Veidruste Otsing

Friday, December 11, 2020

Mis on taevas Jeesuse jüngrid

 

Mis on taevas Jeesuse jüngrid 

https://www.facebook.com/groups/517105011779350/permalink/1780437092112796/


Mis on Sinu teada Taevas ?
See on peamine küsimus,
kuid laiendan seda veel:
Mis on taevas ja milline taevas Teiste jõudude jaoks?
Täies kirjeldustes.
Piiblikohad ka mis taevast räägivad JUmala Algsõnas Torah Vanatestamendis ja Uues.
Võtta arvesse ka Jumala Riik Maapeal.
Jaga Juurde ka viiteid ja teksti, et oleks sisukas info rohke teadmiste vahetus, nii sinna pääsemise, selle olemuse, meie elu pikkuste, surnute ülestõusmise ja kõige muuga seoses mis Taeva teemat puudutada saab kogu inimelu spektris.
Kes sääl praegu ja milleks, kes kaitsevad ja valitsevad taevaruume ?
Arvesse võtta ka oletuslikke langenud inglite taevaruume, isegi Marduki Etemenanki Tsikuraat'ide ja Rooma taevariigi teadmised siin kasuks ?
sest kui nende impeeriumit juhiti olendite kaudu, ja neil oma "taevas" oli või vaimuruum, kas on oht, et ka inimesi sellesse valesse taevasse eri moodustel trikitada saab, ma neid ei alahindaks kuni siinai enamus maailma kultuurist ja haridusest ja riigi süsteemides on nende korra järgi... isegi usukorraldus näib olema
eriti oht ehk ininmestel, noortel
kellel maa hülgamisega kibekiire on jõudmata oodata siinse korra loomist, milleks meid ju vast loodi, võtsime selle vastutuse tehes teo mis meid maale saatis?
Juutidegi arvamus taevast on hoopis maisem kui keegi teab jagada.

Ärme päris kraaklema hakka, eelkõige oleks alustuseks hea koguda infot mida me päriselt kahtleme, usume ja siis selle põhjal Jumal juba ise erinevate inimeste tekstidest meile vajalikku selgust annab ja "vaksiini" muu ebavajalikuma osas.

Meil siin grupis ka mitu väga tugeva akadeemilise taustaga inimest, nende ajaloolised ja kultuuri teadmised ka suureks oluliseks taustainfoks, märgi juurde ka, et mida ise usud vajalik-õige, turvaline olema ja mida tead, et usutakse ja mis veel olemas on millest erinevad taevaruumide selgitused pärinud on.

( Häbenedes võin muidugi öelda,
Endal mul tunne, et on mingi suur "kosmiline" virtuaal masina arvuti kes pool iseteadlik millesse kuidagi inimesi trikitatakse ja mille kaudu teised käte pikendusega me hingedele ligi saavad kuid see on alles väga väga algstaadiumis tunnetus, kuid piisav, et natukene seda taeva asja pelgama pannud.
Ja mis on need taevaruumid kus igasugused uue aja hippid oma astraalrännakutel lendlevad ja lõksudesse sattuvad?
Kas see taevaruumidest hoopis eraldi asukoht.


sest on ju öeldud: Pauluse kiri ef-eslastele 6:12
https://classic.biblegateway.com/passage/?search=%20Ephesians%206%3A12&version=NIV;CJB;OJB
Et miskite maaaluste JA Taevaste jõududega võitleme.
Ephesians 6:12 NIV;CJB;OJB - For our struggle is not against flesh - Bible Gateway
CLASSIC.BIBLEGATEWAY.COM
Ephesians 6:12 NIV;CJB;OJB - For our struggle is not against flesh - Bible Gateway
For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against
24 kommentaari
Meeldib
Kommenteeri

Kommentaarid

  • Taevas=Teadvus
    1
  • JUba Vanas Testamendis on öeldud Taeva kohta nii:"Saagu laotus vete vahele ja see lahutagu veed vetest!"Ja nõnda sündis:Jumal tegi laotuse ja lahutas veed,mis laotuse all,,vetest,mis laotuse peal olid.Ja Jumal nimetas laotuse taevaks.Siis sai õhtu ja sai hommik,teine päev..."(1.Moos 6-8)Seega on Taevas meil mitte ainult üleval ,vaid ümberringi...
    1
  • badge icon
    Sõnal taevas on pühakirjades kaks peamist tähendust. 1) See on koht, kus elab Jumal, ja see on pühade tulevane kodu (1Ms 28:12; Ps 11:4; Mt 6:9). 2) See on maad ümbritsev laotus (1Ms 1:1, 17; 2Ms 24:10). Taevas pole kindlasti mitte paradiis, mis on ajutiseks paigaks nende ustavatele vaimudele, kes on elanud ja surnud siin maa peal. Jeesus käis paradiisis pärast seda, kui ta suri ristil, kuid teatas kolmandal päeval Maarjale, et ta polnud veel käinud Isa juures (Lk 23:39–44; Jh 20:17; ÕL 138:11–37).
    Ma näen su taevast, su sõrmede tööd, Ps 8:4.
    Jehoova sõnaga on tehtud taevad, Ps 33:6.
    Kuidas sa ometi oled, helkjas koidutäht, alla langenud taevast! Js 14:12 (2Ne 24:12).
    Taevad keerduvad otsekui rullraamat, Js 34:4.
    Ma loon uued taevad ja uue maa, Js 65:17.
    Jumal avab teile taevaluugid, Ml 3:10.
    Meie Isa, kes oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Mt 6:9 (3Ne 13:9).
    Paulus tõmmati kolmanda taevani, 2Kr 12:2.
    Taevas tekkis vaikus, Ilm 8:1 (ÕL 88:95–98).
    Kui nad peavad ustavalt vastu kuni lõpuni, võetakse nad vastu taevasse, Mo 2:41.
    Te võiksite olla oma taevase Isa lapsed, 3Ne 12:45.
    Ma tulen taeva pilvede sees, ÕL 45:16.
    Eelija võeti taevasse ilma surma maitsmata, ÕL 110:13.
    Preesterluse õigused on seotud taeva vägedega, ÕL 121:36.
    Taevas on kahte sorti olendeid, ÕL 129:1.
    Siion võeti üles taevasse, Ms 7:23.
    Mõned viidet on Mormoni raamatust ja Õpetus ja lepingute raamatust. Lugedes neid koos, selgitavad nad paremini olukorda ja annavad palju mõista terviklikust evangeeliumist. Mis on tänapäeva taastatud ja kõigile kättesaadav.
    1
    • Autor
      Sergei Tšekmarjov
       kui saad jaksu, siis see sama link mis ma jagasin, selle pealt saad juudi piibli heebria keelsed sonad nende kohtade kohta, siis on näha mis sõnasi nad kasutavad, huvitav oleks need kohad kopeerida,
      Kuna enamus eesti ja inglise tõlked on enemasti mitte nii täpsed kui algsed keeled nende asjade määratlemisel ja vahest eri asjade jaoks samad sõnad pandud.
      1
  • "Meil ei ole siin võitlust võimu ja valitsusega ,vaid taeva aluste kurjade vaimudega...!"Kus siis need kurjad vaimud elavad,kui mitte kurjades eksitatud inimestes...Milleks mulle mormoonide raamat,mis eksitab Kristlasi Jumal Sõnast eemale,nagu poliitiliselt kõik inimlikud organistasioonid eri konfessioonide näol?
    Peida 19 vastust
    • Autor
      Aime Piirsalu
       mis Sa ebakristlikult hurjutad Sergeid kellel Väga informatsiooni rikas ja pühakirja tundev vastus oli hoolega tehtud, tänama peaksid mitte nagu tige krants nähvama ainult, saad ikka aru, et Mormoonid on üks olulisematest Kristlikest liikumistest maapeal eks ? Nad on ikka palju vapramad ja pühasõna tõsisemalt võtvamad kui enamus muud, kui Jehoova sõna kuulutajad välja arvata. Miinuseid on siin ja sääl ja ega pole olemas kogudust, suurtest, kelles neid poleks, sest suurem osa on ju kõik Jumala enda rahvast juutidest pilla palla laiali ilma peal "Oma asja" ajamas, varem või hiljem aga nad kõik peavad alistuma ju just juutidele mitte kellegile teistele, sest nende käes on võtmed.
      1
    • Autor
      Aime Piirsalu
       ja kus Sa võttsid , et taeva ALUSTE jõdudega, kui on öeldud, et Paradiisis või Taevalikus Reaalsuses olevate jõudude vastu tuleb võidelda:
      " For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against the spiritual forces of evil in the heavenly realms. "
      " Because we are not wrestling against basar vadahm (flesh and blood), but against the rulers, against the authorities, against the powers of the choshech (elemental Darkness) of the Olam Hazeh (This World), against the kokhot ruchaniyim ra’im (evil spiritual forces) in Shomayim ("The heavens" ). "
      Shamayim (and HaShamayim)
      HEBREWMEANINGS.BLOGSPOT.COM
      Shamayim (and HaShamayim)
      Shamayim (and HaShamayim)
      • Meeldib
      • Vasta
      • Eemalda eelvaade
      • 6 p tagasi
    • badge icon
      Aime Piirsalu
       kas te olete seda raamatut näinud lugenud? See tunnistab Jeesusest Kristusest!
      1
    • Sergei Tšekmarjov
      Isegi koraan kinnitab,et Jeesus on puhtaim prohvet.,,Mis oli enne,kas Evangeelium või Shmidti leid?
    • badge icon
      Aime Piirsalu
       see ei ole leid. See on Jeesuse Kristuse kiriku taastamine.
      1
    • badge icon
      Margus Meigo
       suur tänu toetamast😍🙏
    • Sergei Tšekmarjov
       USA-s on lausa "väekirikud " taastatud,kuid ilma Jeesuseta,seal möllab saatan pigem...
    • badge icon
      Aime Piirsalu
       viimse aja pühade Jeesuse Kristuse kirik on taastatud Jumala väega.
    • Margus Meigo:
      Ef.6:12 Meil ei tule ju võidelda inimestega, vaid meelevaldade ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, kurjade taevaaluste vaimudega.
    • Sergei Tšekmarjov, taastatud tähendaks Piiblis olevat algkogudust. Teil ei ole sinnapoolegi. Lisaks usute John Smithi ilukirjandust, mis on nii kehv, et kuskilt ei sobitu ei Jeesuse iseloomu ega muu tegevusega.
    • badge icon
      Märt Juhani
       kas oled tundnud midagi sellist mis kirjutad?
    • Sergei Tšekmarjov, jah, paljutki.
    • Autor
      Märt Juhani
       kas tead peale piibli paremaid kirjatükke mis Jeesuse isikut, lapsepõlve ja ümberkaudset ajalugu kirjeldab, et võrdluseks tuua ?
      Kanaldusi, sonumeid ja kirjadusi on ju tuhandeid ja tuhadeid kuulsaid, ainut osa on saanud väga kuulsaks ja on seotud ilmselgelt mingisuguse lisa kasulikusega,
      Ilmselgelt Mormonistid ja Jehoova kuulutajad ei käi pentagrammi all ksukil vere rituaale tegemas, et neid selliselt kohtlema peaks.
      Palju suurem mure on see, on jumala silmis ehk see hoopis, et meie preestrid, usuliidrid ja Jeeususe pildid on pügatud või olematu habemega.
      Maiselt veel lipsud kaelas, ja euroopas veel kõik rahatähed pentagrammidega, ameerikas lipud pentagrammidega, internetis weebilehitseja aadressi read pentgrammidega, sõjaväes auastmed pentgrammide, hotellid pentagrammide viie tähelisteni, hinnangute andmised tihti ja laste riided ja mitmed muud asjad kuni jõulu kuuse kaunistuseni on viisnurkadega, kas ehk on hoopis see suurem probleem ja mure millega inimesed päevast päeva tegelevad hüpnoosis ?
      Erinevad raamatu materialid on erinevate võimude ja moodustel kanaldatud, ei tasu nii kartlikult kitsalt neid asju karta vaid tuleb õppida piibli valguses neist asjust,
      Ilmselgelt Jumalal on Mormonite ja Jesuiitide ja igasuguste muude puntidega omad plaanid,
      Suurem osa on erinevate ingli struktuuride all,
      Kas kellegi arvates on Jumal nagu päike mis särab kõikide peale võrdselt kes varjust välja tulevad, ka need kes teadlikult varjus, piisab neil valguspiir leida ja aru saada varju liikumised ning füüsika sedused ja ka nemad, olugugi et tehnologiliselt manipuleeritud matemaatilise kõrgvaimu teaduslikut, arvestavad, et saavad oigel ajal just täpselt niipalju kui vaja rohkem õigust Jumala silmis, rohkem valgust kui need teised kes üksteisega varju jagelema jäävad või usustavad Jumala valgust endile koguda seeaeg kui nad Jumala palge ees on, hoopistükkis pühasi struktuure, kuningaid ja ingleid vihastades , solavtes, eirates, sest asuvad omavahel väga tühiste asjade üle vaidlema eeldades, et nende enda mütsivärvid on see mis Jumalale oluline, tegeikult aga oli oluline lihtsalt alustuseks arusaam, et on olemas Jumal,
      See juba suur samm,
      Kogu Kristlik potensiaal saab kannatada kui kristlikud kogukonnad, kes juba aru saanudm et on Jumal, raiskavad kogu energia omavahel valet moodi jagalemise peale, üksteist maha tehes.. kuid tegelikult peaks just üksteisega kokkupõrkama sellel eesmärgil et ühisosa leida ja see on see mis tugevndab,
      Kas siis oluline on usk, et saame paradiisi või see, et toome Jumala Kuningriigi Maapeale ?
    • Autor
      Märt Juhani
       see lihtsalt nii utoopiline, milleks mormoni kirjutis nii halb peaks olema võrreldes muude kirjutistega ?
      Mis osa selelst kirjast, mormoooni raamatus, on siis NII vastuoluline vana testamedi tõdedega, oskad olulisi näiteid tuua ?
      Pole vaja takerduda sellele, et kuidas see raamat kirja sai, mee sellest tegelikult ei tea ja Jumalal omad moodused, kuidas need asjad ERI maailma ruumidest ÜHTE siinsesse maailma kokku liita, ühes nad pidid olema pettuse loo otsana teises suure ilmutuse ja imena, et need eri maailma reaaldused saaks lopuks kokku loodud siia, alles jääb aga see mis on vajalikum ja ilusam
      Mormonlaste kristlik kirjadus on haridused Väga hea ja kasulik, kuna IGA leht on täis viiteid piiblile, seega selle lugemine Arendab Meeletult piibli tundmaõppimist,
      Kui keegi paneks piibli viited mõnele multifilmile või koomiksile, siis ka see oleks ääretult kasulik ja me peaksime väga ettevaatlik olema selle ründamisega,
      Pealegi on mormoonid hetkel üks maailma võimsamatest ja rikkamatest usujõududest ( 2-3 kohal maailmas) seega võiks natuke mõelda selle peale,
    • Margus Meigo, loe teksti. Kui Piiblit tead, siis näed kohe. Sest Piibli ülesehitusest tulenevalt on selliseid asju kerge märgata.
      Mis osa? Parem ütle, milline osa pole vastuolus ja pole vigane.
    • Autor
      Siin esimene näide millele jumal mind juhtis,
      Kuna mul hulk eri raamatuid siis ka Mornonite oma, ütle mis siin lehel pahasti on, miks see kristlusele ohtlik või väär peaks olema:
      Kujutis võib sisaldada: 1 isik
    • Margus Meigo, mitte miski pole Piibliga kooskõlas. Isegi mitte see õelate kõrtena põlemine, see on vales kontekstis.
    • badge icon
      Märt Juhani
       evangeelium on üks . Piiblit on mitu korda tõtlgitud? Mitu korda? Josepht Smithile ilmutati muistsed ülestähendused mida tõlgiti ainult 1 kord ja Eesti keelde siis 2 korda. Siis loodan et mõistate kus vead võivad sisse tulla. Ja kui seda ei ole tõlgitud Püha Vaimuga kooskõlas siis seal võib inimeste tarkust ka olla- piiblis ma mõtlen. Praegu on palju juba teada. Et see meie Piibel on erinev algtekstist.
    • Sergei Tšekmarjov, keel areneb ja muutub, vastavalt on ka uut tõlget vaja. Teksti sisu siiski ei muutu, küll aga sõnastus. Niipalju, kui 1739 aasta Piiblit 1997 aasta tõlkega olen saanud võrrelda, pole sisu muutunud ja ega sõnastuski pole oluliselt muutunud.
      Ehk mõned sõnad on tänaseks käibelt kadunud ja osade tähendus muutunud. Sellepärast muretseda ei maksa, Jumal valvab oma Sõna üle. Mormooni raamat on endiselt ilukirjandus. Selle saamislugu on identne Koraani Muhamedile ilmutamisga, kis näitab sama vaimu tegutsemist.

No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus