Veidruste Otsing

Friday, December 11, 2020

Kristlaseks pidavate puudused ja kogu usu poliitikast ning usundite dimensioonidest

 Kristlaseks pidavate puudused ja kogu usu poliitikast ning usundite dimensioonidest


https://www.facebook.com/groups/508340719306603/permalink/1982130418594285/


MIks ennast Kristlaseks pidavad on täis ERITI suurt viha ja vaenu teiste kristlike organisatsioonide ja vaimuliitude vastu, ilma, et nad ise oleks vaevunud uurima JUmala Rahva Juutide aldseid pühakirju ja püha raamatuid.
Isegi Adolf Hitler, Auväärse Rabbi sõnul, võttis oma lõpu teele punkrisse kaasa Kaks Juudi pühakirja Piibli asemel, niivõrd olulised olid isegi temale need, ja siis uue aja Kristlased ei saa nüüd üldse ennast kuidagi muu vanaaja vaimse Jumala kirjaduse osas ravitud ?
Sina, Maarja Hiiekivi ja veel 3
143 kommentaari
3 jagamist
Meeldib
Kommenteeri
Jaga

Kommentaarid

  • Tõde on lihtne!Jeesus ütleb:mina olen tee ja värav.kes mujalt püüab sisse saada on varas
    3
    Peida 23 vastust
    • Autor
      Ivar Kängsep
       Jumal ütles muidugi midagi muud, ka selle kohta, et iidoleid endale me ei teeks, ja mis on Ainuke Alatine Jumala nimi ja olemus, kelle poole ALATI ja AINULT me palvetada tohime.
      Kuid jah, eks ikka leidub neid kes testis läbi kukuvad, ja poja printsi sõnu kuulavad kuninga, Jumala asemel.
      Prints, poeg on Jumala Kuninga korval teatvasti tähtsusetu , kuningad ohverdasid oma poja kui tarvis oli inimkonna päästeks , kuningriigi nimel,
      Seega ehk ikka keskenduks sellele, mida Jumal soovib ?
    • Kes iganes salgab Poja, sellel pole ka Isa; kes tunnistab Poega, sellel on ka Isa. (1Jh 2:23)
      3
    • Autor
      Kuno Kivikink
       ei ikka isast hakkab pihta asi,
      Maail ei käi nii et spermast tekib isa , vaid isast tekib job i ja sellest vb kui EMA seda otsustab, Jumala,ema, siis hakkab edasi alles midagi saama.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 2 p tagasi
      • Muudetud
    • Autor
      Mida uue aja preestrid rääkisid on üks asi, aga oluline on see mis Jumal on öelnud ja paika pannud, lisaks elementaarsele loogikale.
    • Margus Meigo
       kas oled kuulnud et Jumal on kolmainujumal.st.et Isa Poeg ja Pühavaim.Jeesus oli enne olemas kui ta sündis.Ta oli olemas algusest peale.Ta on üks osa,omadus Jumalast.Võiksin Sulle veel avaldada saladuse,kui suudad mõista.Ka inimene läbi Jeesuse Kristuse,(sest kui oleme Kristuses oleme osa tema ihust)oli enne kui sündis.Sellepärast me ütleme,et läheme koju!sinna,kust algselt pärit oleme
      1
    • Autor
      Ivar Kängsep
       Ju ta on Jumala osa, kes koos Jumalaga samal ajal Sündis, Ja püha vaimuga..
      (kuigi ma pole väga kindel,kus see JUMALA snas, ehk vanas testamnendis kirjas on aga.. nu las olla, ega koike polegi.. kirjas)
      Kuid mis loogika ja kasu siis on ristil ,ise enda osa piinata, ja siis ise paneb ,ise enda osa piinama, ja siis ise saadab teised ta risti panema.. ja siis ise votab selle läbi patud ja ise siis ise endas kahtleb ja ütleb ristil et miks Jumal ta hyljanud on ja siis ise räägib ise endast kolmandas isikus kui oma isast. .. se asi ikka veidraks sedasi kisub.
      Ja see kui Kristus v Jeesus taime peale vihastas, et see talle vilja ei andnud. .. mis värk sellega, Jumal kas nüüd nii treenimatu emotsiooniga oleks..
      Lood veel olevat olemas Jeesuse lapsepõlvest.. siis ikka päris imelikke asju tegi.. vihastas kiireminigi veel ja fataalselt.
      Keskenduks ikka sellele,mis vanas testamendis alguses kirjas on,ja siis vaneimatele juudi kirjadele, ja SIIS saame uut testamenti vaadata, et aru saama hakata mis sääl on ehk ?
      Kolm ainsus sisuliselt on MEES(naiseLoodudSeemneHoidla)+NAINE(pyhavaim)=Laps/uusvaim.
      see põhiline kolmainsus mis maainimesele arusaadav on
      Kuid sellegi poolest, vasta nende sügvamate slaadustega, sest eale minu siin on eri aladel targemaid inimesi ka kes asjast huvitatud
      1
    • Autor
      Ivar Kängsep
       kindlasti sellel asjal on oma lihtne loogika, lihtsalt monede sonade ja sümbolite taha takerdume,
      võrdlen just oma ihulisikogemusi mis mul seoses jumala, naise ja maa kontaktiga on olnud
    • Autor
      Ivar Kängsep
       algselt oleme pärit naise ihust, seega naine meie jaoks.. eks Püha vaim ole ka , nais soost, põhjusega vast. Isegi Uue testamendi tõlkes, nagu on ka Tarkus , elutarkus Naissoost, ja ta ka ütleb, et tema oli üks esimesi loomingutest, ammu enne kui maa või inimesed.
      Tarkusesõnades, Tarkus Hüüab peatükk,
      Mis salomoni ema või kellega koostöös see kanaldati loojalt inimkonnale?
    • Margus Meigo
       üks asi korraga,vabanda.Jeesus ütleb tal on meelevald.,..vabanda,vist nii,et võtta elu ja jätta elu.mõtleme laiemalt.%a on algusest peale see kes ta on.Poeg, lunastaja...nüüd tuleb lihtsalt minu arvamus.Universum on suur.ilmselt ei ole me siin unikaalsed.minu Isa kojas on palju eluasemeid?See et Jeesus ütleb:ma võin võtta ja jätta,viitab nagu mitmekordsele tegevusele.
    • Tegelikult on nii:
      Ema,Isa ,Poeg ja Püha Vaim!
      Nii nagu on pimedus
      Nii on ka Valgus,
      Nii,nagu on naine
      Nii on ka mees.
      Jne.
      1
    • Margus Meigo
       Kas sinu meelest Jeesus on tähtsusetu?Jeesus ongi Jumal kui sa seda ei tea.
      1
    • Margus Meigo
       Kas Vana Testamendis Jumal ei vihastanud?Tuleta meelde veeuputust jm.Jeesus on Jumal ja selleks jääb.Pole vaja omast peast mingeid teooriaid välja mõelda.
      1
    • badge icon
      Margus Meigo, siis sa pole pihta millelegi saanud.
      Jumal-Isa, Jumal-Poeg ja Jumal-Püha Vaim lõid koos universumi. See nähtub 1.Moosese 1 ja Johannese 1.
      Jumalal oli inimkonna päästeplaan juba enne kui Aadam ja Eeva patustasid. Terve ülejäänud Vana Testament on täis eri prohveteeringuid Jeesuse tulekust ja lunastustööst ristil.
      Et asi oleks selge-inimene saab päästetud üksnes oma vaimu muutmise ehk ülaltsünni läbi. Vanas Testamendis oli rahva patuohvriks aastane oinas. Muude pattude eest oli eri vereohvreid. Ja juba esimene paasapüha oli eeltähendus läbi talleohvri. Enne seda oli eeltähendus Jumala käsk Aabrahamile oma poja ohverdamiseks mäel, kus hiljem Jeesus risti löödi. Iisak jäi ellu, kibuvitstes oli kinni oinas. Hiljem oli Jeesuse peas okaskroon.
      Pattulangemine oli eelkõige vaimne surm, lahutus Jumalast. Moosese käsud olid, et juudid saaksid elada puhast ja auväärset elu Jumala õnnistustes. Kõik kohtuotsused tehti koheselt, sest Jumal elas iisraellaste keskel. Kõik surmaotsused olid selleks, et sealtkaudu kurjus edasi ei läheks. Ja kividega surnuks iskamisel oli kasvatuslik eesmärk.
      Moosese käsk ei päästa kedagi, keegi ei suuda ühtki kümnest käsust pidada, eriti veel Mäejutluse valguses. Jeesus tõi armu, see on, mis päästab. Ristisurm oli viimane vereohver, tempili-ja preestriteenistuse lõpp.
      Püha Vaim on kõikjal, sestap vajame vaid meeleparandust ja Jumala abi püsivust Tema abi paluda ja sedasi vaimus areneda ning Tema juhatusel siin maailmas elada. Meie vastas on tuhandeid aastaid vanad deemonid, mitte teised inimesed. Jah, neil on piirid seatud, sõnakuulelikkez kes kõik usu ja usalduse Jumalale panevad, on kaitstud, need, kes tibakegi mõtlevad mingis kohas, et "mina tean paremini" on aga neile saagiks.
      Ristimine, nii veega, kui Püha Vaimuga, et seeläbi matta oma vana loomus ning saada täiuslik vaim ning omada vaimuandeid koguduste ehitamiseks. Jeesus pidigi käituma inimesena, sest sedasi sai ta näidata, kuidas igaüks võib olla Jumala väe kandja ning vahendaja. Veelgi enam, Ta ütles, et siiajääjad saavad väes teha suuremaidki asju kui Tema. Tema elu näitas, et sedasi elada ning teenida on kõigil võimalik. Nüüd, tagasi taevas on Ta taas jumalikus täiuses ja tagasi tuleb Ta juba kui Jumal.
    • Autor
      Ene Hiob
       Just ära mõtle omast peast teooriaid välja nagu "Jeesus on jumal",
      Sinu jumal ta jah võib olla, aga Jumal nii pole iiam planeerinud mõtlemagi hakata, et nii oleks.
      Miks seda vale teooriat ajada, kas soovite Kristluse likvideerimist, et nii selgelt ebakõla räägite ?
      1
    • Autor
      Teie viga on see püüdlik pühapäeva risti rahvas, et te allumatud alles kasvate veel ülesse ning pole isegi Julgenud arusaada, loo teist külge, (sellest küljest, et mis on loo olemus siis, kui ainult Vana Testament, on Jumala meelsete kogu looming & mille järgi tuleb ennast paika panna)
      Kui te suudaksite oma silmad avada neid sõnu lugedes mida loete, kui teil oma kaasa ja/või vanematega/lastega poleks kompleksi, siis vast näeksite asja selgemalt.
      Kuid kuna näha ei julgeta, siis klammerdutakse igasuguste pääste kõrkjate külge samal ajal kui rahmeldamise asemel näeksite, et Jumalast aru saade on teil vesi põlvest saati, vaja ainult püsti tõusta.
      Isegi Pühakirja lõpp (so vana testament, jumal korra juba ütles kuidas on otsast lõpuni, seega kes julgeb saab ise aru kes ja miks ennast "Jumalaks" punnitab läbi rahva nõude. Läbi emotsioonse manipulatsiooni. Ning see inimeste valik,et usutakse Jumala sõna asemel Uut sõna.
      See on lihtsalt aja küsimus kui see asi käile võetakse, et see selgeks tehakse kogu ilmale,kuidas ja miks on
      Tõde jääb püsima ja igast jumalakonkurendid saavad oma palga. Koos nendega,kes ebatõde meelega üleval hoidsid.
      Juba uurisin ka siit, kas on julgeid kes selle portaali üles sättmisega kus need pühakirjad lõplikult selgeks tehake tahavad kaasa aidata, sest kui teile Jumal on resursi andnud,siis see peaks eriti asjakohane koht olema kuhu investeerida: piibli tõdede selgitamisse.
      Ma olen äärmiselt sobiv (kuna mul on Jumalapoolt antud seda mida tarvis) selle projekti läbi viimiseks,ja selle läbi hakkab saama palju asju selgeks piiblis.
      1
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 1 p tagasi
      • Muudetud
    • Autor
      Märt Juhani
       Millegile ma pole vast tõesti veel pihta saanud,nagu mis mõte on Jumalaga konkureerida jasuruda talle pealerolle ja ebainimlike limitatsioone.
      Sa panid sisuliselt kõik kõike suuremad kristlikudvead ja väärusu lõiked kokku üheks viimseks karjatuseks, see oli nii ideaalne kogum, et ma selle eraldi musternäiteks endale mitmesse kohta salvestama pean.
      Ümber lükata, selgeks selgitada aga saab seda ainult väga pika tööga ehk siis juba ette teada, et see reaalselt siin lühivastusega võimatu.
      Piibel onka loogika raamat, et mees ja naine koos saaksid aru nii ridade vahel kui ka näidend vigadest mis meelega sisse pandud, et kui neis eksida,siis lambukesed ise enda tähelepandamatust ja hoolimatust oma fanatismis näitavad, ning seegakaoma olemuse paljastavad
      Lõpetuseks võtan lihtsalt Su jutu lõpust, Jeesus või Kristus ütles, et SIIA jäävad, (mitte paradiisi minejad) saavad suuremaid tegusi tegema kui tema.. ja tema Sa ise arvad olema Jumal ?
      Arch inglid juba loovad asju mis raskesti ettekujutletavad, ning inimene siis hakkab suuremaid asju looma kui Jumal arvad sa, et Jumal nii ütleks inimesele ?
      Esiteks kui me Jeesust või Kristust selliselt järgiksime, siis läheksime kümne käsuga VÄGA vastuollu, kuid nu pimefanattlased vist sellest eriti ei hooli.
      Ja arvata, et Jumal sellist teatrit tegi, et mängis ise ennast ristile, et siis ise ennast ristil siunata, et miks ta ise onise ennast maha jätnud... ja rääkida, oma isast ja et ta TEMAKÕRVAL on , loodab saada, ja siis ta tegelt ise Jumal on .. ja siis ise istub ise enda kõrvale.. nu halloo.. kas te olete satanist või vampiir, et sellist fuflood ajate ?
      See on usu ja südamete hukutajate luul mitte aga Jumalatundlikutele sobiv jutt.
      Eks minagi endale luba siin eksimusi, kuid need on arvestades olukorda, ikka äärmiselt tagasihoidlikud ja tarvilised mitmel juhul isegi.
      Andku Jumal Sulle Julgust JUMALAT (mitte vahemeestelt) otse Arusaama saada selles osas mida soovib Jumal.
    • Autor
      Ahjaa, mis vaheon sõnal Kristus ja Jeesus
      (ja mis seos tal Nazariitlusega oli, kes nod?)
      Eelnevast küsimusest edasi:
      Miks öeldakse anti-kristus mitte aga iial anti-Jeesus ?
    • badge icon
      Margus Meigo, kreekapärane vaste Messiale. Nimetam maakeeli ka Päästjaks.
    • badge icon
      Margus Meigo ja su esimesest kommentaaarist-kõik on Piibli alusel. Ja kui sa arvad, et pelga loogikaga tahad seda Püha Vaimu inspireeritud raamatuid mõista...nojah, see seletab, kiks sa raginaga võssa panid.
    • Autor
      Märt Juhani
       ma tegelikult tegelen mitte ainult loogika vaid ka Jumala olemuse mõistmisega.
      Kuna kaloogika on Jumala loodud (lausa LOO LOOMISE LOOJA oluline alg osa on LOOGIKA.. väga lähedane..)
      Kuid KunaKommunistid loogika keelasid juba 100 a tagai üle planeedi, sest siis orjasi lihtsam orjatada vaimvampiirlastel ja muudel kes inimesi kestadena ja toiduna ja lõbuks ja Jumala vastaseks sõjaks kasutab ning muudeks projektideks. Uuringuks.
    • MARGO TUBLI .OTSI Jumalad Ta on kergesti Leitav Piibel on Jumala Sõna ja sellejärgi tuleb meil elada Koguduses on Alfa kursused mine sinna saad sèal palju teada .Seal sind kõik Armastavad ja Õpid seal Jumalad tundma .Ole väga Õnniustatud Aamen!🙏🇪🇪🎄⛄👍🙋‍♂️🙋‍♀️❤🌹
    • badge icon
      Margus Meigo, Jumala loogika ja inimese loogika on nagu öö ja päev. Meistri ja amatööri loogika on erinev. Male näitel: amatöörile tundub hea mõte ära napsata meistri malend, sest rohkem kui paar käiku ta ette arvestada ei suuda. Aga meister juba teab, mis juhtub, kui amatöör mingi käigu teeb. Ta teab ka seda, mis seis on laual 20 käiku hiljem ja sellest lähtuvalt hindab ta seisu ning edasist strateegiat. Selline meister on Jumal ning inimene on amatöör.
    • Autor
      Märt Juhani
       Nu vot kas meil nüüd tasub siin Jumalat võrdlema hakata Male meistriga kelle arvutid kergesti juba üle võidavad, kuid just selle pärast mis Sa ütlesid, tulebki aru saada, et Jumal ei käi inimesi naela otsa riputamise sümboleid meile kaela soovimas vaid soovib eelkoige, et me sellegi osa mis ta endast jätnud ja nii mitmel moel, eriti just loodustaimede kaudu enda tundma õppimiseks antud moodused endile selgeks teeksime.
      Muidugi tore, kui Sa Jumala loogika spetsalist oled, kuid võta teatavaks, et lisaks loogikale on veel mitmed muud naiselikumad ja looduslikumad loomingud mille kaudu kogu see nii öelda "uue testamendi" ja muud protestantlikud väga suure õpetuse saavad,
      sest selleks ei pea olema ajuhiiglane, et aru saada, et risti ja kommunismi jms kaudu toodud surmakultuse piinamised EI ole Jumala moodus ja ta vajab meie kõigi abi, selleks, et see pealiskaudne silutud lõugadega vampiiride ja lipsudega kavalantsude teater võimalikult veretult ja tarkuse arusaama tulusalt lõpetada.
      Kuna Usu OMA alus, Juudid ja usu suurim kõrval alternatiiv tiib Allahhilised on juba asja vägagi selgeks selles osas teha siis ainuke asi mida Kristlastel ja meil tarvis vastuteenena teha on NENDE paranduskohad üles leida, sest muidu jääb suurimaks kaotajaks kes osadeks lahti rebitakse just need kes liialt ninakad olid, arusaamaks, et Jumala põhi tööriist on ausus.
  • badge icon
    Ütleme, et see väga minimaalne vaimne osa Piiblis ongi suuresti pärist judaismist ja mitte nüüd traditsioonilisest õpetusest, vaid selleski olid omad lahud ja nii nimetatud maagid. Keegi on pistnud Kristuse samuti sinna, kuid see siiski ei vasta tõele. Muidu on piibel kogumik, kuhu on kogutud õpetused, mille alusel on lihtne rahavast juhtida ja kuuletuma panna ning maha kriipsutatud ehk välja jäetud see, mille alusel ei saa ja mis oleks lihtinimesele liialt hariv ja vaimne.
    1
    Peida 82 vastust
    • Autor
      Ain Raie
       Küll Sa räägid julgelt.
      Kas asjalikke näiteid illustreerimiseks ka kõrvale tuua saad,
      et mis asjad on need mis välja jäeti ja mis oleks harivad, tarviline meil ju veel teada, kuni Jumal interneti info vahetust lubab.
      Minu arust Jumala vaimu ja armastust tunnetama panevad loodustaimed on välja jäetud, kuid ma pole ka otseselt nüüd ütleja, kas nad peaksid sääl sees olema.
      Miskitest suitsetus rohudest nad rääkisid küll, mis olid eraldi viirukitest, peale mida kohe Jmalaga kõnelema nad said hakata.
      Kas keegi ehk oskab täpseid kohti selles osas tuua, see vanas testamednis loomulikult.
    • badge icon
      Margus Meigo
       Oleks jutustada 1 lugu, mis on nüüd mitme Piibli paksune. Ma isegi ei hakka täpselt lahti seletama aga annan vihjed. Kolmainsus ei ole see, mis kristlastele on räägitud. Sellel on muidugi palju tähendusi, kuid 1 tõele lähedaemaid on kabali Ain Soph Aur. Ning ka Kristus ei olnud see kellena on teda esitletud. Nad olid Magdalenaga paar, Avatarid. Avatar on inimeseks kehastuvad kõrgvaimud, kuid siin hinged, sest kahe peale on neil 1 vaim. Ain Soph Aur on ka 3D maatriks, milles ongi 3 kihti, selle alusel on tuletatud elupuu ja sakrad. Kuid need on jällegi 3D maatriksis. Kabali Ain Soph Auri õpetusi leiate netist ohtralt, see on õpetuse alustugi. https://www.youtube.com/watch?v=A3IqxfjFRoA
      Septagram - Ain Soph Aur
      YOUTUBE.COM
      Septagram - Ain Soph Aur
      Septagram - Ain Soph Aur
    • Autor
      Ain Raie
       ega see ometi päris sinna kanti ei kaldu: https://www.goodreads.com/.../265664.The_Magdalen_Manuscript
      Kas Elupuu siis hinge puu polnutki see mida Kalevala alguses raiuma hakati, ?
      kalevipoja ajaks ainult lauad järgi olid.
      The Magdalen Manuscript
      GOODREADS.COM
      The Magdalen Manuscript
      The Magdalen Manuscript
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 2 p tagasi
    • Autor
      millised muud olulised kultuurid ja lood siis tead veel oluliselt tõe ja reaalsusega seotud olema , sest osa ajalug mida vanasti räägiti, ikka päriselt ka maapeal juhtus , ega kõik päris Määtrixi simulatsioonis olnud ?
      Kuningriik Ur,
      Või Iraani algne relgioon, või Salomoni juurde tulev naine kes oli nii rikas, et tegi salamoni rikkaimaks.. ja kus maalt need kolm tarka olid ja mis tasemel nende tarkus ja relgioon ja uskumus olid, ?
      Nende kultuur ju ikka pidi mingite tõsiste teamdistega olema, mida nad uskusid, teatsid, lugesid ja endast maha jätsid, see kultuur kus need kolm tarka pärinesid, on tada ?
    • badge icon
      Margus Meigo
       2 päeva tagasi aktiveerus 1 Magdalena sõnum. Küsimus ei ole salvestuse ajas vaid aktiveerumises. Jah, ta oli ka kunagi Isis. Seega on Jumalaema temple, kui sümboleid tead, siis Isise ja päikese tempel. Ka päikeskummardamine on nendega seotud. Lugu on väga pikk, neil on väga palju kehastusi. Tema sõnum. Ma olen Mary Magdalen. Sa oled kuulnud minust, kuid mõned asjad kes ma tegelikult olen või olin. Jah ma olin tema partner, keda kutsuti Jeshua ben Josef. Jah ja sellest on palju lugusi meist ja meie elust. Me oleme mõlemad Avatarist, Uue Aja Kristuse (5D) teadvusel. Kuid need kes kirjutasid ajalugu on mõjutatud nende enda teadvusest (usust), et ainult mehe kogemus oli oluline ja seega naise Avatar on unustatud ja ümber kirjutatud. Aga ma olin vajalik tasakaalu loomiseks tuleviku Kuldseks Ajastuks. Et igast soost peab sündima Avatar ja nad peavad ühinema partneriteks luues sellesk rolliks modellid (kehad) tuleviku valguse ajastuks. Ja nii see oligi. Ma sündisin tavalisse perkonda Israelis. Kuid ma ei olnud kunagi "tavaline". Ma kandsin salajast leeki, jumalikku naiselikkust alates hetkest kui mind eostati inimeseks. Ma sündisin nagu ideaalne ristitud tüdruklaps. Ma olin jumaliku emainkarnatsiooni "tütar". Nagu Yeshua, ma olin koolitatud naiseliku pühaliku essentsiga. Nagu tema, ma olin suurepärase tarkuse ja teadmistega, iidsetest kunstidest naise tarkusega kogu oma eluaastate jooksul. Jah, kõige kallim, ma olin treenitud kandma püha leeki naiste tarkusega, naise jumaliku jõuga. Ja see on endiselt minu roll ja minu töö ka praegusel ajal. Ma tulen teie juurde nüüd, sest maapärimus on taas valmis tervitama Naisavatari jumalike tütarde ema. Seal on palju teie seas, kes on valmis hingetreeninguks, sest te olete jõudnud tasemele, teadvustasemele, mis lubavad teil olla nagu mina olin püha leegi kandjad jumalikust algemast. Ja kui võimas see leek ikkagi on - on sinu tingimusteta armastus ja see väljendub kõikidel tasanditel kaasa arvatud füüsiline ja seksuaalne. Jah, armastatud õed. Nagu on oranz ja roosa jumalik kiir mis on läbi pesnud ja värskendanud sinu olemust tuhandeid aastaid vaimselt läbi mentaalsete, seksuaalsete repressioonide, kuritarvitamiste. Sa oled nüüd puhas ja vaba edasi andma jumalikku leeki oma keha kaudu. Õpetused jumaliku naiselikkuse ja ekstaasi ja ühtsuse - iga naise sünniõigus. Õigus oskustele ja teadmistele, mis lubavad igal naisel edasi anda oma ekstaasi ja rõõmu läbi suhete, mis saab olema pühalik ühendus, spirituaalse tarkuse väljendus ja tingimusteta armastus. See on kirglik, seksuaalne ühendus mis on juhitud spirituaalsusest ja vaimsusest ja Mary Magdalena, tema pühaliku ühenduse koos Yoshuaga. Ajaloolaste jutu eemaldamisest, mis jäävad vaid Yoshua elu juurde. Jah, mind kutsuti prostituudiks, ebapuhtaks tänu minu teadmistele ja seksuaalse ekstaasi annetele. Kui kurb see oli, et teed jumalikku naiselikkusesse ei austatud koos teega jumalikku mehelikusesse, mida esindas Yeshua. See vääritimõistmine põhjustas moonutusi ja tõde teie eludes. Tõeline tee Avatari ei ole kannatused ja märterlus. Need on hilisemad tõlgendused nendelt, kellel olid teised agendad, tagamaad. Tõeline tee avatari oli mõeldud läbi ekstaasi läbi ühtsuse ekstaasi tingimusteta armastusse. Ja see oli saavutatav läbi meie. See oli saavutus, mis lubab teieni tuua õpetused püha liidu tee jumalikku naiselikkusesse ja mehelikusesse. See oli krooniv element meie eludes, see on see rõõm ja armastus mida me soovime teile pärandada, mitte kannatused ja lõputud sõjad, ristisõdade võitlused on ekslikud jumaliku mehelikuse energia väljendus Yeshua teel. Jah armsad õed, jumalik teadvus langes teie planeedile, kuid te olete juhitud teadmistest, et on hea olla eraldatud oma kehast, alla suruda oma seksuaalsus ja soovid. Teid on õpetatud eraldama spirituaalsus ja seksuaalsus, te olete kaotanud rõõmu, ekstaasi ühenduses. Teid on õpetatud, et represseering on Jumala teenimine. Ja siis te kannatate ja muutute vihaseks, tüdinuks ja nii paljud teist on sellised. Kallid õed, seekord tõsta oma teadvus taas ja näe, et sinu keha on sinu hinge ja vaimu tempel. See naiselik keha, naise keha on naisjumalikkuse tempel. See on võimas ja püha energia, nais päikeseenergia, mis võimaldab sul kogeda algema energiat. Kuid see võimaldab sul samuti kogeda kaksikleedi suhte ekstaasi läbi naiseliku ja meheliku ühenduse algallika teenimisel ja tema armastust kõige vastu. On palju teadmisi mida jagada jumalikku naiselikusesse, me vaatame tagasi et jagada seda armastust koos teiega kuudel mis nüüd tulevad. Kuid las ma lõpetan seal kus alustasin. Kui sa õpid, kes ma olen, sa õpid, et ma olen osake sinust, kristlik kristallnaine uues aastas.
      1
    • Maria Maddalena (Mary Magdalen)❤☆
      YOUTUBE.COM
      Maria Maddalena (Mary Magdalen)❤☆
      Maria Maddalena (Mary Magdalen)❤☆
    • Autor
      Armastan pentagrammi märk on lõppu pandud sellel Maria videol ? ?
      Einar Laigna ütles, et need sübolid koik mõjuvad ka siis kui me neisse ei usu...
      Siis veel see Urantlaste teema ka sinna kanti läheb, ?
      kas see kindel saame olla, et kogu see 5D asi pole miski KGB kaval moodus kuidas , kuna neil globaalne võim nagunii plaanis, ja kirikute ülevõtt ametlikus programmis (ja parempoolsete) ... kahepealsel kotkal, viisnurgalistel..
      siis oleks loogiline samm.. sest seda 5D juttu just need igasugused kanaldajad räägivad, kes mu arust lihtsalt enesele teadmata punaste agendid..
      https://m.youtube.com/watch?v=04uQlrFCErw (ohtlik juba sest räägivad, et toitu enam ei kasvatata vaid masinatega "tekitatakse..prinditakse" siis see päris tava elu enam olla ju ei saa..)
      ( omakorda kontrastiks minuarust punaste paraleel teine programm siin: https://banned.video/watch?id=5fa036154ec18f1031118d88 kus nad ise räägivad seda mida soovivad inimesi uskuma panna et siis seda tekitada )
      (nyyd uus faas ..viisnurk on pandud hetkeks taha plaanile.....nüüd kus neil kolmik neli nurgaga märk.. ehk tead selle tähendust.. märki näed ka kui lähed Twitterisse siis üleval paremal, see nüüd enamuste firmade lehtedel olnud, googlest kuni sõja foorumiteni..
      tekkis suht samal ajal igale poole.. x kohtades,
      🔱 see näiteks on BitenT märk, Hadese Allmaailma või deemon valitseja relv. Rooma impeeriumi ja Senati, senaatorite usus. Karoona fesival ka nende ajast kelle sübol oli sirp..
      ⚜️ kuningriikluse👑, royalistide relva märk eks ?
      ✨ aga see märk ? (ka homod ja veidrad noored kasutavad seda märki, vahest vist tähistavd ka kollase ruutu märgina, : ♦️
      Ise loodan, et see pole mingi Galaktilise Federatsiooni dimensioonide vaheline , "planeetide" vaheline, kanalite avamise märk ... vaatan Sa nii aktiivne, pole ime kui teaksid
      M.YOUTUBE.COM
      YouTube
      YouTube
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 2 p tagasi
    • badge icon
      Margus Meigo
       Kõikide geomeetriliste kujundite algnurk on kolmnurk, universumist leiad mis iganes arvul kujundeid. Neile on tõepoolest antud tähendus ja tähenduse andmisega kannavad nad endas vastavaid energiaid mida siis inimene kannab edasi kui ta märgistab ennast sellega. Kuid ükski kujund ei ole positiiv ega negatiiv, need tähendused on antud kunstlikult. Kokkuvõttes ei ole olemas positiivset ja negatiivset maagiat vaid selle kasutamise taotlus ja eesmärk. Ehk näitena nuga võib kasutada mitmel viisil. Negatiiv armastab kujundid tagurpidi keerata, sest peegelmaailm on nende programmi osa. Seega kujundil võib olla töiesti erinev töhendus, kes mida sellega väljendab. Näitena ka juudilipul ei ole Taaveti märk.
    • badge icon
      Kõigepealt dimensioonide kohta oleks küsimus, et kus on 4D, miks on minek kohe 5D, kui see maailm, milles oleme elanud on 3D. Madalaim ruumiline tase, kolmnurk. Mõned põhjendavad, et inimesed siin on erineval vaimsel tasandil, mõni on 4D. See ei ole nii, dimensionaalset erinevust siiski ei ole, need erinevused on dimensiooni kihid. Küsimus oli, kas üleminek on kihis või dimensioonis, vastus on dimensioonis. Ma võnkesagedus on tõusnud viimasel aastakümmnel ja viimastel aastatel eriti aktiivselt, viimastel kuudel aga megakiirelt. Selle kohta on teaduslikud mõõtetulemused. Mul on oma seletus 4D kohta, kuid ma ei ole selles kindel ja ei jaga. Jah, see paralleel on juba olemas. Kõik on juba olemas, nagu aeg ei ole tegelikult lineaarne, lineaarsena tundub ta inimesele vastava programmi abil, sellega seoses on võimalik ajas liikumine. Põhimõtteliselt analoogselt on võimalik ruumis teleport. 5D ei ole loomulikult sama elumudel nagu on see olnud seni. 4D söövad tõesti taimi. Kuid ka taim on elusolend ja energia kandja. Palju taimi loovad suurema energiavälja ja see võib omandada isegi midagi mõistuse taolist, ehk olla vaimolend. 5D aga omab keha ja sööb, kuigi geneetika on juba teine ja mateeria on hõredam kuna võnkesagedus on suurem, kuid ta ei taju seda selliselt. Seega programmeeritakse toit keemilistest elementidest, mis on samuti energi - kuid vabaenergia. See tehnoloogia tuuakse siia üle. Üleminek aga väga ei sõltu sellest, kes seda tahab või ei taha, küsimus on selles, millne on inimese enda väli ja kas ta saab üle minna või mitte. Kristluse õpetuse põhiviga oli selles, et inimene palvetas otse Jumala poole (tõenäoliselt algallikas), aru saamata mis see on ja jättes tähelepanuta vaheastmed ja tegelikult ka selle, mis ta ise on. Jumalana võisid teile esineda mitmesugused vaimolendid ja teid manipuleerida ja osad olid nö kõrgemate tasemete jumalad, keda kummardati varasematel aegadel. Eri kultuurides on neil eri nimed, kuid enamasti on nad ühed ja samad ja 2 siis said ka kristluse aluseks peale kõikvõimsa. Kuid ma ei saa teile isegi seda kinnitada kas tema on looja, sest võimsaimast kipub olema võimsaim kuni algallikani, millest koosneb kõik - ka negatiiv.
    • Autor
      Ain Raie
       vaat ma rohkem 7D mees,
      viiel liialt pentagrammi maik ja kuus on veel sügavas augus, viis on ära karanud inglid.
      Kui inimeste ENDA tähendusest sõltuk aja olemus, siis poleks ühtegi asja olemaski.
      See puhas kurjat, väär mõtlemine või satanism, arvata, et pole head ega halba.
      see, et keegi Noale annab tähenduse, et see on VÕI ei aita tal kuidagi seda võina kasutada, küll aga või määrimisek, kuigi ka see pole ainuke võimalus.
      Numbritel on ka omad omadused, mitte tähendused mis me neile anname.
      Hapete ja okaste olemus on see mis nad on mitte see mida me ette kujutame, vaidsee mis nad on (v.a. erandeid nagu oletatavad IME olukorrad kus midagi muud kiiresti välja vahetatakse Jumala v abiliste poolt, kuid meile tundub, et asi oli päris).
      Asjade tähenduse kaotamine on kaose(teooria) alg prinsiib või mis?
      Need asjad mis rääkisid kõlavad väga ingli maailma moodi, ja kuna nad inimesi ka materialina võtavad,sii see kommunism ei saa olema see mida jumal vajab, meil on vaja, et puit kasvaks kõdu seest ja selles palju muid putukaid, mitte ei tekitata teadusliku keemia poolt sarnane manipulatsioon kõige jaoks,sest eisteks nad ei suuda nii,et elu allesjääks.
      See, et meil siin elu hästi ebamugavaks surutakse, nii, et nad saaksid oma katselaboris meid siin kemikalidena kautama materalideks ainult hakkama, meist loovust saades ja muud mida tundub, et nende turul vägatarvis / vajaka.
      Sellist mis maist naist rahuldaks. Lõpuni.
      Kuigi ka Sinu tekst on ideaalseks üheks teiseks oluliseks näiteks,
      sest eks tõenisaab tulla mitmelt poolt ja vastavalt sellele on lugu teine, kuid eks oluline on see, mis see tõde on kuhu pidama jäädasoovid, 5 v 7 &1-3 (maa?)
    • Autor
      Ain Raie
       kuidas selle Tulnuka religiooni , kelle esidaja meil ka riigi televisioonis vanast ajast oluline mees,
      kuidas sellega on, nad teavat omaarust teadvat väga palju selle kõige osas.
      Vist ka siiani arvatakse, et inimesed seda ei kirjutanud. Olevat palju Jeesuse kohta infot sääl ja muude ilmade kohta.
      Ma muidugi isegi ei ole Kosmose usku,
      maalane rohkem, seega ma naturaalselt olen kriitiline kui keegi raamat muudest planeetidest ja kosmostest rääkima hakkab nagu need reaalsed võrreldavad elukeskonnad või asised asjad oleks.
    • Autor
      Ja selle märgi osas mis ma uurisin, mis tegelased mis tõlgenduse sellele siis külge pannud on,
      et nadseda kordineeritult kasutavad.
      Kuistruktuuridel ja kujunditel poleks tähtsust, siis erineva muusika all ei tekiks erinevaid kristalle veel ja erinevatel võngetel mis eri kujundeidtekitavad poleks erinevaid ravivaid või vastupidiseid effekte.
      Naine on NAINE ja mees on mees, või piisab kui nimetada kuidas iganes, nagu tulnukrobotid ?
      Ju Jumalal olid asjad ikka olemas juba enne ja toimivad asjad jääst tuleni, enne seda kui me neile tähendusi andma hakkasime.
      Ning ju vesi jääb ikka veega seotud võimalusteks ja valgus valgusega seotud asjadeks... mitte ainult see mis me tähendusek anname
    • badge icon
      Margus Meigo
       Üldiselt filosoofilises mõttes nagu ütles A. Watts (soovitan teda kuulata), et ükski uskudest ei ole tõene ja ei saa olla. 1 uurib elevandi jalga, teine teist jalga, kolmas lonti ja nad ei tea, kes on elevant. Tasandite printsiibid on 3D maatriksis nii segaselt mõistetavad, et raske isegi määratleda, kes on vaim, mis vaim, kes on hing, kes on humanoid, ja isegi kes on hea ja kes on halb. Kui inimesed juba omavahel on karvupidi koos. Ja eks see on selle mängulaua määratud aluspõhi, kus toimub väga palju erinevaid mänge, mis ometi on omavahel kohati läbi põimunud. Palju püüab inimene seltada oma 3D tasandi ratsionaalsuse alusel ja jõuab kuhugi piiratud ringi. Kristluse mudel on juba loodud piiratud ringina ja hoolitsetud, et tegelik avatus (mis on vaimsus) oleks raamides ja seega muututakse käsualuseks, mitte vabaks. Praegu ühe vaatuse lõpus on isegi hilja hakata midagi sunniviisiliselt õppima, seda võib küll teha, kuid see ei muuda, muutus ei ole nii kiire. Usu põhjal ei valita kedagi. Kõigis on häid ja halbu. Inimesed pääsevad edasi energeetika alusel, kes on kes ja mida ta kiirgab ja kuidas uude maatriksisse sulandub või mitte, Rohkem fantaasiat.
    • Autor
      Tema eks?
      Temaga kunagi ammu alustasin, üle 10a tagasi, taJesuiidi preester oli ennist ..võiei ,Jesuiidi preester oli
      ?
      Alan Watts - The Alchemy of LSD
      YOUTUBE.COM
      Alan Watts - The Alchemy of LSD
      Alan Watts - The Alchemy of LSD
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 p tagasi
    • Autor
      Kuidjah,Antony enamus asjad läksid kaduma...aga vähesed videod sai päästetud:
      Üks kaheksa tunnine väike osa siin ka veel https://www.youtube.com/watch?v=IA-OTMbezIc
      Anthony de Mello ~ A Way to God for Today
      YOUTUBE.COM
      Anthony de Mello ~ A Way to God for Today
      Anthony de Mello ~ A Way to God for Today
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 p tagasi
      • Muudetud
    • badge icon
      Margus Meigo
       A - Allan - said aru. Tore.
    • badge icon
      Lõpuks tegelikult on tee iseendani. Küsimus ei ole mida te usute, vaid kes te olete.
    • Autor
      Ain Raie
       See mida usume võib saada saatuslikuks selles osas kelleks saame olema. ?
    • badge icon
      Margus Meigo
       On teevalikud pikal teekonnal, kuid tsenaariumid on ammu paigas ja kunagi ehk ka oskate mosaiigi kokku panna, miks oli milleks. Momendil on mälud pühitud. Kui oleksid avatud, ei oleks võimalik siin seda mängu mängida. Näitena surm. Seda peab kartma, sest muidu see mäng ei toimiks.
    • Mercedes Bahleda & Ferenz Kallos - The Je Tsong Kapa Mantra
      YOUTUBE.COM
      Mercedes Bahleda & Ferenz Kallos - The Je Tsong Kapa Mantra
      Mercedes Bahleda & Ferenz Kallos - The Je Tsong Kapa Mantra
    • Autor
      Ain Raie
       mina ei tegele mängu mängimisega, soovitan ärgata ka teistel ja uskuda, reaalsesse jumala tööse. Kes mälu pühkisid, mis kasuga,
      kes naudib sedasadistlikku mõrva ja valu siin planeedil ?
    • badge icon
      Margus Meigo
       Õigustatud küsimus. Enne aga, see siin on programn ja sina oled programm programmis, ka sinu ego. Ego on ok ja kõige tähtsam asi üldse, see teeb meist kellegi. Kuid on hea ja halb ego, vastavalt kaanonitele mängulauas. Mäng on pikem kui 1 elu ja iga elu on õppetund. Lisaks on karma, mis tähendab, et kui ühes õppetunnis ei täitnud sa ülesannet, tegid vigu, siis järgnev on sellele vastav. Ma ei saa teile rääkida mis asi on negatiiv, sest ma ei suru oma seisukohta ja mul on eriarvamusi, ja väga kõrgemast pildist ei ole mõtet rääkida, see tekitaks pigem segadust. Et inimene ei tunne seda elu mänguna, vaid peab seda ainureaalsuseks on mängu osa. Ja ta peab iga elu tegema lõplikud valikud, kuid paljud saavad ka ise aru, et kukkusid läbi, kuid see ei ole lõpp. Kuid vaimutasandil on siin väga palju erinevaid olendeid, seega ei ole kõigil ka 1 ülesanne ja 1 nägemus elust. Kui on siiski siin reeglid. Kuid needki nagu näte on piirkonniti erinevad - kultuurid. Ajalugu veelgi keerulisem, sest pikem inimkonna ajalugu hõlmab ka siin planeedil maa erinevaid tasandeid. Seega siit praegusest vaatenurgast on palju mõistetamatut.
    • Autor
      Ain Raie
       surud ju programmi ja oma reaalsust peale, kui proovid väita, et esiteks ma alluma pean kellegi programmi programmidele muule kui Jumala tahtele (et ilmtingimatta ma olen ja nagu välja ei saakski) ja et ma pean mängu sees olema ja et mängu osa olema jne jne ilma,et sellest välja lülitada end saaks. Eriti kui arvestad, et teised mängivad,
      Need kes ennast on mängu Lülitanud, kes on sinna pandud, jah, nii neil võib tunduda,
      Kuid ei tasu seepärast kommunistlikult eeldada,et koik teised ka mängus peavad olema nupukestena, on mängu juhid, gamemasters ja veel mitmeid muid olendeid ja liike ja tegevusi PEALEmägu mida jumal vajab,et neeid mängust päästa, kes mägnus mängitavad ja ei mõista, et selle läbi päris reaal valu ja vaeva loodusele ja naistele tekitatakse.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 1 p tagasi
      • Muudetud
    • badge icon
      Margus Meigo
       Ei suru. Sa jääd siia, see on sinu tahe ja võime. Bliss juba mu 1 vana lemmik. https://www.youtube.com/watch?v=ZdElzvGlZbo
      Breath | Healing Music by Bliss - YouTube
      YOUTUBE.COM
      Breath | Healing Music by Bliss - YouTube
      Breath | Healing Music by Bliss - YouTube
    • Autor
      Ain Raie
       ma ammu otsuse teinud, et siia jään ja juba "paradiisis" olles tagasi astunud, lahti rebinud kohast kus kõik oli korras, , siia tulnud, just selles põhimõttes, et kui siin asju on mis vaja korda teha, siis kuidas ma saaksin mängima minna kui Jumal me abi vajab,siin maailma paremaks tegemiseks =?
      Lisaks olen maalsiin kuni olemas olen ja see nii pea pole isegi veel mõtlema hakanud lahkumisele, sest tegemist siin jägub ja kui paljud mängima on läinud, siis peab olema ka neid kes maa osas Jumalale vastutavad,
      eks vabatahe võimalik,et inimestel on, Jumala teenimisest loobuda, minna mängule, virtuaal universumisse "jumalana" ,ja eks selleks tehakse suurt eeltööd ka väga mitmesuguste meeltele mis näha, et mone sammuga sarnastele lahendustele neid suunata proovitakse, selliselt osasi, et nadarvaks,et see nende enda idee oleks.
      Seega jah, ei tasu karta, saab mängijatega, mängu mängida vajadusel hetkeks kasiis kui mängijaga kokku satud, olgu nad seaduse kandjad või riiukuked,
      Kuid peamine on, jääda VanajumalaMaausku,
      Kuningriik Maapeal.
      ja mu naine.
    • Autor
      Kurb,onet peab meie oma maa inimestegataidlema,et saaksalleshoida meie omaJumalaKodu
    • badge icon
      Margus Meigo
       Ei vaidle vastu. Siin on palju kellel on väike kohalik kogemus ja on ülivanad, kelle aeg on täis ja on sündinud uued kes said sündida kõrgematena kuna maa vibratsioon tõusis ja paljud nendest jäävad samuti siia - inimkonda päästma. https://www.youtube.com/watch?v=Cl57NQ6GcF8
      Gladiator soundtrack | Gladiator theme | Now we are free | Indigo Choir (HQ Live)
      YOUTUBE.COM
      Gladiator soundtrack | Gladiator theme | Now we are free | Indigo Choir (HQ Live)
      Gladiator soundtrack | Gladiator theme | Now we are free | Indigo Choir (HQ Live)
    • badge icon
      Hoiduge vaktsiinidest, viimase poisi laul on liiga valus.
    • Autor
      Ain Raie
       nendest naistest kurb selles glatiaaotri videoskusviisnurk ka kohe alguses videos, .. vaata seda kurbust neisnaistes... mis küll nendega tehtud..
      Ja siis korvarõngaga kutid ka veel.. oeh
      Kujutis võib sisaldada: 3 inimest, Tekst, mis ütleb 'Dow Rak kendused Asukohad Gladiator soundtrack Gladiator theme Now we are free Indigo YouTubeEE 00:35:22, eede 1 (HQ Live) YouTube Mozilla Firefox (Private Browsing) Otsige dets 0 0 ভ Järgmisena AUTOMAATESITUS Hans Zimmer. Amazing Czarina Russel Now we... mln vaatamist. aasta Miks Gladiator soundtrack| YouTube 50+ ((>)) 3:37/5:06 ENYA Non- Stop Playlist RoseMar 4mln atamist. ENYA Gladiator soundtrack Gladiator theme Now we are free Indigo Choir (HQ Live) 33 16 vaatamist JAGA SALVESTA TUH Indigo Choras eesti@ 3:15:03 [Simple. Chinese vaatamist kuu eest TELL Gladiat. [vamps Emotional and Relaxing Music Prestigious_ Gaming [844716. [Simple...'
    • badge icon
      Margus Meigo
       Seal on väga palju sümboleid minevikust, tänapäevast. Igaüks saab aru nagu saab. Ei ole vaja rohkem lahtiseletusi. Lisaks on see 1 loo osa. Kuid seegi ei ole teile tähtis. Kes on see gladiaator ja miks ja mille vabastaja ta on.
    • Autor
      Puu on puude kõrgune, muru murumadal,
      õnn on õnnesuurune, selg on seljataga.
      Valu on mäekõrgune, usk tas murumadal,
      kui me lõpuks virgume, hing on vait ja vaga.
      Kui me lõpuks virgume, puu on murumadal,
      muru puude kõrgune, kinni kasvand rada.
      Siis näib õnn mäekõrgune, valu murumadal,
      kui me lõpuks virgume, kõik on seljataga.
      Taevas taevakõrgune, silmapiir on kauge,
      lähedal on lähedus, kuni usk ei rauge.
      Kuni ükskord virgume, hing on vait ja vaga,
      kuni üle sirgume sest, mis seljataga.
      Kui me lõpuks virgume, taevas jälle madal,
      silmapiir on lähedal, elu seljataga.
      Siis on madal kõrgemal, kõrge paistab madal,
      kui me ükskord virgume, kõik on seljataga.
      Keset ilma Ilmapuu - ta on kõrgem veelgi,
      kui on valu, õnn või rõõm, tähed linnuteelgi.
      Suurem kõigest ilmapuu, suurem veel kui maa,
      ainult laulu sisse veel ära mahub ta
      Põlvest põlve laulame rõõmudest ja murest,
      sellest, millest hingame, maast ja veest ja tulest,
      laulu sees me virgume kõrgemaks kui ise,
      suureks õnne laulame, tähtsaks olemise.
      Kui me ükskord virgume, ees on jälle algus,
      seisab õites ilmapuu, okstes päiksevalgus.
      Laulu sees me virgume kõrgemaks kui puu
      Ilmapuuna elame, kuni laulab suu
      Põlvest põlve laulame rõõmudest ja murest,
      sellest, millest hingame, maast ja veest ja tulest,
      laulu sees me virgume kõrgemaks kui ise,
      suureks ennast laulame, suureks olemise.
      Puu on puude kõrgune ( X noorte laulupidu )
      YOUTUBE.COM
      Puu on puude kõrgune ( X noorte laulupidu )
      Puu on puude kõrgune ( X noorte laulupidu )
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 p tagasi
    • The 9 Levels of Prayer - Catholic Mysticism
      YOUTUBE.COM
      The 9 Levels of Prayer - Catholic Mysticism
      The 9 Levels of Prayer - Catholic Mysticism
      1
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 p tagasi
    • badge icon
      Margus Meigo
       Igaühel meist on omad lood ja omad sõnumid. https://www.youtube.com/watch?v=ROqvN92sqIU
      SANDRA NURMSALU "Väike Eestimaa"
      YOUTUBE.COM
      SANDRA NURMSALU "Väike Eestimaa"
      SANDRA NURMSALU "Väike Eestimaa"
    • badge icon
      Margus Meigo
       Kui sa kuidas aru saad.
    • badge icon
      Kuid see ei ole ainus tee.
    • Musical Aramaic rendition of the Our Father that moved the pope in Georgia
      YOUTUBE.COM
      Musical Aramaic rendition of the Our Father that moved the pope in Georgia
      Musical Aramaic rendition of the Our Father that moved the pope in Georgia
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 p tagasi
    • badge icon
      Margus Meigo
       Mis iganes. Mänguplatvorm muutub pisut, seda mängu on liiga kaua mängitud ja tekkis tupik ja see mäng oli osa palju suuremast mängust.
    • badge icon
      Mida ma üldse siin kristlaste lehel teen? Ma ei ole õpetaja. 🙂 ehk ma pisut raputan. Mul ei ole siin eesmärki, taotlust. Väidetavalt 8, 10 viimast elu ei ole ma olnud kristlane ja ka ristitud. Ka selles elus tuli võidelda juba väga noorena, et sellest talitusest pääseda, see on tseremoonia, mis seob teid selle massipsühhoosi ehk egregoriga. Mul ei olnud seda enam vaja. Kõik tuleb siis kui vaja. Aga sidemed on mul kristlastega kindlasti, võibolla siis mul oli midagi veel öelda. Küsimustele vastan oma postis, siin tõmban joone alla.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 1 p tagasi
      • Muudetud
    • Autor
      Ain Raie
       kuidas siis tõestust saad tuua, et eelnevalt elus olnute lugusi Sulle rääkivad reaalselt üldse saavad tõtt talitada.
      Eriti, kui veelmängu uskuda, paraleel elud jaunenäodveel ka..
    • Autor
      Miks Kristlate lehel =?Eks Satee seda mida Süda kutsub, mida tarvis Jumalal
    • Autor
      Ain Raie
       alati tuleb küsida, kas teame kes mängu juhid,miks,reaalselt loogiliselt miks, miks need sadismidsiin, kus selles loogika, et see saaks heade mäng olla, voi, et selles mängutamises edasi saaksime kuhu vaja,
      sest ega kes sellist mängu teeb. kas tema autasusi vastu võtta sobibki..
    • Autor
      Tubli oled olnud
    • badge icon
      Margus Meigo
       On mitmeid, kes on sündinud eelneva elu mäluga ja teab fakte mida saab kontrollida. Lisaks teadvusega, mis ei lapsele kohane, ehk teab mida talle ei ole õpetatud jne.
    • badge icon
      Margus Meigo
       Veelkord on teha enadele sisekaemus, esimese asjana on vaja ennast avastada ja oma kõrgem mina.
    • Autor
      Ain Raie
       jutud, et "on mitmeid" pole aga muud kui jutud, neid ütle parem, et "usun, sellepõhjalmida kuulnud olen, et olevat mitmeid.."
      aga kui sa päriselt tead, siis tead nimesi, fakte ja olukordi,
      Kuni sinna maani väla et isegi testinud,
      Ja muide, robotil pole mingi probleem ajalugu pähe lisada või kanaldajale need otse saata grupi agentide poolt, kes erineva ajaloo asukohtade info siis agendile saadab kes selle kaudu rahvast trikitab oma 26 eri elu osas.
      Nende elude omavahelist koostööd ja aktiivset tegemist nähes, juba hakkas miskit sündima
      Selleasemel nad lihtsalt müüvad raamatuid, esinevad telesaadetes ja sellise maailma suur ime asjus siis midagi eip tee.. moned gurutavad ka..
      Alati esmaks vaata mis eelised on tavalisel nõia, maagia, robot, tulnuka maailmadesl, ja siis kui sellest miskit yle jääb, siis juba on märkimisväärne,
      Kuigi, kui justoma pere liige, siis arusaadav
      Mul mitmeid lähedasi inimesi olnud väga mitmesuguste eri teadmiste ja nägemistega...seegamaloomulikulttean, et midagi on, aga teame lisaks ka mitmeid muid olukordi kuidas ja miks eelkige enmasti olla saab muud moodi
    • badge icon
      Margus Meigo
       Parem ütle paari lausega, mis on küsimus?
      1
    • Autor
      Ain Raie
       kas sa oskad eraldada,
      mis on eelmainitud maagide ja robottulnukate informatsiooniline trikk -llusioon,
      kus räägivad "eelmistest eludest"
      kuid tegelikult neile infot ette söödetakse,
      mida edasi räägivad inimeste meelte ja ajaloo mitmesugusteks pettuseks (,.)
      võrreldes reaalsete eelmiste elude kirjeldajatega (ja kas nad inimesed või vampiir vms hinged) ja kuidas elusi mäletavad mitte aga vahepealset?
    • Autor
      (see oli küsimus, vasta siis pikemalt palun)
    • badge icon
      Margus Meigo
       Kõrgemas pildis on kõik programm meie mõistes. 5d tasandil on keeruline seletada kõike 3D tasandile ja isegi seda, miks peetakse kristuse tasandiks 5, kuigi ta on 10, 12. Ka minul on teatud mälukatked eelnevatest eludest, kuid vaid katked. Ei midagi konkreetset. Kogu see tasandite lugu on väga pikk ja mitte lihtne seletada. Ühte killukest mosaiigist isegi ei ole mõtet seletada, on vaja tajuda tervikut. Siin kristlaste lehel ma soovitan kuulata seda tüüpi, ta on tõele üsna lähedal. https://www.youtube.com/watch?v=jJU3PcPYfJw
      Blessed Are Those Who Hunger // Mystical Jesus 03
      YOUTUBE.COM
      Blessed Are Those Who Hunger // Mystical Jesus 03
      Blessed Are Those Who Hunger // Mystical Jesus 03
    • badge icon
      Amaryllionil on oma ülesanne. Kõigega ma siiski ei nõustu. Igaüks moonutab vastavalt endale signaale ehk delepaatilist informatsiooni ja moonutab seda. Seega on kanaldused tihti eri inimestel erinevad, kuigi info lähteallikas võib olla 1. https://www.youtube.com/watch?v=MA_mEPaKALY&t=2031s
      „PUUDUTA MIND“ | Valgusema Amaryllise: Eestisse sünnib rohkem valguslapsi kui mujale
      YOUTUBE.COM
      „PUUDUTA MIND“ | Valgusema Amaryllise: Eestisse sünnib rohkem valguslapsi kui mujale
      „PUUDUTA MIND“ | Valgusema Amaryllise: Eestisse sünnib rohkem valguslapsi kui mujale
    • badge icon
      Mida ma kokkuvõtes öelda tahtsin, et õpetusi on palju. Mõtetu on laduda mingeid fakte, mis ei ole faktid vaid mõtet on tegeleda iseenda vaimsusega ja see ei ole ainult tuim kummardamine kella peale ja ka enese piitsutamine. See ei ole vaimsus. Samas igaühel tuleb ennast siiski ise lunastada, mitte loota, et Kristus lunastas kõik inimesed ja nüüd võib rõõmuga sigatseda.
      1
    • What Are Negative Entities Like? Law of One // The Way Forward Podcast
      YOUTUBE.COM
      What Are Negative Entities Like? Law of One // The Way Forward Podcast
      What Are Negative Entities Like? Law of One // The Way Forward Podcast
    • badge icon
      Lisaks on siin tegelased, kellel on omad mängud, palju põimmänge. https://www.youtube.com/watch?v=gc8bR1cnpQs...
      Laura-udune pühapäev
      YOUTUBE.COM
      Laura-udune pühapäev
      Laura-udune pühapäev
    • Autor
      Ain Raie
       jah aga kas sa tead kas sulle katked saadetud, tekitatud,et sind hiljem nende najal keegi oma paati saaks kallutada,
      Või õigemini alg küsimus, kas sa oled võimeline nende vahel vahet tegema, mida eelmistes küsimustes küsisin,.
      Kui pole võimeline vahet tegema ega selleks pole moodust ...
      Kas psühedeeliaga või amanitaga Jumala palves oled tegelenud korduvalt eesmärgiga saada seda tegema mille jaoks jumal sind loonud?
    • Kujutis võib sisaldada: tekst
    • Autor
      Eesti rahva ülesanne, mis on Sinul Jumalalt ?
      Kujutis võib sisaldada: üks või mitu inimest, Tekst, mis ütleb 'VABA RAHUA LAUL & Comments and Reactions will appear based on when people left them during the video. SHARE Write comment...'
    • badge icon
      Margus Meigo
       Jah, ma olen võimeline vahet tegema. Vaid mõned aastad tagasi elasin ma koos ühe satanistide rühmitusega. Deemonitest õhk kubises. Mul oli seal oma ülesanne. Kuid kes mina olen, see ei oma tähtsust momendil. Ain Soph Aur. Ain on mitte midagi. https://www.youtube.com/watch?v=ZyfDSR89gwU...
      Pühakud
      YOUTUBE.COM
      Pühakud
      Pühakud
      1
    • Ain Soph Aur INDIGO AURA feat. STELLAR (remix by Peter Ries/ Saint Of Sin)
      YOUTUBE.COM
      Ain Soph Aur INDIGO AURA feat. STELLAR (remix by Peter Ries/ Saint Of Sin)
      Ain Soph Aur INDIGO AURA feat. STELLAR (remix by Peter Ries/ Saint Of Sin)
    • 4th Density Consciousness // Law Of One 009
      YOUTUBE.COM
      4th Density Consciousness // Law Of One 009
      4th Density Consciousness // Law Of One 009
    • Autor
      Ain Raie
       Nu ega siis kõik nii kerge kestaga pole, need kes avalikult Sulle märku andsid, et nad ...Nistid,
      Need testisid Su lepingut Jumala poolsusega,
      Aga need on need kõige mõjukamad kes ise ei tea, kes meelega salajaks tehtud, ke meelega salajas või kes tundetu elutu versioon elu teesklejad heli ja kehaga või muu kaval liik kes ajutiselt teenet teeb teistpoolsusele, või kes ajutiselt inimesena teenet teeb teadlikult..
      Nende osa muretsen, kas neidkatead jaläbi nääd, et kui nad räägivad eelmistest eludest et pettus aga kuikeegi teine siis õige.
      Näiteks ma annan Sulle,
      Neli nime:
      Jüri Ratas
       ,@Mart 
      Monika Helme
       mees, 
      Kersti Kaljulaid
       ja 
      Jaan Tammsalu
       -kas nad on esiteks alati nemad ise kui neid näinud ja kui on, siis kas ja mida saad nende olemuse suuna osas öelda, kui võimalik ,siismõni märge ka juurde.
      Ma ise meelega olen Kersti osas näiteks positiivne, kuigi peale pere ringi ja mõne tuttava pole palju kohanud kes julgeks sama arvata.
      Ja mis seos ja suund on temal ja millise siira/võimingi muu 5D süsteemidega, ... kas tema ühildub minu teega või satume vastamisi selle süsteem mida mida ta selgitab,millesse kutsub,mida usuvad: https://www.youtube.com/watch?v=vNH3xG-F-5Y
      Olen veelgi tähelepanelikum
      Leidsin lahenduse ma. takemeworkon nii komtrid 4j tembud47 est 2020 11 14 08 06 39
      YOUTUBE.COM
      Leidsin lahenduse ma. takemeworkon nii komtrid 4j tembud47 est 2020 11 14 08 06 39
      Leidsin lahenduse ma. takemeworkon nii komtrid 4j tembud47 est 2020 11 14 08 06 39
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 3 t tagasi
    • Autor
      Ain Raie
       Kõik tundub väga võimas Law Of One 009 videos, aga kasme siis vahepeal läheme suuremasse ja siis vähemasse oma planeediga või, eri ajaloo etappides kui meil on olnud tundub, et minevikus olukordi kus tava kultuurid Iraanis või Indias olid võimelisedarusaama ja tegema asjumille eest nüüdisajal ravile saadetakse kui neid räägid olevat reaalsed.
      Miskohad need siis madalama ja kõrgema tasemega on ? Kui kaua see aega võtab, ja kas ainult nendel on upgrade kes endale kiibi pähe panevad või muud moodi virtuaal reaalsuse või masinaga ühedavad ?
      Midagi suurt tõest omamoodi sellest kõlab, aga kuidas see seotud Kristluse, Budismi , Islami ja Lutsiferismiga(valguse usulistele?) on,mida see nendele reaalsustele tähendab,
      See on huvitav logi mis siia tekkinud on
    • Autor
      Ta räägib küll,et Kristuse sõnum ,minut 7 mes, oli liiga palju, et Kristus 4 jandast tasemest... kuid see neljas kuidas siis selle kommunistidega seotud 5D gaseotud on ?
    • Autor
      (#1)Ta räägib küll,et Kristuse sõnum ,minut 7 mes, oli liiga palju, et Kristus 4 jandast tasemest... kuid see neljas kuidas siis selle kommunistidega seotud 5D gaseotud on ?
      (#21)
      Here’s Ra’s four practices to 4th density:
      1 Consciously seek love with awareness
      2 The universe is one, see others as self
      3 See the creator gazing into your mirror
      4 See creation in others. See the creator
      ---
      (#3)
      Nu mina veel lisaks arvan,
      "Therefore all things whatsoever ye would that men should do to you: do ye even so to them: for this is the law and the prophets"
      ehk:
      "you should treat others the way you want to be treated yourself"
      et ma saan sellest paremini ja sellest minul parem moraali reegel on olemas, kuna see reegel pole ideaalne, pole piisavalt hea, mu prinsiibis ideaalne on absoluutne miinimum.
      (#4)
      Nad Veel räägivad Ra'st,
      "Ra was the god of the sun. He was the most important god in Ancient Egypt. He had many names, such as Amun-Ra, and Ra-Horakhty."
      Tema?
      (#5)
      "Ra was thought to be the god of the sun and creation. Ra’s name came from Re and Amun. The name Re was from Upper Egypt and the name Amun came from Lower Egypt. When Upper and Lower Egypt came together they changed the name to Amun-Re"
      (#6)
      "Ra has many forms. His best-known form is the man with the head of a Hawk and the sun disk above him. He may also be depicted as a scarab beetle or a man. One is Amun-Ra, which is a ram and the other, Ra-Hakorthaty which is a sky sun god."
      (#7)
      "Ra was believed to be the greatest Egyptian god when it came to powers. His powers live in his hidden name. Only he knew his hidden name so only he could use the powers. "
      //Kas siit tuleb heebrialaste Jumalasõna salajane nimi midanad ei räägi, ja siis selle kohaselt on Kristlaste Jumal egiplaste ... kuimoosessääl võitlemas käis mis siis toimus ?
      Ja kes siis kristus & jeesus ja Abraham ja Eve, Lucy on Päikesele (mis greeka-rooma või sumeri mütoloogia nimedega) ?
      (#8)
      " It was said that he had the best powers throughout the land. He could make anything, he made people, he made the world, and he made the heavens. That is how great his powers were.
      One day Isis wanted to have his powers so she sent a serpent to poison him on his daily walk. The serpents venomous bite was so painful that Ra gave in and told her his secret name of creation.Then Isis banished Ra to the Duat, (Spirit World), so Osiris her husband could be king. "
      (#8)
      Kuid asi läheb aina imelikumaks:
      "Ra's daughter with Nut (his granddaughter) was named Hathor, the goddess of love. Ra had two children Shu, the god of air and Tefnut, the goddess of morning dew. They had two children named Nut, the goddess of the sky and Geb, the god of earth. They had four children named Isis, the goddess of home, Nephthys, the goddess of mourning, Set, the god of the desert, and
      Osiris, god of the afterlife. They paired up and had two more children, Anubis, god of embalming,
      and Horus, god of the sky. "
      (#8a)
      "Horus was the Egyptian god of the Sky. He was the son of Isis and Osiris. After fighting his uncle, Set (Osiris and Isis' brother) he became the king of Egypt. During this fight, he lost his eye. The Eye of Horus became one of the most important symbols in ancient Egypt and Egyptian civilization. When Horus lost his eye, his eye set out on a journey of its own. When the other Gods tried to catch the eye, his eye began to cry. These tears became the first people of Egypt in Egyptian belief. "
      //et enne oli taeva Jumal Ra.. mis,kes siis Ra ga võrreldes need muud on, temale alluvad väikesed "jumalad"? Ja kas on teada mis astmes "5d" /asukohas, tänapäeva esitluses, keegi on ?
      (#8b)
      "Osiris was the god of the Underworld. He was also one of the Nine Gods. One of his duties as Lord of the Dead was to do the very last judgment of the Dead, and after that to protect people from the dangers of the Underworld."
      "By the Hellenic era, Greek awareness of Osiris had grown, and attempts had been made to merge Greek philosophy, such as Platonism, and the cult of Osiris (especially the myth of his resurrection), resulting in a new mystery religion"
      //Õde JA Abikaasa?
      " He was the brother and husband of Isis. They had a son named Horus. Osiris was murdered by his brother Set because Osiris was the pharaoh, which Set wanted to be. Osiris was killed when Set tricked him into getting into a box, then poured lead onto the box to close it so Osiris could not get out of it. However, Isis brought Osiris back to life for one night. After Horus was old enough, he defeated Set and became the pharaoh. Osiris' mother was the goddess Nut, father Geb, sister Nephthys, and sister as well as wife Isis"
      // kas tema on see sama underworld Hades ja meie sarvikuga seotud ?
      "Hades;
      "Hades , in the ancient Greek religion and myth, is the god of the dead and the king of the underworld, with which his name became synonymous. Hades was the eldest son of Cronus and Rhea, although the last son regurgitated by his father. He and his brothers, Zeus and Poseidon, defeated their father's generation of gods, the Titans, and claimed rulership over the cosmos. Hades received the underworld, Zeus the sky, and Poseidon the sea, with the solid earth, long the province of Gaia, available to all three concurrently. Hades was often portrayed with his three-headed guard dog Cerberus.
      The Etruscan god Aita and the Roman gods Dis Pater and Orcus were eventually taken as equivalent to Hades and merged into Pluto, a Latinization of Plouton (Greek: Πλούτων, Ploútōn), itself a euphemistic title often given to Hades. "
      (#9)
      // Kas tema pole siis Gaia, nais soost ema maa?
      //Tema sümbolid on need mis Kristluses ja piiblis pole hea tooniga,sarviksokk ja madu..
      "Osiris father: Geb"
      "Geb was the god of the earth. Geb was the husband and brother of the sky goddess Nut and the father of Osiris, Isis, Nephthys, Horus the Elder, and Seth. When Seth and Horus (Osiris' son) fought to become the king of Egypt, Geb made Horus the ruler of the living. Geb's parents are Tefnut (vesi,fertiilsus) and Shu (õhk)."
      ""The animals of Geb are a snake and a goose (a goose is sometimes depicted on Geb's head). Geb is sometimes equivalent to Greek titan Kronos. Geb's name means "weak one" or "lame one". Geb is also god of vegetation, and his other names are Seb, Keb, Kebb, Qeb, and Sebb. ""
      "Geb is sometimes equivalent to Greek titan Kronos. "
      "Kronos (Greek: Κρόνος, Krónos; Latin: CRONVS, Cronus), is the leader of the Titans"
      "The son of Gaia (Mother Earth) and Ouranos (Father Sky), he was the youngest of his brothers. At the urging of Gaia, Kronos castrated his father, Ouranos, with a sickle and overthrew him, ruling the cosmos as king during the so-called Golden Age. Kronos married his sister Rhea, and sired the first generation of the Olympian gods: Hestia, Demeter, Hera, Hades, Poseidon, and Zeus. "
      Siis ta räägib veel Gaiast :
      "Hades (/ˈheɪdiːz/; Greek: ᾍδης Hádēs; Ἅιδης Háidēs), in the ancient Greek religion and myth, is the god of the dead and the king of the underworld, with which his name became synonymous.[1] Hades was the eldest son of Cronus and Rhea, although the last son regurgitated by his father.[2] He and his brothers, Zeus and Poseidon, defeated their father's generation of gods, the Titans, and claimed rulership over the cosmos. Hades received the underworld, Zeus the sky, and Poseidon the sea, with the solid earth, long the province of Gaia, available to all three concurrently. Hades was often portrayed with his three-headed guard dog Cerberus.
      The Etruscan god Aita and the Roman gods Dis Pater and Orcus were eventually taken as equivalent to Hades and merged into Pluto, a Latinization of Plouton itself a euphemistic title often given to Hades. "
    • Autor
      (#8c)
      // neil peab või ei pea olemaminig otsene seos nende dimensioonide, nende taga olevate olendite, Egiptuse asjadega ? Võion kumbki neist absoluutselt välja mõeldis,
      Kui Ra nii reaalne on, et tema järgi asju võetakse, siis kas peabEgiptuse mütoloogia järgi vaatama mitte maiade, iraanlaste, jms (misiganes hiinlastel ja indialistel on, ka on miskit lehte kus see irarhia ühendatud on selgitusega mis onmis teadvuse, ja olukorra jaoks kuidas mõistetav, ning kes neist on kuidas seotud Kristliku teadmiste, nende sõdade tagaolevate oleditega piiblis või Zorotaienismi s ?
      // panin numbrid lõikude ette siis lihtsam vastata
      Kuna ma omamoodi abi luua proovin, siis Su vastused saavad abiks tulla, isegi kuineed poolikud, proovi kindlasti, Lisa pikema vahe materiali võid ka online Pastebini v provaati saata, aga enamus vastasiin ka, teistele ja ajaloole.
    • badge icon
      Margus Meigo
       Ta räägib oma nägemusest. Ma respektin inimesi, kes tänapäeva võimaluste juures üritavad põhjalikult uurida mitmeid religioone, leiavad seoseid ja panevad kokku oma versiooni. See on igaljuhul indiviidi puhul arendavam kui lihtsalt kuuletumine ja uskumine ning kuhu ta on läbi selle enda energeetilise olekuga jõudnud on ok ja mitte vale, kuid mitte ka ainus tee ja absoluutne tõde. Küsimärgi all on esiteks kas käesolev on 3 või 4 dimensioon. Ta ütleb neljas, ma ütlen kolmas. Võib järeldada, et dimensioonik peab ta seda, mis on inimese peas ja kuidas ta ümbritsevat tajub. See on dimensiooni kiht, igal dimensioonil on kihid. Õigem oleks öelda, et oleme 3 dimensioonis, kuid erinevate taju alustel on mõni 3, 1 kihis, mõni 3, 2 kihis, mõni 3, 3 kihis. Järgmine dimensioon on 4 kuid seal on juba üleüldine võnkesagedus kõrgem ja seega mateeria ei ole 1/1 kolmanda dimensiooniga. Segadust tekitab, sest kõik teavad, et nüüd toimub üleminek 5 dimensiooni. Kui on kolmas, siis kuhu jääb neljas. Juba vist mainisin enne, et see on veelgi segasem seletada ja on ainult oletuslikud versioonid. Ja need on seotud aja maatriksiga. Ehk aeg ei ole lineaarne ja 4 dimensioon ja ka kõik kõrgemad on koguaeg olemas. Me lihtsalt ei taju neid. Olgu, üks oletus on, et neljas dimensioon on aga seotud siin kolmandaga, see on maa sees ja see muutub samuti, kuna toimub galaktiline sageduse tõus ja sellega seoses dimensiooni tõus. Maa sageduse tõusu andmeid annavad ka maa vibratsioonide mõõturid, mis on tänapäeval olemas - Schumanni resonants. Kristus oli siin aga 5 dimensiooni teadvusel, mis on erakordne, enneolematu ja mitte ainult tema, vaid ka Magdalena ja nad sündisid siia põhimõtteliselt koos - tegu on kaksikvaimuga. Kuid nad ei sündinud kaksikutena, vaid Magdalena jõudes sobivasse ikka, ikkagi sünnitas lapse, kes oli tegelikult tema vend. Inimteadvusele on see loomulikult mõistetamatu. Ja tema maksimaalne dimensiooni taju on tunduvalt kõrgem, kuid oma missiooniks oli 5d teadvus sobiv. Lisaks ei olnud tema missioon siin kedagi päästa, isegi mitte õpetada. Vaid karma.
    • badge icon
      Ra kohta siin pikalt seletama ma ei hakka. Kristus on päikesega tihedalt seotud ja päikese all me ei mõtle taevakeha. Ka see püha nimbus on osalt päikesesümbol. Aaron Abke kohta ma palju ei tea, ei ole huvi tundnud, kust see Ra info pärineb. Igaljuhul on see kanaldus ja kanaldus on alati isiku moonutustega, kuidas keegi suudab tõlgendada. Ra ja Kristuse seosest on vara siin rääkida.
    • badge icon
      Poliitikast ma siin rääkima ei hakka. No tõesti, tule taevas appi Kersti on positiiv. Kindel ei. Ja ülikahjulik kogu Eestile ja ühiskonnale. Ratas ei ole parem. Mart on küsimärgi all.
    • badge icon
      Kui sa mõtlesid, et läbi kiibi saab edasi taevasse, siis ei. Sellega saab põrgu ja kogu selles käibki siin sõda hea ja kurja vahel ning massimeedia on keeranud kõik tagurpidi, sest on puhtalt negatiivi käepikendus. Siin planeedil valitseb negatiiv juba väga kaua ja tänu sellele õitseb ebaõiglus, vale ja kõik võimalikud pahed. Ka armastuse mõiste moonutatakse - lõpuks selleni, et normaalne ja lausa ainulubatud ongi negatiivi armastada. Puhas saatana käekiri - peegelmaailm. Peaks aitama ka sul paremini poliitikutel vahet teha.
    • Autor
      __
      #10
      Väike vahepala,
      Kas see siin seondub ka selle tarkusega milles oled:
      "" Universum kihab elust. On 145 planeeti, kus võid selle dna.ga kehastuda, mis meil on. https://www.youtube.com/watch?v=eOFThqEDDpU&t=1521s
      "Seoses edukatele sündmustele mai - dets. 2012, ei ole planeet enam 200 aastases evakuatsiooniperioodis. Aastas 2013 võtab planeet endasse siseloome igavesi plasmaenergiaid. "
      "Vaimne teadus ja teaduslik vaimsus. Leiad siit videoid, mis selgitavad multi-dimensionaalse füüsika algtõdesid, millised on loomulikud ja ebaloomulikud energiadünaamikad, inimkonna kosmilist päritolu ja erinevaid võimalusi enda terviklikkuse taastamiseks.
      //Ma alati tundunud, tean, et midagi väga teistmoodi 2011 -2012 vahel juhtus, kas see muutub tagasi normaalseks mis siis tundus,nihu minema,või veel paremaks ?
      Sest mul enne seda veel ajas tagasi minnes osad asjad maha jäid, nagu süda jms,
      mille tarvis aja tagasi keeraks, ja ei ole eriti nõus vb ka teiste progressi aitama uute sagedusse, kogu mu küljesoleval ilmal,seni kuni tunnen, et õigesti vähemalt sellest ilma jään, (millest Jumalei lubanud) mitte aga sedasi...
      Ülestõusmise mehaanikad. Osa1.2
      YOUTUBE.COM
      Ülestõusmise mehaanikad. Osa1.2
      Ülestõusmise mehaanikad. Osa1.2
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • Eemalda eelvaade
      • 1 t tagasi
    • Autor
      Kersti osastasub meenutada:
      "käibki siin sõda hea ja kurja vahel ning massimeedia on keeranud kõik tagurpidi, sest on puhtalt negatiivi käepikendus "
      Seega kui näed teda halvana, onSinu naiselik loomus rünnatud ja oledElust eraldatuse suunas minev, moonutuse jatagurpidi massmeedia väe all trikitada saanud,
      ((Kas Siis Trumpet ka, kuna Mardile ta meeldib,Su silmas pigem positiivne ? Minu Teada ta Senatorite jaKGBvahepealne käsilane kelle kaudu allilmavärvad avadaüritati sügvamaiidse mustajõu siiaruumi toomisega, mida üritati mitme tormi ja sõja üritusega mis eisaanud piisavadolema, eestegelasedainult saabusid ja varjus olnud julgeks läksid.. Seega Minu maailmas ka Clintonid on pigem head, olenemata olukorrast mis nende ümber pannakse.))
      Muide Wikipediast likvideeriti Hadese allilma artikli sisu kus tarelvaks oli BidenT
      Kuisellest lugu tegemahakkasinaegtagasi... kuigi pealemu lugu, ilmus FBi need pisi piltidesse, mida ta pakiub tulnuka suhtluseks,
      HAdese kolme haruline ork.
      Wiki pildil lausa hargi ots on ka likvideeritud, ei ole kolme haru,
      Alles nädalaid tagasi koppisin sellest materiali.. siisoli nagu olemas,peaaegu veendunudet mul sellest kuskil ka tõendusmaterial alles seekord....
      Kopeerin selle kasiia,kuna see ka vb homseks kadunud..
      "After the Judgment, the Righteous will go to their eternal reward in Heaven and the Accursed will depart to Hell (see Genesis 25). "
      "Hades, according to various Christian denominations, is "the place or state of departed spirits"., also known as Hell, borrowing the name of the Greek God of the Dead. "
      In the Septuagint (an ancient translation of the Hebrew Bible into Greek), the Greek term ᾅδης (Hades) is used to translate the Hebrew term שאול (Sheol) in, for example, Isaiah 38:18
      In New Testament Greek, the Hebrew phrase "לא־תעזב נפשׁי לשׁאול" (you will not abandon my soul to Sheol) in Psalm 16:10 is quoted in Acts 2:27 as "οὐκ ἐγκαταλείψεις τὴν ψυχήν μου εἰς ᾅδου" (you will not abandon my soul to Hades).
      In the Textus Receptus version of the New Testament, on which the English King James Version is based, the word "ᾅδης" (Hades), appears 11 times;[2] but critical editions of the text of 1 Corinthians 15:55 have "θάνατος" (death) in place of "ᾅδης".[3] Except in this verse of 1 Corinthians, where it uses "grave", the King James Version translates "ᾅδης" as "hell". Modern translations, for which there are only 10 instances of the word "ᾅδης" in the New Testament, generally transliterate it as "Hades".
      In all appearances but one, "ᾅδης" has little if any relation to afterlife rewards or punishments. The one exception is Luke's parable of Lazarus and the rich man, in which the rich man finds himself, after death, in Hades,[4] and "in anguish in this flame",[5] while in contrast the angels take Lazarus to "the bosom of Abraham",[6] described as a state of comfort.[7]
      Death and Hades are repeatedly associated in the Book of Revelation.[8] The word "Hades" appears in Jesus' promise to Peter: "And I also say unto thee, that thou art Peter, and upon this rock I will build my church; and the gates of Hades shall not prevail against it",[9] and in the warning to Capernaum: "And thou, Capernaum, shalt thou be exalted unto heaven? thou shalt go down unto Hades."
      In English usage the word "Hades" first appears around 1600, as a transliteration of the Greek word "ᾅδης" in the line in the Apostles' Creed, "He descended into hell", the place of waiting (the place of "the spirits in prison" 1 Peter 3:19) into which Jesus is there affirmed to have gone after the Crucifixion. Because this descent, known in Old and Middle English as the Harrowing of Hell, needed to be distinguished from what had come to be more usually called "hell", i.e. the place or state of those finally damned, the word was transliterated and given a differentiated meaning.
      This development whereby "hell" came to be used to mean only the "hell of the damned" affected also the Latin word "infernum" and the corresponding words in Latin-derived languages, as in the name "Inferno" given to the first part of Dante's Divina Commedia. Greek, on the other hand, has kept the original meaning of "ᾅδης" (Hades) and uses the word "κόλασις" (kólasis – literally, "punishment"; cf. Matthew 25:46, which speaks of "everlasting kolasis") to refer to what nowadays is usually meant by "hell" in English.
      Seven DayAdventists:
      They base this belief on biblical texts such as Ecclesiastes 9:5 which states "the dead know nothing", and 1 Thessalonians 4:13 which contains a description of the dead being raised from the grave at the second coming
      Tertullian (c. 160 – c. 225), making an exception only for the martyrs, argued that the souls of the dead go down beneath the earth, and will go up to the sky (heaven) only at the end of the world: "You must suppose Hades to be a subterranean region, and keep at arm's length those who are too proud to believe that the souls of the faithful deserve a place in the lower regions … How, indeed, shall the soul mount up to heaven, where Christ is already sitting at the Father's right hand, when as yet the archangel's trumpet has not been heard by the command of God, when as yet those whom the coming of the Lord is to find on the earth, have not been caught up into the air to meet Him at His coming, in company with the dead in Christ, who shall be the first to arise? … The sole key to unlock Paradise is your own life's blood."
      Kujutis võib sisaldada: tekst
    • Autor
      Päris Kerstit avatud Südamegasaad nähasiit,
      Kui olime ta ligi, kaitse kupliga, et ta saaks rääkida Seda mida rahvale vaja,
      mitte paberilt mitmesuguste snaperi käsul
    • badge icon
      Margus Meigo
       Väga lühidalt. Inimkonna ajalugu siin planeedil on tunduvalt, tunduvalt pikem kui väidab piibel ja teadus. Sadu tuhandeid aastaid. Kuid inimeste eelnevad põlvkonnad on hävinenud ja need isegi ei näinud välja nagu inimesed, ometi oleme nende järeltulijad. Selle galaktikaosa maatriksil on 12 taset ja 3 on madalaim kus oleme, tulime neljandast ja peaksime minema neljandasse ringiratast mööda tagasi, kui läheme viiendasse. Seega tagasi mineku all nad mõtlesid siiski edasi minekut. Jah, maa vibratsioon hakkas siis sellel ajal tõusma, kuid nüüd tõuseb tunduvalt kiiremini. Uues tasandis on teine maatriks, seega teine elulill ja teine elupuu, 10, asemel 12. Mis puutub planeetide arvu jne. siis ma ei tea. Nende info on peamiselt 2 rassilt pleidiaanid 5d ja arcturionid 6d kes on teistest galaktikatest, ning see info on kanalduste kaudu ja nagu olen maininud, siis meedium alati moonutab infot, kuid see arv tundub tõenäoline. Õpetusi on palju, variante on palju ja ka soolapuhujaid on palju, eksitajaid on palju, kuid lõpuks me käime ikkagi oma määratud saatuse teel. Ja selle tee me määrame omale ise - tervikvaimuna. Mainisin, et aeg on tegelikult illusioon, seega on inimesel kõik elud paralleelis üheaegselt ja tervikvaim on sinu kogum millest sa siin ei tea, oled sellega liiga nõrgalt seotud ehk ühenduses. Selles on kõrgeim sina. Jah, paljudel ei ole siin nö õppeprogramm veel läbitud - ei ole võimelised vibratsiooni tõusuks, mida kutsutakse valgustatuseks ja ei pääse edasi.
    • badge icon
      Margus Meigo
       Ma juba ütlesin sulle 100%. Keegi ei roninud omal ajal snaiperi käsul Brüsselisse, inimesed kes teda varem tundsid ei räägi tema iseloomust midagi head. Laari all töötamine ei räägi samuti. Poliitikasse trpgimine samuti. Tema näoilmed räägivad palju - ja kes on ta mees, ning see ei ole juhus. Ta on isegi hullem kui te arvata oskate ja saanud ka vastava koolituse.
    • badge icon
      Väga sportlik tõepoolest - agent, harjumused.
    • badge icon
      Margus Meigo
       Jah, nad on su kenasti ära lollitanud, kõik on vastupidi. Mõtle peaga, kellel on raha, see omab meediat. Meedia sõimab Marti ja Trumpi, sest meedia kuulub vastaspoolele. Ja asi algab pankade ajaloost Venamaa revolutsioonist, mida tegelikult ei jutinud venelased, NSVL lagundamiselst ja EL tekitamisest jne. Kõik on omavahel seotud, kuid kõik tuleb nüüd ka lähiajal avalikuks.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 55 min
    • Autor
      See artikel BidenT ist on ka hõredaksläinud kuid midagi VEEL alles, kuid põhi artiklist eraldatud:
      "A bident is a two-pronged implement resembling a pitchfork. In classical mythology, the bident is a weapon associated with Hades (Pluto), the ruler of the underworld. Likewise, the three-pronged trident is the implement of his brother Poseidon (Neptune), god of the seas and earthquakes, and the lightning bolt, which superficially looks as if it has one prong, is a symbol of Zeus."
      JaWikipedia muudatuste logis pole ka näha,et muudatused tehtud, va väike kosmeetiline,.. kuid kunaviisnurga all Wikipedia, 1984, siis nad logid ka muuta saavad olematuks, mispidi tõendama,artikli ajaloost kesmidamuutnud on.
      WayBackarhiivis ja mujal ka muudavad, arhiivide muutmis tehnoloogia paljastasin nato kasutuses aastaid tagasi, agakeegi polnud huvitatud, et nad sellega tegelesid..
      SH weebi lehtede sisu muutmine serverisprogramm neil käsil oli...
      Lisaks veel paraleelis vampiiridega ka seotud:
      The word 'bident' was brought into the English language before 1914,[1] and is derived from the Latin bidentis, meaning "having two teeth (or prongs)."
      In Roman agriculture, the bidens (genitive bidentis) was a double-bladed drag hoe[5] or two-pronged mattock
      Early Christian writers identified the classical underworld with Hell, and its denizens as demons or devils.[23] In the Renaissance, the bident became a conventional attribute of Pluto in art. Pluto, with Cerberus at his side, is shown holding the bident in the mythological ceiling mural painted by Raphael's workshop for the Villa Farnesina (the Loggia di Psiche, 1517–18). In a scene depicting a council of the gods, the three brothers Jove, Pluto, and Neptune are grouped closely, with a Cupid standing before them. Neptune holds the trident. Elsewhere in the loggia, a putto holds a bident.
      In Caravaggio's Giove, Nettuno e Plutone (ca. 1597), a ceiling mural based on alchemical allegory, Pluto-- with his 3-headed dog, Cerberus --holds a bident. (Immediately beside him, Neptune is shown with a trident. Some writers have confused the two figures
      Caravaggio, Jupiter, Neptune, and Pluto (Italian Giove, Nettuno e Plutone, ca. 1597), a ceiling mural (pictured under Theogonies and cosmology above) intended for viewing from below, hence the unusual perspective. Caravaggio created the work for a room adjacent to the alchemical distillery of Cardinal Francesco Maria Del Monte, his most important patron. The three gods hover around a translucent globe that represents the world: Jupiter with his eagle, Neptune holding a bident, and Pluto accompanied by a bluish-gray horse and a Cerberus who resembles a three-headed border collie more than a hellhound. In addition to personifying the classical elements air, water, and earth, the three figures represent "an allegory of the applied science of alchemy"
      Agostino Carracci had depicted Pluto with a bident in a preparatory drawing for his painting Pluto (1592), in which the god holds instead his characteristic key
      Pluto and Proserpina (1621–22), also known as The Rape of Proserpina, sculpture with a Cerberus looking in three different directions
      No ancient image of the ruler of the underworld can be said with certainty to show him with a bident,[131] though the ornamented tip of his scepter may have been misunderstood at times as a bident.[132] In the Roman world, the bident (from bi-, "two" + dent-, "teeth") was an agricultural implement. It may also represent one of the three types of lightning wielded by Jupiter, the Roman counterpart of Zeus, and the Etruscan Tinia. The later notion that the ruler of the underworld wielded a trident or bident can perhaps be traced to a line in Seneca's Hercules Furens ("Hercules Enraged"), in which Father Dis, the Roman counterpart of Pluto, uses a three-pronged spear to drive off Hercules as he attempts to invade the underworld.
      Pluto (Latin: Plūtō; Greek: Πλούτων, Ploútōn) was the ruler of the underworld in classical mythology. The earlier name for the god was Hades, which became more common as the name of the underworld itself. In ancient Greek religion and mythology, Pluto represents a more positive concept of the god who presides over the afterlife. Ploutōn was frequently conflated with Ploutos, the Greek god of wealth, because mineral wealth was found underground, and because as a chthonic god Pluto ruled the deep earth that contained the seeds necessary for a bountiful harvest.
      Foto kirjeldus ei ole saadaval.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 51 min
    • Autor
      Ja postituse kommentaarid kuhu infot peitsin, on ka kadunud,
      Bidendi kohta kusma otse enne otse koppisin,
      kindlasti need tulevad "Nähtavale"mingi xmooduses... kuskil... kuidjah... hetke seisu vähemalt lindistasinuuesti videosse,
      See ikka eriti narr.. ma Roomasenati ja senaatorite, Bidendi ja Karoona osas ikka palju korralikku infot panin kokku... vägaväheseid positusi on alles,ja hastag #BidenT mul filtreerib ainult ühe minu postituse, kuid neid allesoli vääl vähemalt kaks.
      Lisaks paljumuid seoseid kirjutasin... Peab ikka PIDEVALT video lidistus jooksma ekraanil kui arvutis tööd teed, kuisoovid, et midagi allesjääks.
      Ühesõnaga allilmavalitsejad väga ärritunud selle info peale millegi pärast, kuigi see avalik info
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 48 min
    • Autor
      Ain Raie
       Kõik Keda ma temaisiklikust elus teanRäägivad VÄGA headtemast, jaVÄGA usaldusväärsed japoliitikakriitilised inimesed.
      Kuid kuiinimesel on Hinge ja Südame ja Tõetajuvus,siis saab taisegi aru ,et see naine on hea jaJumalik kingitus,mille sarnast Eesti enamuse arvates ei oskaisegi väärida enamuse magajate silmis.
      Tema töökohad ja Loodus Linnuerialane teaduskraad, koos äri kõrg teaduskraadi ja finants teadmiste ja juhtimis oskustega , kuningliku autasudega ja luure sidemetega mees, Brüsselis KOGU Euroopaliidu salasise info finansiosasja pättide osas, lisaks veel suur pluss, et teda ei valitud,vaidme võlusime tasinna,sest oli vaja LIPSUTA olendit peale KIKIlipsuga , ka omamoodi head eelmist, luuregaseotud inimest,
      Kes juba osa myyrlaste programme läbi lõikas,
      on raske Euroopas midagi kõrgemat ette kujutada,
      Sellest imelisest südamlikust targast naisest võib palju rääkida, kuid keskendume hetkel Kristluse uurimisele uuesti,,
      LoenKAveelkorra su teisi kommentaare.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 28 min
    • Autor
      Ain Raie
       kuidas nii targad inimesed NII kergesti manipuleeritavad on ?
      "Meedia sõimab Marti ja Trumpi, sest meedia kuulub vastaspoolele"
      unustad vist ärakuisügval käpp sees kommunistlikus ajakirjaduse algjuurtes Helmel on eks,
      Ja see naiivne:
      "Meedia sõimab Marti ja Trumpi, sest meedia kuulub vastaspoolele"
      SEE on ELEMENTAARNE programm neil, tekitamaks võlts kaastunnet ja illusiooni nagu nad oleksparem pool ja vasaku vastaspool, see on ajupesu1,2,3.
      Reaalne ülesanne on neil parempoolsuse ja kristlikuse likvideerimises. MisSaarvad,nad niisamaoma homo ja saatana kuuskuuskuue märgiga vhekisid mida teeseldi ajupestule, et on "natsionalismi märk" sest kuskil kunagi keegi fassist olevat seda näidanud,
      Kübarad on ka punajuutide promo,nu see isegi positiivne, sest teised juudid ka neid kannavad.
      Nendemoodushomodest rääkida on NENDE PROMOKS, et tekiksomakordavastulaine mis homodele kaitset pakuks,
      Mis arvad JaakMadison Niisama juhuslikult eksis xBaari tuntuimasse vanemaisse homobaari v ?
      Mis arvad juhus,et Trump ajaloos kõige enam homosi kõige rohkematele kohtadele pani, ja et "konservatiivse" programmi tegi homo transeksuaalist maafia alltööline NY linnapea kes vene maafia konkurente teisi maafiaid aitaslikivdeerida,elasavalikult homo paariga ka koos ja korduvalt naiste riietes ringikäimisega niipalju vahele jäänud,et sellest avaliku Skiti ka Trumbiga tegi siis kui veel polnud neil plaanis,et kommunistid neid reaalselt nii suurelt ärakasutavad (või õigemini, ka see oli pigem osa ameerika hävitamise plaanist.. ),
      Tyypsuurimaid homo eliit privaat pidusi pidanudpealesedakuisuurimad homo avalike rongkäike avama käis ja esimese homo paari paari pani mille seduse eelnevalt läbi aitas suruda,
      trumbi KGBfsbvene riigi ametlikuriigi sõprusordenisaanudRix Dildersonike aga skautide juhinaüle poole millioni viimastele normaalsetele suur poiste organisatsioonile usas, andis muudatus käsu et nadhomoduse integreerimisega peavad nyyd tegelema hakkama jahomodus nyyd peab aksepteeritud, integreeritud olema skautlusesse.. ...ja selliste ajade list on VÄGA pikk,
      Seega kes toetavad sellist, kesoma naise nii retsis japuruks sadistlikult tegi seest ja väljas,et tal pidipeanahatagasi pähe õmblema,andis ka lahutuse sisse naine tal selle pärast.. ametlikud riigi haiglapaberid, ametlikult riigi lehtedelt olid kätte saadavadenne kui presidendi käsuna takõik, sh praeguse naise lesbi erootika tausta kus ta "tellitav" olevat olnud... eemaldada käsikis suurima ähvarduse ja käsuall, ...amerika first ja võttis naise kes ei osanud alguses inglise keeltki...
      peabikka ÜLI hypnoosisolema, et seda trumbi ja teiste helmeliste pudru ja teatrit uskumajääda.
      Kuidas ma võikesiganes kes asjadegareaalselt kursis on, saan Su ülejäänud infot nüüd tõsiselt võtta, kui selles osas paned samamoodipuuse kui kesmine hypnnooosis (sh kurjuse all pimeduses) olev inimene ameerikast eestini ?
      Oeh, mulolid reaalselt lootused juba õrnalt õitsemas, ja testiks lihtsalt kontroll küismuse kysisin...
      Heakpll, las see olla, muu info sul ehk enne hypnoosi ja sellest ikka kasu saab olla.
      Kersti Eiras vabamyyrliku atanistliku rituaali, sest tapäris Jumala poolne ja PÄRIS konservatiiv.
      Mitte poppulist/kommunist/poppulist.
      Heaküll keskendume nüüd asjadele millest kasu on.
      loen edasi mis asjadele mu ajus Saveelvastust andnud oled
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 13 min
    • Autor
      Objektiiv on ka punane põhjusega, selle juba siis paljastasin kui nad allesalustada vaevu jõudnud olid enne oma YTkanalit vist juba kuiõigesti meeles.,
      EKRE olemus sai selgeks kohe nende esimeste flaieritegamida nad kojusaatsid ka saadetest kus keskerakond AINULT neid treenis japidevalt TallinaTV sse kutsus, et koos valitsust siunata.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 9 min
    • badge icon
      Margus Meigo
       Kõik on vale mida sa tead. Ela oma illusioonis edasi. Vähemalt niipalju sa aimasid, et kogus see kamp hõlmab ka Clintoneid, Obamat ja veel hulga tagant järgi, mädapaise 1 juftfiguure on Briti Kuninganna. Kogu see seltskond oli tihedalt seotud Ebsteiniga kellel oli laste seksiorjuse saar. See on fakt. Tema surm ei olnud juhslik, paljud on kõrvaldatud. Selles seltskonnas harrastatakse musta maagiat, mille õpetused pärinevad kabalismi mustast poolest. Kabalism on tehnika, mis ei ole kõiges vale, küsimus on kuidas sa seda kasutad. Vatikan on täielik must auk ja töötanud ammu selle mahviapesa heaks. Kõigel on väga pikk ja faktiderohke ajalugu. Selles oligi kristluse viga, et see aitas rahvast orjastada ja te ei näe ega ei taju midagi. Paljud, kuid mitte kõik õnneks.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 8 min
    • badge icon
      Margus Meigo
       Trumbist ei tea te samuti suurt midagi. Palju on vale kuid mitte kõik. Ta ei ole olnud puhas, teiseks on olnud suur teater, et vastaspoolt petta nagu käitub see ise. Selles suures mängus ei saa ausalt mängida. Kõik on vale.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 5 min
  • badge icon
    Pühi raamatuid on 66, mis on jaotatud Vanaks Ja Uueks Testamendiks. Ülejäänu on ajalugu ja kommentaarid ning ilukirjandus.
    Kui kristlane on rõõmus, sirgeselgne ja tõemeelne patuvihkaja ning peab Jumala Sõna ülimaks, siis maailma silmis on ta kuri. Maailm peab Jumala õiglust ka kurjaks, aga armu sõnumit ei tee märkamagi.
    5
    Peida 12 vastust
    • Autor
      Märt Juhani
       et Vatikani ja Katoliiklaste, kes ennast maailmatipuks peavadmitmel õigustatud põhjusel,et nende piibel siis sisaldab ilukirjadust lisaks,millelpolegi te arust suurt väärtust ?
      Mis Sa arvad,miks VIHJEKS 66 raamatut kui koos uue testamendigalugeda (ja lisa kuus juurde sõna tähti sõnas piibel kuus või muud põnevad moodused, kuueleidmiseks..).
      Numbrid olid väga oluline teema vanasti.
    • badge icon
      Margus Meigo, praegu on 66, originaalis on 63.
      Poolitati Saamueli, Kuningate ja Ajaraamat. Ja apokrüüfid on kena ajalooline materjal, aga neid raamatuid põhjusega ei kanoniseeritud.
      1
    • Autor
      Märt Juhani
       Miks Katoliiklaed, kes on suured autoriteedid, kes olid piibli koostamises ühed põhi kristlikud jõud vist eks ? Nad teavad, et peab rohkem olema ?
      Mitu on Katoliiklaste Piiblis? Mis Nende lugude sisu ?
      Miks katoliiklased muid uske peale Õigeusu peavad Põhikooli tasemel hariduseks ?
      1
    • badge icon
      Margus Meigo, katoliiklased 4.sajandil ja hiljem on eri asjad.
      Praegu pole nad mingid autoriteedid, vaid Saatana plaani osalised. Ja seda juba pikka aega.
      Jumal hoolitseb oma sõna puhtuse eest. Muide, kuski loeti kokku, et esimese paari sajandi kirikuisade tsitaatidest saab kokku peaaegu terve Uue Testamendi, puudu jääb vaid 11 salmi. Väga selge, et kogu UT kaanon on õige. Viimastena kinnitati Heebrea kiri ja Ilmutuse raamat. Inimene vähemalt seda viimast poleks lisanud. Aga Jumal hoiab oma Sõna ja see on tänini alles.
      1
    • Autor
      Märt Juhani
       vvat vaata sul hakkab tõde tulema, et nimetad siis Neid saatana kirikuks, ja siis nende sõnadest saab uue testamendi kokku (ega need kirikuisad vanasti prtestandid ega lutsiferi luterlased olnud eks )
      Nu vot, seda voib juba täitsa uskuda,
      Kinnitamaks veel enne kõike, et kes selel taga on
    • Autor
      Märt Juhani
       mis need 11 salmi muidu on mis puudu jäävad = ?
      Oh JUmal, palun anna nende teemade osas minule lisaks kedagi veel targemat meile siia, et neid asju saaks veelgi selgemaks siia kirja
    • Autor
      Märt Juhani
       tahaks Sind korralike katoliiklastega sama laua taha panna, siis näha mis moodi sa neid Saatana kummardajateks nimetad, see oleks juba väärt debatt,
      eks seda annab korraldada ka, kas oleksid võimeline tulema sellisele kohtumisele, kui selle korraldame ?
      Ja mis Sa õigeusklikutest arvad ?
      Loetle palun ette koik usulahud mida tead,
      paremuse ja halvemuse järjekorras,
      seitsmepäevalistest kuni Urantlasteni välja
    • badge icon
      Margus Meigo, katoliiklastest nii palju, et süsteem on Saatana käpa all, inimesed seal on teine teema. Aga juba pealiskaudselt on näha paljut teenimisbiisides ja palvetes, mis on otseselt ebajumalateenistus. Mina ei istu kellegiga ühe laua taha, kui Jumal teisiti ei arva. Mis puutub õigeusklikesse, siis ma neid väga ei tunne, aga kuulu järgi on rohkem Piibli järgijad.
      Mis aga on neil ühine, on traditsioonide ja Pühakirja kokkusegamine ning traditsioonide järgimise tegemise samaväärseks Pühakirja järgimisega. Piibli kanoniseerimine toimus jumalikult õigel ajal, hiljem lõhenes kirik ja tekkis palju erisuguseid tõlgendusi.
    • badge icon
      Margus Meigo, mis sa usulahkudega peale hakkad? Kõigi siht peaks olema tagasi algkoguduse juurte juurde pöörduda. See tugines otse Jeesuse evangeeliumile.
    • Margus Meigo
       Paulus ju ütles et pärast mind tulevad kiskjad hundid, kes karjale armu ei anna. Paulus on kirjutanud suurema osa UT ja siis polnud katoliiklusest lõhnagi kuigi nad nimetavad end emakirikuks. Teatavasti on UT rajatud prohvetite(VT) ja apostlite (UT) õpetusele. Aga Piiblit ei saa mõista ilma Püha Vaimu ilmutuseta. Kirjatäht suretab aga Vaim teeb elavaks.
      1
    • Margus Meigo
       õigeusklikud kanoniseerisid Piibli alles 17 saj. Ja sinna pandi ka apokriiva, mis ei kuulu kaanonisse. See ei tulnud kristlusele kasuks et tehti kristlusest riigiusk a 313. Asju tuleb hinnata sõltumatult.
    • Autor
      Märt Juhani
       üks algne, Alg Kogu kudus arvas, et Suur osa piibli raamatutest on Saatana käsitöö. Eriti Uus testament.
      va need:
      Job,
      the Psalms,
      the books of Solomon [Proverbs, Ecclesiastes,Wisdom , Song of Solomon],
      The Book of Jesus son of Sirach [better known as the Book of Ecclesiasticus],
      Isaiah, Ezekiel, David,
      ja 12 prohvetit Major and Minor Prophets.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 33 min
  • See Jeesus kes Kristus on ütles ,et tema nime pärast kiusatakse teid (meid) taga.
    Ehk siis! Muret teeks olukord kus keegi ei süüdista ja keegi ei näita näpuga ,kus ma eksin.
    4
    • Autor
      Tõnu Mägi
       kes see teine Jeesus kespolnud Kristus,
      Mis on nende vahe ?
      Sa arvad ka,et nii Jeesus kui Kristus, et neid sünnib Jumalaks nimetada,ilma päris Jumalat solvamata?
    • Jeesusel on KÕIK volitused Isalt. Järelikult on Ta Jumal.
      Ja vastus esimesele küsimusele. Vaata ringi maa peal. Kõikjal hulgub jessukesi kes tõlgivad piiblit omatahtsi. Aga selle eest on meid hoiatatud. Et me ei laseks endid eksitada.
    • Autor
      Tõnu Mägi
       Volitused pole kogu vägi, olemus
      Isegi kui oleks olemas selline asi nagu Kogu volitused,
      Kui Su naine annab Sulle kogu pere volitused, pere esindada (näiteks) siis see ei anna Sulle võimet last sünnitama hakata. Jääd lihtsalt esindajaks, parimal juhul, tööpostil olevaks,
      Volitused täpselt on sellest piirist selle piirini mis Jumal ette on lubanud,
      Jumal ei hakka looma endast koopiat kes hakkab tragöögilist emotsioonilist teatrit inimestele näidendama kui ta just oli eelnevalt ette öelnud mi ta olemus on ja pole, tasub juutidelt uurida.
      kuigi, ju inimesed ise need kes segadust juurde loosid lastes ennast eksitada eksitajatest.
    • Margus Meigo
       . Hetkelises segaduses võib ju nii tunduda. Aga kõik volitused on palve kaugusel. Kui paluda ,et Jeesuse Kristuse tahe sünniks ,siis on Tal kõik volitused. Mitte ,et ilma minu palveta Tal neid ei oleks. On ikka. Aga ,et Jeesusr tahtmine on parim minu jaoks ,siis on igati mõistlik ja ratsionaslne(loe: omakasupüüdlik) uskuda ,et on kõik Isalt antud volitused.
    • Autor
      Ei iial ole ega saa olema, volitusi ,
      Sest kui tal oli,
      sii miks meil asjad mitte korras veel on = ? Isegi Jumalei saa koike kohe korda, tal on Selleks vaja meid, milleks tameidtegi endale, millekstal meid vaja ? Niisama naistele valu tegema või ?
      Kes on Jeesus, kes on Kristus,
      Miks öeldakse anti-kritus aga mitte iial anti-Jeesus ?
    • Margus Meigo
       . Tal on meid vaja vaid siis kui me meelt parandame. Pöördumatuna oleme töesti tarbetud. Nii ,et paranda meelt ,vend. Kuniks aega veel on! Võta Jeesus Kristus vastu oma isiklikuks päästjaks!
      Ta on öelnud enese kohta ,et inimese Poeg on hingamispäeva isand. Sest tema on loonud hingamispäeva. Jeesuse eeskuju kohaselt on väga hea tuua austust ja kiitust ja tänu just hingamispäeval Jumalale. Jeesus tegi nii oma maaoealse elu ajal kui tervendas inimesi Isalt saadud väega ja volitustega. Isalt saadud volitustega andis Ta tõotusi ,et tuleb tagasi meid kutsuma elama oma eluruumidesse.
      Võta vastu! Ära kohkle egs karda!
    • badge icon
      Margus Meigo, evangeeliumeis on selgelt näha, et Jeesus on Jumala Poeg. Ta tuli meile eeskujuks kõigesz et usuksime ja näeksime, et usklikud saavad samamoodi Jumala väel ja toel hakkama.
      Vanas Testamendis on hulgi eeltähendusi ja prohveteeringuid Jeesuse tulekust, tööst, surmast ja ülestõusmisest. See, mis Üiiblis, on ka ajaloolased üles tähendanud. Eriti tähendusrikasnon see, et neis asjust kui tõestisündinuist on kirjutanud ka muidu vaenulikult meelestatud autorid. Ma üles ei kirjutanud, aga neid oli hulgem. Volitustest aga oled valesti aru saanud. Mees on pere pea. Võib-olla mitte materiaalselt, aga vaimselt küll (mina näiteks olen 100% töövõimetu nägemispuudega, naine on see, kes toidab), ehk siis eestpalvetaja, prohvet, vaimne eeskuju, Jumala väe vahendaja ning palju muud. Naine on mehele abiks. Ja meie peres see töötab. Näiteks puude saagimine. Naine juhendabz mis ja kuidas, mina saen, vean ja lõhun. Vahel tuleb käsikaudu saagida, aga see on õpitav. Linnastumine on see, mis rollid segi paiskab, tegelik elu aga hoiab neid hästi paigas. Kristus on mehe pea, mees on naise pea. Naine on abiks kõiges muus, kodu pea. Ja meestel on kohustus hoida oma naist kuo õrna astjat.
      Need on toimiva elu volitused.
    • Autor
      Märt Juhani
       Vaata Selgelt on näha neile, kes ei arvesta, et mis skeemi lutsifer selle piibliga tegi. Kuid ju Jumal selle lasi läbi , sest vaja oligi, et ideaalne vale ennast ise paljastaks.
      Ja informatsiooniks võib veel öelda, et pole sedasi, et jumal saab kergesti kogu ilma kaitsta ja ohutuna hoida, kuid et siis sadistlikust meelehast seda ei tee kuna tähtsamat teha kui lastesööjaid reaalsusest minema pühkida,
      Meid loodigi siia, et me selle pesa siin puhtaks teeksime, me olemegi JUmala käe pikendused, eesmärk pole mitte siit minema joosta vaid siin asjad nii korda teha, et Kui jumal ise peaks ukseette tulema,siisainult jooksvad vajalikud tööd on käsil ja kõik muu saame öelda, et on tehtud, ningküsida, kas on ehk miskit muud abi ja kasulikust mida pakkuda saaksime, kuna meil nüüd siin aega oleks ...
      Hetke olukord arvestades KUI lihtne tänapäeval koike paha inimestel likvideerida on, on aga selline, et tekib küsimus, kas need suur hulk ennast heaks teesklevad või nad lihtsalt üaari geeni või julguse puudulikud.
      Mis moodi saab INIMENE selles päästetuks, kui ta JUMALALE Lisaks veel hakkab muid vaime ja olendeid kummardama ja neid oma päästjaks nimetama ?
      Selgelt jumal ütles, ÄRA IIAL JUMALA EEST tee jumalast ühtegi kuju mida kummardama hakata.. ja mida siis hypnoosi ohvrid teevad ,kuju ja ikoon süboli ja lõhutud kividega nö usukoda altari ette , et ikka mugav kui "jumal" piinatuna ripub seina peal, et karistuseks mida kurjus loos, et seda eriti siis pidevalt vahtida ja ennast petta lasta, et see nüüd inimesest eriti hea teeb... kuigi tegelikult sinu enda usk jumalasse otse sydames ja hea tunne ja tugevuse ja reaalsusmuute usk sinus eneses kui päris inimene oled, on see mis kaitseb ja suhtelb teiste kaitsetega mille läbi kaitstud ja muudetud saame olukorrad mitmes ajas.
      See oleks ikka äärmine lõksu astumine ja reaalse päris Kristlikute ideaalidest väga mööda minemine, kui jäädagi päris jumala töö asemel igast piinariista kujusi kummardama eeldades, et sellega nyyd kui lutsiferi poole palvetada ja siis muuhulgas natuke ka moepärast jumala poole.... et selelga siis töö nagu tehtud oleks... kuid eks kelle silmad muud pole lugenud ja mõelnud kui seda mis ette hüpnoosi ja hirmuga antud siis tõesti tõesti.. ma ütlen sulle, siis see võib Sulle tõsi tunduda, aga see ei tee seda reaalseks.
      Viimane aeg on Sul Jumal oma südamesse võtta, sest ma olen korduvalt kohanud Jumalaga ja miskist sellist asja ta ei rääkinu, ainult ütles, et ma pean oma Naist armastama jääma, see päästab maailma, ja onm suht päästnud ka.
      Vaja veel need jõuld ka üle elada ja me ei hakka ütlemagi mida kurjal varuks ja plaanis oli sellesk puhuks, keskendume heale.
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 14 t tagasi
      • Muudetud
    • badge icon
      Margus Meigo, Jumal on üks kolmes isikus. On näha, et sa Jumalat ei tunne isiklikult ja katsud inimliku loogikaga Jumalat mõista. Ma ei hakka rohkem kirjutama, kui sa oma südant ei ava. See oleks mõttetu, sest maine loogika piirab sind.
      Eri kohtades olen asjast kirjutanud, loe ja mõtle. Eriti veel see, mille sa endale salvestasid. Ja jäta muud kirjandused seniks kõrvale, Piiblidieet on parim palves lugemiseks.
      1
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 12 t tagasi
      • Muudetud
    • Autor
      Märt Juhani
       Sinu arvates on ta Üks kolmes isikus, kuna kari inimesi sedasi kirjeldasid,et enda lugu nad kontrollida saaks ja rahva masse rahustada, et Jumal KA naisest (Pühavaimust koosneb)lisaks fiktsioonist ja siis jumalast endast..
      Fiksiooni kontrolliadagasellegaarvasid,et saavad kogu Juma lalugu kontrollida,sest nad 1/3 loost ainu monopol, ja seega kõiki jumala usklike allmaailm mõtles, et lipsu pyyde paelaymber kaela pannud...
      aga vaata vaata, kõik pole mitte nii ludud, et nii kergelt ennast püüdalasevad, eriti kuna ma isiklikus kontaktis olnud, selleks, et ma usu säilitaks. Õigeusu. Jumalausu.
      Kolmainsus... eh.,. millal Jumal Seda ise ütles, et NII temast mõtlema peab?
      reaalsus on midagi palju kenamat, tasub arvestada
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 42 min
  • Ja kord hävitatake tulega.
    Miiks tulega ? Eks Jumal teab ju kõike aegu ja inimesi, et ülirikkad, ülekohtused on nüüdsel ajal laevade omanikud ja kiiguks ilusti ühes oma kurjusega vee peal. Nüüd siis kunagi, millalgi tuleb tuli. Ja alles siis luuakse kurjusetta uus maa ja uus taevas, kus õiglus elab, rõõm ja rahu.
    • Meeldib
    • Vasta
    • Jaga
    • 1 p tagasi
    • Muudetud
  • Autor
    Mulon tõsimeeli, rohkem kuikorra,inimese drääkinud,
    naised, saladuse, et nad saanud Jeesuega kokku , tuli ei tea kust , ja ka unes/astraalis ja siis seksinud ja hiljem siisnaine oma sydames pettunud , nu see pole normaalne asi ju.. et saab tulla keegi ennast jeesuseks nimetada ja siis sellist väge omandada.. ja kuna usutakse kes teab mida siis naised naturaalselt alluma peavad, enamus Jeesuse armastajad alluks vist eks..
    see üks teine kõrval mure mul oli, mis pani mul kulmu kortsutama.. proovisin küll pehemlt veenda,et ehk ikka ei olnud,mille peale aga peaaegu usalduse lõhkusin node sopradega, reageeriti tervalt pigem, et nagu ma ei saaksaru voi ei oleks uskunud neid, et see päriselt oli.
    • Autor
      see pole kaju päris normaalne ja kuidas selle eest päästa inimesi ?
    • badge icon
      Margus Meigo
       Ei saagi päästa, jah teatud kõrgvaimud saavad esineda kellena tahes. Positiiv ei peta, negatiiv aga küll. Seegi mängu osa.
    • badge icon
      Margus Meigo, kui sa tead tõde, siis peab seda ütlema. Me ei saa maailmale meeldida, sest meis on tõe tunnetus ja teadmine.
      Lk 21,8 Jeesus ütles: "Vaadake, et teid ei eksitataks! Sest paljud tulevad minu nimel, öeldes: "Mina see olen!" ja "Aeg on lähedal!" Ärge minge nende järel!
      Mt.24:23 Kui siis keegi teile ütleb: "Ennäe, Kristus on siin!" või "Ennäe, seal!", ärge uskuge,
      24 sest tõuseb valemessiaid ja valeprohveteid ja need pakuvad suuri tunnustähti ja imesid, et kui võimalik, eksitada ka valituid.
      25 Vaata, mina olen teile seda ette ütelnud.
      Mk 13,21 Ja kui siis keegi ütleb teile: "Ennäe, Kristus on siin! Ennäe, seal!", ärge uskuge,
      Jh 10,37 Kui ma ei tee oma Isa tegusid, siis ärge uskuge mind!
      Sest pole mingit muud tulemist enne kui aegade lõpus.
    • Autor
      Märt Juhani
       kes see nii lammas olla sooviks, et jeesuse nimel tulla sooviks ?
      Mida See annab ? Samahästi võik keegi anti-kristuse nimel tulla, suurt vahet poleks nüüdisaegade arusaamade ja tõlgenduste selginemisel.
      Mis olid need ISA teod mida Jeesus tegi, või oli see Kristus kes tegi..
      Kas mitte suuri imetegusi Lutsifer juba kindlaks teinud, et suudab teha, seega mis moodi siin inimene aru saama peaks kas Jumal või Jeesus / Lutsifer siin showd korraldab voi asju teeb ?
      Ilmselgelt näha on, et need nö tänapäeva kristlased, on vabisevad haavalehed, kes otsivad teiste kinnitust oma usule ja nad ei juge ega pole osanud isegi 20 aasta jooksul ETV riigi eetrist sadomiite likvideerida, ega isegi mõistliku plaani pakkuda, kuidas Kuningriik taastada,
      miski seina pragude krohvimise tasemel arendusi tehakse,
      hale lugu, kui nii naiivsed samas poldaks siis isegi lausa tõuseks viha selliste jumala nime lõrtsijate kallal.
      Ei ole veel näha, et Reaalselt oleks tõsist juttu siin preestrid, esipreestrid teinud selles osas, et mis deemoni liigid juhtisid Nõukogude liitu, mis deemoni liigid on samasoo ihardajad ja miks nad riigi jugeolekule kahjulikud sest nad hoopis muus globaalses allilma võrgus koos eriannetega asuvad. lisaks telepaatia ja muudele voimetele mida ka mustade tegude tegijatele antakse mitte ainult headele. Eks boimeid saaad arendada inimesed nii Jumala kui ka muude jõudude tarvis,
      Jah, üks inimene küll tuleb meelde, kes 15 a tagasi neid asju juges rääkida, valguse koguduse.. mis ta nimi nüüd oligi..
      Kuid enamus räägivad nii pehmet juttu, et paneb kahtlema, kas ise ka rääkijad enam usuvad mida räägivad.
      Reaalsetest süva vaimu tehnoloogiatest mida ümberingi kasutatakse ei hoiatata meie maad ja rahvast üldse, jätab mulje, nagu ollakse lausa teadlikult vaikivad,
      Kes aga inimese ja maa pahaks arvab olema, see ilmsegelt päris Jumala meelne olla ei saa. Või saab v ?
    • badge icon
      Margus Meigo, dinu postituse mõte on mis? Püüd kirja panna oma tunnete virvarri, et sda paremini mõista?
      Vaata, segaduse olijaid ja arakesi on olnud läbi aegade. Põhkuseks on bähene teadlikkus tegelikkusest.
      Mis puutub Jeesuse tegudesse, siis-,poeg püüab ikka isa tegusid jäljendada, sest ta on näinud, kuidas isa tegutseb. Seda Jeesus ütlebki, et teeb samu tegusid, mis Isa.
      Soovitan lugeda puhtalt Piiblit, paludes Püha Vaimu abi ning tark oleks kõrvale jätta kõik muu kirjandus, saad parema selguse.
  • Autor
    Leidsin, et minust veel palju radikaalsemate arusaamadega inimesi,
    Kuigi, isegi ,mõelnud,mis me siin nüüd teeme.
    Cathars believed that Satan had tricked a number of angels into falling from heaven and then encased them in bodies. The purpose of life was to renounce the pleasures and enticements of the world and, through repeated incarnations, make one’s way back to heaven. To this end, the Cathars observed a strict hierarchy:
    Perfecti – those who had renounced the world, the priests and bishops
    Credentes – believers who still interacted with the world but worked toward renunciation
    Sympathizers – non-believers who aided and supported Cathar communities
    Recognition of the feminine principle in the divine – God was both male and female. The female aspect of God was Sophia, “wisdom”). This belief encouraged equality of the sexes in Cathar communities.
    Metempsychosis (Reincarnation) – a soul would be continually reborn until it renounced the world completely and escaped incarnation.
    Cosmic Duality – the existence of two powerful deities in the universe, one good and one evil, who were in a constant state of war. The purpose of life was to serve the good by serving others and escape from the cycle of rebirth and death to return home to God.
    Vegetarianism - though eating fish was allowed to credentes and sympathizers.
    Celibacy for perfecti – celibacy was also encouraged generally since it was thought that every person born was just another poor soul trapped by the devil in a body. Marriage overall was discouraged.
    The dignity of manual labor – the Cathars all worked, priests as well as laypeople, many as weavers.
    Suicide (known as the ritual of endura) as a rational and dignified response under certain conditions.
    Earlier heresies such as Arianism, while still condemned, at least adhered to the same essential dogma of the Church; the Cathars rejected and repudiated every aspect of the Church, including most of the books of the Bible. Scholar Malcolm Barber notes:
    They believed that the devil was the author of the Old Testament except these books: Job, the Psalms, the books of Solomon [Proverbs, Ecclesiastes, Song of Solomon], The Book of Jesus son of Sirach [better known as the Book of Ecclesiasticus], of Isaiah, Ezekiel, David, and of the twelve prophets. (93)
    The Book of Two Principles
    The only books of the New Testament they accepted were the gospels,
    vot Sul läbirääkimisi:
    They criticized the Church heavily for the hypocrisy, greed, and lechery of its clergy, and the Church’s acquisition of land and wealth. Not surprisingly, the Cathars were condemned as heretical by the Catholic Church and massacred in the Albigensian Crusade (1209-1229 CE) which also devastated the towns, cities, and culture of southern France.
    0:00 / 8:57
    • Autor
      Olete ka nendest kuulnud, kas endiselt "Kristlase kombel" nendega talitada sooviksid siiani, või, muudad oma arusaama,jatood nad palves tagasi Ellu?
      Sinu valik ka ju, mis neist saab.
      Mille poolt "hääletad"
      Aeg pole ainult läbi vaid ka ees, hea ajatuaeg
      aegajalt
      0:00 / 5:00
      • Meeldib
      • Vasta
      • Jaga
      • 1 p tagasi
      • Muudetud




No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus