Veidruste Otsing

Tuesday, March 10, 2015

EKRE_TallinnTV_Reform_Kesk_Erakond_voi_parti_Eesti_Tallinn_Riik_100_kui_tuleb_info_infiltratsioon-imbumine

19:30 Meedia keskpunkt. 11 Märts, Täna, Tallinna TV
Vaata kindlasti  (teemaks EKRE päevaleht, e-valimised, reform)
Väga kavalalt siis küpsetama hakatakse nagu südames Kesk ERKLE pool sutsu oleks või, et pigem Reformikad te põhi vastased oleks kes salaja.. kremli tarkus või nende endi, kes teab, aga vast saab huvitav olema.
21:15 Rahvaadvokaat - Sinna otsa, sellest saatest ka veel midagi mahlast peaks tulema.

Lisajuttu, lobajuttu, südamejuttu ja muidu mõtteid 100st aastapäevast:
Aeglaselt lugedes, iga lause paari tagant mõelda, kas SElle lause mõte on selge ja arusaadav. Ära selle pärast muretse alguses kuidas ja kas omavahel kõik koos on, et kas jutt ja mõte ilusa lõngana jätkub. Mõtted tulevad ise need mida vaja kõigelõpuks, lausete tähendusi ette kujutades (kuigi see on rookimata tekst seega, mõned laused ka ülearused võivad olla)


Nii,  see siis hea kaart mida vast saates esitletakse  ("näe võimupartei on EKRE vastu koos nende poolt juhitava meediaga" ...nagu ka Keskerakonna sest me tõtt räägime..) mida ohutult mängida opositsioonil, selleks, et need kes isamaaliste vaadetega on  Kesk Erakonnas (jah on neid) ja kuulevad seda lugu, siis ikka suts soe tunne jääb, vähem süü tunnet kuuluvuse suhtes ja vastuolu riigi suhtes...,
et Keskid pole teie (EKRE) vastu ise otseselt nii nagu võim on... (kuid jätavad arvamuse õhku, et nad EKRE pahasiasju küll ei toeta... eriti saate külalised) siis see tekitab kindlustunnet, et Puna kahtlusega Kesk ikka südames sinised..
kuid veel õigemad ja mõistlikumad kodumaa eest!

värvipimeda jaoks vist punasel ja sinisel ei ole vahet
(ma siin kohal kasutan punast siis kui Greeka-Rooma maavälist naise vastase võimu kes hellenistide, normannide ja kommunistide kombel me kallal olnud ja sinise all EI mõtle kui mehaanilisi, maaga asunikega konkureerivaid vaid neid kes pigem sügava looduse, usu ja maa elu poolsed südamelt. )

(ehk need mõtted jäävad siis piisavale vaikivale hulgale kuulajatele, kelle vaimumaailm muud maailma mõjutab, südamesse. Et Süüdlane Erkle suhtes oleks nagu Reform, see loob lisaks e-valimiste saagale piisava hulga vandeid (paha sõnu peale panekuid jms) mis hakkab aga uut liitu väga lagundama.

Meeles hoida, et Eesti oppositsioon, semiootika tipp teaduse, vaimu tarkuse ja muu maagiaga ikka väga sügavalt tegelevad Moskva tarkadega kuhu Eesti semiootika tark ka koolkonna tegi ja teavad, kuidas Vana Rooma, Kolmanda Rooma korda hoida märkamatult lolli mängides jõus
ja peale voolamas...seksuaalselt enamuses.Kuna suurtel hulgal maalistel on arusaam nagu nad inimestega ainult suhtes oleks. Kuid see on juba muu teema. Lihtsalt muu valitsuse misioon on saada kätte veel viimased riigi meedia kanalid mis inimesi teravamate ja korralikumatena hoiavad, siis juba ette on teada mis vigu nad teevad, seda on tuhandete kultuuride peal proovitud läbi aegade. Meid saab päästa AINULT kui vanemad ja lapsed kokku jäävad süva austusesse, nagu vana testamendi viimane lause soovitas.
(Rooma ja kahepealise kotka osas postitasin üks päev siin kommentaaris ka suts vihjeteks..)).


Vast enamus teavad ja teevad veel omamoodi, kuid
Soovitan Alati ka kuula sedasi saateid:
kas see mis räägitakse, on välis analüütikute silmis, Eestile Päriselt kasulik või mitte? Kuidas seda juttu kuulevad ja mõista võivad see, see ja kolmas siht grupp läbi prokside? Kuidas seda juttu saab väänata ja kas ta meelega pehme püksikummiga esitletud on, et oleks lihtne erinevaid tõlgendusi saada? Kas oleks saanud otsemini ja selgemini öelda või haridustase ja kogemus ei võimaldanud sellel inimesel seda teha?
Kuhu poole see jutt viib inimesed ja kelle kätte,
kes väravas ootab?

Seda muidugi kõike linnulennult ja paralleelselt vaadates läbi põhi religiooni tõdede, loodus ja naise läheduse.
Ja neile kes seda teksti tõlkida soovivad ebainimlikele teadmiseks, et ükskord me võidame ennast nagunii. Saades aru, kes oleme ja milleks siin. See tavaline küsimus kohe esimesest klassist peale, mida maakera heaks teed ja kes on need alaarenenud kes ei soovi ning kuidas neid aidata. Veider, et on olnud koole kellel põhi fookuseks pole see olnud mis iganes aineid nad õpetavad. Kuid ka see teema mis tuleb eraldi arutuseks.

Saate kuulamise juurde veel minnes, et siis tunnetada
Kas see päriselt ühendab inimesi või aitab eralduda (ja siis seguneda muuseas, pool erapooletu häälekandjaga kes inimeste, rahva poolt ennast esitleb kuid ise väga teistmoodi paremini ei käitu...
kuid samas, kes nagunii ju vähemalt kindlat püsima jäänud stabiilselt..sest nad ju ainukene kes tegelikult valimised VÕITSID, arusaama järgi, et Keskpartei ainukesed kes Hääli juurde said vanadest erakondadest,
näitamaks "selget tõestust" et Eesti on targemaks saanud oma suuna soovi osas, ...ja kui poleks olnud e-valimisi siis oleks TV arvates
kindel võit olnud Keskil  ja neil " õiged süsteemid " Eesti siseselt käima pandud, eemaldades tüütud putukad ja piirangud, sigaduslikult, vabandust - seaduslikult. Sellise Eesti osas mida mida meie Riigi suurim partei usub teadvat olema parim.

Seda kas võit siis oleks tulnud selle pärast, et rohkematele käsitsi kirjutatud sedelitel oleks olnud ligipääs, veel ei tea. Kuid jätan meelega siin mõtte rippuma, sest ise oma kehtetu dokumendiga hääletasin edukalt, erakonna poolt keda täielikult peideti ära valimistelt, nagu poleks olemas olnutki.
Kohalikus lehes siin, märgiti ära isegi need erakonnad kes ei saanud ühtegi häält kuid seda, et Rohelised ka olemas olid siin mitme valikuga, neid ei mainitud, et nad olemaski oleks olnud. Veider?
Taimed mida roheliste erakond rääkis ei ole lubatud teada inimestel globaalse seaduse järgi seega tehti kindlaks, et polnud mingit suurt vestlust neis asjus. Asi pole ainult taimes, vaid selles, et selle taime kaudu on võimalik inimesel läbi nägema hakata lihtsamaid trikitamisi mida inimestega tehakse ning suunab huvi looduse ja suhete suunas, need kaks asja mille meist eemaldamisega suurt vaeva nähakse. Väga suurt.  See on lihtsalt rahulik fakt mis on tõesem ja olulisem kui mis iganes vene, panga või lääne agenda mida keegi usub.
Kõik mis võib inimese kasvõi kogematta usu asjade suunas viia.. seda päris orja valitsejad teavad, on vaja delikaatselt eemaldada kuid samas rahvale näidata nagu see poleks midagi, lihtsalt järjekordne..


Veel korra Keskerakonna taguste päris juhtide suunas..
Ja paratamatult, suures plaanis nad teavad paremini kui ametiposti ärimehed. Kas sinna hulka ka Eestluse säilitamine käib.. selle peale muiatakse, noh, kui on kasulik (finantsiliselt, poliitiliselt)...    siis miks mitte?
Ning väliskülaliste osas, mida me ei mõista vist... kas meie ise peame seda kes juhib Moskavat venemaal põhi võimuks? Inglismaal seda kes Londonit? Austraalias Sydneyt.., Meeletu suurel eri võimudega maal, seal seda kes Wassingdon DCs peame Ameerikas pea oluliseks jne?
Kuidas me siis unustame, mis positsioon on nendel kes linna juhivad..., teiste riikide arvates...., NII väikse riigi osas... kes juhib linna mis inimeste ja ressursi % järgi on pea pool Eestist.
Kas siis keegi soovib rääkida südamega tõsiselt selle killustunud, nähtavalt kahtlase lagunemisohus valitsusega (nagu seda näidata proovitakse) keda kõige rahvuslikumad jõud ka ise ei toeta (ekre?!).
Need läbirääkijad keda appi kutsutakse selle maa korda tegemiseks (ja kindlasti kutsutud on paljusi, näidates mis probleeme meil on siin maal...) tihti pole hingelisemad pliiatsid karbis ja väga armastavad elementaarseid mustvalgeid fakte, mitte ürgse rahva usukumusi ja veendumusi Taaradest ja Püha Hiidedest. Või Alomatiisenist.
Seda vaadatakse kui tüütut küla, mis on olulise kaubatee vahel häiriv kui nad oma puude ja üle maa läbi skaibi suurelt võrtsetena rääkides ette jäävad. Puukalistajad ärimeeste arvates, keksivad oma kaerajaani ja ei lase siin head kaubateed, magistraali ehitada skandinaavlaste, vene(+islam, türgi, aasia) ja euroopa(+aasia,aafrika, india) vahel. Suurärikatel (kellel raha rohkem isiklikult kui kogu meie riigi eelarve) hea meelega teeks selle siin suureks 300 ruutkilomeetriseks kauba parklaks, ideaalne, uute suur sirgjooneliste raudteede ja muu tarvis mis enam nii kallid 50-100 aasta pärast ei tundu. Sest robotid saavad siis tööd teha ise ja vajaliku kohapeal toota, tuleviku teekatte materjali osas, (nagu need ise laienevad päikese paneeli projektid mida liivast ehitatakse ja paneeli oma toodetava energiaga laiendatakse).
Ega keegi siis ei hakanud ju indiaanlaste käest luba küsima kui vaja oli kirtee ehitada.


Ja tegelikult, IGA erakond, kes raha peale ainult loodab ja maa inimestega ennast koos ei hoia, saab ka olema KERGESTI millise iganes lähima suurvõimu poolt üle võetud.
Nagu vene kindralid olid öelnud Uidole, et milline maine meile suudetud külge panna: "Te eestlased olete kergesti ära ostetavad, odavad ja enesele käru keeravad, me ei hakka raiskama sõda teie peale enam kunagi sest odavam ja lihtsam on õigel ajal lõplikult kõik ära korraga osta, mida te ise veel andnud pole"
Pealegi, tähtsamate USA kõrgemate operatsioonide osas nad peavad alati venemaaga nõu, sõjaliste operatsioonide osas. Enne seda kui kokku lepitama hakatakse mida ja kuidas avalikusele näidata.

 - kui see teadmine, me juurte kaotanud ohustatud Tippude osas
nii äris kui majanduses, peaks meil juba ammu endil olema kuidas omi aidata. Paneme kohustuse peale, kui oled Eesti keele ära õppinud, siis hakkad omaks, nutad ja hakkad, varem või hiljem. Käituma meie keele taguste kõige olulistemate reeglite järgi milleks üks on ausus. Valid kas nutad rõõmust või enda totrusest.
(selleks ka targad tehnoloogiad mis targa inimese oma juurtest eemaldaks, kuid samas uhkuse alles jätaks kui vaja, et mingi ideetiteet oleks, ..muidu vähem kasulikum tööriist, sest satub musta auku liialt kergelt, ega siis need 30-50 aastased pole ju suures kriisis kes elumõtte endale selgeks teinud, vähemalt poole ja usu osas. )

  Mustkunst toimib alati sedasi, silme all, samal ajal kui tähele-panu mujale viidud on, asjadega mille osas me arvame, et on olulised (aka sõjaline oht). Meie jaoks Alexander Dugini õpilased ammu hoopis parema plaani välja mõeldud
ja selle seeme juba esimese ja teise sõja alguses meile sisse söödetud, 90 juba nauditi kuidas vili kasvas ja peale 2000+ oldi peaaegu rahul ning plaaniti vilja lõikama hakata 20ne aasta pärast
(siis õiged generatsioonid, kes vanematest lahutatud emotsionaalselt, kasvatamatude teismelistega, õiges vanuses, tulevate depresioonide ja elu leidmiste küsimustega, mille osas neil palju vastuseid ja lahendusi on). Ehk sis järgmiste valimiste aegas. Riigi 100 tähtpäev veel ei tea, kas oli plaanis lasta selliselt tähistada kui see tuleb (kuid kuna reform proovitakse ära eemaldada, ja ainukene loogiline jõud kes siis asemele saab on teada kes... siis saab ka 100s suur pidustus olema just nende nimel kes soovivad..).

Lisaks muidugi aeg mis tulekul (tehnoloogia õitsengu puhang ja VÕI loodus läheduse arusama puhang, ..siin veel valida).. et selle viljad mis maailmas juhtuma hakkavad 2020neks umbes (lambist võtsin numbri mis reaalne tundub, Eestlastel hea laul ka sellest aastast oli), kirjutatakse kenasti  nende arvele kes juhuslikult vilja lõikamas on see aeg. Maiselt vaadatuna. Jääb ainult loota siis,et oleme selleks ajaks kindlad, et võime oma liidrite eest pea pakule panna, sest kui selleks ajaks ka ühtset Eestit pole siis juba hakkame ise Suurheadele jalgu jääma. Praegu meil veel ise võimalus, läbi abiliste maailmale tuldja eeskuju näidata, balti kett on juba tehtud, nüüd peaks,vaja midagi palju suuremat ja julgemat tegema.
  Kui Eestlased selleks ajaks lipsu asemel on hakanud tarkust kandma, siis me esivanemad peaksid meid alles jätma.
Siis saab asja küll. Alkoholist, aheltubakast ja liha närimisest peaksime ka avalikult loobuma hakkama selleks ajaks. Sest selliseid, kes nii lihtsate asjade küüsis ilma paranemise soovita pole mõtet alles jätta Vaimu maailma järgi vaadates, usun.
Natuke hea meelega hirmutan ka, sest noh, kuigi teoorias on raamatutäis võimalusi kuidas meid ajaloost täielikult ära kustutada, ilma suurema sõjata või selle käigus (kasvõi alustada kogu maailma sõda just selleks kui vaja).. kuid reaalsuses, kui me päriselt Vana Jumala seljataga oleme ja ehk ise aitasime ka juudid valida... siis meil ju päriselt karta pole kedagi muud peale enda ja oma suguste. Et me ikka õiget asja kaitseks ja alati vaadata, kas Looduse Looja silmis See on parim moodusja viis selleks milleksme siin oleme.
Kindlasti me ei saa jätkuvalt areneda kaugemale kui eelmised üritused, süües mida sülg suhu toob ja hoolides vähem kui enamasti. Ma alla 5000 aasta küll ei plaani mõelda, milleks üldse mingit elutöö plaani teha mis mõjutab vähem kui paari generatsiooni? Jätkusuutlik on ju kui anname edasi oma pojapojale mida oluliseks peame juhuks kui poeg selline kiiksuga ja talle ei oskanud anda.
Kui poeg on tubli, siis ikka tasub jätta kiri ka pojapojale, kindluse mõttes, et teaks ta mis teel oma isal ennast hoida laseb. On tõed mis jäävad alati tõdedeks.

Kuid jah... veel korra põhi mõte..
kui käes pealinn+valitsus, siis palju enam midagi pole siin kellelgi kobiseda.. publiku arvamus, see mille kaudu mägesi liigutama pannakse, isegi kui arvamuse proove ainult võetakse sobivatest kohtadest) )

Vabandust ka rohelistele mehikestele ja erakondadele kelle kanda meelega patukoorma panin (ja kuna Keskerakond on Võimas erakond kuna mängib HOOPIS suuremat mängu, kaasates tehnoloogia mis ajast ees, me silme all... siis ta selle saab ka ära kannatada, nõrkadele ma liiga ei teeks ju),

teame ju väga hästi, et samamoodi nagu on teistes on ka teie kõigi erakonnas need kes muude suundade ja põhimõtete ja põhjustega te erakonna liikmed kui seda mida enamus arvata sooviks, Nii sees kui väljaspool. See peaks olema elementaarne, et ei ole olemas erakonda veel, kellele ei oleks võimalik väga lihtsalt mõjutatav või mõju all oleval isikul liikmeks hakata. Erakonna muuse kaasava või selle eksistentsi lõpetamise põhimõtetega.

Saab ju kiirelt analüüsida mis on profiil ja suund ja JUST sellise näitleja või ise uskuja sinna misjoonile saata VÄGA suurtemate ideede lubadustega, eriti lihtne tänapäeval lubada Suuri asju ja välja naerda "väikeseid maa" asju kui inimene era vestlustele kutsuda ja siis päris muud tõena näivat näidates, nähtamatust maailmast või millegist fantastilisemast tunduvast tehnoloogiast. Ning kui inimene pole näiteks ajas rännanud või aktsepteerinud muid olendeid siis ÜLI lihtne teda hetkega manipuleerida või veenda ning allutada millisele iganes võimule. Lihtsalt ta isiklikult silmitsi pannes millegagi mida ta varem näinud pole ja siis selgitada sinna juurde milline iganes lugu vaja, koos mainimisega mis juhtub kui juhistest valesti aru saadakse.
Selleks on ka väga palju vahendeid milleks mitmed on 100% kindlusega kätte saadavad ja kasutatavad tavalistel inimestel vähese haridusega. Midagi sellist, mis Hawardi Professoril kõhu lahti võtaks (muidugi need vahendid ei tekita kõhulahtisust kui on juhuseid ikka olnud, kuid mitte keemilistel põhjustel).



Muidugi, alati tasub kõige lõppu öelda: "Kui Lubab Jumal"


1 comment:

  1. Ahjaa,
    Mul vanemad isamaa liidust ja keskerakonnast (valimiskompassi järgi konservatiivne roheline), võõrasisa Helme totaja ja õde-vend vanemad vist reformist, noorem vend ütles "kui valimised midagi muudaks, oleks need keelatud" ja ma ise puhtalt Roheliste poolt sest nad mõtlevad palju pikemasja suuremas ning olulisemas plaanis kui kõik need ülejäänud kokku minu arust.

    Loomulikult jääb praegu veel parim vanakooli kodumaisus IRLi (kuid räägitakse, et hääbumas..) ja targimad finants inimesed vast Reformi (kuid räägitakse, et neile kott pähe tõmmatakse varsti..), ja siis on ka järgnevatel ülejäänud suurtematel erakondadel oma selged edumaad milles nemad parimad on

    Kogu selle pundiga peaksime KOOS olema suutelised Eesti sõilitama küll, jäädes iga üks oma liistude juurde (kes sebib ameerika kes venemaaga, nagu midagi poleks juhtunud, kuid mõlemale poolele selgeks tehes, Et me Eestlased ja omadele märka ei mängi, võõramaalisega tehingut tehes küsin oma vastas erakonna käest enne nõu kui tundub me aate vastu olema sest ta on ikka lähemal mulle kui keegi, kes Alo Matisenit isegi ei kuula, või Propellerit ega tea millest Põrgupõhja Vanapagan Räägib)

    Kuid kõige olulisem ma arvan, on hoida just seda valitsust koos kuid sedasi, et nad aru saavad, et neid hoitakse koos sest nad eestlased, ülbeks ei tohi keegi minna ja peaksime fokuseerima oma rahva ellu jätmisele praegu.
    Üleüldse tuleks vaöida kohalikud kunnid ja esinduslik põhi väliskunn - kuidas seda teha paremini kui demokraatlikult ma ammu välja mõelnud, juba enne seda kui kasvama hakkas habe.

    ReplyDelete

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus