Veidruste Otsing

Wednesday, March 18, 2015

üks kommentaar.

EKRE Tallinna TVs (lugege altpoolt järjekorranumbritega kommentaari enne)
Nu olete ikka poisikesed küll, kas hea meelega laste ennast panna või on asi sunduslik, teenistuslik?
Reformika kallal ulgumine samal ajal 100% toetades puna poliitika retoorikat mis pole KUIDAGI Eestlastilk selline hala ja vingumine. Kas te mitte ei peaks õnnelikud olema, et reform võitis, või oleks Keskerakond teil oma punti võtnud nende võidu puhul (mis oleks ainuke muu võimalus olnud.)
Ise enda noorte grupid avalikult olevat metapeedia puna ajupesu portaaliga tegelejad (või ei ole?) kus ulutakse 80% "juutide" kallal, ainuke mure, et need juudid ükski polnud päris juut, ei old neil habet ega Juudi Õpetussõnu millest nad rääkinud oleks, nad toimetasid võlts juudi nahas Jumala rahva ja maa rahva eemaldamisega, et saaks üks tööstuslik orjakord olla.
Ja just see on see mida te toete kui jätkate oma enda rahva vundamendi uuristamist aru saamata kes teile mööda kukalt nagu tibalale annab ja kommiga edasi meelitab kui poole toobist last.
Teid kasutatakse Keskerakonna poolt kui kandoomi ja siis visatakse ära kui misjoon on täidetud, kas on raske seda näha?
Putinil olid nii antifa kui natsi grupid mida nad otseselt ise toetasid (kontrollisin ise serverite alg asukohti pronksi ajal ja need samast riigi serverist tulid), ja ka siin.. kõige kasulikum Eesti vastane relv on kasutada EKREt ja te kohe heameelega põske võtate mida iganes antakse?
Kas teete nalja võì?
Sai selgelt öeldud MIS on e hääletuse viga, SEE, et on anonüümne nagu paberhääletuski, ja see anonüümsus tuleb lõpetada mitte e-hääletus. See ei saa kunagi lõpetatud, puhatakse paar aastat kui vaja kuid 200 aasta pärast keegi enam isegi ei mõtle sellise mure pärast.
Sai ju öeldud, et häälet tuleb teha avalikuks, ka paber hääletus peab olema otseselt seotud inimestega mitte sala spioonid ei hääleta.
Kas olete oma kolpade vahel ehk lihtsast skeemist ise aru saanud, et need vanurid kes hääletasid ja kelle iganes poolt, see SAAB olla lihtne luure projekt. Polegi oluline kas keski või reformi poolt,. vaid, et saaks kasutada neid "fakte" pärast, psühholoogiline sõda, panimajesh ?
Ja seda on ju ka teada, et praeguse reformi ridadesse saadetud ja hoitakse meelega pätte kelle töö saab olla püksid täis lastud kui vaja, järjest, kuni paari aasta jooksul lainetega umbusladuste ja skandaalide kaudu lastakse valitsus põhja ja siis kuna omasi koininud olete siis nende juurde te häbenete abi küsima minna ja uute isade saabudes, kes teid rivvi paneb te haugute kuidas noodid öeldakse, sest siis juba tõsised inimesed tulevad rääkima ja olukorda selgitama, mitte mingi ninnu nännu mäng
http://tallinnatv.eu/…/vab…/3246-2015-03-03-vaba-motte-klubi

TallinnaTV.eu

  • 2 inimest märkisid selle meeldivaks
  • Kulder Vahtramägi ma ei saa aru ! ( Kas WC sai paber otsa ) ja oled arvutiga kinnises ruumis !???
    8 tundi · Like · 12
    Margus Meigo Kuna Neil kellel usu puudus siis on juba lihtne, ette kirjutatud, milliste ihade kaudu teid kontrollida ja manipuleerida saab. Vene Psühholoogid ammu paika pannud iga vähemagi potentsiaalse tegelase. Mis talle mõjub ja kuidas,
    Kuidas nagu sellise orgi
    otsa endiselt astutakse 20 aastat hiljem kui interneti ligipääs meil siin olnud ja oleks võinud tiigri hüppe käigus ennast harida mõnes foorumis ja juu tuubiski selles osas millised mängud ja millised trikid käivad. Juba viimased 2500 aastat.
    Skeem endiselt toimib. Ei õpita noh. Piiblist õpetussõnu ei mõista lugeda?
    Millega peaks tegelema, on reformi erakonna aitamisega, (kuigi, ma ise Roheline suund ja tõepoolest, mu arust on kõik te saatanast kes päris elu suunas ei toimeta vaid välja mõeldud punase poliitika reeglite järgi Greekalikku iba aetakse) selle asemel, et Eesti eest seista,
    SEE TÄHENDAB, JUMALA jA LOODUSE ja NAISE
    See on kogu platform, mis toimib veel järgmised 10 000 aastat ja mille osas on teada mida vaja teha ja kuidas, nii, et järgmine 200 aastat alles oleksime

    Tõepoolest,
    mingid tondid (sh vaimsed tondid) esindavad Eestit oma sõnades oma arust ja siis täpselt selles piires ja nendest asjadest räägivad mis ete kirjutatud. Ja siis ise muhelevad ka veel et nagu "Oi OI me rääkisime asju mis pole sobilikud USA või Selle ja selle suunas, küll me oleme revolutsioonilised"

    Minu süü ka, et teid ei õpetanud, kuid siis küll selle tasa teeme
    8 tundi 
    Margus Meigo Kulder Vahtramägi
    Selline vaimutoit ajab kõhu kinni küll
    kuid praegu veel toimib normaalselt.
    8 tundi Kulder Vahtramägi Margus - vabanda aga ma ei saa üldse aru , mida Sa tahad öelda !?
    Aivo Maiberg Vot selliste Sõpradega oleme me kiirest Põhjamaadest ees...
    8 tundi · Like · 3
    Margus Meigo Vabandused vastu võetud
    pea läks liiga hapniku täis selle jama peale
    Nii,

    Point on, et EKRE peaks lõpetama oma riigi vundamendi uuristamise ja riigi nime häbistamise

    ning magama ja laulma selles taktis mida välis võimud soovivad, te ei saa olla poliitiliselt ju nii tumedad, nii pimedad et ei saa aru mida tehakse ja mis osa ekret kasutatakse ?
    Kui vaadata praeguseid sõnavõtte, mis kaitse positsioone ja mis teemasi ekre ülesse paiskab

    See EI ole Eestluse partei vaid mingi järjekordne poliitika taktis prääksumine, mitte neid asju teha ja rääkida mis olulised on.

    Näiteks kutsuge Eestlased õunapuid ja marja istikuid üle Eesti istutama, SEE on Eestlus,
    mitte oma olemas oleva valitsuse kallal ilkuda, kui on teada, et ainuke teine reaalne varjant saab AINULT üks olla, kes on õnnelik iga ilkumise üle. eriti kui see veel Eestlaste vastu on.
    Nagu praegu
    8 tundi
    Margus Meigo Ja kui oleks Keskerakond valitsuses ja avalikult oma riigi poolne, siis tuleks teda toetada ja vaadata kuidas paremaks saab.
    Kui on mõni üksik isik või grupp keda kahtlustame Eesti Inimeste huvide vastu toimetavat (ehk siis kogu maakera inimeste, sest
    meie pool on kogu maakera inimlikuse pool, meie vastane on looduse vastane pool)
    siis neid inimesi tuleks eraisikuliselt grillida mitte riigilipule rögastada,
    avalikult ka veel,
    siis tuleb otse seda erakonda aidata ja selgitada, et teil selline ja selline inimene... et tegeleme koos sellega.
    Kuid kuna ajud on eraldatud, sest ERA-KONNAD... selle asemel, et Liidud ja Nõukogud ja muud sellist, .. siis võetakse nagu ikka "meie grupp teise grupi vastu" mis on täiesti arulage looduse vastane käitumine.
    8 tundi
    Kulder Vahtramägi Margus - katsu aru saada , et EKRE ei taha seda mädanenud riigivundamenti uuristada ! Me tahaksime seda uuesti Nullist uueks teha ! S,,ta vundamendi peal maja ei püsiks - rääkimata katusest !Aga õunapuude ja rukkililledeni me jõuame NII KUI NII !!!
    7 tundi · Like · 4
    Kristjan Murmur jutt oleks nagu reformist,ei avalda muljet.
    7 tundi · Muudetud
    Urve Ambros Appi 112Margus põleb!!!
    7 tundi · Eemalda lemmikutest · 10
    Margus Meigo tooge Värskat jah!
    Kulder kas te olete väiksed lapsed või, et nullist hakkate ülesse ehitama, üldse SAATE aru mida see tähendab?
    Mida siin nullist alustada, see ju juurte hävitamise ideoloogia,. ja nähes mis vaimu sünnitustega siiani hakkama saanud
    olete ja millest rääkinud, siis JUMAL TÄNATUD, et seda valikut ei anta kunagi ,et te midagi ehitama hakkate, enne seda kui Esivanaemade tarkustest kasvõi põlle nurga jägu selgeks olete saanud
    7 tundi · Like
    Margus Meigo ma sul siin ehitan
    7 tundi · Muudetud

    Kulder Vahtramägi Margus - kell on veel noor - palun mine puhka oma vaimu ja sügelevat näppu - milline Sulle aina häbi teeb !
    7 tundi · Like · 11
    Tiit Kuul Keegi on vist lolliks läind või midagi kanget endale sisse kaaninud. Sedasi segast panna.......oh joppen-puhh, rikas on me maa.......leidub siin ikka igasuguseid...... nii õndsaid, kui vaimust vaeseid.
    7 tundi · Eemalda lemmikutest · 9
    Margus Meigo Just Tiit, minu mõte
    Mulle ei saa häbi tuua, sest mul pole "imagot" mida hoidma pean, mul on peotäis isikuid ja ID-esi mida vahetada võin isukuliselt, kui tahan olen feminist kui tahan olen korilane häbistada pole mul midagi. Sest käidud maailmade
    s mis näidanud, kui ja mis sugune teater ja Greeka huumor siin käib kus orja kett, lipsu nöör kaelas sitsitakse ja hüpatakse sedasi kuidas ette kirjutatud.
    kuid ehitamisest, mädanenud pole midagi peale kõrvade vahe ja ka selle olluse saab vaimu abil uuesti käima, see lihtne, ka paadunud joodiku saab selgeks lühikese ajaga ja teleka sõltlase tagasi marjapõllule. Ravimid olemas, ja ammu enne apteeke.
    Need kes on piisavalt targad, võtavad KÕIK selle mis siiani saavutatud ja "saavutatud" on ning panevad sinna otsa mitu astet head, ja pakuvad pigem indulgentsi neile kes lipsu ja raha sõltuvuse või muu surve alusel on ühte ja teist teinud, maha võttes ainult sarnase ja veel nõrgema võltsi saad asemele panna kuni pole midagi panna enam.. aga samas panijaid, neid seisab reas palju... Meil ikkagi Maarja maa, Süütu Maa nagu lipsuga Kaval-Ants irvitas, kui mäletate?
    Meil on NII suur enne kuulmatuid, Jumalike väärtusi ja õnne ja heaolu siin maal ja mida te teete, hakkate välja mõeldud ilaga yo-yo-d mängima, roppus ju.
    maha peaks kohe pühkima a OMA õige suunaga tegelema mitte vale tralliga kaasa minema mille ette valmistatud tagamaade sügavusi ja suure haardelisust ei suuda julgeda ette mõelda.
    Ning siis mingi kulu jutude põhja süüdistada küll kapot ja küll reformi (nagu TÕESTI arvate, et reform on võtnud vaevaks, teha istumise, et kuidas teile ära kerata v? )
    7 tundi · Like · 1(Jüri Böhm)
    Kristjan Murmur issandjumal
    7 tundi · Muudetud
    Margus Meigo Just, Kristjan, Teda on vaja
    Tuleks tegelda IGA erakonna siseselt inimeste listide koostamisega, kes on statistilisest suurema osa ajast kulutanud teiste vastu urgitsemise ja kuulujuttude keerutamisega , mis vastalisust loovad,


    ja siis panna kõrvuti inimestega, kes praktiliste ILMA VÕITLUSETA ideedega on välja tulnud, mis päriselt Eesti MAALE on kasulik ja inimsoole,

    ja siis näete kergesti, et need mallid päris sarnased, enamustes erakondades, ja ... tehke neid liste privaatselt algul kui vaja.. kuid küll te näete.
    7 tundi · Like · 1(Jüri Böhm)
    Kristjan Murmur issandjumal
    7 tundi · Muudetud

    Margus Meigo Just, Kristjan, Teda on vaja
    Tuleks tegelda IGA erakonna siseselt inimeste listide koostamisega, kes on statistilisest suurema osa ajast kulutanud teiste vastu urgitsemise ja kuulujuttude keerutamisega , mis vastalisust loovad,


    ja siis panna kõrvuti inimestega, kes praktiliste ILMA VÕITLUSETA ideedega on välja tulnud, mis päriselt Eesti MAALE on kasulik ja inimsoole,

    ja siis näete kergesti, et need mallid päris sarnased, enamustes erakondades, ja ... tehke neid liste privaatselt algul kui vaja.. kuid küll te näete.
    7 tundi · Like · 1(Jüri Böhm)
    Marek HV Oi kurjam, mis elukas nüüd siin mõllab? Kas marutõbi on jälle liikvel?
    7 tundi · Like · 12
    Daniil Mölder Külastasin Marguse profiili. Tegemist on väga raske liberastia ja autismi juhusega.
    7 tundi · Like · 9
    Merike Kalmet Paldiski maanteelt äkki saadatud kirjutised...nii vist ongi,raske on arukal inimesel sellist segast ajada...psühhoosis ilmselt.
    7 tundi · Like · 5
    Hendrik Kannel Vaikus. Misiganes aine mõjuall see härra ka poleks olnud, lõppes see vist otsa. Igatahes, aitäh lõbustamast
    5 tundi · Like · 3
    • Margus Meigo Käisin puid lõhkumas, igatahes rahulikum olla sest noh, ega te ise ennast ju süüdistada ei oska.
      Ega ma siis interneti väänikute külge ennast siduda ei saa lasta.
      Dani mis asi see liberastia on ja ehk tuled siis ja räägid lähemalt, mis autism on ja
      milles see väljendus, mis tasemetest aru saad või milliste prillidega maailma vaatad? Või pigem, räägin Suga otse sõnumis.

      Kuid hakkame siis vaatama, kes mida on aru saanud üksipulgi
    • Kristjan Murmur delfis üks anonüümne arvas,et tänu refi munemisele on meie iseseisvus ohus.
Daniil Mölder Sõnadega ma seletada ei suuda seda, Margus, niiet panen pildi üles.

Margus Meigo Kristjan, mis moodi meie "iseseisvust" see reformi milline munemine mõjutab, mida täpsemalt silmas pead paari sõnaga?

Et milline iseseisvus Sul tundub, et praegu on olemas sellise kursi peal olles kui kauaks (tõesti suurt revolutsioonilist vahet ma po
le näinud ka muu erakonna plaanides, peale Roheliste. Kes on ainukesed kellele tegelikult kabakas tehti, sest neist üldse ei räägitud. Sest liialt ohtlikud ideed teleka jaoks. )

Meie reaalsed plaanid on miinimum mitmesaja aasta pikkused, me ei sutsuta ainult pari nelja aasta kaudu, sest loodus ei toimi inimeste järgi
5 tundi · Muudetud ·
Margus Meigo Daniil, hea et kõige olulisema välja tõid, See nii Klaas selgelt kirjas kui vähegi targemale inimesele vaja kes saab aru mis nende sõnade taga on.
Muidugi sa ise veel alles koorud, pole julgenud midagi oma profiilist avalikustada oma suure ebakindluse
tõttu,
sellised need surkijad on.

Kuid milline osa siis arusaamatu on, kas alustame Natsonalistlikust Zenist või Feministlikust Animismist? Muidu hea, et välja tõid selle osa, peaksin "feminismi" emajärgsuse vastu vahetama, siis on täpsem
Ning psühholoogiline peaks olema "Psychopolitical"
parandan need osad ära, siis selgem

Nii. et siis Sa suudad läbi selle rääkida või läbi mille rääkida soovid, virtuaal poliitika maailmas või kuidas? Greeka kooli süsteemi maailma järgi ainult või..
-
Ja asja lihtsustuseks, kõige lõpus, lause lõpus, on ju kokku võetud,
lihtsalt eelnev on selgitus, mis on Maausu sees, et Sa teaksid
5 tundi

Daniil Mölder >"See nii Klaas selgelt kirjas kui vähegi targemale inimesele vaja kes saab aru mis nende sõnade taga on."

Loen suht kindlalt paari asja välja:

1) Oled peast segi
või
2) Trollid
Mõlemal juhul konservativismiga sul mingit pistmist ning ehk oled vales grupis.
5 tundi · Muudetud · Like · 1
Kulder Vahtramägi MIDA nõuab EKRE _PIIR OLGU RELVASTATU KAITSTUD! Mitte , et piirivalve poisid midagi märkaksid ! Samas jääb mulle arusaamatuks , meie piiri üldine kaitse ? See on ju EL Piir ! EKRE Juhtkond peab nõudma , et me üksi ei pea kindlustama idapiiri ! ( Väike parandus Mitte EKRE VAID EESTI VALITSUS !
5 tundi · Eemalda lemmikutest · 2
Margus Meigo Just, sellpärast KOGU see piiri jura on mõtetu ja võlts, sest seda probleemi pole olemas kunagi olnutki peale seda kui me EU ja naatoga liitusime, isegi ilma natota oleksime kaitstud EU tavalise seaduse järgi,
Iga EU piiri ründaja on SAMA seaduse järgi, mis KOGU Europa rünnak, seda ikka teame eks ?
5 tundi · Muudetud
Margus Meigo Need "relvad" on eestile hukatuseks mõeldud (lisaks sellele, et meid vaesemaks teha), suht kasutud ja ainult propakandaks mõeldud, et oleks midagi mehaanilist mida tuua teisel pool piiri propakanda jaoks telerisse. JA mille põhjal pärast võlts rünnakuid enda suunas teha ja siis Eesti kaela ajada, sest meil sellised relvad olid.
Reaalselt nende mängukannidega ei tee midagi tänapäeva tehnika vastu isegi kui meil 10 korda seda rohkem oleks ja hambuni relvastatult ootaksime piiri peal,

Pealegi vene kindralid ütlesid, et Eestlased nii lollilt odavad (massi osa), et neid lihtsam ,odavam ja mõistlikum ära osta ja lollitades lasta neil ise ennast püünisesse panna
sellise mulje oleme jätnud.

Neil 60ndatel juba suurte alade ajulainet muutmise tehnoloogia oli mis kenasti üle piiri toimiks meie maa peal, pannes meid sellisesse depresiooni, et ise endale otsa peale teeme, (eks need masinad sutsu tiksuvad neil nagunii,.. ja see poel mingi haarp vandenõuteooria mure ainult, vaid elementaarne mehaaniline teadus)

Nägemusi ja muud huvitavat saab ka saata. Kuid nende plaanid ja soovid palju huvitavamad, suuremad ja väärtuslikumad kui materiaalne maalapp (hinge, une ja paralleel maailmadega seotud, me maal ka muud väärtused hoopis..)..., ja mida kauem suurem osa tipust suudetakse hoida pimeduses, greeka haridus süsteemis (ehk siis tibla haridussüsteemis mille al suurem osa mailmas, nõuka liit on masiivne mailma mastaapne üllitis mitte mingi ära lagunenud vana tehnikaga joodiku kari nagu nad ennast näidata üritavad, või nagu ameeriklased ennast lollina ja paksuna näidata soovivad... see strateegia kullakesed)
4 tundi · Muudetud
Margus Meigo Danii,
EHk siis kas sa saad aru kõigist nendest sõnadest ja mis piires?
Ma ei hakanud ju ometigi sinna juttu juurde panema vaid märksõnad mille koosluse läbi saad näha mida kuidas vaatan umbes täpselt,


Panin wikipeedia lehed ka juurde ,et lihtsam oleks kui üldse kuulnud ei ole ja päriselt soov teada saada, kas saab veel lihtsam olla.
Alustame siis elementaarsest,
kas tead midagi veel konservatiivsemat kui Maausk?

Näiteks me aitame planeedilt ära puhastada ebavajaliku seemnega inimliigid keda pole vaja siia kultuure ja loodust solkima, ja seda teeme samamoodi nagu ikka tehtud on, tasa ja targu. Kuid see selleks.
4 tundi · Muudetud
Daniil Mölder >" Me näiteks puhastame planeedilt, nagu pahaks läinud vilja ära kõik need inimliigid keda pole vaja siia kultuure ja loodust solkima "
Juudid? :D
4 tundi ·
Margus Meigo Juudid on jah puhtad õnneks, päris juudid,
Aga kui habe ees pole, lips ees ja mingit poliitilist matemaatikute teoloogilist iba aetakse, siis läheb kohe puhastus listi
4 tundi

Daniil Mölder Ehk siis need juudid kes ei nõustu sinu korraga peavad olema puhastatud?
Noh, eks sõnavabadus on sõnavabadus.
4 tundi

Margus Meigo Need pole päris juudid, kes oma enda korraga ei nõustu alustuseks ikka nende enda käskude läbi tuleb vaadata, moslemeid nende ja siis kõige lõpuks juutide käskude läbi, kuid lõppude lõpuks on ühed ja samad loodus seadused mis kontrollitavad erinevate taimedega üle maakera,
taimed mis ei sõltu inimeste väär arengust nii võrd ja nad on alati ühtesi ja samu õigeid vastuseid andnud ja jäävad andma,
kes vastuolus on loodusega on vastuolus minuga.

Ja looduses muidu toimib koostöö ja ühe-teise toetus mitte see Greeka "tugevam jääb ellu, võimuvõitlus, käru keeramine edu nimel" väär arusaam mida osades koolides õpetatakse (tegelikult on edukamad organimid, kes kõige edukamat koostööd teevad, ja selle pärast ei saa ka Süüdistada suurriike, ja globaliste, sest osaliselt nad õiges suunas.. aga suures olulises osas puusse (see Jumalaga vastuolus olemise asi)..)
4 tundi · MuudetudJaanus Tutt Mis Margus imestad?Paku alternatiiv siis,neid ju kuskil mujal vastu ei võeta.
Jaanus Kalju Õpi eesti keel selgeks, Margus Meigo, Siis mölise edasi.
3 tundi · Like · 1
Margus Meigo Jaanus, ei ma ikka kõigepealt õppisin selgeks kuidas selge olla, mitte ei õppinud keelt kõigepealt selleks, et ilussate sõnadega tühja loba möliseda
Arvuti oskab ka matemaatikat väga perfektselt, see ei tähenda, et ta teaks ise mida arvutada (ilma, et
te kirjutatud reegliteta)

// mul ka keele reeglistiku ja distsipliini puue, ehk düsgraafia (vist), kuid ma sellest üle saanud, nagu näha (murest ja soovist teiste meele järgi olla selle asemel, et olla õige)
Ja küll ma sellega ka tegelen
(st. see pole vabandus), raudselt kunagi tegelen kui lihtsamad asjad nagu maailma korraldus korda saab

Sander Laanemaa Keegi seletagu mulle ka lahti, mis siin öelda tahetakse. Oleks justkui eesti keel. Sõnad aga on randomaalses järjekorras.
3 tundi · Like · 2
Merike Kalmet Tule taevas ise appi....tõesti üks hull kannatab verbaalse kõhulahtisuse all!
Margus Meigo Kui üldse muud aru ei saanud, et midagi targemat vastata siis ei ole ikka puue minu poolne.
Sõnastus pole kiita, kuid kui midagi aeglasti lugedes, mõte mõtte kaupa aru ei saadud siis kas on mõtet veel selgitada, kuid kui selgitan kas siis asi selgem ?


Olin suht ähmi täis kui seda kirjutasin sest seda jaburdust telekast kuulsin
1 tund
Margus Meigo 1. Oma riigi materdamine on lollus
2. Reformis veel neid (sh meelega pandud) kelle ajaloo ja tegude paljastustega tahetakse valitsus alla tõmmata 2 aasta jooksul
3. Ainuke uus valitsus saab olema keskerakonna oma kui praegune kukub ja siis vahetatakse
suur osa süsteemist välja jäädavalt, pöördumatult
4. Räägitakse "faktidest" et vanad hääletasid, seda aga mitte kelle poolt või seda ,et see saab vastas erakonna või luure lihtne skeem olla informatsiooni sõjas, sest need asjad oleks nagu ette valmistatud kohe... (et meelega hääletad oma vastaste poolt ebaloogilistest kohtadest ja siis kasutad seda psühholoogilises sõjas)
5. E valimised on väga head ja nende kaotamisel kaob ka vabadus ja õiglus, ainuke muudatus mida peab tegema ka paber hääletuse osas on, et kõik hääled peavad olema avalikud (käisin ise paber hääletusel kehtetu dokumendiga, kes iganes oleks võimud seda teha).Anonüümne Paber hääletus on hullemaid asju mis olla saab.
Elektroonika puhul on kahtlased asjad näha vähemalt (selle pärast ka tahetakse keelata)

Nii, nüüd vist sai pisut selgem Sander Laanemaa, Merike Kalmet, Jaanus Tutt, Daniil Mölder, Tiit Kuul, Kulder Vahtramägi, Marek HV, ja ilus inimene Urve Ambros : )

ahjaa ja
7. EKRET kasutatakse Suur Proff võimude nagu Kesk poolt kantossina keda siis pole enam vaja kui nuss läbi ja samas hea turvaine ka, kuhu ja kuidas iganes paned teistele ise jääd puhtaks,
Jaanus Kalju Punkt 7 näitab sinu inteligentsuse taset, Margus.
1 tund  
 

Margus Meigo Peale graafilise väljenduse, milline osa sellest kirjeldusest vale on ?
Kas see, et EKREt su arust ei kasutata teiste kukutamiseks
või see, et ekret kasutades teistele käru keeramiseks on turvaline, sest ise ei määri ennast ja ekre teeb rünnakut oma v
alitsuse vastu Keski eest.

Kuid nõustud siis või ei nõustu ?
Saad ikka aru, kuidas Vähemalt, neid asju aetakse nende poolt kellel natuke luure kogemust ja ressurssi on ?

Ma meelega väljendasin sedasi, et ei tekiks illusioone, millest jutt.
Jutt käib ära kasutamisest, teistele paha tegemiseks, ja siis ära viskamisest kui vaja enam pole.

Sega ma juba ammu rääkisin vanas postituses ette, et Kesk selleks ekret kasutama hakkab sest selle vajaliku pisiku nad su Erakonna keskele juba ammu kasvama pannud.

Sh. e valimiste umbluu, kus soovitakse selle ära jätmist, selle asemel, et avalikuks teha
1 tund ·
Margus Meigo Ja ma kuidagi ei ole tige ega solvunud Keski peale selles osas, ma ei rõõmusta kuid annan au, sest noh, profide tase ikkagi ja oskusi tuleb austada, sest te ise korjasite selle sööda üles, nad vägisi näppe sahtlivahel ei hoidnud.
1 tund ·
Kristjan Murmur no kui välja vahetatakse siis saame vb teada mis värk on veb fondiga, praegu muud ei kuule kui reform salastab ja salastab, järelikult on reform ikka päris palju jama teinud kui hirm on suur ja see ei ole mingi põhjust reformi valida et keskei saaks võimule, keskerakonda valivad ligi pooled. refil ja keskerakonnal on sisuliselt samasuur toetus, arvatavasti keskerakonnal isegi rohkem sest mul on tunne ,et ref võltsib valimisi ja just selle pärast mida sa mainisid, sest kui ref pekstakse võimult minema on kindel et paljud lõpetavad vangikongis
1 tund · Muudetud · Like · 1
Neeme Kulbok kogu see mõttekonstruktsioon eeldab tingimust, et refi ja keski koostöö on ilmvõimatu. põhiline häälte püüdmise vahend refi puhul oligi keskiga hirmutamine. paraku on need kaks erakonda kahekesi võimul olnud ja tõenäoliselt see asi kunagi ka kordub. persoonide omavahelisest läbisaamatusest tingitu on üsna kindlasti ajutine. lisaks mainin ära ka selle, et EKRE materdamine on samapalju oma riigi materdamine kui refi materdamine.
Jaanus Tutt Kas sa oled Margus mingi Savipätsi fänn?
1 tund ·
 

Margus Meigo Ta on tase jah
1 tund 

Jaanus Tutt Savipäts lahe luba naerda.
1 tund
 
Kristjan Murmur No praegu ref ei saa keskiga valitsust teha, sest see oleks osade valijate petmine, arvestades ka et paljud andsid refile just selle pärast oma hääle
1 tund

Kristjan Murmur refis sotsides irlis või keskis ,seal pole kedagi lahedat
1 tund · Like · 2
Margus Meigo Muidugi EKRE materdamine KIndlasti ei ole samapalju oma riigi materdamine kui reformi, sest üks on juhtiv valitsus mida ENAMUS Eestlasi heaks on kiitnud, ausalt eks - sest meil aus ja hea riik.
See esiteks,
Meile Eestlastele ikka see ka oluline, mida
välis ilm meist arvab ja vaatab.. ja mida nad näevad praegu.. skisofreenik riik kus mitte ainult riik ja pealinn on omavahel vastuolus vaid veel riik ja muud riigimeelsed ka ja siis omakorda veel samas väidavad, et nad pealinna reeglite järgi ka pole (kuid nad jagavad Eetri aega vähemalt, palju, seegi hea... eksju. )
1 tund  
Neeme Kulbok see teiste arvamuse ületähtsustamine ongi ju kõigi hädade ema.
1 tund 
Kristjan Murmur margus aga mis juttu sa siis räägid ,kui selguks, et alates 2007 aastats on reform valimisi võltsinud?
1 tund 
Margus Meigo NU siis ma kiidaks takka (avalikult vähemalt, kuni nelja silmani jõuab), vaata kui hea, et julges võltsida, et iseseisvust säilitada.

Elementaarne ju
Margus Meigo Kas Sul on võltsimiste osas infot mida mul ei ole ?
Kristjan Murmur et kui reform võimult peksta oleme ka iseseisvusest ilma?
1 tund 
Margus Meigo Meil on siin meeletu suul, 24/7 toimiv erinevate lainete, ainete ja tele saadetega toimiv suurvõim kõrval, kes tegeleb ajude pööramisega ja suht häbisse jäänud juba USA ees, et siiani pole avalikult kõike üle suutnud võtta .. ilma, et me Eestlased isegi teadlikult oleks vastu võidelnud.. lihtsalt jäärapäised ja aeglase taibuga suts olnud lihtsalt..

Siin tuleb reaalsusega silmitsi seista mitte illusioonides, et kukutame praeguse valitsuse ja siis astuvad Mati, Juuli ja Malle tegema mida soovivad, Eesti asja riigikokku.

Meie peale lihutakse hammast mitmelt poolt ja nad ka omavahel koostööd teevad, et meid murda,
kuigi, vahest nad ise ei saa aru, mida VEEL murda on vaja...
Kristjan Murmur ma ei imesta kui nad on valimised võltsinud, see 2007 a valimisvõit oli juba minu jaoks müstika
        
Kristjan Murmur ufod v?
Margus Meigo Kristjan_ ära sülita valesse kaevu enne kui uus valmis

kuid jah, praegu on 100% sedasi, et kaotaksime.

kuigi nad ise poole jalaga - nad ise ka ei saa enam aru kus nad on, siis vähemalt piisav hulk karme Eestlasi koos välise imagoga, kes peavad Eesti asja hoidma,

seda kohustust ei ole igal erakonnal kelle võimule saades tekivad kohe PALJU uusi sõpru,

Ufad ka muidugi, tänu neile me siin veel olemegi
Sander Laanemaa Margus. Seleta mulle, mis moel on reformi võimul olemine... ja püsimine... seotud iseseisvuse ja selle "säilitamisega"?.
Margus Meigo Sest nende hulk, nende seotus tõsiste eestlastega, nende imago ja väärtused ei luba avaliku riigivõimu üle andmist.
Ja nad ei saa kunagi enamust oma sise tugevamatest juurikatest veenda, et nad seda tegema peaksid,. Sest siis Need vanad pässid laseksid nad kasvõi vihast põhja
Margus Reemets Refid juhivad koalitsioonikõnelusi kuis oskavad. Hästi neil ei lähe. Ei nad müü eriliselt midagi ega suuda osta rahvalt ka täiendavat usaldust.
Margus Meigo Senikaua kui nad seal hulbivad, on võimalus mudel kodanike algatustel, Eesti piisavalt kindlaks ehitada (teoorias veel võimalik, vähe rike kellel selline eelis nagu meil), et valmistada juba tulev põlvkond ette uute aju programmeerimiste osas , Kogu me riigi kanal ja meedia, mis peenelt sätitud, väga peenelt taluvuse piirini, .. see siis vaikselt kaoks poliitiliselt..sujuvalt..
ja siis sa enam osooni ja muud vaikset ja rahulikku enam ei näe ja ei kuule varsti. See sammune meedia keda te sõimate päeva lehest ETVni on meie elus hoidmiseks rohkem teinud kui me oskame ette kujutada, Kuid ka nemad murduvad vahepeal ja nad osad asjad lasevad läbi... sest maailma kord on ammu käsil ja sa ennast väga targa ja ärkvel valitsusena ka ei soovi näidata, et veel rohkem ja suurimaid relvi oma vastu tirida ajastul, kus rahas on nii haavatav kui me praegu oleme oma interneti ja suvalise meedia tarbimise, oma patriootlikuse kaotamise ja loodus kaugusega
Margus Reemets Kesikud vahendavad häbitult kõikide tallinlaste raha eest erakondlikku reklaami ja seda ka tänases, kolmapäevaõhtuses Lengi ja Ummelase "Kesknädala" kiidukõnes viidetega ka "Pealinnale". See on otsene alatus. Nad on keskendunud hetkel vaid enesekiitusele.
Margus Meigo Ega kesk võtab veel niigi tagasihoidlikult ja pole oma kõiki relvi kaugeltki mitte avalikuks toonud, sest projekt on liialt suur ja teist sellist võimalust ei ole, praegu on enamvähem plaani järgi ja asjad kavas Keskerakonnal. TV töötab, rigi vastu usaldus langeb, kanali austus tõuseb, segadus on suur ja ajastu on õige.

Nad liiga suured ja tuusad, et suurelt rebides ja võideldes hambad ristis valitsuses püsida, nad liiga proffid ja suurelt mõtlevad selleks.

Soov on kus ulatatakse riik üle sest ümbert ringi laguneb kõik ära madalamaks ja sis nad ise enesest loogilisena ainukese suurena paistavad hiilguses ja pole mingi probleem lisa välis abiga siis Eesti rõõmu tundma panna koha kinnitamiseks, kui vaja

Ja osaline väike soov veel on, kus lausa põlvili roomatakse, ja palutakse, et nad Riigi välja aitaks... et see oleks nauding... olukord nii hulluks aga uhkete Eestlastega ei lähe nii kergelt, seega lihtsalt piisab ka kogu väärtuse lammutamisega.

Tegu on ikkagi kõrgema klassi maffiaga (heas mõttes) ja neil enese austus piisavalt tasemel, et nad ei vaevu närviliselt üle töötama ja rabelema, Eesti Asja eest võitlema.. vaata Etkari vastuseid näiteks, tema küsijad naerdakse välja enamus nagu poisikesed,
kui poliit korrektsus lubaks siis ta veel ütleks neile mis ta neist arvab ja laseks turvamehel molli kütta kui vastu prääksuma isale hakatakse, sest nagu ta Võsa Petsile ütles otse eetris vaikselt korra "Sa veel vaata oma sõnu..." ja hopsti, keskerakonda noriv Pets oli varsti erakonna lipulaev, sest tehti asjad selgeks, kuidas elu on.

Enamasti nad oma suurt võimu ei kasuta avalikult sest seda pole vaja, see liiga suur võim ja ehmataks liialt palju inimesi.
Keda Lasnamäe ja Narva karmimad fruktid eelistaks valitsuse võimul olemises ja kellega millist iganes koostööd pigem teeks, mis sa arvad?
Ja loomulikult, allmaailma huve peab ka arvestama, ei tasu alahinnata, seni kuni neile muud alternatiivi pole leidnud ei tasu nende kallal ka niisama norima minna. Nad võivad isiklikult võtta.

Meie mure on see, et alahindame teiste suurust. Ei teadvusta päris kuidas allmaailma ja sõjaväe poliitika toimib ja kuidas millised iganes kollid Su silme all võivad tunduda kui tavalised karuotid või lipsuga mehed... kuid nad teavad, et kui sa kaamera kinni paned... kuhu nad lähevad, kellega nad räägivad ja mida nad teha saaksid, kui nad tahaks, kui asi väärt oleks.

Ja see pole mingi hirmutus jutt, vaid tagasihoidlik, proosa

EGa need laulud ainult nalja pärast pole, need jupid on 1:1 le pandud sinna, nii sõnade kui pildi poolt, kui sümbolitest aru saate, sh. zombi ja roboti lõik ja interneti troll.
https://www.youtube.com/watch?v=C-WH9SPG3_U

Ta on tase


Märt Avandi ja Ott Sepa aastavahetuse sketšisaatest...
youtube.com
54 minutit Margus Meigo NIng poliitiku profiil ja soovid ka seda lamba karja siin kasvatada on tal ka suured,
tuleb ju meelde tuletada tema vanu, enne meie riigi eelseid plaane ja visioone, ega needsiis väiksemaks pole läinud, reaalsemaks aint

ja ma ei saa Süüdistada ju teda pahas, kui ta ei mõista milline Püha maa see on, sest ta pole usklik, ta arvas, et kirik ja usk on nagu partei ja poliitika.. sest talle tutvustatud ainult Greeka pettuse religiooni esindajaid kristlaste ja kelle iganes särgis.. (pole tutvustatud Heebria mõtte maailma aluseitki)
Nagu enamus meist.. ei tea isegi et Martin Luther .. hullem kui holokausti korradajad.. (ta suur "kristlas" iidol, selle rajaja mille järgi "aru saadakse" usust... kahjuks.)

seega, kuigi kunagi ka.. kraaksusin ta kallal noorena, pronkskogunemise korraldamise aegas.. siis nüüd arusaanud, ta teeb vast niigi hästi ja muidu vast veel hullemgi oleks.. ka see varjant..

veel muusikat: https://www.youtube.com/watch?v=aADjmpAHEYE : )

ps,
Alati Ustav

37 minutit
Margus Meigo Meil muidu üks maailma väiksemaid välisvõla koormaid Keskluure andmetel
(kuid noh, ka Venemaa oma on väike)
https://www.cia.gov/.../the-world.../rankorder/2186rank.html
https://www.cia.gov/.../the-world.../rankorder/2079rank.html


  ABOUT   History   Copyright and Contributors   Purchasing   Did You Know? REFERENCES   Regional and World Maps   Flags of the World   Gallery of Covers   Definitions and Notes   Guide to Country Profiles   Guide to Country Comparisons   The World Factbook Users Guide APPENDICES   A: abbreviations…
cia.gov
43 minutit
Margus Reemets Kindlasti ei tunne MM end EKRE sõbrana. Tema ülesanne või vabatahtlikult võetud kohustus teeb ta agressiivseks. Mida ta püüab tõestada? Et EKRE iseseisvat mõttelaadi on võimalik kisaga lämmatada?
Margus Meigo See mõttelaad teil pole iseseisev esiteks,
ehk esimene tõestus on, et te mõttelaad (see mida esile tuuakse) juba on see mis sobib suurtele poistele NENDE mänguks mitte aga Eesti raha säilitamiseks järgmiseks 5000 aastaks
Kristjan Murmur lolMargus Meigo Ma ei mõista üldse mis 4 aasta jura siin ainult aetakse, välis ilmaga neil peaks selge olema, et me mõtleme sellistes piirides,
ja meie kalender on aasta 10228 (on vist praegu, eks?)

Margus Meigo Ma saan aru, et lühiajalised asjad on ka, nagu poes asju ostma lähed siis teed listi, ja plaanid ette, et nädala lõpuks uut piima vaja,
kuid ega see siis ei ole ju nagu kaugeim piir, mille mastaabis mõelda, ja mille piires.

Kas me oskame taimi kasvatada mida oskame käsitsi ilma elektrita tervislikeks riieteks teha 200 aasta pärast, vot see on küsimus
Ja kas meil on värskeid õunapuid maal, igas aias ja marja põõsaid võtta siis, või on nende hooldus ja istutamine selleks ajaks ära ununenud ja oleme nagu ülejäänud ludrid kes plastik korv järjekorras seistes ootab millal oma jao kätte saame, et muud moodust enam ise ei tea (jah, praegu veel on maal, sest meie vanaemad õpetasid vanemaid istutama... kuid kas ja kui paljud EKREst oma lastele õpetavad marja ja õuna puude istutamist elu jooksul?
Isegi kui nad linnas elavad, seda peaks ikka oskama teha, vähemalt istuta kuskile niisama, kellegi teise metsa alla ... kunagi 50 aasta pärast kellelgi hea leida ja avastada... ning rõõmu tunda, selle üle kui looduslik ja arenenud maa tal on selle muu plastik maailmaga võrreldes. Kes siis vist osad ainult tableti kujul teatud asju lubada saavad omale )

ja need on need asjad mille kaudu me kõik vajaliku sõjalise ja muu vaimse kaitse endale saame, õigeks ajaks. KUi me pühendume noile asjadele, mis tarvis ja noh... samal ajal laseme oravrattas ringi ka osadel joosta ja külalise lipsumeestele selgitada, kui looduslik ja arenenud tarkusega maa me oleme

keegi ei pea teadmagi, et me vahepeal siin suures osas SMS võlast elasime ja vahtisime neti porri pigem kui ... oh.. porri statistika tegelt välismaailmal olemas (kogu interneti textid, jutud, külastused ja muu on vana seadus juba ka EU endal, et peab salvestama kõikidel inimestel, ka sandinavaia maadel oma sama seadus ja siis usas ka. ja vene ka huvitatud omal eesmärgil ja vast ka hiina oma moodi, natuke, seega kui hästi läheb siis meie porri vaataistest on statistika vast 4-5 riigil. Ja meiega läbirääkimisi tegema tulles, nad teavad ju, mustvalget informatsiooni mis EI ole võltsitud. Looma porno pidi ERITI populaarne Eestis olema..)
Ja siin pole kurta midagi, ega ise me kasutame "nende netti"
ja selleks nett tava inimeste kätte üldse antigi, et saaks teada mida me teame ja kuidas ning veel uue projektina, et saada arvuti teadvus täielikuks, kopeerides kõik vestluste ja juttude versioonid.
... ja siis hakatakse vorpima neid.. kes enam pole nii tüütud kui suurem osa inimesi... (sest me ise , suures osas, ei valinud loodust, veel.. ehk varsti valime )
Just nüüd
      

Marek HV Olen oma meditsiinilise kogemus saanud armees, aega teenides, sidunud ja õmmelnud haavu, paigaldanud lahaseid ja teinud süsti. Aga siine juhtum, Margus Meigo näol, viitab raskele vaimuhaigusele.
15 tundi · Like · 3


Marek HV Mida Sa vaimu haigusest tead kui Sa oma meditsiinilise kogemuse oled saanud armees,
Esimese lausega juba selgitasid oma juhtumise ära.


Vaimu haigused on seotud VAIMUGA, esiteks, suurem osa te oma Rooma pööbli grupis (st. kes rooma tumeda maagia tagamaid ei tea ega ei lubata uskuda) panete just neid inimesi VaimuHaiglasse kes teile vaimudest ja muudest olenditest ühte teist rääkida võiks.

Kuid ravimid Sinu puhulon teada, need pole keerulised, alustus vihje võid saada aga siit: https://www.youtube.com/watch?v=KWodyapGNxI
(suund on õige, proovi üle saada programmist mida Sul KÄSTI uskuda, vaid vaata tegelike uuringuid, kohtu inimestega ja vaata reaalsust läbi usu maailma, siis on lootust, et saad ka endale abi... kui ainult siis kui mu nõu kuulda võtad.. oma sõjaväe meditsiini haridusega võid Sa närvishokis inimesi suhkru veega maha rahustada ja inimeste juppe kokku lappida kes veel õnnetumas olukorras olles kui Sa ise, on endale lipsumeeste käsul viga läinud tegema, suures illusioonide hoos, KUID kindlasti mitte, ära võta sõna VAIMU teemadel (sest keegi kes päriselt teab, võib näha..)
, kui just oled suure õppimise sooviga, siis ehk küll )


--
visti eha
vest maimu
talmet eevi

Aivo Maiberg
4 ühist sõpra
Kulder Vahtramägi
2 ühist sõpra




---
punkt 7 naitab,,
Heldur Paulson
28 ühist sõpra

-

keegi seletagu lahti...
Kaido Putting
Jaanus Kalju
3 ühist sõpra

--
opi eesti keel
Heldur Paulson
28 ühist sõpra
----
kas wc paber sai otsa
Inimesed, kellele see meeldib
Sulge

    SõberSõbrad
    Sander Laanemaa
    17 ühist sõpra
    SõberSõbrad
    Jüri Böhm
    45 ühist sõpra

Hendrik Kannel
10 ühist sõpra
Triinu Nurmsalu
2 ühist sõpra
Kennet Kilk
3 ühist sõpra
Heldur Paulson
28 ühist sõpra
Ivi Villemson
4 ühist sõpra
Monika Romot
5 ühist sõpra
Daniil Mölder
Madis Piits
3 ühist sõpra
Suleyman Magnificent
4 ühist sõpra
Iff Lember
6 ühist sõpra
Mihkel Ln
1 ühine sõber

---

mida sa tahad olda
Sander Laanemaa
17 ühist sõpra
SõberSõbrad
Jüri Böhm
45 ühist sõpra
Suleyman Magnificent
4 ühist sõpra
Ivi Villemson
4 ühist sõpra
Iff Lember
6 ühist sõpra

---
vot seliste sopradega
Sander Laanemaa
17 ühist sõpra
SõberSõbrad
Jüri Böhm
45 ühist sõpra
Suleyman Magnificent
4 ühist sõpra
Ivi Villemson
4 ühist sõpra
Iff Lember
6 ühist sõpra
---
paun mine puha vaimu ja nappu
Neeme Hrt Sihv
153 ühist sõpra
SõberSõbrad
Jüri Böhm
45 ühist sõpra
Triinu Nurmsalu
2 ühist sõpra
Ivi Villemson
4 ühist sõpra
Jüri Derkun
24 ühist sõpra
Iff Lember
6 ühist sõpra
Kennet Kilk
3 ühist sõpra
Monika Romot
5 ühist sõpra
Heldur Paulson
28 ühist sõpra
Kaido Putting
Hendrik Kannel
10 ühist sõpra

--
kylastan marguse profiili
Kaido Putting
Kulder Vahtramägi
2 ühist sõpra
Heldur Paulson
28 ühist sõpra
Merike Lillenberg
43 ühist sõpra
Arvi Pruuli
4 ühist sõpra
Levy Jõgeva
4 ühist sõpra
Hendrik Kannel
10 ühist sõpra
Triinu Nurmsalu
2 ühist sõpra

--
paldiki maantee
Jüri Böhm
45 ühist sõpra
Kaido Putting
Daniil Mölder
Hendrik Kannel
10 ühist sõpra
Kennet Kilk
3 ühist sõpra
---
vaikus
Neeme Hrt Sihv
153 ühist sõpra
Kaido Putting
Daniil Mölder




No comments:

Post a Comment

Seega kuidas siis nii on.. anna meile teada
So let us know.. how is it..

Margus