Veidruste Otsing

Friday, March 27, 2015

ekre.kysimus

Kas oleksite nõus loobuma paarist häälekast EKRE juhtfiguurist kui ametlike erakonna liikmetena kui teid valitsuse koosseisu võetakse vastutasuks?
Ei
Jah
  • Margus Meigo
Võimalik

Like · Kommentaar · 4 inimest märkisid selle meeldivaks
Peep-Harry Kiviselg
2 ühist sõpra
Klemet Ekart
Rainer Sootla
20 ühist sõpra
Kaido Putting





  • Margus Meigo Lihtsalt näitamaks poliitilist suuremeelsust
  • Margus Meigo Võimalus, et võetakse on muidu hea, juhul kui see valitsuse vastane laim ja ülbus maha võetakse, puna erakondlik retoorika kordamaks seda mis kuidagi valitsust ei tee välisohtude osas tugevamaks vaid lisab pragusi mis ideaalsed omavaheliste vastusteta jageluse tekkeks, võtmaks aega ja energiat ära kõige olulisemaga tegelemaks.

    (igasugused natsi "skandaalid", homo probleemid ja hääle pettus valitsuse poolt peaks olema lõpetatud teema, mida filosofeerides arutada pehmetes toonides, (ja tegelike lahendustega tegeledes!)
    mitte luues kuvandit, kui inimestest.. kes asjade tõsistest tagamaadest ei adu, sest kui aduks siis teatakse ette, et nii suurte probleemide osas mõistlikud niisama avalikult ei klähvi, kes ametlikult poliitikas olla soovivad)
  • Margus Meigo Mina ise, kui erakonna pea oleksin, vabalt koheselt astuksin maha kui see mu Erakonnale on kasulik,
    sest ma piisavalt enesekindel, et mu oma grupp mind päriselt ei hülgaja ideed on need mis juhivad, ning vähemalt iga teine mu oma sõber on sama edukas ja usaldusväärne kui ma ise.


    Seega kui kellelgi on kiiks,siis jälgida, kas see on päriselt kiiks või on see ettekääne ja vabandus.
  • Aivar Tuvike Kas FEB fondi teema, autorollo kuuluksid samuti poliitilise suuremeelsuse alla? Peab siis väga suur hing olema...
  • Rain Poogen Täna hülgame inimese, homme põhimõtted. Kas ministritool on tõesti seda väärt?
  • Urve Ambros Ostu-müügi tehinguid tehakse ikka mujal.
  • Ilmar Kiisk Et teised saaksid EKRE-t vormida vastavalt oma soovidele?
  • Jaanus Tutt Mitte mingil juhul,kuna EKRE on maailmavaate partei,Seega kahest juhtoinast loobumine tähendab partei lõhestamist,sede on Eestis juhtunud küll võtame NN IRL,SOTS,KESKI,KES EI OLE ENAM AMMU MAAILMAVAATE PARTEID JA KAASAARVATUD REF,KES ON TÜÜPILINE VÕIMUPARTEI,KES PEAB ENNAST ASENDAMATUKS JA KESKENDUB MITTE VALIJATELE,VAID VÕIMUL PÜSIMISEKS JNE.
  • Margus Meigo Just,
    Loomulikult on ministri tool seda väärt,
    kui te aru saate kuidas päris poliitika tegelikult käib ning seda, et telekast nähtu lipsudega ümber laua istumine mineraal vesi käes ja päevakorra punktid ette kirjutatud, see pole see kuidas tegelikult maailma muutvad otsused käivad.
  • Margus Meigo Mitte mingit pidi ei saaks ka kümne juhti figuuri eemaldamine erakonda lõhestada kus 7000 liiget. Ega te mingit savisaare kultust ju ei aja taga? Ja isegi savi, elab oma jala kaotuse üle ja Kesk oleks savi kaotuse üle elanud.
  • Ilmar Kiisk Ega nad paari liikmega lepiks.
  • Aivar Vares Tsipa provokaatorlik küsimuse püstitus, nii vähemalt tundub..
  • Aivar Aaslo Aga teeme hoopis REF ile ettepaneku, et nad oleksid suuremeelsed ja keriksid persse, üldse !
  • Heidi Tamm KOOSELUSEADUSE tühistamine on EKRE-le  rahva/valijate poolt krediidi- mandaat! Palun ärge seda Parlamendis unustage... Koalitsioonis kui ka opositsioonis kipub poliitikutel mälukaotusega probleeme tekkima...PS! IRL-ga see juba juhtus... 75% eestimaalaste usalduse kaotus võrduks erakonna lõpuga...
  • Ruth Kask ülimalt ketserlik mõte ... EKRE l on head juhid, kõik pole vbl küll kuld mida ja kuidas nad mõtlevad, aga juhtidena suurepärased
  • Jaak Madison Küsimuse püstitaja võiks vähemalt küsimuse grammatiliselt korrektselt esitada.
  • Jaanika K Aasa Oot, oot! Mulle just see meeldibki, et asju nimetatakse nii nagu nad on! Ma loodan ja usun, et kõik ei ole müügiks! Raudne EI!
  • Heidi Tamm Küsimuse püstitaja on seni AINUKE, kes vastas JAH! 
  • Ivo Ratas Mida küsimus üldse? Kas sa oma munadest oleks nõus loobuma kui naabrimees su naisele lapse teeks?
  • Heidi Tamm Mina teeksin Parlamendis ettepaneku, et kaotatakse nupp nimega ERAPOOLETU! Otsuste tegemisel ei saa olla ARVAMUSETA...
  • Ilmar Kiisk Margus on varasemaltki omapäraste postituste/kommentaaridega silma paistnud.
  • Maria Kaljuste Mis jama see on?
  • Ivo Ratas Heidi, kuidas sa suhtuksid Edgar Savisaare surma. Mina oleks erapooletu
  • Heidi Tamm Surm on elu osa... Keegi ei jää maa peale... Varem-hiljem juhtub see kõigiga... Ei ole E.Savisaar esimene ega viimane... 
  • Ivo Ratas Oled sa selles küsimuses poolt või vastu?
  • Heidi Tamm Hea Ivo! Ma ei ole otsustaja, et vastata EI või JAH!
  • Maria Kaljuste hei kas te olete juba oma hommikuse konjakijoomise maha jätnud?
  • Ivo Ratas sellepärast ongi variant olla erapooletu
  • Heidi Tamm Mina ei joo alkoholi üldse, kui Maria pidas seda silmas... ???
  • Aivar Vares (Kõige elava) surm on paratamatus, suhtuda saab "poolt-vastu" meetodil vaid sellesse, kas surm on vägivaldne või mitte.
    M.O.T.T.
  • Valdu Nellis Igasuguseid küsimusi võib küsida, aga kas on mõtet igale küsimusele vastata. On liider, on partei. Ei ole liidrit, võib Esna bussipeatusse "tola" seltsi minna õlut libistama.
  • Jaanus Tutt Margus.Räägi mulle,mida teeb 7000 inimest ilma juhtoinasteta,see on ju lõhenemine kui võtad juhid maha,nagu öeldakse mädanemine hakkab ka peast pihta.7000 inimest või liiget ei saa hakkama häälekate juhtideta.Erakond on organisatsioon.Mis puutub oma põhimõtete maha müümine mingi näruse ministrikoha eest,ma ütlen Margus sa oled siis väga odav mees,kas sa müüd siis ministrikoha eest oma ema ka maha?
  • Heidi Tamm Juuda-hinged ja Pavlik Morozovid pole kuskile kadunud...
  • Margus Meigo Nii lapsed,
    ja vanemad
    Endiselt te siin kommenteerite küll grammaatika tasemel (sest muud ei suutnud?) ja kaitsete loogikat "me oleme põhimõtetega erakond ja "mida teeb 7000 inimest ilma juhtoinasteta"


    Ausalt öelda, kui inimesed erakonnas on nii ajudetta ja aru saamatud selles osas mis on õige ja vale, sellised karja loomad kes pidevalt ainult karjajuhi suunas lähevad enda sõnul ja siis aju ja pea kaotavad kui juhti pole, ...sellise erakonna pea mida küll olla ei sooviks, ning ka sellise pundi liige pole kõige väärtuslikum olla. Kui vast just Pühast Vaimust inimene ise või sügavate loodus shamanismi teadmistega, siis natukene arusaadav KUID, isegi siis, kui ta vähegi tark juht oleks teeks ta kindlaks, et nii suur hulk karjaloomi ja lambad ja liitlasi kes tal on, saaksid ka ilma temata hakkama, saades aru kuidas asjad on, iseseisvalt.

    See oli tõesti, sutsu provokaatorlik küsimus samas ka test kui palju te valmis olete suureks poliitikas ja maailma juhtimiseks.
    Siin ei olnud küsimus, juhuks kuiaru saite, et kas peate selle inimesega seotud väärtustest lahti ütlema või teda põlema panema,
    vaid liht labasest TEMA tooli vabastamisest SINULE või Sinu sõbrale, et saaksite, teha ikka seda mida oleks vaja olnud.

    Te nagu arvate, et grammatiline kirjapilt on olulisem kui see kas psühholoogiliselt ja vaimse tundelisusega õigesti ja tasakaaluka loogilisusega mõelda oskate väljaspool karpi.

    Näitaks vähese meedia kajastuse ja kommentaaride põhjal ma saan päris kindlalt öelda, et Monika näiteks Sa tunduksid mõistlikum eesots, kuid kui puudub ühtlus ja armastus, siis ei saaks Ka Sina olla valitsuse eesotsas kui selline kinnistunud kultuslik arusaam on ükskõik kelle meist ümber,
    mitmed vanad gurud ammu öelnud, et see tuleb maha pesta, muidu hakkab enamus Sind suunama ja sa ainult enamuse mõjul hakkad liikuma (ja "enamus" ise on see kes tekitad 2-3 põhi vastassuunda, et alati olla pikas plaanis juht positsioonil ka siis kui väliselt tundub kaotus. )

    --
    See siis vastus teile: Aivar Vares, Ruth Kask, Jaanika K Aasa, Jaanus Tutt ja teised.

    Heidi Tamm - Sinule veel vastan, see oluline asi mis räägid kuid seda kõike tuleb suuremalt mõelda, te (kõik) ikka saate aru, et jutt käib ka poliitikast eks, mitte oma meie isiklikest veendumustest ja plaanidest ja lootustest. Vaid arusaamine tekitada mille keskel me elame.
  • Margus Meigo Loomulikult olete, peaksite olema põhimõtetega erakond, SEE tähendab, et TEIL endal on ka põhimõtted, ja eeldatavasti samad mis teil kõigil teistel, olulistes küsimustes,mis teid koos hoiab.
    Muidu siin invasiooni aeg juba lihtne - võtad ühe pere maha
    ja ongi kogu kamp peata ja aru ei saa kuidas kes mida tegema peab enam, nii oleks ju paha ?

    Seda ikka teate, et saab võtta inimesed, mõned, ka eraisikuliselt ja siis nad ümber programmeerida, sellel samal sõjaväel kelle siia kutsusime, kes saab ühe öö jooksul olulistel isikutel aju muutuse teha, on see käkitegu.
    Inglismaa sõjavägi pakkus valitsusele näiteks, oma ametliku valitsuse lehel uk.gov sõjaväe draamas kannatavatele veteranidele teenust, depresiooniks vabanemist (kellel sõja draamad) mis seisnes selles, et nad UUE MINEVIKU inimese pähe paigaldavad. Ehk, et Sa siis ei arva, et Sa oled inimesi ... vaid, et hoopis omasid pannkoogi äri ja olid auto õnnetuses võimuud sellist.

    Venemaal ka sellised tehnikad olemas, kuid mida kui vaja kasutatakse suures plaanis ainult siis kui vajalik plaan paigas, era isikuliselt ainult siis kui üksikuid eemaldada vaja on kuid edasi kasutada, või kahjutuks teha ilma, et kuskil midagi näha oleks...

    Kas te vene ajal, sis jubaunustanud need müstilised lood, kuidas osad inimesed päevaks paariks ära olid teadmatta ja siis tagasi tulid täiesti teiste poliitiliste veendumuste või käitumistega ?

    Ja neid isiksusi saab ka inimeste sisse istutada, et neid hiljem aktiviseerida selliselt, et inimene ise arvaks, et see tema enda vaimusünnitus oli... ja JUST

    JUST selle pärast, on vaja, et kogu erakond oleks vaimuterve ja terav, ja mitte karjas lamba järel, vaid oleksid KOHE valmis ka tähele panema kui keegi kuskile imelikuks kaldub ja kambas ta luubi alla võtta.. (muidugi see olukord muutub raskemaks, kui aste allpool liidrit olevate inimestega seda tehakse ja siis ... kuid noh, see las jääda fantaasia filmide seeriasse, nii palju liikumis ruumi PRAEGU võõrvõimudel meie pinnal VEEL ei ole.. vanasti aga jah.. selles praeguses olukorras pole midagi imestada.. ega ka pole mõtet süüdistada, sest me ei tea suures osas, mis juhtus inimestega kes unustasid oma juured..)
  • Margus Meigo sain aru, et küsimus tundus vast kuidagi "kas loobuksite põhimõtetest"
    ei sedama ei küsinud,
    küsimus on ikka palju strateegilisem.


    Ühe selle grupi hea liige saatis mulle selle: http://www.eesti.ca/homoliikumise.../print32814
    Võtke SEE minimaalseks standardiks, mis toimub kogu maakera piires, et eesti osas on VÄGA suur lisa plaan lisaks sellele seaduse naljale mis läbi viidi.. ja on VÄGA HEA, et me esimesena selles seaduses nõustusime ja on VEEL PAREM kui me esimesena sellest asjast loobuksime,
    kuid jätaksime selle välise kesta samaks mida räägitakse meedias, at "ainult selles on asi kas nad saavad..." - las nad olla, kuime peame aru saama, et see suur globaalne plaan, ja neil plaan keerata kõik suur riigid,survestatult kuni lõpliku murdumisega nende vastu kes lihtsalt tunduvad, et kardavad homosi.
    Ärge kartke, olge rindel täis uskumust,et saame hakkama, selle inimliigi püsimajäämises,kuid respektige ka Neid Suguseid, saades aru, et nende vaim ja Abi, on Muust maailmast,
    ja siin arvata, et tegu on ainult seksuaalse väär arengu tasemel asjaga kus inimene ei saa aru kuhu ta mida torkab, ...(ei noh, seda ka aga..) aga asi on palju tumedam ja tõsisem ja suurem,

    Ilma naljata, juttu kokku võttes võite googledada irooniana tunduvat odavat 20 minutilist filmi "Gay Niggers from Outer Space" mis saadeti ühe feministi poolt mulle, ... seda vaadates saate aru,mis tasemel päris usklikudja Kristlased muretsevad Nende suguste osas.. ja kuidas nad ema ja poja suhted oskavad süsteemi kaudu sassi ajada selliselt (Luule Viilma teooria, et see lapsepõlvest tuleneb)
    selliselt, et teadvus saaks nakatuda taoliste arusaamadega.

    ---
    Sellest failist leiate te lõigu:
    Kirk ja Madsen (marketingi ekspert ja neuropsühhiaatria)
    jagasid Ameerika avalikkuse kolme ligilähedaselt võrdse suurusega gruppi ja soovitasid igaühe jaoks erinevat taktikat:

    1. homoseksuaalsuse ägedad vastased – isoleerimine ja vaikus;
    2. kõhklev keskklassi Ameerika – tundlikkuse kaotamine, surve ja pööramine;
    3. sõbralikud homoseksuaalse liikumise vastu – mobiliseerimine.

    Psühholoogiliselt tuleb rünnata kõigil kolmel rindel korraga, kuna tulemused igal rindel sõltuvad ühendatud jõupingutustest.
    Kõige tähtsam: tundlikkuse kaotamine, surve ja pööramine
    -
    Usklikutel muidugi teada, see vana Greeka-Rooma tehnoloogia, kuid eks lugege veel ise.. ja valmistuge.. suuremas plaanis, sest nemad mõtlevad ikka mitmes aasta kümnendites ja planeetide piires ette.

    Ning Jumal on nende poolt, kes oskavad olla vägivallatumad (nad on õppinud armastust manipuleerima).. selle pärast teid vägivallale õhutatakse, et te kaotaksite.
    TFP - 17.05.2011 Kuivõrd ka Eestis tehakse...
    eesti.ca
  • Ivar Fuks Iga hinna eest valitsusse pääsemise soov on sotside poliitika.
  • Renee Riisenberg Mis küsimuse püstitus see nüüd oli?
  • Kristjan Murmur irl loobus ka kõigest
  • Indrek Paadik Kindlasti mitte!
  • Ivar Fuks .....Kaltsu - Taavi ja Vispli - Sveni rõõmuks ?
  • Aare Rannajõe Ehk jääks siin keskkonnas viisakuse piiridesse ning ei tegeleks sildistamisega, millega meie tv ning mõned ajakirjanikud aktiivselt tegelevad.
  • Kalmer Mägi Sama kategooria küsimus: "Kas oleksid valmis hakkama valimisperioodile järgnevaks neljaks aastaks selle prostituudiks, kes sulle kingib oma logoga pastapliiatsi või helkuri?"
  • Ilmar Kiisk Margus Meigo, tõsiselt, teie postitused ja kommentaarid lähevad aina imelikumaks.
    Ning kui mõni liige teeb sobimatuid kommentaare ja/või käitub sobimatult ülejäänud erakonna silmis, siis jah, peaks seda liiget välja heitma. Kui vormida erakonda vastavalt teiste erakondade soovidele, et võimule pääseda (ning siis juba sellisel kujul, nagu see on TEISTELE sobilik) kaotab kogu erakonna mõtte.
  • Jaanus Tutt Margus.Katsu aru saada,et mingi näruse ministrikoha eest loobuda Autoriteetidest on vastas erakonna poolt manipulatsioon,et loobuda oma maailmavaatest ja hakata tantsima juhterakonna pillijärgi.Nii moodi parteid ära lagunevatki.Seda viga EKRE kahjuks omale lubada ei saa.Soovitan sul intriigide plaanimine siin lõpetada.Poliitika ei ole Eksperimendi koht naistele muljet avaldamiseks see on lihtsalt liiga tõsine ala.Kui tahad naisele oma mehelikkust tõestada,selleks on olemas FERRARI,BUGATTI,lOOTUS Autod.
  • Andrus Leberecht kas miljon dollari eest olete nõus oma naise üheks ööks miljonärile tarvitada andma? Sellest muide on film ka tehtud
  • Mai Luus Kas saaks ka meest pakkuda:)
  • Andrus Lelov Raha on kulutamiseks, kas seda ka vastavalt kellele, naine või mees on, on iseküsimus.
  • Heldur Paulson Tundub Margus Meigo, et oled ikka sattunud valesse seltskonda. Üksi kõigi teiste vastu
  • Neeme Hrt Sihv Marguse küsitlus/küsimus on ühest küljest hea, teisest küljest lollakas. Mis tähendab "häälekas juhtfiguur"? Kui see häälekus tooks esile lollust, siis tulekski loobuda, ministritool oleks veel boonus! Kahjuks ei ole EKRE-l sellised juhtfiguure, kelles...Vaata veel
  • Ilmar Kiisk Tundub kuidagi "natside" jahtimisena see siin (suunatud otseselt Jaak Madisoni, ning ilmselt ka Mart ja Martin Helme vastu). Vähemasti "natsisümbolist" loobumist ei soovitatud (veel).
  • Heldur Paulson Mõnes mõttes oligi hea, et meil eelmistel valimistel (kohalikud ja EU) halvasti läks... see selgitas tegelikud sõbrad välja...
  • Aivo Maiberg "Marguse küsitlus/küsimus on ühest küljest hea, teisest küljest lollakas. " No millisest kuradi küljes ta hea on?! Ja hulk normaalseid inimesi hakkab seda tobedust "arutama"! Tule taevas appi!
  • Jaanus Tutt Margus.Kas sa ei ole gi EKRE programmiga kursis.EKRE EI OLE HOMOLIIKUMISE STRATEEGILINE ALUS.EKRE TAHAB KOOSELUSEADUSELE TULD ANDA.
    23 tundi · Like · 1
  • Ilmar Kiisk Jaanus Tutt, see artikkel räägib homopropaganda ja "-normide" pealesurumisest ja nende taktikast.
  • Jaanus Tutt aitäh Ilmar info eest,ma ei olegi veel seda lugenud.
  • Neeme Hrt Sihv Ongi hea sellest küljest, et näitab ära - arulagedadid asju keegi kavatsegi toetada.
    23 tundi · Like · 1
  • Margus Meigo NU kui teie arvates ministrikoht on "Mõtetu" ja arvate, et kui paberite järgi keegi poliitikast on "eemaldatud" ja sellest hakkab erakond kellel kõigil peaks olema arusaam mille suhtes seistakse, ... siis te vist tõesti poliitika jaoks noored, Suur maailma poliitika jaoks vähemalt,

    kuid jah, see ikka väga väärt ja asjalik küsimus on endiselt,
    Ja jah, Jaanus Tutt seda strateegilist alust loe hoolega.. siis saad aru mis mastaabis teised tegelevad.. siis saad ka aru miks nad võidavad.. sest nad on vabalt nõus suurema eesmärgi nimel omasi tulle panema, teesklema vastast, ja mida iganes nägu ja rolli Mängima.. ning siis seljataga koos ikka sama asja teha mida ideoloogia nõuab.

    Siin aga kui jääda nii kinni.. ja panna kogu kaardid mõne inimese peale, siis olete ja jääte kergesti ette aimatavaks, kergesti kasutatavaks (sest on teada kelle kaudu ja kuidas saab millist emotsiooni üles tuua) ning ka kergesti piiratavaks.

    Kuid selle idee, mõtte suurusest, selleks läheks mitu lehekülge, proovin seda kellelgi mõistlikul lasta selgitada lühemalt, ja siis ehk meeles siia uuesti vastuseks see postitada.

    Ning mingite homo asjade vastu te EI saa kui te ei hakka aktsepteerima, et esiteks on tegu läbi emade tekitatud emotsionaalse nakkus haigusega
    ning teiseks, mis peamine, et tegu on muu maailma jõududega kelle jaoks Nemad kõigest üks mooduseid inimkonnaga toime tulekuks. Kuigi oluline relv.
    Nad juba ammu laborites toimetavad ravimite (mida ka toidu sisse panna saab, sest need vajalikud organid nagu FDA jms on käpaall) ja meedias psühholoogiliste strateegiatega mis igasuguse vastumeelsuse lõpetaks ... samal ajal kui me ilma selge usulise taustata lihtsalt siin sellel tasemel kempleme, et rõve on näha ühte või teist erinevust inim tava liigist.

    Kuid kuna ma tajun, mis moodi suurem osa vastajatest said küsimusest aru , siis jah, selline hääletuse valik on ka hea ning rahuldav ikkagi. : )
  • Margus Meigo Heldur Paulson Ei ole vales seltskonnas, keegi peab lihtsalt õige ka olema
  • Ilmar Kiisk Margus Margus Margus.. Te peaksite ennem tutvuma eestlastega ning eestlaste mõttelaadiga. Õnneks pole me (kui rahvas) nii ajupestud nagu paljud Lääne-Euroopas. Seega teesklemist pole nii palju vaja. Küll aga jah, tuleb võidelda mitmel rindel ja mitmel erineval moel. Ning üks neist võitlusviisidest on sellise erakonna, nagu EKRE, avalik tegevus.
  • Heldur Paulson Numbrid on halastamatud. Üks ühel pool ja kõik ülejäänud teisel pool. Ja sellele ühele ei jõua ikka kohale ?
  • Ilmar Kiisk Ei jõua kohale ka pärast seda, kui talle mitu korda ja põhjalikult seletada, miks kõik teised niimoodi hääletavad.
    9 tundi · Like · 1
  • Kalmer Mägi kuid jah, see ikka väga väärt ja asjalik küsimus on endiselt,
    Ja jah, Jaanus Tutt seda strateegilist alust loe hoolega.. siis saad aru mis mastaabis teised tegelevad.. siis saad ka aru miks nad võidavad.. sest nad on vabalt nõus suurema eesmärgi nimel
    omasi tulle panema, teesklema vastast, ja mida iganes nägu ja rolli Mängima.. ning siis seljataga koos ikka sama asja teha mida ideoloogia nõuab. Margus Meigo! Proovin siis sinule seda asja lühemalt seletada.Rohujuuretasandil.Perekond(vanas heas klassikalises mõistes-isa, ema ja lapsed) on oma olemuselt riigi minimudel.Tegutsetakse ühiselt selle nimel, et kasvatada heaolu, turvatunnet, kindlustada tulevik jne.Kas sina oled tõesti nõus mingi suurema eesmärgi nimel kedagi oma pereringist tulle panema? MIna pole! Ja Heldur Paulson ja paljud teised selle grupi liikmed vist ka pole! Kõrini taolistest poliitskeemidest ja -mängudest!
    9 tundi · Like · 1
  • Margus Meigo Nagu üks vana poliitik ütles : "ekre on erivajadustega partei - puuetega partei, sest nende suhtes ei tohi mitte mingit kriitikat teha. Labiilse närvisüsteemi tõttu võivad teha kollektiivse enesetapu"

    Tõepoolest, te olete nagu alla põhikooli tasemes naiivsuselt teatud maailma asjadest arusaamises, ja siis tahte nii olulises riigis kui Eesti, " poliitikat " teha?
    Riik, kes oma numbritega suudab mõjutada ameerika ja vene käekäiku (ja kui te seda EI tea siis te ka EI pole aru saanud kellede maal elate).

    NIng see mina veel räägin, võttes teid sõbrana, sest nõrku kohti teil liialt palju ja poleks aus maas olijat peksta, või üldse, nüpeldamisest nagu näha, et ei ole ka kasu suurele osale.

    Ilmar Vaata asi selles ongi, et ma tegelen rahvaste tunnetamise väga rohujuune, võiks lausa öelda, et seenejuure tasemel ning sellepärast ma ei pane pahaks kui suurele osale Eestist, tundub kogu see EKRE asi olema mingi ERSP koopia komüüse kommunistlikust vene eri teenistujate naljast Eesti rahvuse kallal selle nõrgendamiseks (kasutades ära siiraid inimesi, mida teil palju ja ilusasti tarkasi kes heausklikult ei suudaks näha, et SEDASI kott pähe omade poolt tõmmatud).
  • Margus Meigo Psühholoogiliselt on ammu paika pandud teie küpsus ja see on väga väga teismelise tasemel, sest ei taheta mõista ministri tooli olulisusest ja samas ei taheta aru saada, et suurem osa asju ei juhtu lipsuga kaamerate ees poliitiliselt korrektselt ettekirjutatud juttu rääkides (mida te arvate, et "ise" välja mõtlesite, kuid inimeste ja inimgruppide mõtete suunamiseks, on hoopis muud tehnoloogiad, et teid kandoomina kasutada saaks, pannes rääkima just neid lauseid mida teistel vaja ja siis te ise veel üli rahul ja õnnelikud, et just selle peeru vala saite lasta mida kaua aega küpsetatud olite. unustatakse aga uurida kuidas ja miks just need kasutud ideed teie erakonna põhi jututeemaks ja avalikuks sõnavõtuks kujunenud on. )
     
     
     




No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus