhood of Russian Truth, and the NTS. This made the white émigrés a target for infiltration by the Soviet secret police (e.g. operation TREST, Operation Trust by GPU and the Inner Line by OGPU/NKVD ).
    Zuscerberil oli vist punaste haridus(enamusUSAharidus on Punaste käes viimased 100 aastat, CPUSA seda isegi kiitnud avalikult, et Õpetajate ja hariduse Liitude kaudu..),
    kui Zuc ta EI arvestanud, et see ELEMENTAARNE alg, põhimõte üldse, miks punased näevad ja kasutavad... lühi video:
    CNN Business aka Intelektuaalide uuudised ( K G B s_p_y explains R u s s i a n disinformation tactics )
    Yuri B e z m e n o v:
    Ja siis muidugi kuna ei ole iidsest ajaloost kuultud, kus neid asu tuhandeid aastaid tehtud, intelligentsia ja eri rahva liikide osas, kiidavad lombitagused ennast ka selles punaslikult osas esimeseks:
    Võinu.. eks tuleb muidugi aru saada, et ega need viisnurgad NIIkauged ka pole kui meile kaudselt selgitada proovitakse nende pseudo vastuoludega, mis on loodud selleks, et koik vastu oluvahele jäävad, nendes riikides, väsivad ja kaovad...(puna plaani järgi) alles jääb..
    Targad kes ei ligu raha ja naiste jms pärast, need viimased juurikad, mis võlts rahvuslike jmsasjadega ka ei tule le, nendega aegajalt, siis, enne kui nad paljunema mõistavad hakata oma tarkuste ja kultuuri arusaamadega, puna aru saamas, tuleb eri moodustel nullistada...
    Vaksiini osa aga lootus jääb, nad selleks, plaanitud teoks kasutada ei saa, sest vabandus oleks praegu "kiirustades" (vahedeid loodud VÄGAkaua..) täeisti välja vabandatav ja siis rahvas PEAB sisse ostma ja allumavälismaa jõududele, kui nende oma ENAMUS vajalikust, eriti Juurekatest kes madalapalga peal olid nõus oma rahvast teenima ja ei müünud ennast maha... kui nad nüüd kaovad...
    Seega ma tahan öelda, et me mingiljuhul, ei peaks siin oma arste ja intelligentsiat syydistama, vaid PALVETAMA jaVõluma kuidas saame, et Need partiid , pole need partiid... mida teatud suured orgnisatsionid PIDEVALT planeerinud, jaei saajuenne kaTAVA rahvahulka likvideerida kui Targad ees ,juurikatena kaitsevad oma rahvast ja muid rahvaid... kuid kui Suurimad tugevaimad läinud (armeenias selleks kokku 200-500 VALITUD inimeset piisas vastas tip intellektide arvates, kes riiki ja kultuuri likvideerimis plaane tegid.. et selline hulk ostmatuid KUID kättesaadavaid, kuulekaid nende oma seadusele...)
    Deportation of Armenian intellectuals on 24 April 1915 - Wikipedia
    EN.WIKIPEDIA.ORG
    Deportation of Armenian intellectuals on 24 April 1915 - Wikipedia
    Deportation of Armenian intellectuals on 24 April 1915 - Wikipedia
    • Meeldib
    • Vasta
    • Eemalda eelvaade
    • 4 min
  • Autor
    Eesti Rahvusringhääling
    ult põhjalik reportaaž Ida-Virumaal toimunud vaktsineerimisest https://www.err.ee/.../fotoreportaaz-koroonavaktsiin...
    FOTOREPORTAAŽ: Koroonavaktsiin jõudis Ida-Virumaale
    ERR.EE
    FOTOREPORTAAŽ: Koroonavaktsiin jõudis Ida-Virumaale
    FOTOREPORTAAŽ: Koroonavaktsiin jõudis Ida-Virumaale
    20
  • Sotsiaalministeerium ehk oskab täpsustada, miks UK-s ja meil kasutatavatel Pfizeri vaktsiinidel on erinevad nimetused ning infolehtedel kajastatud info ka erinev? Ilmselt siiski sama vaktsiin, kuid infolehed erinevad?
    8
    • Ravimitel on ka erinevused nimedes ja infolehtedes. Edaspidi lähevad vahed suuremaks, brexiti tõttu
      1
    • Rea Raus
       sooviks nende infolehtede ja muude erinevuste pilte ka näha
    • näha, kuni veel näha on võimalik.
      Vandenõu on, et vastvalt erineva maa DNA le nad osad vaksiinid meelega eri otstareid eri rahvaste hulgas tegema pannud,mis pikapeale soovitud tulemuse annab..
  • Kuna NII Suur hulk ajakirjanikke ja fotograafe koos, Siis KINDLASTI on ju kellegil olemas ka see video eks ?
    Iga mobiiligagi saab kergesti filmida tänapäeval.
    See aitaks kogu selle segaduse ju korda teha. Kas on ka list ajakirjanikest, pildistajatest kuskilt saadaval, kes kohal käisid ?
    Tervise eesirjadest nõutuna ju see nimekiri ometi peaks kuskil olema, ja privaat saala luure ja era inimesi pildistama ju ei kutsutud, seega nende inimeste list ju ei peaks olema minig saladus.
    2
    • Video küsime selle tõttu, et see kentsakas tähelepanu eemale juhtimise nali mis kahe erineva pildiga tehtud, saaks lahendatud, ja inimesed saaksid keskenduda hoopis tegelikule olulisele asjale,
      et mis riigis, mis sisuga milliseid vaksiine on saadaval ja kas on võimalik saada laborisse uurimiseks teistel asutustel neid vaksiine.
      Muidugi nano tasemel lahendusi vaevalt, et me näeksime kuid .. lihtsakoelist maharahustamist ikka saaks, kui näha, et need vaksiinid reaalselt tunduvad ühe sisuga olema vähemasti.
  • Ühesõnaga, loodetavasti, sellega nüüd loodeti, et meie sallivus seoses salli looga selgeks saab selgendatud ja kahtlused kadunuks kaotatud sest nagu selgitus ütleb nüüd: kõik on korras, salliga. Sallid nüüd meid ?
    Märgake kuulata, 1.5 minutit 
    Kersti Kaljulaid
     : minutist 11:00 kuni 12:30
    ja proovige aru saada, MIDA see tähendab: https://fb.watch/2EKl47VqdD/ (Eesti vallutatuse osas hetkel veel)
    (proovige aru saada ridade vahelt mida Astrid ta proovid ütlema suunata)
    (proovige meelde tuletada mida peale 2016 Tegelikult juhtus, USA & globaalne syvarynnak vene erivõimude poolt jms, ja siin ka Astrid ühe olulise sammu julges otse AK eetrisse tuua mõni aasta tagasi, kaitstes kogu me riigi vabadust selles osas: https://www.youtube.com/watch?v=GbzpCehUt_c ( 2017.10.19 AK)
    Kindluse mõttes hetke postituse kirjeldus:
    ________________________________
    " SALLIGA VÕI SALLITA?! 😊
    See on lugu tänasel päeval vist Eesti kuulsaimast õlasallist.
    Hakkame algusest pihta. Salliga pildil dr Jelena Rozinko vaktsiinisüsti ei saa. Kohale tulnud operaatoritele ja fotograafidele tehti hoopis põhjalik läbimäng, et ajakirjanikel oleks teada, mis toimuma hakkab ja millise nurga alt nad endale sobiva pildi saavad. Kaameraid oli kohal palju!
    Ilma sallita pildil saab dr Rozinko esimesena Eestis vaktsiinisüsti koroonaviiruse vastu. Selleks, et saavutada maksimaalne immuunsus, mida vaktsiin võimaldab, tuleb tal jaanuaris teha üks kaitsesüst veel.
    Nii ongi. Dr Jelena Rozinko sai täna esimese doosi covid-19 vastast vaktsiini. Ilma sallita pildil.
    Meie täname dr Rozinkot, kes vaatamata kaamerahirmule oli nõus ajakirjanike ees vaktsiini saama ja kes igapäevaselt eesliinil töötades hoolitseb koroonahaigete eest. 🙏
    Fotod: @Matti Kämärä "
    ________________________________
    Psühholoogiliselt, kõigil, rahu, et "Ohh.. ei olnud mingit vandenõud selle salliga"
    Muidugi see "must material" näitemängu tarvis veel omakorda rahustaks, kaamera mees "kämära" ehk teabsellest..
    et kus ja kuidas see sall mängu tuli jne.
    Kuid nagu kogu asja mõte,
    on tähelepanu täiesti muule asjale suunata ja võimalikult ebaolulisele. Ja samalajal Hea reaalsuse pooles (sest teadvus tasemeid on mitmeid) Just vastupidi, oma Riik Proovibrahvast suunata märkama ja mõtlema, ning aru saama, et me Veel pole 
    Kuningla
     ega 
    Kuningriik
     seega peame alluma 100 aastat kestnud sammu progressides, sest pidage meeles, NSVL VÄGA promos ja surus "demokraatiat" juba meie vabariigi algus ajal.. ning Soomes olid demokraatia huvilised otseselt sõnastatud kui punased vastased 
    P.E Svinhufvud Kotimuseo
     eluloo avalehel mis Erkki Räikkönen i poolt kirjutatud.
    Paraleel reaalsuses muidugi oli asjad sedasi (paar astet paremas), et hoiatati salliga, ...
    ja nüüdseks, siis hetke reaalsus, on , et Eestlaste tähelepanelikusest,
    Sai sündima ka parem reaalsus, ehk see väike väga väike teoreetiline võimalus millele Presidentki loodab ja viitas,
    vihjas, eelmainitud intervius, kus arusaadavalt peale surutult pidi ta varjatud irooniaga kiitma vabadust mis tuleb vaksiinidega, et üldse ta Oma kehas saaks interviu teha,
    ( tasub siinkohal meelde tuletada, ühte ime päeva, kui ta päris südamest sai rääkida https://www.facebook.com/13485602046/videos/694016661015767/ )
    Asjade selgitamiseks läheb vast vaja paari fantastilist holliwoodi filmi, aga neid meie kasuks, ei saa arvatvasti niipea täis selgituslikult olema.
    Sai ju Eesti koos maailmaga maailma suures sõjas võidetud, kuid sellest räägivad, kui lubatakse, tuhandeid aastaid hiljem Greeka taolised eeposed,
    sest need nii teistes ilmades ja tasanditel asjad, et need siia ilma, pole veel eriti selgitatavad, kus presidenti kutsutakse Seenetüdrukuks (mis muidugi tõsi, aga ka see hoopis suuremas tähenduses) . .
    Ühesõnaga saame nüüd minna magama.
    Teades, et sall sai selgeks, ja peamine, hea, et Sinine sall oli!
    Lugege Kodumaa Märke, Kuulake Südant, Usaldage naist ja Jumalat!
    Oleme Hoitud, mu Sõbrad!
  • jaja , aga kes kinnitab , et ta ka teisel pildil ei saanud vaktsiini , jällegi mänf ja vassimine .... miks on nii tõsise vaktsiini korral üldse tsirkust ja kümmet duublit teha ,,, ei ole pädev see seletus ,,, jolletile tehti ka süst , aga keegi ei teinud kümmet tuublit , kuigi sealgi vassiti
    3
    • Aivar Tamm
       ma usun, et see on teisejärgulisem arvestades kogu asjasuurt mõtet mille osas tasuks muretsedavõihästi tunda ennast
      • Meeldib
      • Vasta
      • 21 min
  • kuna Priske ja kiik kaamera ees klouni mängima hakkavad
    4
  • https://www.err.ee/.../galerii-ja-video-arst-resident... siin on täispikk video , kuskil ei ole näha proovi võtet , seega , kes vassib ......
    Galerii ja video: arst-resident Kohtla-Järvel sai esimesena koroonavaktsiini
    ERR.EE
    Galerii ja video: arst-resident Kohtla-Järvel sai esimesena koroonavaktsiini
    Galerii ja video: arst-resident Kohtla-Järvel sai esimesena koroonavaktsiini
  • Lihtrahval keelate kõik ära, aga ajakirjanikel lubate küll 2+2 reeglit rikkuda kitsas siseruumis ja veel piirkonnas kus väidetavalt nakkusoht on suurem. Paistab, et võimul on lubatud eeskirjade peale vilistada. Palun Sotsiaalministeeriumil seda kommenteerida.
    146
  • Kas Teil endal häbi pole sellist juttu ajada?
    Ükski ajakirjanik pole enne näinud kuidas süsti tehakse ja pidite selle läbi mängima ????
    Ausalt piinlik
    318
    Peida 60 vastust
    • Autor
      Mirtel Marjen
       Tegelikult on hoopis kurb ja kohati ka naljakas kõiki neid vandenõuteooriaid lugeda. Ruum on kitsas, kaameramehi ja fotograafe palju, igaüks peab kuskil oma koha leidma ning hea oleks, kui peategelased oleksid ikka näoga kaamera poole, mitte näiteks seljaga, üks ei varjaks ära teist jne. Elu on ikka enamasti palju lihtsam kui vandenõuteooriad 🙂
      210
    • Sotsiaalministeerium
       omaette vandenõuteooriana tundub karja kaamerameeste ja ajakiejanike ühte kitsasse ruumi kokku kuhjamine. Kas teil häbi ei ole sellist eeskuju anda.kuhu jääb 2+2? Kas see komejant on olulisem kui laste koolitunnid, kus ka rohkem vahet hoirakse kui teil seal.
      227
    • Sotsiaalministeerium
       vandenõuteooria otsib tõde aga teie ainult valetate inimestele.
      107
    • Sotsiaalministeerium
       kuidas kitsas ruumis võib olla palju inimesi? Kehtib ju 2+2,või ainult tavainimestele sellised reeglid?
      84
    • Sotsiaalministeerium
       Arvate et se on kohane vastus ministeeriumi poolt?
      42
    • Sotsiaalministeerium
       Te ajate inimestele otseses mõttes paska😱 ruum väike ,ajakirjanike palju no persse kus on 2+2 reegel.???? Või teie puhul ei rakendu,ainult meie peame seda rakendama? Ausalt persse kukkunud Eesti👌
      41
    • Anti Raime
       need ajakirjanikud ja fotograafid, kes seal pilte klõpsisid (haigla territooriumil muide, seades ohtu kangelaslikud eesliini töötajad), kas nemad andsid allkirja, et pärast haiglaravi ei vaja? Nemad, kes nad trügivad uudislugude saamiseks igale poole.
      33
    • Sotsiaalministeerium
       Suht komejant. Igas naljas on tükike tõde. Samuti on teie poolt mainitud vandenõuteooriates tõde.
      32
    • Sotsiaalministeerium
       milleks kaameramehed ja reporterid üldsegi ????????
      23
    • Mirtel Marjen
       Mis siin häbenemist väärt on?
      22
    • Sotsiaalministeerium
       halloooooooo kui te oleksite normaalsed ja profid, oleks üleval üks pillt, te pole seda mitte kuskilt otsast. Olete läbi kukkunud valetajad ja vassiad, pofid nii ei käitu eriti veel sellisel ametikohal
      22
    • Sotsiaalministeerium
       Vandenõuteoreetikutele võiks korraldada ekskursioonid haiglatesse. Maske pole vaja ette panna ja eelnevalt allkirjastagu kinnitus, et koroona ravi nad riigilt peale külastust ei vaja.
      19
    • Sotsiaalministeerium
       miks ei olnud Jollerit süstinud isikul haiglavormi seljas ja kas haiglas võib protseduure teostada iga maskiga? Äkki siis võib arst ka salli ette tõmmata ja ok? Või on ikka ette nähtud arstidele-õdedele spets töömaskid? Ka seal oli näha palju rahvast(2×2)??? ja ilma maskita keegi ka??? Pööbel on viirusest kõrgemal-kaugemal?
      18
    • Mirtel Marjen
       lausa piinlik lugeda, aga selge üks-fototograafi ja kaameramehe tööst pole sul õrna aimugi... See ei ole selfi tegemine 🥳😉🤣
      15
    • Sotsiaalministeerium
       kui see nüüd kentsakas ei tundu, et riikliku üle maailmse kaamera ees süstimisi teha mingi kampaaniatarvis,
      siis enam vist ei saa midagi kentsakas tundudagi.
      Vägasuur vedamine saab olema kui seekord see vaksiin kommunistidel valitud gruppidele selline ei saa olema, mis suguvõimetuks, veel vaimu pimedamaks või muud hullemat "kogematta" teeb.
      Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International / developing countries - PubMed
      PUBMED.NCBI.NLM.NIH.GOV
      Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International / developing countries - PubMed
      Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International / developing countries - PubMed
      12
      • Meeldib
      • Vasta
      • Eemalda eelvaade
      • 14 t tagasi
    • Mirtel Marjen
       palju sa ise endast selfisid teed ja neid kustutad mis ei meeldi? Teed ühe ja asi vsjo onju nii lihtne. Tead hea on et üle mere ronisid. 🙂
      11
    • Margus Meigo
       Meie ei pea sellepärast muretsema. Ainult kolmanda maailma riigid, ja eksemplare on küll kus peale vaktsiini saamist on inimesed viljatud. See sama WHO liider vastutab genotsiidi eest ja teda vōib tembeldada terroristiks aga tundub, et sellega pole probleemi, et mōrvar teiste inimeste elude üle otsustab. Nagu see pole isegi vandenōuteooria. See sōna vandenōuteoreetik on vaktsiin ise sellele kui kellegil on erinev arvamus vōi erinev informatsioon ‘official’ narratiivist, kuna ōiguslikel allikatel on alati kōige ‘ōigem’ informatsioon ja sellel sajandil ei saa kohe kindlasti mitte kedagi ära osta, suurtel korporatsioonidel ei ole üldse riikide üle kontrolli, keegi ei taha ju seda. Kui tōesti ei oleks selle taga absoluutselt mitte mingit tōde siis seda informatsiooni ei tsensuuritaks nii massiliselt ja nii lihtne see ongi, idiootne on vabanduseks tuua, et ‘kergeusklikud inimesed vōtavad tōepähe’ kui on isegi lekitatud dokumente nende teemade osas. Kui vōtad tsensuurimata otsingumootori lahti siis sa lihtsalt näed kui massiliselt Google ja selle filiaalid eemaldavad informatsiooni. Aga no worries, on advokaate ja eksperte kes pöörduvad kohtusse (Crimes against humanity) selle teemaga mida ümber maailma PCR testidega korraldati. Ühesōnaga mind ei häiri see kui mind keegi idioodiks sōimab, kuna idioot on just see kes pole avatud informatsioonile mis tuleb väljaspoolt ‘official’ allikaid, ehk individuaalid kes ei oska ise mōelda, analüüsida ning on konkreetsed ‘NPCd’. Ärge tundke ennast lollina, et olete vastuvōtlikumad erinevale informatsioonile kui päris suur osa populatsioonist.
      11
    • Anti Raime
       Ei lubata ju sinna sedasi minna. Sest muidu selguks päris ruttu tõsiasi, et tullakse sealt välja täpselt sama tervena kui sisse on mindud. Nii lapsikute asjadega hirmutada, naeruväärne. Enne tehke selgeks, kuidas haigused üldse alguse saavad organismis. Kindel on, et mitte nii, nagu meile propaganda ruuporid meedias päevad läbi pasundavad.
      10
    • Sotsiaalministeerium
       elu ongi lihtne! Mitte kellegile ei ole sellist demo vaja! Veel vähem, kui selle jaoks peab lolli mängima!
      10
    • Sotsiaalministeerium
       ise ka usute tõemeeli , mis suust välja ajate ,,,,,, miks peab üldse esinema ,,, propagandaks ? ,,, et inimesed kaasa tuleksid ja vabatahtlikult teha laseks ? .... kas kõik miljon eestlast saavad vaktsiini kaamera ees
      10
    • ... täiesti uskumatu lugu, kas tõesti pärineb antud postitus Sotsiaalministeeriumist ... koos vastusega Mirteli kommentaari all?! ... ruum kitsas ja tehakse võtte proovi ja siis paisatakse kogu kompott avalikkuse ette?!
      8
    • Sotsiaalministeerium
       Aga mille kuradi pärast peab sellest vaksineerimisest nii suure numbri tegema ja pildistama?
      8
    • Mirtel Marjen
       kas olete fotosessioonudel olnud?
      6
    • Miriam Laanemäe
       Miriam, see oli vihje, midasee teadus leht meelega sedasi sõnastas,
      mis Sa arvad, et WHO või kommunistid ise ametlikult peaks teatama hakkama oma Genotsiidi plaanidest nagu siis kui nad seda Peruulastega alles aasta 2000 tegid või ( https://www.bbc.com/news/world-latin-america-34855804 ) ?
      Kui aru ei saada, et Eesti on Internatsionaalide Kommunistide märkes AInukene riik kus Kommunism on otseselt keelatud ja maaall ning mida see tähendab,
      ning mis Ajastu on igasuguste iidsete orjastajate arvates,
      siis ei tasu siin vapralt omarahva vastu teadmatusest sõdima hakata.
      tuleb tajuda, mismoodi see maa ja kultuur, kes neid asju suruvad, on Rooma impeeriumi sarvikunismi mütoloogigaga Ülimalt seotud,
      Kui päriselt vandenõusi uurima soovida hakata, reaalsemas astmes mitte kommunistide lipsumeeste hariduse piires,
      siis tasub arvestada, mis Suurimast Viimasest Lõikusest nemad räägivad vampiiri templid jms
      Ülikooli haridusega, Sul need lood peaks selged olema, ja ehk isegi seda,mis moodi Rooma Senat, USA Senatorid... BidenT (Allilma jumalaHadese ja Pluto relv..) sinna pilti mahub
      Symboliks muidugi oli sirp, mis mitmes paraleelis tähendab nii steriliseeerimist, kommunismi kui INIMvilja/hingede võttu.
      Ja enne seda, nagu loed, lubati igast mass rioteid tänavatel juba tollal.
      Üks leht siin mõne aasta vanusest kirjadusest:
      Ei tee üleliia ka nende vandenõulaste vihjeid siin: https://www.facebook.com/groups/strange.info/permalink/1289273424765605
      Muidugi >Vene erivägede, eri luure kõrgemad spetsalistid saavad nendest asjadest aru nagu ka nendest: https://www.ohtuleht.ee/29893/psuhhotroonne-relv-on-olemas
      Kuid alati jääb lootus, et oma rahvas ka ikka mõistab hte teist.
      See on Jumala ime, kui teise laine vaksiiniga, asjad hästi lähevad. Kui nad piisavalt kardavad, et plaanavalikuks tuleb ja inimesed pääsevad tava nö vaksiiniga. Mitte, et Kripi , mis on ka karoona viirus, e vastu vaksineerida üldsegi sobiks, teades mis reaktsioone see aastaid hiljem uuesti esile toob kui uus laine tuleb.
      Ehk piirdutakse inimvilja võtu asemel lihtsalt valitsuste üle võttudega esialgu.
      Forced sterilisation haunts Peruvian women decades on
      BBC.COM
      Forced sterilisation haunts Peruvian women decades on
      Forced sterilisation haunts Peruvian women decades on
      6
      • Meeldib
      • Vasta
      • Eemalda eelvaade
      • 13 t tagasi
    • Irini Ke
       Mis See fotosessioon asjasse puutub? Egas proovipilte ju ikka avaldata. Pealegi olid fotograafid ilmselt algajad ja esimest korda tööl...neile oli vaja pildistamise nurgad selgeks teha....
      11
    • Miriam Laanemäe
       Misarvad, et nad selle genotsiidi vaksini testi jaoks, tollal, "Kogematta" valisid aiult rasestumise ealised naised, (mitte mehi, ega vanureid) keda vaksineerida,
      Ja et see "kogematta" oli, nende ametlik vabandus hiljem, et vaksiin oli lihtsalt riknenud ja selle pärast selline "Kõrval effekt" tuli.
      Hea on, et ükski preester Jumalaabiga asja nii kõrgele kirja sai, et see meie silmadeni jõudis.
      6
    • Kristi Promet loe uuesti, üles pannakse ikka üks pilt, kirjutasin. Eks, teiseks kui tahad valetada, siis ikka parim pilt, mitte erinevad et välja paistaks vale
      5
    • Anti Raime
       läheksin hea meelega,oma silm on kuningas
      5
    • Viivi Kütt
       kena, aga miks siis ehted teised on? Kas erinevatel päevadel tehtud, mitu pärva harjutasid?
      5
    • Olen olnud haiglas, kül mitte karoova osakonnas, aga näinud kuidas TÄNU sellele karoovale inimesed ei pääse plaanilisele ravile ja tervis halveneb, aetakse jama ja ravitakse ainult karoovat, nagu teised haigused poleks olulised?
      5
    • Sotsiaalministeerium
       see Peab fake konto olema.. Loe mida Sa kirjutad? Eestlane pole sündinud idioot! Sa ei pea rääkima kui väikese lapsega.
      5
    • Muide See Peruu asi, theti sedasi et ÜRO s olevate kommunistide juhtimisel, kutsuti punased feministid kokku ja hiinas tehti hääletus, mida Peruu maa iidseima rahva hulgaga peale hakata kes ei soovi Lipsu kanda, ning karbis elada ja räägivad miskist vanast ajaloos ja salajastest taimedest, mis inimese mõistuse ja südame korda teeb ning nõidusest-hüpnoosist välja toob,
      Otsustati, et genotsiid sund seriliseerimise läbi oleks kõige humaansemenne kuinad omajuttudegaja taimedegainternetti jõuavad, (suur osa usa taimetarkusest nagunii juba Peruulaste juurtega).
      Steriliseerimise vajadust tõestati läbi selle, et nad on vaesed ja sedasi vaesed ära tappes riigi majanduse keskmine tõuseb, koalikud punased ärikatest Liberaalid hääletasid programmi jõusse ja andsid kinnimakstud presidendile käsu kätte, ega tal valida polnud,
      hiljem tehti veel presdent ise korruptsiooni skandaali keskmeks, nagu genotsiidi polekski olnud või nagu see kõrvaline asi oli.
      Ise videot näinud, kus Liberaal erakonna lipsumees rääkis, et sedasi majanduse keskmine tõuseb kuivaesed maha suretada. Murekoht oli muidugi selles, et tema oli sisse tundijaja vaesuses hoitavad olid kohalikud, juba tuhandeid tuhandeid aastaid..
      Sellest ka 15a tagasi eriti keegi ei rääkinud, googles tulemusi polnud, hakkasime seda teemat suurelt jagama kunagi ammu ja siis BBC ja muud asutused moepärast panid ka uudised kirja , teiste asade vahele, sest muidu oleks lialt kahtlane, et miks nad niisuurt genotsiidi (niisuurte seotud osapooltega) ei märganud märgata.
      Eestlaste ja muu maa iimeste osas on ammu hammast ihutud, ega punased siis kuskile ei kadunud , ja ega see trump siis nii sinine ka pole kui sinisilmsed siin uskuma pandud.
      Nagu Kersti ütles, meie riiki üle võtnud punaste jõudude osas moned päevad tagasi, kus talle nipsati vastu ka, et see tasub tal arvestada, viimane interviu oli.
      Interviud pole siiani aga tema kodulehele isegi üles pandud.
      Eesti ÜRO esindaja NY s(mis on internatsionaalide kommunistide peakontor, uus peale Pariisi) on ju ka suht punane,
      kuid õnneks kogu ÜRO pole punane, see oli ka põhjus miks siin ÜRO d suruti teiste jõudude poolt, enne viiruse teket, et nad "Omal kohal" oleks ja vakka, "võimuidu" võetakse kogu rahastus muudelt surevate inimeste aitamiselt.
      Eile Kiik & Astrid Kanneli jutt oli ka märkimisväärne vaksiinide osas kes ridadevahelt kuulata oskasid, julge Astrid
      4
    • Ilona Ilona
       Ega ikka ole küll. Tulete tagasi ja siis hakkate rääkima, et see oli sinu jaoks lavastus, Potjomkini küla. 😃
      4
    • Anti Raime
       Korralikule lamemaa lambale on môtetu teaduslikke fakte esitada sest nende arust on haridus ja teadus ainult ajupesu meetodid
      4
    • Ilona Ilona
       Aga palun...haiglad ootavad vabatahtlikuid. Hooldajana töötamine ei nõua ka vastavat haridust.
      4
    • Margus
      , see ei ole uuring, vaid nimeta preestri oletus aastast 1995.
      2
    • Vaktsineeritud on inimesi ikka, aga millal enne on sellest üldrahvalik pidupäev tehtud??? Lihtsalt naeruväärne, täielik tsirkus!
      35
    • Kristi Promet sest jutt käib sellest et pildid on erinevad ja mitte vähe, lisaks on sots mu.... I komenntar jumala mööda
      1
    • Lii Klimov
       No jah. Praegu selline aeg,et meil vaja vahel auru välja lasta,selle kohta,mida me näeme/loeme,kuuleme.Igal ühel on oma arvamus ja oma tõde. Nii lihtne see ongi. Jaksu! Tervist!
    • https://youtu.be/KF3zO5evS4U Just going to leave this here.
      Dr. Reiner Fuellmich - Crimes against humanity
      YOUTUBE.COM
      Dr. Reiner Fuellmich - Crimes against humanity
      Dr. Reiner Fuellmich - Crimes against humanity
      2
    • Eri päevadel tehtud v? Tal isegi kleidid ju erinevad ja kaelaehted 😛
      8
    • Kristi Promet profid ej paneks üles erineva riietuse ja ehetega pilte, vaataks ikka üle enne
      3
    • Valmar Oder
       Kus nad siis teised on?
    • Anti Raime
       sul mees on aju hälve või ,,,, kes roniks vabatahtlikult nakkus osakonda gripi haigete hulka ,,, keegi pole väitnud , et grippi pole olemas ,,, jutt on koroonast , millega vassitakse .... seega võid ise minna sinna haiglasse
      3
    • Ivar Ps
       egas see nyyd päris tavaline põlis eestlane selle konto taga ole kah arvatavasti....vanuse järgi tundub ka maru noor
      1
    • Sotsiaalministeerium
       aga kesse see arstile keset süstimist prillid ette pani?:D
    • Margus Meigo
       minagi olen maru noor AGA lohutan iseend, ilma igasuguse verejanuta, sellega, et see vaene hing järgmiseks Katseks siia füüsilisse ellu tagasi ei pääse. Jah.. Et valgusest arusaada tuleb näha pimedust AGA no.. Nagu seda Vähe oleks. Meid siin EV hingekirjas on nii vähe, et on lausa Haige omasi sedasi "peedistada" (tsensuur). Arvatavasti sentide eest.
    • Mariwka Kallas
       srry, aga väga hästi öeldud! 👏😆 Enam patemini polekski saanud 😂
      1
    • Kristi Promet see pole fotostuudio kus terve sari kokk pannakse, erinevate riietega ja ehetega, iterjõri muudetakse???
    • Anti Raime
       kuhu haiglasse tulla saaks? Minu poolne tingimus, võtan kaasa kaamera ja ei taha mingeid kaitsevahendeid!
      2
    • Sotsiaalministeerium
       oleks võinud siis Saku suurhallis selle komöödia ära teha, siis oleks 2+2 ka äkki tagatud 😏
      2
    • Valmar Oder
      , sellise uudise puhul võivad esimesed fotod kohe netti üles minna, heal juhul kuskil eemal toimetuses keegi korraks viskab pilgu peale, et midagi päris metsas pole ja see inimene ei pruugigi teada,.et mingid fotod on prooviks tehtud. Iga uudisteportaal soovib ju esimesena uudise üles riputada 😉
    • Sotsiaalministeerium
       hollywoody ajate taga. Snaiper fotograafid selfide positsioonidel. Pole kuulnud, et Ilvese sussivahetusest nii pingeline ülessevõtt.
    • Hannes Linn
       räägi välja mida sa tead, räägi tõde välja!
    • Sotsiaalministeerium
       milleks üldse sellises vormis kino teha.....kaamerate ees süstimine???
    • Kersti Jürmann
       USA rituaali ametlik globaalne käsk
      • Meeldib
      • Vasta
      • 37 min
  • Mind väga huvitab nende inimeste (vaktsineeritute) edaspidine käekäik, tervis poole aasta, 2, 5 jne aasta pärast. Palun sellest ka pilte ja lugusid, kus nad ise enda olukorrast räägivad, ausalt.
    60
    Peida 14 vastust
  • Vaadates vaktsineerimise süstalt ja pressitavat vedeliku kaader-kaadri haaval on näha, et kolb ei liigu üldse ja on süstla avast/nõelast samal kaugusel nii sissetorkimisel kui ka väljavõtmisel.
    Kas ainult mul on silmad ja zoomimise võimalus?😂
    48
    Peida 12 vastust
    • Kris Kuusküll
       vaktsiini kogus on 0,3ml, see süstal on vähemalt 2 ml-ne. Laste puukentsefaliidi vastase vaktsiini kogus on ka väike, 0,25ml. Seda süstides kolb liigubki vähe. Mina nägin videost küll, et süst sai tehtud.
      17
    • Kris Kuusküll
       Selleks pole isegi zoomi vaja, märkasin isegi seda.
      15
    • Marlen Ristoja Vabandust. Märkasin just, et ajasin vaktsineeritud sassi. Hoopis Karmen Jolleri vaktsineerimise klipile oli see väike tähelepanek mõeldud.
      6
    • Selles vandenõud näha on veel eriti absurdne. Süstida võib ju ükspuha millist lahust, kui tahetaks kedagi petta 😃 😃 😃
      15
    • Kalle Kaljula
       Või hoopis ei süstitagi midagi nagu paljudelt COVID-19 vaktsineerimistelt näha on.
      8
    • Tegelikult ma sooviks teada, mis põhjustel inimesed usuvad, mida neile meedia räägib? Kas te olete sünnist saati sõnakuulelikud kodanikud olnud? Ei usu seda. Vahet pole kas alternatiivmeedia või peavoolumeedia. Kas te ei ise oska inglise keeles uurida Pfizeri või AstraZeneca ametlikelt lehtedelt? Usute ainult lihtsat/moonutatud tõde, mida peavoolumeedia teile ette ütleb?
      6
    • Uh, onikka video olemas, siis vist selles näha kuidasmiks vahepeal see käekott õlalt maha sai jamiksvahepeal on ja siis pole prillid ?
      1
    • Kus See video on =
      1
    • Kris Kuusküll
       äkki oli valgusinstallatsioon ja tegelikku vaktsineerimist ei olnudki?😂
    • Kris Kuusküll
       Mina aga tahaks teada miks te midagi ei usu? Miks te arvate et siin kommenteerijad jälgivad ikka peavoolumeediat? Seda kui peavoolumeedia kirjutab et naine sünnitas nelikud te ikka usute või soovitate kohale minna ja ise uurida kas ikka sünnitas või leiti lapsed kapsalehe alt?.Mina sain Pfiseri esimese doosi 24.12.21 aastal ja võite uskuda võeti vaktsiin süstlasse ja süstiti. Saladus katte all õeldi et koos vaktsiiniga sisestati ka 7G kiip ja teise doosiga tõuseb see 15G-ni. Seda mu juttu ju te ikka usute seda peavoolumeedia pole kirjutanud.
      1
    • Oy vey! Ütlen sulle otse - olen bad goyim ja ei usu muinasjutudesse.
    • Kris Kuusküll
       ega sa muidu ka ilmselt kõige teravam kriit ei ole
  • Sall või sallita ei ole ju tähtis. Tehke parem selgeks, et kuion kogunemised mitte soovitud, siis miks ajakirjanikke/fotograafe ei hajutatud ja nad kõik troppis koos olid?
    71
    • Maarja
       kogu selle teatri etenduse mis terve 2020 kestnud maksab kinni juu rahvas. Kahju muidugi .
      18
    • Siseruumides on hajutamine sama efektiivne nagu pissi-kaki nurk basseinis.
      5
    • ja kus on Video ?
      //video leitud ERR lehelt, kuid sallijanti ei märanud
      1
  • Miks on vaja ühest kaitsesüstimisest selline palagan teha? Ajakirjandus, proovivõtted, kaamerahirm jne... Kas see meditsiinilisest seisukohast on õige, et protseduuri ajal on kitsas kabinetis peale arsti ja patsiendi suur hulk kõrvalisi isikuid (ajakirjanikud) ning seda veel sellisel nakkusohtlikul ajal? Kas tõepoolest on vaja igalt poolt poliitilist profiiti lõigata? Palagani asemel oleks võinud hoopis suure hulga inimesi vaktsineerida aga tundub, et sotsiaalministeeriumile pole primaarne viirusest võitusaamine.
    41
  • Kas üks fotograaf ei oleks suutnud seda tööd ära teha? Üks isa ei tohi oma naist sünnitusel toetada. Üks lapselaps ei tohi vanadekodus vanaema külastada, aga kari ajakirjanikke tohib välisjalatsites ja tehnikaga haiglas kitsas ruumis kogunemist korraldada. Mille nimel? Pildi??!!
    386
    Peida 13 vastust
    • Reelika Kodusaar
       vahet ka ei pea hoidma.. Ei töötajad ei ajakirjanikud..
      14
    • Mida hirmsam uudis/pilt siis kõik lubatud ju, peaasi et inimesed hirmust väriseks!!!!!
      11
    • Aga kuidas teisiti seda kollast soppa toota? Ikka palju ja uhkelt.
      24
    • Kaameraid oli kohal palju aga mitte ainuski ei osanud sellise nurga alt pilti teha, et süstimise protseduur selgesti näha oleks??? Mis amatööride karja te haiglasse sisse lasite ja kas kirjatsuradele ei kehti reeglid, mis lihtrahvale kohustuslikuks muudetud???
      Tsirkus Bartselona, ei muud.
      16
    • Teresa Teel
       Seda saab rääkida inimene, kes ei ole elukutseline fotograaf. 🙂 Olen absoluutselt kindel, et kasutusele võeti kõikvõimalikud abinõud, fotograafidel olid maskid ees, kindlasti läbisid nad tervisekontrolli (kraaditi, noh), lisaks käte desinfitseerimine.
      8
    • Nukuskil peab jusellest tsirkusest ka video olema ??
    • Küsi ajakirjanikelt musta materjali. 😃
    • Ingrid Lübek
       Kas kraadimine tuvastab nüüdsest nn. asümptomaatilised, kelle eest meedia paaniliselt hoiatab?
      Võite olla absoluutselt kindel kõiges, mida tegelikult lihtsalt usute, kuid soovitan uskuda ka seda, et paljudel inimestel on iseseisev mõtlemisvõime ja nad oskavad küsida kriitilisi küsimusi.
      3
    • Kriitilisi küsimusi saab esitada kedagi naeruvääristamata, eks ole.
    • Ingrid Lübek
       Ei ole tahtlikult kedagi naeruvääristanud, olen lihtsalt otsekohese ütlemisega. Ja vastutan ainult selle eest, mida olen öelnud, mitte selle eest, kuidas keegi seda tõlgendab või mis tunne teda valdab.
      2
    • Reelika Kodusaar
       Eri väljaanded lihstalt ei saa kasutada üksteise materjali. Copyright, kui ei tea mis on saab googledada.
      1
    • Laila Kaasik
       saavad nõusolekul. Meil on ju kriis ja pandeemia. Igasugune koostöö peaks olema teretulnud. Lisaks on meil kehtestatud mitmed "ennetavad meetmed" nagu näiteks 2+2 reegel. Võite guugeldada, kui selle kohta kuulnud pole. Eriti palju räägitakse meedias, kui abitus ja haavatavas seisus on haiglad ja eesliinitöötajad ja nüüd tehakse haiglates selliseid etteasteid. Ministeeriumi tasandil kantakse see ka rahvale uhkusega ette. Mul küll tekkis küsimus, kas mind mõnitatakse nende koroonat ennetavate reeglitega.
      1
    • Reelika Kodusaar See on jah selline ideaalmaailm kus see toimiks, praeguses maailmas mitte. Ajakirjandus on äri, sellise uudise puhul ei taha keegi maksta hiigelsummasid. Jah, haigla saaks korraldada video/foto ja jagada pressile aga ilmselt neil pole kogemust sellega. (ja siis oleks lisaks draama mis lavastus see on kui meediat ligi ei lasta)
      Ajalehed jne meediaväljaanded üksteisega ei jaga mingil juhul, nad on konkurendid. Fotograafid jne isegi ei saaks seda teha kui tahaks legaalselt. Kahjuks kapitalismi ei muuda siin, ideaalmaailmas oleks nii aga bisnes on nr 1. Kui pole keelatud meedial tulla siis meedia tuleb kambaga, igast väljaandest ajakirjanik ja foto/video.
  • Enne esietendust tehakse ikka proove. Ajakirjanik/fotograaf, kes proovi ajal pildistas, kaotab nüüd vist mõned võimalused. 🙂
    14
  • No selge on see, et nõel on sees sallita! Kes päriselt oleks ette osanud näha, et sellest selline nõmedus inimeste poolt tekitati!? 🙄 Nagu keegi poleks varem näinud kuidas käesuruumist poseeritakse, et ajakirjanikud võimalikult iga nurga alt pilte võtta saaksid! Aeg-ajalt ikka tekib küsimus, et kuidas me päriselt saame nii nõmedad olla ... 😔
    20
  • Eesti uued reality staarid...süstla Anna ja vaktsiini Jelena.
    Teil endil pole juba piinlik sellest teatrist??🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Aga samas ei kurda ka, kuna kõik kinni pandud, siis Terviseamet/Sotsiaalministeerium ja meedia pakuvad tasuta teatrit täies hiilguses 👏👏👌
    95
  • Kõlab täiesti loogiliselt. Kuul käidi ka ju 2 korda. Esimene kord mängiti läbi ja teinekord võeti ajakirjanikud ka kaasa. Kõik, kes muud väidavad, on Putini käsilased ja ekre sabarakud. Teie vaktsiini ei saa!!!
    85
  • Tänan! Lõpuks ometi. Sest see leia-kümme-erinevust rumaluse kett tegi väga kurvaks juba.
    52
    • Kruusalu Ev
       usun, et meie valitsus meie kaitseks meelega selle tegi,
      Kuigi suud on teibitud, siis nad jugesid vähemalt seda teha,
      et me saaksime ridade vahelt lugeda...
  • Milleks üldse on vaja avalikkuse ees seda süstimise show'd teha? Ühegi teise vaktsiini puhul ju seda pole olnud.
    32
    • Kersti Pilder
       no nendele kes siiralt usuvad ja et ikka köikidele räägiks.kahjuks kuo yle pingutatakse siis muutubki asi koomiliseks ja valed tulevad välja
      4
    • Kersti Pilder
       reklaami ju vaja
    • Kersti Pilder
       see on selleks, et rahvast veenda, et nad end vaktsineeriks. Mõtle, kui isegi arst laseb end vaktsineerida, siis peab see ju turvaline olema. Olenemata sellest, et teil erinev genoom, tervis, keha jne.
      2
  • Huvitav on see, et eesti rahvas on aru saanud suurest petmisest ameerikas, londonis jne suurest vaktsiini systimisest meedias.- suur huiamine.
    Aga vaatamata sellele teeb eesti meedia ja valitsus täpselt samamoodu. Kuigi nad teadsid et eesti rahvas kahtlustab.
    Paneb mōtlema et miks ikka eesti riik teeb isegi läbinähtava pettuse täpselt samamoodi kaamerate ees????
    Kas tegelikult ka nii ettekirjutatud jama
    Kogu see koroona??
    Ja miks
    Peaks sotsiaalministeerium (nagu
    Väike delfi) hakkama inimeste kahtlusi ümber lükkama kuigi pole seda kunagi tehtud 😀
    Lollus kuubis!
    53
    Peida 19 vastust
    • Sest kergeusklikke tuleb kaitsta, kes näevad igalpool vandenõuteooriaid, nagu tänases proovivõttes.
      9
    • Handro Osila
       olen teiega väga nõus! Olen isegi mõelnud, et mis takistab inimesi enda ja oma õiguste eest seismast? Hirm? Mille ees?
      Miks need, kes ei julge ise mõelda, uurida, süveneda ja reaalsust näha, tahavad kõik teisiti mõtlevad vandenõuteoreetikuteks sõimata? Ja kui meenutada kevadisi vandenõuteoreetikuid, siis eksitud ei ole ju palju. Väga huvitav olukord igatepidi!
      Aga ennast ahistada lubavad tubli protsent ühiskonnast? Saan aru, et hirmu tekitamine on parim manipuleerimise vahend! Aga, kas avalik julm allutamine siis pole hirmus? Kas tõesti elu tulevikus hirmus, valelikus ja manipuleeritavas kastis on parem? Kas just praegu ei peaks võtma julge riski parema tuleviku nimel, seistes enda ühiskonna ja inimõiguste eest? Küsimusi on mul tekkinud palju, selle suure komöödia jälgimisega.
      8
    • Kristiina Ennemuist
       Mõned inimesed on kui silmaklappidega sünnist surmani, ei nende usku ei kõiguta ükski fakt. Kõik, mis kevadel juba "vandenõuteooriaks" kuulutati, on nagu imeväel, simsalabim - täide läinud, aga ignorandid keelduvad seda nägemast ja kuulmast. Tõtt öelda sellistest pole kahjugi enam, igaüks teeb oma valikud ise. Parem ühiskond jääb tervemõistuslike luua, ka siis, kui ülejäänud pimesikud uljalt kuristikku marsivad. Ammuteada tõde, et rumal inimene hävitab end ise, pole vaja kaasa aidatagi.
      7
    • Suur "pettus" millele vihjate.
      5
    • Handro Osila
       Tsiteerin teid: Kuigi nad teadsid et eesti rahvas kahtlustab. --- Olen eestlane, kodakondsus eesti, palun, ärge rääkige minu eest. Tänan.
      5
    • Tauri Juhanson
       sōna ”pettus” = vandenōuteooria?
      Väga tubli oled 😀
      4
    • Tauri Juhanson
       kus see vandenōuteooria on ?
      2
    • Ingrid Lübek
       eesti rahvas on isegi 40 inimest. Seega örge tundke end palun puudutatuna.
      2
    • Tunnen küll, nagu ma poleks "eesti rahvas". 🙂
    • Ingrid Lübek
       olete küll, aga kahju et vastupidist arvate.
    • Mis mul enam arvata, kui mind juba paika pandi ja vandenõutereetikute hulka arvati. 😃
    • Ingrid Lübek
       kes teid paika pani???
      Ja mis vandenōuteoreetikutest räägite?
      Suht syydistatav tundub- äkki selgitate?
      3
    • Handro Osila
       Teie esimene lause näitab ära teie meelsuse. Kuigi te väidate, et pettus ei võrdu vandenõuteooriaga, võib siiski võrdsusmärgi tõmmata. Te ei usu, et tänane etendus oligi esimene vaktsineerimine covid-19 vaktsiiniga, ometi ei saa ka vastupidist väita. Teid ennast seal kohal ju ei olnud.
    • Ingrid Lübek teie teksti ( väga seinast seina) tōlkides, on vandenōuteoreetik inimene kes mōtleb natukene teisiti ?
      1
    • Keegi ei keela teisiti mõelda, aga te ei saa ka väita, et see oli pettus. Kordan, teid ennast seal polnud. 🙂
      1
    • Ingrid Lübek
       ja teie ei saa ka vastupidist väita kuna teid polnud seal.
      Seega...
      4
    • Teresa Teel
       pime võib saada nägijaks ja kurt kuuljaks neile.sobival ajal!
    • Handro Osila
       Asja kurbloolisus on see, et mina ei väida antud ürituse kohta midagi. Lihtsalt tahan teada, miks te nii olete kirjutanud. 😃
      2
    • Tauri Juhanson
       Ärge olge tähenärija, kui vaktsineerimine on kahtlane, ei ole oluline,mida meie kirjutame..
  • Piinlik jah, enne näitame ette kuidas süsti tehakse ja siis teeme süsti.
    Ma õpetan lapsele tähestikku hetkel. Mina teen tähe ette ja tema hääldab ja joonistab järgi.
    Kõik on sama ju, selle vahega, et mu tütar sai just 4 aastaseks....Ajakiranikud vist on veel 3-sed....
    89
    • ja naljakas kui oleks proovi esinemine siis võiks vähemasti nõelale kaitse peale jätta aga seda ei paista kuskilt😃🤷🏻‍♀️
      7
  • Milleks kõik see tsirkus??? Ise ka omale aru annate, milline jaburuse tipp selline klounaad on, mida te korraldate?
    120
    Peida 38 vastust
    • Selleks, et teie ja kõik teised Eestis saaksid hakata varsti jälle normaalselt oma elu elama.
      47
    • Marje Oona
       Mina elan niigi täiesti normaalset elu, ilma mingi mõttetu peavoolumeedia propagandata 🙂
      17
    • Erkki Kuulpak
       Mitte keegi ei sunni Teid klounaadi korraldama. Teil on vaba voli kohe ära lõpetada.
      Arstid ja õed peavad oma tööd edasi tegema. Et ka Teid aidata, kui Teil häda käes.
      12
    • Katrin Tagapõllu
       Mind aidata? Milline häda? Austatud proua, kas mina olen takistanud arstidel oma tööd teha? Mul lihtsalt siiralt kahju et arstid peavad nüüd esimesena olema nendeks katsejänesteks, kui pole ju seni veel kellegile teada vaktsiini võimalikke lühema- või pikemaajalisi järelmõjusid ega tüsistusi.
      13
    • Marje Oona
       milline see normaalne on🤔
      10
    • Katrin Tagapõllu
       just, võiksid tööd teha, mitte kloune mängida!
      9
    • Ivar Uus
       kas Te olete juba unustanud?
      1
    • Erkki Kuulpak
       ei imesta jah kui ainult persevoolumeediat kuulad.
      1
    • Raul Jaanson
       Üritasid vaimukas olla? 😂
      1
    • Mul on olnud au olla arstina esimeste seas vaktsiini saada tänu meie valitsuse poolt loodud võimalustele ja olen selle eest tänulik maailma juhtivate teadlaste saavutustele. Mul on kahju, et on inimesi, kes ei suuda veel siiani aru saada, et kõik on vabatahtlik ja võtavad õiguse rääkida rumalusi.
      23
    • Erkki Kuulpak
       konstateerisin lihtsalt fakti. Vaimukus juhtus kogemata.
      1
    • Heli Tähepõld
      , siis te peaksite enam inimesi teavitama ohtudest. seagripivaktsiin on põhjustanud narkolepsia juhtumeid kogu põhjamaades. viimane näide.
      9
    • Heli Tähepõld
       See ka mõni au 🙂 Ja need ka mingid saavutused ? Teate ikka seda ka et selle "saavutuse" ehk teie kurikuulsa vaktsiini üks komponentidest on ka näiteks aborteeritud lootejäänused. Kiiruga polnud ju midagi targemat sinna sisse toppida. Kas see tõsiasi pole mitte äärmiselt ebaeetiline?
      12
    • Ohud on alati aga selle vaktsiini puhul tühised võrreldes haigusega. Sellest peaks ka kõik inimesed olema juba teavitatud.
      8
    • Heli Tähepõld
       kohe huvitaks, mida te arvate uuest tehnoloogiast mRNA, mida pole isegi loomade peal katsetatud. eelmised sars ja mers analoogsed mRNA vaktsiinid põrusid loomkatsetega. mis nüüd jäetakse need vahele ja keevitatakse 3 kuuga valminud eksperimendi kohe inimestele.
      12
    • Heli Tähepõld
       , aga kui on vastupidi. ohud on suuremad kui haigus ise läbi põdeda.
      9
    • Erkki Kuulpak
       Soovitan Teile, et viiksite ennast rohkem teemaga kurssi. Muidu on päris piinlik...
      7
    • Heli Tähepõld
       Sama võiksin ma öelda Teie kohta:)
      1
    • Heli Tähepõld
       , aga kui pikaaegsed järelmõjud on ohtlikumad. kuidas te saate seda väita. seagripivaktsiini narkolepsiakahjustusi makstakse siiamaani kinni. eestis pole vaktsiinikahjustuste kompenseerimisest MITTE MIDAGI kuulda.
      9
    • Marje Oona
       Kas peale seagripi vaksiini tüsistused meelest läinud ve!?
      2
    • Liane Loo
       Õnneks see on Teie valik, keegi ei sunni. Minul õnnestus täna vaktsineerida. Keegi ei sundinud, nagu meediast võib kõlama jääda. Kõrvaltoimeid hetkel ei ole. Homme raske tööpäev ja loodan olla vormis ja kui homme olen vormis, siis edaspidi mingid kaugel tulevikus tekkivad kõrvaltoimed on välistatud. Neid spekulatsioone ei pea küll kindlasti uskuma. Usun teadlasi nii meilt kui mujalt. Soovitan igatahes kõigile. Heade soovidega kõigile!
      9
    • Erkki Kuulpak
       Te ei peks sõna võtma teemal, millest te ei tea. Antud juhul rääkisite, et justkui sunnitakse tervishoiutöötajaid olema katsejänesteks. Mis õigusega te seda väidate. See on lihtsalt solvav tervishoiutöötajate suhtes ja ma ei ole kindel kas te seda ikka taotlete või olete asjast valesti aru saanud.
      8
    • Heli Tähepõld
       Polnud sõnagi mingist sundimisest! Aga äkki lubate mul nüüd jätkata oma normaalse rahuliku õhtu veetmist ning mul pole kahjuks aega Teie meeldivas seltskonnas rohkem viibida 😉 Minu elu läheb edasi ilma mingi kahtlase solgisüstita ja ilma mingite hirmudeta ega paanikata:)
      7
    • kui tohib välja öelda arvamuse, et turule on toodud katsetusjärgus vaktsiin ja kuna mõningad etapid on vahele jäetud siis esimesrna kasutatakse meditsiinitöötajaid tasuta katsegrupina
      7
    • Ma olen kindel, et nii see ei ole kohe kindlasti, kuigi võib jääda tõesti selline mulje. Lihtsalt selline pandeemia olukord tingis olukorra, kus teadlastel tuli 24 tundi päevast päeva tööd teha ja bürokraatia valdkonnal tuli ka ükskord tõeliselt tööd teha ja pabereid mitte sahtlist sahtlisse tõsta. Uuringu etappe vahele ei ole jäetud, lihtsalt kaugtulemusi ei ole veel kuna lihtsalt viirus uus ja ei saagi ju olla veel. Ma kindlasti ei tunne ennast katsejänesena. Vaktsineerimisest möödas 8 tundi ja mitte mingeid kõrvaltoimeid ei ole õnneks, kuigi jah uuringu tulemused näitavad väikesid kõrvaltoimeid 100-st 10 inimesel.
      4
    • Erkki Kuulpak
       Olge hoitud ja terve!
    • Heli Tähepõld
       , teadlastel 24 tundi päevast, päeva tööd teha? Et ei vaja undki? Et nii ennastsalgavad? Mis jutt! Ja teie ei tunne ennast muidugi katsejänesena- teile oli vaktsiini süst suur au! Oeh!
      3
    • Heli Tähepõld
       Kas te ikka olete 100% kindel või lihtsalt pimesilmi usute ja usaldate, et vaktsiinitootjad, kes on vabastatud igasugusest vastutusest ja teenivad praegu sadu miljardeid, on nagu teie armsad vanemad, kes soovivad teile ainult parimat. Terve mõistus ja kõhutunne ütlevad, et siin on küll mingi suur kala sees. Asjad pole mitte kunagi täpselt sellised nagu neid paista lastakse.
      5
    • Ja oligi väga raske katsumus. Õnneks on nüüd vaktsiin ja saame eluga edasi minna. Minule oli tõesti au ja seda puhtast südamest. Olge hoitud!
      5
    • Teresa Teel
       pimesi ei usu, ikka teadus on asja tuumaks. Peavadki ju miljardeid saama, ime ja tarkuse eest peabki palju maksma. Mis siin nii arusaamatut on?
      4
    • Heli Tähepõld
       , see on pimesi uskumine, aga teie järjekindlus teeb teile au. soovime parimat.
      4
    • Liane Loo
       Kõigil ravimitel on kõrvaltoimeid. Aga ikka neid tarvitatakse iga väiksema häda puhul...kusjuures ka ravimtaimedel. Lihtsalt mainin.
      3
    • Heli Tähepõld see vaktsiin on sama kindel kui need testid, Sa ei saa väita, et nad töötavad!
      2
    • Raul Veskus
       Ma ei väidagi, lihtsalt usun hetkel olemas olevat teadust ja teadlasi, aga kuna see viirus nii uus teema, siis kaugema tuleviku uuringud ju käivad alles. Keegi ei oska ju ennustada, mismoodi viirus edasi käitub. Hetkel toetume olemasolevatele teadmistele. Loodame parimat.
      3
    • Heli Tähepõld
       just, see on nii uus, et sellega Ei tohiks mitte kedagi vaktsineerida!
      2
    • Heli Tähepõld
       kas sa päriselt, saad absoluutselt kindel olla,et see jääb vabatahtlikuks üle maailma,
      Kiik otse juba ütleseile, et suured piirangud juba enne ameerika käske tulevad neile peale mitte ainult reisimisel kes keedub saamast,
      Mismoodi see "vabatahtlik" on kui ei saa poest süüa osta, saad trahvi või ei tohi reisida jne = ?
      See on sis kuiveel tagasihoidlik olukord
      • Meeldib
      • Vasta
      • 15 min
    • Raul Veskus
       katsejänesed isegi võiks kui soovivad, massiliselt üle maailmakatsetatakse igasugu raVimeid väikeste lastegi peal, salaja ja ka vaenamate teadlikult
      • Meeldib
      • Vasta
      • 14 min
  • Idikad, minge istuke see vaksiin koos oma kylmikutega sisse omale 🤑
    19
  • Issand..
    Loll on see kes vabandust ei leia. 🤣Fack teid ei usu nagunii keegi. Peale nende vaeste vanurite..
    43
  • 😆😆😆 Ikka valetatakse rahvale lihtsalt näkku 🤮🤮🤮
    26
  • Seda ma arvasingi, et üks pilt on illustreeriv ja teine päris. Saage aru juba - meedia ongi selline. Saabki müüa tohutut lugu. Nad teenivad nüüd selle pealt, et kõik uudist klikivad.
    16
  • Uskumatu, et seda jura ikka veel edasi aetakse, kui niigi on selge, et tegemist on majanduskuriteoga
    15
  • Kodanik viivitamatult rahvuskangelaseks kuulutada ja tänane päev riiklikuks pühaks kuulutada. Tsirkus täiega.
    18
  • Teater jätkub puhvetis🤦‍♀️
    34
    • Sirli Ilris
       hehe. See on eriti hea. Proovivideo raudselt 😄 Seal maal tehakse süsti nõelata ja kantakse maske nina all.
      8
    • Sirli Ilris
       wau,see ületab isegi Eesti Teatrit
      Tundu, et julgeid arste kes meelegainimesi nähtavalt võlts asjagahoiatab, on palju,
      Sest ÜLIlihtne oleks mida iganes turvalist systida,
      aga tehanii, et meelega oleksnäha, et midagi Väga valesti, see võtab juba julgust, arvestades KUI suurte jõudude vastu siin võideldakse
      Play GIF
      GIPHY
  • Minu meelest iga meditsiiniõde peaks teadma,et enne süsti tegemist tuleb kontrollida süstlanõela töötamist, sest tegemist võib olla defektse süstlanõelaga!
    23
  • Mõnusad naljahambad! 😂
    20
  • Kas endal juba see tsirkus teatrina ei tundu🙄?
    20
  • Miks varem ei ole näidisvaktsineerimist tehtud?
    22
    • Erika Tsimalonskis
       kui sina pole märganud, siis see ei tähenda, et pole olnud. Palun vaata näiteks instagrammis #minavaktsineerin
      3
    • Kristi Pärn
       Ei ole nagu tuttavad, et sinatate.
      2
    • Kristi Pärn
       aga nüüd paluge ilusasti vabandust, et sa ei teietanud. Kuna ma tean, et te olete haritud inimene ja mitte mats. Ja üldse võõrastega ei tohi rääkida...
    • Kristi Pärn
       ülemaailmne kordineeritud otse ülekanded vaksineerimisest varem olnud ?
      Hmm.. Nu tõesti, eks soendust võidi teha küll "minavaksineerin" kaudu aga kas Sul riigi ametlikud lehed on näidata ette selles osas varem =?
      1
    • Margus Meigo
       sellisel kujul kampaaniat ei ole minu teada tõesti varem olnud aga pikalt juba kostus nõudmisi, et tahaks näha, kes saab süsti või, et las saavad mingid tuntud tüübid esimesena süstitud või ei usu, et ülla päriselt ka vaktsiini tehakse... Kujuta ette, kui ei oleks sellist avalikustamist, siis missugused kahtlused ja uued põnevad teooriad praegu sünniks.
    • Erika Tsimalonskis näidis hukkamisi see eest tehakse pidevalt: tydruk kes oli juba kaks testi teinud, puhtalt pääsenud,läks poisile kylla, sai 4 kuud vanglat, poiss kellele kylla läks, pandi ka 4 kuuks vangi,
      ja nende vanemad ka igaksjuhuks,pandi vangi sest kuritegelastega seotud kaasaaitavad isikud.
      "..sentenced to four months in prison for flouting the Caribbean island's strict Covid-19 quarantine requirement.
      Skylar Mack, 18, a student from Loganville, Georgia, and Vanjae Ramgeet, 24, a professional jet ski racer from the Cayman Islands, received the sentence"
      Mack, whose father is also a professional watercraft racer in the U.S., was detained by police at the scene. Both she and Ramgeet — who was charged with aiding and abetting his girlfriend — were placed in a government quarantine facility for a 14-day quarantine
      Breaches of quarantine may result in prosecution and penalties of up to $12,195 USD] and two years’ imprisonment,” the statement says.
      American Teen and Boyfriend Sentenced to 4 Months in Prison for Breaking Quarantine in Cayman Islands
      PEOPLE.COM
      American Teen and Boyfriend Sentenced to 4 Months in Prison for Breaking Quarantine in Cayman Islands
      American Teen and Boyfriend Sentenced to 4 Months in Prison for Breaking Quarantine in Cayman Islands
      • Meeldib
      • Vasta
      • Eemalda eelvaade
      • 11 t tagasi
      • Muudetud
    • Margus Meigo
       eestis? Aktuaalne kaamera ei näidanud küll täna seda 😲
    • Kristi Pärn
       Kampaania ja show tehti hoopis teise eesmärgiga. Esiteks tehakse seda üle maailma ning see on algus suurele lähtestamisele, uute sotsiaalsete normide kehtestamiseks. Ning sellepärast, et on ammu teada, suur osa inimestest ei soovi mürgisüste haiguse kaitseks, mille paranemisprotsent on 99, 98%. Ka kogu see TV-s ja somes raskelt põdenute presenteerimine on osa inimeste lõksu meelitamisest. Teie aga võtke külma kõhuga seda mingi "teooriana", seniks kuni see tõelisusena ükskord valusalt kohale jõuab.
      2
    • Ning esimestena oleksid pidanud süsti tegema Sotsiaalministeeriumi töötajad, eesotsas T. Kiigega, kes kogu selle jama meile kaela organiseeris. Aga nüüd hoitakse häbelikult madalat profiili. Ei tea küll, miks?
      2
  • Pildistamine esimene ämber. See ametlik seletus nüüd - veel suurem ämber. Kolinat siiani kuulda
    33
  • Vabandused ja vassimine.Kuna arvatakse et inimesed nii lollid siis otsitakse nüüd vabandusi
    27
  • tekib küsimus, kui palju pappi teile taskusse pannakse, et sellist tsirkust kaasa/läbi teete?
    27
  • Milleks see tsirkus? Teind talle lihtsalt see "mürgisüst" ära ja asi korras. Vaja veel kogu Eesti meedia kohale kutsuda 🤦‍♀️
    24
  • Ehh, eks muidugi, ajakirjanikud ei teadnud mis seal toimuma hakkab🤣
    20
  • Misiganes suursündmustel on press ja meedia kohal. Igaüks neist üritab saada parima adukoha ja kaadri. Ja nüüd äkki on vaja eelnevalt teha “peaproov”, et press saaks foto ikka “õige nurga alt” ?
    Ise ikka saate aru millise klounaadina selline väide mõjub ?
    26
    • Toomas Toimeta
       See oli USA nõue,
      Juka selleks, et hiljem iga maa rahvast oma valitsuse vastu veel hullemini ässitada,
      juhuks kui nad oma teise ringi kahtlasema relva aktiviseeritud saavad ja siis vaja puna revolutsioon lõpuni viia,
      Eesti inimesed,aga nii patriootlikud, et meelega tegid selle "ämbri" oma rahva hoiatuseks tundub
  • On see teater või terviseamet?
    53
  • Ülemaailma tehakse praegu samasugust tsirkust..
    26
  • #sotsaalministeerium kas ruumis kehtis ka 2+2 reegel?
    23
  • See sisu pole isegi naljakas. Olge rõõmsad nende üle kelle suutsite sellesse jamasse sisse tõmmata. Näiteks minu vanaema Anne oli jõulu ajal täiesti paanikas, tal sõbranna kohtub hullu arstiga kuna kardab, et maailm lõppeb. Inimesed kaotavad tööd, kodusid, pered lagunevad, vanemate seas täielik paanika. Ja teie postitate üksikasjalikult mingi tsirkuse tsenaariumi?Mis kuradi vandenõust te jahute, vaadake mida te teete!!
    17
  • Kahju, et proovist tehtud pildid ajakirjanike, fotograafide poolt ilma selgituseta meediasse paisati.
    44
  • Milleks kõik see näitemäng?!covid on , vaktsiin on ..,kas süstija ja või vaktsiini saaja ei osanud kohe lives oma rolli mängida? Tegelikut on vaja meedial seda teemat müüa .. asi on äris mitte inimeste elus! Ühelgi ravimitootjal ei ole huvi inimesed 100%!terveks teha. Meedia nimelt tekitab selliseid olukordi mis ajab inimesed segadusse ja tülli. Häid möödunud jõule!
    17
  • Isegi sellest tehti jälle klounaad🤨
    23
  • Milleks sellised pildistamised?
    19
    • Saima Noor
       Ameerikas otse eetris kanti üle maailma lausa ette, rituaalina, sõjavägi ja kõik Sümbolid ümber,
      ega me siis ei tohi alla jääda, ameerika nõue oli, et rituaali aktiviseerimiseks, oma rahva usutamiseks, peab esimesed süstid avalikuks tegema, et kõik näeksid, et asion aus.
      Või nu vähemalt, et näeksid..
      1
    • Margus Meigo
       ma tean seda, aga nõme ikka.
    • Saima Noor
       milleks ? ... see on propa jaoks , et innustada inimesi mitte vastu puiklema ja näete meedikud teevad kohe esimesena ,,, ega te ju usu , et mnad pettuses osalevad , nad ju tahavad head teile .... ja käsu korras teevad kõik ELi riigid seda ühel päeval korraga ... tsirkus
    • Saima Noor
       et eriti kahtlane oleks, lisaks USA nõudis rituaali tarvis
  • Ja teie, riigiametnikud, kes te olete võtnud vastutuse Eesti inimeste eest - millal tööle tagasi lastakse, ennem kui paljud Eestimaa kodanikud laostuvad? Aga saan ka aru, et see inimene, kes antud ministeeriumi eest siin sotsiaalmeedias postitusi teeb, ei adu selliste tõsiste eluliselt tähtsate teemadega!
    16
  • Sotsiaalministeerium, rumalamat vabandust pole ma varem kuulnud, nahhui te lollitate inimesi??
    25
    Peida 20 vastust
  • Lollimat juttu pole veel kuulnud,tsirkus teil seal .Milleks vaja sada matsi sinna pildistama ,milleks vaja läbi mängida no ausalt 😰
    29
    • Mariwka Kallas
       Sest koguaeg käib ju kiun “näidake ette, kuidas te end vaktsineerite, ega me muidu ju ei usu”
      Poleks uudist selles tehtud, küll siis oleks hala, et “jajaa, kirjutada oskab igaüks, miks siis keegi pilti ei teinud?”
      1
    • Mariwka Kallas
       no aga lõpptulemus oligi ju see, et mingit vaktsineerimist ei toimunud, milleks kogu see lihtrahva petmine?
      3
  • Seda infot oleks võinud pigem kultuuriamet edastada. Oleks tundunud tõesem😂
    15
  • Inimesed ju hakkavad kohe lahmima,kôik on nii targad aga ise midagi ei tea 😅
    13
  • Sotsiaalministeerium
     kuhu kadusid reeglid mida inimesed täitma peavad?? Hunnik ajakirjanikke võib siis suvalt sellist jama pildistada üksteise otsas?? 🤨 aga tavakodanik peab debiilsest 2+2 reeglist kinni hoidma 🤦‍♀️🤦‍♀️
    50
  • Tegelikult peaks vaktsiinisüsti tegema ka vähemalt 2 meetri kauguaelt,puhkpüssi,eelsurvestatud õhupüssi abil,ülemaailmse covid 19 pandeemia oludes!😷😶
    9
    • Argo Jõgis
       oi kui hea idee 😃
      2
    • Marg Tr
       Ehk siiski pole nii radikaalseid vaktsineerimise võtteid vaja veel rakendada,muidu on nii et igal pool kuhu kulged hakatakse sedasi p... ja vaktsineeritud,see oleks veidi ebamugav siiski😶😉
  • Kas palun on võimalik et igasugune komejant lõppeks?
    Ma pole niipalju lolli juttu kui 2020 oma elus kokku ka kuulnud!
    Kas on võimalik, et midagi on ka normaalselt võimalik teha ja selgitada?
    9
    • Pille-Riin Tagam
       küllSulon ikkaüli nõudmised, räägid nagu meil oleks viisnurgavaba VabaEesti Kuningriik vms
    • Proovi ikka tasaja targu, et proovige pool ausalt japool viisakalt japool targastkigi...et nagu Tootsi õppimisega..
    • Muidu hakkab maailm meid jälle hyperboreaks pidama kus inimesed elavad teisel maapealse paradiisi tasemel ja üldse ei tahaorjana end tunda ,
      ainalaulavadja tantsivad jarõõmuga teevad oma tööd enne kui välismaalane aru saada jõuab kuidas need tehtud sai ilma kubjase ja kullata.. ilmakäskluste ja protokollideta.. et nagu võluväel, nagu südamemõistlikusega päris inimesed ..
  • Palav oli viskas riideid vähemaks 🤣🤣🤣🤣
    8
    • Maris Valge
       süstijal kadus nägemine, pidi prillid panema
      5
    • Maris Valge
       ma loodan, et lõpuks rahvas märkab, mis klounaazi siin tehakse raha eest.
      6
    • Krista Varjund
       loodan sama. Kahjuks minu vanaema ei kuula ja ootab ka vaktsiini.
      1
    • Eks mõtlesin jah, et kärme naine kuidas poole süstimise-aeg käetkott üle õla sülle sai jms
      Kuid kui arvestada, kelle lehel, ja et viisakad naised,
      Siis see tuleb arvestada, on meie Valitsusel meile endile hoiatuseks pandud,
      Sest see võtab Lisa aega ja vaeva, et sedasi neid pilte panna, kus meelega üks veel selline viltune.
      Seega ühtepidi võime ju ironiseerid,a teisipidi, peame aru saamamida prooviti meile teada anda mida otse öelda ei tohi,
    • Margus Meigo
       esimese süsti ajal sai kuumarabanduse , teise jaoks võttis salli ära
  • Minu meelest on see totaalne tsirkus. Kõik on kitsas ruumis puntras koos. Kus siis 2+2 reegel järsku jäi. Vaktsiini tehakse täitsa tavalise süstlaga, mitte spets süstlaga. Miks ei filmitud seda hetke kui vaktsiini doos süstlasse pandi. Ma ei mäleta et kui meil oli see seagripp ja linnugripp siis selle vaktsiini üle oleks nii palju ajakirjandust
    5
  • OTSI LOLLI KES VABANDUST EI LEIA
    11
  • Nad müüsid meid ära globalistidele, meie tervis, meie elu
    8
    • Marina
       kes nad ja kes ,mis punt need Globlistid on, kas nagu viisnurklased,synonyym planeet maa vallutajatele , ?
  • Tegelt milleks selline promo? 🤣🤣🤣 mul on kõrvalnähud tekkinud sellest meedia ajuloputusest..... mida rohkem te seda promote seda ebausaldusväärsem see tundub.... Tundub nagu tegemist oleks teleturu tootega, kus mämmerdatakse, kui hea asi on aga tegelikult ei kõlba kuhugi. Kui mingi asi on aus ja hea siis ei vaja see sellist reklaami..... 😃 aga keep going.... kui enne lugesin meeldib.ee- st nalju siis sobib selleks ka nüüd see leht 🤣
    2
  • On sall õel pole prille! Alumisel pole salli ja õel on prillid! Kuulsaimad prillid ka ju siis mitte ainult õlasall!
    3
  • Reportaazi pilte ei tehta nagu ilupilte, et kõigepealt paneme modelli paika, mõõdame valgust ja poseerime proovivõtte. Reportaazi puhul tehakse pilte otse sündmuskohast ja kedagi ei huvita kaadri paigutus. Tehakse palju pilte ja valitakse parimad välja. Eesti tegi vaktsineerimisest ilupildi. Tâielik läbikukkumine. Arvestades sündmuse olulisust ja rahva meeleolu, olete saanud hakkama sajandi käkiga. Astuge tagasi. Palgake professionaalse kampaaniajuht välismaalt.
    2
    • Lii Unt
       Eks juhised ongi välismaalt. Eesti vist meelegaselle sedasipani, et rahvas mõtlema hakkaks
      • Meeldib
      • Vasta
      • 11 min
  • Sotsiaalministeerium, Pfizer vaktsiini tooteleht ütleb, et koostises on 0.01mg kaaliumkloriidi, mis on peamine koostisaine annuses, kui inimesele on määratud surmanuhtlus süstla läbi. Ma arvan, et hea ministeerium peaks tegema teavitustööd, mida head kaaliumkloriid vaktsiini annuse sees teeb ning miks see on seal hädavajalik.
    Potassium chloride - Wikipedia
    EN.WIKIPEDIA.ORG
    Potassium chloride - Wikipedia
    Potassium chloride - Wikipedia
    3
    • Magnus Nirgi
       mõned räägivad, et see on veel kõrvaline sõbralik aine säälmuu tehnoloogia kõrval mis kahe aine vahel timimahakavad
      • Meeldib
      • Vasta
      • 10 min
  • Ja siis otsustas õigeks võtteks veel koti ka ikka selga panna vai? 😃
    3
  • Mis ajast on Eestis ravimireklaam lubatud?
    4
  • Vahva, et SM niipalju fotograafide tööst hoolib ja selle ameti keerukusi kogu rahvale tutvustas 🙂 teinekord siis teab
    1
  • Kuradima vahva! Torgitakse alamaid,kus on riigipead? Muidugi vaatavad mis juhtub alamatega?😂 Minu süsti võib ka saada keegi,sealt ülemisel korrusel,muidugi Toompea kükal! Ah,mis sellest vahemaast....
    2
    • Aare Rohelpuu
       eeslini töölised on kasejänesteks ju kõige õigem valik🤦🤦😂😂
      1
    • Roy Koel
       Malemängus ka ju ikka etturid esireas.. napsti ja läinud ta ongi!
      1
    • Roy Koel
       Kahtlane, et eesliini tòòtajaid eeliskorras vaktsineeritakse. Neid on meil ju vaja. Eesliiniga tehakse pigem reklaami, et see lambakari vaktsineerima jookseks. Eelkòige siis vanurid, nagu mina. Vot ei ole testi teinud, ei kanna maski ja ei vaktsineeri ka. Lihtne ju. Ja kuskurat sai terviseamet minu kònekaardi numbri, et mulle soovitada istuda ùkai kodus?
    • Sirje Jõe
       oli ju alles uudis et tahavad kõik numbrid isikustada kuna on paljusi kõnesi pealt kuulanud ja just selle tõttu ei saada kätte kuna kõnekaart.
      Jälgitakse ja tehakse mis tahetakse, lihtrahva otsus ja privaatsus on neile kui rämps.
    • Roy Koel
       aa, selleks ei saanudki vahepeal endale isegi kòneaega pangakontolt kanda. Taheti isikukoodi?
    • Sirje Jõe
       jah ja kõik kõnekaardid isikustatakse järgmine aasta nagu aru sain
    • Roy Koel
       mulle tundub et nad ammu juba isiksustatud.
    • Sirje Jõe
       täpselt ei tea, aga teema hakkas mõni kuu tagasi.
    • Roy Koel
       No las siis uurivad, puurivad, viivad mind kàeraudades testima, vòtavad mu sòltumatuse, privaatsuse ja vabaduse? Ma jààn lihtsalt ajalukku, kui vabaduse eest vòitleja😂
      1
  • Milleks teha sellest mingi show?
    Teate. Sellest tsirkusest on juba kõri auguni kõigil! Laske rahval elada nii nagu varem. Mida te korraldate? 🤦‍♀️
    1
    • Inga Fomitšjova
       Agakas Välismaalonsedasisiis lubatud ?
      KuiEesti kogu maailma orjastamiste plaane häirib, jaei ole lubanud ametlikult kommuiste pukki,nii,et nad ennast kommunistiks nimetaksid,
      siis... kas tõesti nad saavad lubada rahval ja rahvavalitsusel siin maal olla nii nagu Meie tahame,
      meie ju ei taha ,et meie maa Nende parkimisplats ja Bio labor oleks ja geeni labor ja naiste labor saamaks head järel sünnitust nende surevatele rassidele..
      Seega milleks showd =? Eks ikkaselleks, et kuni saab, iga üle võidetud eestlane on väärt mitut showd !
      hinge hind on suur, eriti neil kellel on hing
    • Kuid eks on showsi ka heal eesmärgil, ridade vahel..
  • Õnneks ma sain kohe aru, et pildi pärast, inimesed otsivadki, et kuskilt saaks kinni ainult võtta, igalpool neid kommentaare vaadata tekkis omal piinlik lausa.
    1
  • Lihtsalt nüüd ütlen häbi peaks olema.... olen jälginud ja vait olnud.... aga kaua võib
    2
    • Monika Võip
       nu vaikimine öeldakse,et kuld ja mida enamvaikida seda enamvast vallutajalegi meeldib ,seda eesti pärimuskultuuri tarkust nad toetavad suurel määral,saadavad tasuta suulappe ka kui tarvis juurde,
  • Mind huvitab kas nûûd vaktsiinid tulevad otse süstlas? 😀 ei tulegi enam väikestes anumates ja alles siis pannakse streriilsesse süstlasse? 🤔 Siis ärge imestage, et inimesed ei usu teid!
    1
    • Kerli Toomast
       ma olen teisi vaktsiine küll saanud nii, et võetakse külmikust eraldi pakitud ja süstlas valmis vaktsiin, see ei ole midagi uut 🙄
      1
    • Kristel Sepp
       Muidu neid vaktsiine näidati, et on pisikestes anumates ja ma pole kordagi seda näinud et süstlas otse valmis
    • Kerli Toomast
       ma pole ise seda vaktsiini pakendit näinud aga üldjuhul doseeritakse juba valmis, nii on ka kaod väiksemad (ühest anumast teise ümber doseerides tekivad ikka mingid kaod ja lisaks topelt pakendijäätmed).
  • Vaktsineerimine on ju vabatahtlik, milleks selline tähelepanu? Igav, pole muud elu kui sots elu.... ? Ei tea aga kea tahab mürki see võtab ja kes ei taha see ei võta..mis siin keerulist on.
    1
    • Mart Kaseväli
       kuisa arvad, et vaksiini oanikud kes maskid kohustuslikuks tegid, Sul lubavad valimajääda, et kes võtab ja kes mitte... ja et mitte vangistada neid kes ei võta.. siis oled päris optimistlik
      • Meeldib
      • Vasta
      • 29 min
    • kui hästi ärkvel olla siis isegi saab sedasi minnaenamustel ,et ei pandavangi kui ei võtaning otsustad ringi liikuda.
      Britid panid terve pere vangi kus noor tydruk poisile külla tuli, poiss ja tüdruksaid 4 kuud javanemad said vähem. Tüdrukul oli kaks testi tehtud kodus ja uues kohas ning haigust polnud.
      • Meeldib
      • Vasta
      • 27 min
  • Minu jaoks oli kohe selge, sest esimene vaktsiin vajas korralikku salvestamist..Video oli ju sallita, seega õige.
    1
  • Ikka täiega lollidemaa,isegi piinlik pole,Kiik ilmselt uhke ka veel....ikka vinge värk,kaamerad ja puha aga kuidas siis 2+2 jne.Mis sellise palagani eesmärk võiks olla????Kas tõesti valitsus arvab et eesti rahvas on täielikud lambapead.....ausalt piinlik on
    .
    1
  • Yks suur tsirkus käib ymber maailma selle vaktsiisi systimisega. Tsirkus aga käib selleks, et inimesi ära lollitada, et vaktsiin on turvaline. Alla aastaga valmistatud vaktsiin ei saa mitte kuidagi olla turvaline. Löpetage lollitamine ja see tsirkuse tegemine. Usutavust see kuidagi ei tösta.
    1
  • Tsirkust ja leiba ikka rahvale! Kuigi..paljudel leiba enam pole, jääb vaid tsirkus. Aga abiks seegi raskel ajal! 🤡🐑
  • Mis tal seal ridiküllis on ?
    2
  • Vigu on seal palju.
    Algselt see sall. Õel puuduvad prillid.
    Siis õde paneb prillid ette ja kaob ära sall ja tekib kotirihm naise õlapeale
    Vahepeal jõuab naine veel oma kaelakee ka ära vahetada 🙂
    Saavutus ! 🙂
  • Minu kadunud vanaisa ütles selliste asjade kohta:,,Tsirkus Bartselona näitas karvast looma".Kes veel ei näinud, võib uuesti vaadata!🤣
    1
  • Kahju et siia ei saa pilti laadida..aga miks talle tehti juba kuskil ennem valmistatud vaktsiini, mitte nii et tlnas võeti pudelist..ja tlna kohta, kui see vaktsiin nii tähtis ja nii kallis, miks arstid mängivad sellega võtavad süstla sisse terve pudelit ja nii edasi.. ja kus see lahusti ? Ei näinud kuskil...
  • Vabandust, aga..., mis te sellega mõtleiste?
    Hakkame algusest pihta. Salliga pildil dr Jelena Rozinko vaktsiinisüsti ei saa. Kohale tulnud operaatoritele ja fotograafidele tehti hoopis põhjalik läbimäng, et ajakirjanikel oleks teada, mis toimuma hakkab ja millise nurga alt nad endale sobiva pildi saavad. Kaameraid oli kohal palju! “
  • Huvitav miks see proovipilt siis lehte läks???
    2
  • Как чувствует себя гражданка Украины? Почему именно она? Почему не Эстонка, первая! Языковая инспекция уже в курсе, что она не говорит на эстонском!?!
    1
  • Alati te leiate põhjuse. Aga no väga hea. Vaktsineerige. Jääb kohe momentaalselt koroonat vähemaks ju 🤨
    • Rando Soonsein
       No inimese aju juba toodab hirmu. Kui nàidatakse telekast, et saadi vaktsiinisùst, inimese aju rahuneb..isegi kui midagi pole muutunud. Kòik on hirmus ja mòtlemises kinni.
  • Te oleksite vöinud ikka systla täita ka millegiga enne kui systisite
    1
  • Ometi on vanadel headel aegadel vaktsineerimine paljud haigused eestiide taha lükanud.
    Nüüd unustatud vaktsineerida ning haigused hakkavadki lavale pressima,AH???☮️
  • Oi kui lahe. Surmamõistetuga tehakse ka ennem pressile näidishukkamist vä?
  • oii kui hea sketši sellest teeksid Kreisi Raadio tegijad!!!!
    Oja Pets,,,tee āra!!!
    1
  • Teate sotsiaalministeerium... Me saame aru et te peate meid, oma inimesi lollideks.... Aga me ei ole seda... Ja pimedad pole me ammugi mitte...
    • Riina Kinzel-Kangro
       FIzztsaer mõtleb: oota oota., vara kired,.. võtke ravimid sisse,,,oodake paar generatsiooni.. vaadakse siis kui palju enam targasti mõtlete ja kes siis tark ja kes... on
      • Meeldib
      • Vasta
      • 23 min
  • Ministeeriumil pole muud tarka teha no jumalauta võtab ikka pisara silma🤣🤣🤣lõhulihased saavad trenni igaljuhul trenni naerust.
  • Kuna vaktsiini toime kestab 6-8 kuud,siis poole aasta pärast uuele ringile.Edu rahva mürgitamisel!
  • Korralik komöödia 😀 Millal veel neid peaproove tuleb? 😀
    6
  • Te värdjad istute seal kaameratega koos üksteise seljas,samal ajal kui mul ei lubatud haiglas vanaisa viimast korda elus näha. Putsi kukkund süsteem.
  • See on sümboolne: koroona kaob nagu sall. Samas nägemine kehveneb ja tuleb prille kanda ... või prillid sümboliseerivad covid 20 😳 ...
    • Marko Tooming
       sulle on lihtsalt ruttu üks süst vaja ära teha siis saad trenni tagasi minna 😃
      1
    • Georg Laasik
       ei imesta, et kui saalid lahti, siis pangakaardile lisaks covidpassi läbi piiksutama.
      4
    • Marko Tooming
       Väga hea mõte 😃! ma mõtlesin et ainult reisimisega nii, aga tõesti nii oleks veel parem.
      1
    • Georg Laasik
       kui vaktsiini müüksid, tahaks ikka maksimaalselt turustada 😉 ainult idioot usub, et äris loeb see, mida vähem müüa ja raha ei huvita 🙂 Mõtle kui sul oleks võimu kiropraktiku teenus (sry kui vale termin) kohustuslikuks teha 2* aastas 🙂
      3
  • ..kas ta sai plaksuga v.ilma plaksuta süsti?
  • Hahaaa. Veel ajuvabamat valetsenaariumit annab välja mõelda 😂😂 Vaktsiinisüsti läbi mängima, täielik komöödia 😂
    1
  • Ahah. Milleks see palagan ühe kaadriga oleks saanud hakkama. Joppenpuhh. "Elagu koroona"
    3
    • Priit Filippov
       nii on. Ma pidin ka eile pool ak edasi kerima. Pool saadet peaaegu näidati eri inimeste süstimist ja siis veel intervjuu järgi.
  • Prillid puudu, ups, prillid on))) Proffid. (((
    3
  • täis lamba kari😄
    3
  • Pause GIF
    Tenor
  • Bull shit!😁
    2
  • Klounaas😀
    4
  • Respect Jelena!
  • Idioodikari😂
    3
  • Erisaade - Mait Maltis ja õed - Vaktsiinimägede hääl
    YOUTUBE.COM
    Erisaade - Mait Maltis ja õed - Vaktsiinimägede hääl
    Erisaade - Mait Maltis ja õed - Vaktsiinimägede hääl
  • Sotsiaalministeerium...
    Kas te olete tõesti nii "lambad", et arvate, kui levitate sotsiaalmeediasse, ajakirjandusse pilte, filmikaadreid vaktsineerimisest, et siis mõtlevad inimesed muutuvad ka samasugusteks "lammsteks", ning lasevad ennast vaktsineerida???
    Mis kogu selle pildistamise ja "kära" mõte muidu on??? Et näe, keegi ikkagi julgeb ennast vaktsineerida??? Mida te soovite selle jamaga saavutada??
    Heal juhul 26-27 % Eesti inimestest lasevad ennast vaktsineerida, harjuge selle mõttega...
    Ja vabandan kõigi ehtsate lammaste ees, et tõin teid võrdluseks... 🤔
    13
    • Kristian Suve
       ōnneks see % on suurem kui 26-27. Ja seletati ju just lahti milleks nii tehti. Miks aga "salliga" pilte kasutati üldse on tõesti arusaamatu.
    • Kaily Karv
       usud tõesti, et 30% laseb ennast vaktsineerida??? Mina küll ei usu...
  • The Money Song / Rahalaul
    YOUTUBE.COM
    The Money Song / Rahalaul
    The Money Song / Rahalaul
  • Rumalamat vabandust annab otsida 😂😂
    12
  • Tsirkuse tolad
    9

No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus